Emme halua muslimimamuja Kempeleelle!

Asiaonnäin

Emme halua raiskaavia ja rötösteleviä muslimimamuja Kempeleelle!

Näiden sairaiden muslimimamuraakalaisten kulttuuriin kuuluvat naisten kaikenlainen alistaminen ja raiskaukset. Emme halua tällaista kulttuuria Kempeleelle.

31

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka-auttaaa

      Mitä sinä niille voit? Ne ovat jo joka paikassa, ympäri Suomen.
      Kaikkialla, kartasta näkee. tepastelevat ja raiskaavat, sinä maksat Ja minä.
      Mitä voimme tehdä?
      Jos joku suomalainen jotain tekisi, niin heti tulis vankeutta ja sakot. Omaisuus siirrettäisiin valtiolle/matuille. Kuten jo nytkin.

      Soini sanoi vasta tänään: "Rajat kiinni". Suomalaiset huutaneet kurkku suorana sitä jo 3 kuukautta.

      Kuka auttaa meitä?

      Kuka?
      Ketkä?

      Mistä tulee kuri niille? Mistä apu suomalaisille, joiden maa on valloitettu?
      Miten maa saadan takaisin meille?

      Ketkä valtakunnanoikeuteen, että myivät maamme?

    • Mitä_voi_tehdä

      Tarpeeksi laajat mekkalat näistä poliitikkojen, virkamiesten ja yhdistysten toimista (SPR, setlementtiyhdistys, diakonissalaitokset... jatkakaa listaa), luetellen vastuullisia virkamiehiä jne.

    • mamutusloppu

      Älkää nyt ikinä enää antako rahaa Punaisen Ristin keräyksiin. Kerätkää paikkakunnan köyhille. Joka kunnasta löytyy.

      • naistenasilla

        Ja kirkosta erosi juuri tänään. SPR:lle en anna rahaa enkä luovuta verta enää.


      • myyrä11

        Onko SPR syyllinen johonkin? Turvapaikanhakijoita tulee maahan riippumatta siitä, mitä SPR tekee. SPR ja seurakunnat ovat auttaneet kontrolloimaan maahantuloa kokoamalla tulijoita yhteen. Muuten nämä ihmisjoukot vaeltaisivat hallitsemattomasti ympäriinsä. Se olisi suurempi ongelma.


    • surusilmät

      Mamuja on koko Suomi täynnä ja maa raiskattu ja kohta valloitettu. Muslimilla on neljä vaimoa, yksi virallinen ja kolme islma-liitossa ja kaikki synnyttävät samalle miehelle tiuhaan tahtiin jälkeläisiä. Kolme islam-vaimoa saavat kaikki yksinhuoltajan sosiaalietuudet. Me maksamme heidän elatuksensa. Yksi muslimi 4 vaimoa 40 lasta = 45 henkeä elätettävänä. Ei mene montakaan vuotta kun he saavat kansalaisuuden ja pääsevät vallalle eduskunnassa ja sitten meillä onkin sharia-laki. Tähän he tähtäävät, tämä on heidän tarkoituksensa.
      Suomessa asuvat somalitkin hakevat vaimot Somaliasta. Suomalainen nainen kun ei muita vaimoja suvaitse.
      Olisiko sittenkin ollut parempi, että olisi jääty Venäjän vallan alle, kun nyt valtiovallan toimesta meistä tulee Muslimi-Pohjola. Isoisäni aivan turhaan taisteli isänmaan puolesta ja kohta tätä maata ei ole, sen yli on kävelty. 100 000 suomalaista sotilasta kuoli aivan turhaan. Hävetkööt päättäjät SSS kun teille tämän meille.

    • käännätoinenkin

      Ei olisi uskonut, että uskovainen Sipilä aloitti Suomen islamistamisen...

      • tottatosiaan

        Emme todellakaan halua harhaoppisia muslimeita mihinkään paikkaan Suomessa.
        Poliittinen korrektius kuitenkin vaatii heitä ottamaan ja niinpä jokainen muslimi on kivi suomalaisen kengässä.


    • Taqiyya

      Turha itkeä kun on jo löysät housuissa. Tulemme näkemään ajan, kun suomalaiset naiset hunnutetaan.

    • mitentämäjatkuu

      Mielenosoistus Sipilää kohtaan, Sipilähän se kutsui mamut lupaamalla talonsa ja kävi kumartelemassa Merkeliä, muut maat psitävät rajaa kiinni, Sipilä, Orpo, Stubb kumartavat mamuille tervetuloa.
      Tässäkin tapauksessaa Sipilä vähätteli asiaa, enemmän on huolissaan suomalaisten suhtautumisesta kuin mamujen raiskauksista , helsingin tapanilassa syksyllä Irakilainen turvapaikan hakija raiskasi junasta tulleen vammaisen naisen, pääsee hänkin kuin koira veräjästä, kuten Kempeleenkin raiskaajat kun Sipilä porukoineen suojelee heitä, Orpokin mietti ja mietti ei saa sanaa suustaan kun muualla toimitaan.
      Suomen köyhiltä kyllään ollaan leikkamassa ja ykköshanke Sipilällä ja Stubbilla hallintorekisteri kuinka saada iso raha piiloon.
      Te jotka äänestitte Sipilää teillä on oikeus vaatia häntä vastuuseen myös, minua eivät kusettaneet Sipilät ja Stubbit, mutta leikkaavat kyllä ja mamut vievät loputkin Suomen hyvinvoinnista.
      Ministeri Orpo sanoi syksyllä ei voida leikata mamujen tukia, kutsu onkin kuultu, muualla leikataan ja suomessa parhaat tuet..

      Matut eivät ole suomen kansalaisia ja veronmaksajia heille ei tarvitsisi jakaa rahaa, mutta Sipilä jakaa ja puhuu valtionvelasta, muut valtiot tekevät itsenäiset päätökset ja muuttavat lakejaan, meillä on kautta aikojen huonoin ja saamattomin hallitus, tuhoavat suomen, vaivalla rakennetun yhteiskunnan julman islamin uskonnon hyväksi
      HERÄTKÄÄ!

      • ddghjoui

        Onko totta, että Petteri Orpo ei ole vieläkään ymmärtänyt toimia jämäkämmin. Uusi luja sisäministeri, joka tekee selväksi Merkelille ym. että Suomi ei ota enempää maahanmuuttajia vastaan. Jääkööt Saksaan.


    • TurhaaVouhotusta

      Turhaa vouhotusta taas ja kaikki turvapaikanhakijat syyllistettiin, vaikka toinen EPÄILLYISTÄ on jo vapautettu. Ei ollut tapahtumalla edes todistajia, eli jos ei tytöstä löydy todisteita, toinenkin EPÄILTY on vapautettava. Törkeetä nostaa moinen haloo ja vouhkata ettei muka uskalleta enää edes liikkua yksin illalla. Pah! Miksi ette vouhkaa siitä, kun 15-vuotias tyttö raahattiin metsään tukasta ja raiskattiin veitsellä uhkaamalla. Tekijöinä oli kaksi kantasuomalaista miestä!!!! Tämä tapahtui Oulussa!! Eikös Oulu ja Kempele ole melkein sama asia?! Ei vissiin kannata mölytä, kun asialla oli kantasuomalaiset idiootit!!Eihän se ole kaukana Seinäjokikaan, missä "fiksu" teinityttö tappoi samanikäisen koulukaverinsa...

      Ihan pääministerikin kavahti, kun tapaus sattui (jos sattui) hänen kotipaikallaan. Miksi Sipilä ei nostanut meteliä Oulun raiskauksesta? Jaaniin kun syylliset oli kantiksia. Suomalainen saa kai vapaasti raiskata suomalaisen, vai?

      • mamuapua

        Jaa että aikamies naimaan 9 vuotiasta mielestäsi.
        Olet näitä naisia.
        Puutteessa ei ole kaseva olla, ainoa toivo mamuissa.
        Ymmärrän hyvin.


    • Perrrrrrrrrrr

      Nuo nuoret miehet ovat siis vasta EPÄILTYJÄ!!! Toinen EPÄILLYISTÄ on vapautettu syyttömänä!!! Nyt jäitä hattuun, perkele!

    • tanasuvakit

      HGIn tapanilassa somalit raiskasivat nuoren tytön sen jälkeen irakin pakolainen raiskasi vammaisen naisen, kempeleellä afgaanipakolainen raiskasi nuoren tytön oli varmaan tämän vammaisen naisen vika kun junasta poistuessaan Irakin turvapaikan hakija raiskasi ja alkuillasta.
      Sipilä kutsui mamut maahamme tarjoamalla taloaan, siitäa lkoi joukkomarssi, typeryyksien typerys ja suomen köyhillä maksattaa, rajaa ei osaa sulkea, kokoomus hykyrtelee käsiään, eivät väliät suomen kansalaisista, raha ja mamutus ja siihne liittyvä Kepun ja Kokoomuksen bisnes se on tärkeä-

      • Tuotanoinaaa

        Vai että Kempeleellä? Mikäs ulkopaikkakuntalainen itse olet? Ketjun aloittaja?


      • hepa6666

        nämä ulkopaikkakuntalaiset kommentoi kempeleläisenä mutta kiinni jäävät ku eivät osaa taivuttaa sanaa Kempele täkäläisittäin...


      • hepa666

        ..enkä minäkään halua mutuja kempeleeseen...


    • Heihalooooo

      Ei rahaa nenäpäiviin, spr ulkomaan apuun, kirkon ulkomaan apuun.......
      Näillä rahoilla pidetään töissä Suomalaisia virkamiehiä hyvillä palkoilla, konsultteja projekteissa jne, alle prosentti päätyy tarvitsijoille!!!!

    • mamuapua2

      Nämä nollaluokan ihmiset ovat jo omassa maassaan aiheuttaneet hirvittävän onnettomuuden, sodat ja tuhon.
      Heidät on sen takia karkotettu kotimaastaan, heillä ainoa toive on päästä punavireen naisen siivelle nauttimaan suomalaisen veronmaksajan kustantamasta elämästä.
      Mikä tekee poliitikoista maanpettureita, kansa ei tätä roskaväkeä tänne halua.
      Onko poliitikolla vain haave korkeasta suupalkkaisesta virasta EU-sa vai mikä heitä ajaa maanpetturuuteen.

    • cddffrrsss

      Minkäs teette kun Sipilän kutsuhuuto raikui ympäri maailman, että oikeen pääministeri haluaa majoittaa (kunniakansalaiset)

    • kkiiuuhhh

      Yksikään muu korkean tason politiikko ei tätä virhettä tehnyt ja ukko riepu sekoitti Libanonin pakolaisleiriolosuhteet ja niiden asujat näihin elintasosurffareihin.

    • Hallaahon-äänestäjä7

      Kempeleen raiskaaja on vangittu

      http://mvlehti.net/2015/11/26/wahedi-nazir-vangittiin-asken-torkeasta-raiskauksesta-kempeleella/


      JATKOA
      Poliisi epäilee kahta Saarijärven vastaanottokeskuksessa olevaa turvapaikanhakijaa seksuaalirikoksesta, uutisoi Sampo-lehti.
      Marja Tarvainen kirjoittaa Sampo-lehdessä tänään 26.11. että keskiviikkona iltapäivällä Saarijärven keskustassa tapahtunutta tekoa tutkitaan lapsen houkuttelemisena seksuaalisiin tarkoituksiin.
      Miehet olivat seuranneet 14-vuotiasta tyttöä, huudelleet hänelle ja tehneet seksuaalisia eleitä. Tyttöä oli myös pidetty kädestä kiinni. Poliisi on pidättänyt miehet esitutkintaa varten.

    • SäälitäväKansa

      Eikös Suomen laissa mitään, että maanpetturit kuten Sipilä, Stubb, Petturi-Orpo & Syylikoira-Takinkääntäjä-Soini voi rangaistaa, tai ainakin heittää pois Eduskuntatalosta?
      Onko suomalaiset oikeastaan niin selkärangattomia? Näköjään.

    • mmummeli

      No sehän se juuri pelottaa, että luvattomasti maahantulleita, joista ei kukaan tiedä, ketä ne on, raiskaa ja pahoinpitelee naisia ja oman tytönkin. En halua tyttöni olevan yksittäistapaus ja kulttuuriero. Hän on liian arvokas ihminen joutuakseen suvakkien uhriksi.
      Mitä ajattelee seuraava sukupolvi meidän kauden päättäjistä, kun ensin lappoivat rahat kreikkaan ja sitten laahajsivat satoja tuhansia miehiä Suomeen lojumaan sosiaalituella ja peloittelemaan ihmisiä ja lapsia. Kohta on isoja alueita meilläkin, mistä kantaväestö muuttaa pakoon. Helsinkiinhän ne kaikki tulee muuttamaan. Voi olla, että 50 vuoden päästä Helsingissä ei asu enää yhtään alkuperäistä suomalaista, kun eläminen siellä on tehty mahdottomaksi.
      No toisaalta, ajettiinhan saamelaisetkin pohjoisen rajoille, joten ehkä turvapaikanhakijat ajavat kantasuomalaiset Utsjoen seutuville ja valloittavat muun Suomen.
      Mutta tällähän me saadaan Suomi nousuun, kun saadaan näitä ahkeria lisäkäsiä hoitamaan meidän mummot vanhainkoteihin *sarkastista naurua*

      • niiinpäniiin

        Raiskauksien pitäisi aina päätyä oikeuden käsiteltäväksi. Lapuudenkotini naapurissa asui pedofiili. Hänellä oli hevostalli ja tytöt kävivät niitä hevosia katsomassa. Naapuri juotti tytöille viinaa ja käytti hyväkseen. Kukaan tytöistä ei tehnyt rikosilmoitusta sillä heitä hävetti. Asia tuli ilmi vasta kun naapuri oli vanha ja tytöt aikuisia.


    • huihaihei_

      Aloittaja ei asu Kempeleessä.... sen paljastaa jo otsikon viimeinen sana!

    • jjghjgkjg

      Hyssytellään, että tulijoille riittää saalista, eikä tytöt osaa pelätä.

    • Eihän_tähän

      ongelmaan enää yksinkertaisesti ole muuta ratkaisua kuin että ammutaan koko joukko. Ne voisivat jäädä, jotka ovat tulleet tänne perheineen. Sekä tietenkin kaikki lapset, partalapsia lukuunottamatta. - - - Vähän surullistahan se olisi, että samalla viattomatkin tulisivat teloitetuksi, mutta minkäs teet kun viattomia ei voida erotella terroristien joukosta; viattomatkun siis tulevat uhratuiksi.

      Ja jos ei kantti riitä teloituksiin, lastattakoon koko porukka vanhoihin risteilijöihin ja lähetettäköön ne - noin 10 risteilijää, 25.000 pyllistelijäsikaa - maailman merille. Kyllä ne sinne jonnekin uppoavat.

      Tällähän olisi merkittävä työllistävä vaikutus. Tarttis rakentaa uudet laivat, jotta taas päästäis hakemaan viinaa Virosta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe