Ns. taitettu indeksi syö eläkkeiden ostovoimaa.

nimienkerääjä

Kansalaisaloite: Työeläkeindeksin palauttaminen palkkatasoindeksiksi.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1591

Työeläke on ansiosidonnainen etuus. Indeksoinnin tehtävänä on varmistaa tulotasoon suhteutetun eläkkeen ostovoima.

6

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JotainOnPahastiPielessä

   Kansalaisaloitteet menee ö-mappeihin ja jäävät sinne käsittelemättöminä kun hallituksella on nyt kiirrellisimpiä asioita hoidettavina ja ne ovat pakolaisien elatuksien hoitoon ja heidän elämisen turvaamis huollia.

   Pelkään pahoin ettei hallituksen pöllöt välitä yhtään mitään kansalaisistamme eikä varsinkaan köyhistä eläkeläisistä nykyisin tärkeintä on maahamme rynnivät miehittäjien joukkiot.
   Huomioikaa mitä tulee maksamaan valtiolle jo tänäkin vuonna tulleiten 36 000 miesmuslimiterroristin hyysäminen ja elättäminen? Huomioikaa kaiken tuon terroristien hyysäämisen joutuu maksamaan työtätekevät kansalaisemme.

   Tässä taloustilanteessa voisi hallituskin jo unohtaa kaikki johtohenkilöitten ja johtajien palkankorotukset, kun samaan aikaan leikataan vähäosaisilta!
   Kummallista on kun leikkauskohteita pitää löytää eikä lastensairaalaan tai reumasairaalaan löytynyt muutamia kymmeniä miljoonia mutta kylläpä Sipilä löysi 900 miljoonaa maahamme hyökänneille elätettäville jotka ovat nuoria Isis-sotilaita.joku on nyt pahasti pielessä...

   • JotainOnPahastiPieless

    Tuohon ylläolevaan lisäystä koska tuntuu järkyttävältä, että jopa reumasairaatkin on jätetty ulkopuolelle kun maahanrynniville pitää saada majoituspaikkoja.


    Heinolan entiseen reumasairaalaan on tulossa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.

    "Toiminnasta vastaa Jyväskylän Seudun Tukikodit oy, joka tuottaa sosiaali- ja terveysalan palveluita aikuispsykiatrian ja lastensuojelun alalla."

    "Yritys kertoo toimineensa vuodesta 1994 asti ja perustaneensa tänä syksynä alaikäisten turvapaikanhakijoiden tukiasumisyksikön. Nyt toiminta laajenee myös Heinolan entisen reumasairaalan tiloihin."

    "Vastaanottokeskukseen haetaan parhaillaan ohjaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat jo nyt marraskuussa."


   • nimienkerääjä

    Tämä maahanmuutto on valitettavaa kaikin puolin, mutta Suomen kansalaisten hiljaisuus on myöntymisen merkki. Meidän on puolustettava oikeuksiamme, olkaamme yhtä äänekkäitä ja vaativia kuin nämä maahanmuuttajat.


   • PönttöpäätPäättäjät

    Yrittänyttä ei laiteta joten kannattaa osallistua kansanaloitteisiin eihän siinä mitään menetäkkään mutta nykyinen poliittinen johto on pahasti ojassa.

    Meitä johtaa nykyään aivoton apinalauma eikä siellä ole mitään järkevää aivotoimintaa havaittavissa.

    Miksi rajoja ei suljeta miehittäjiltä joista ei tiedetä yhtään mitään mitä he ovat ja mitä rikoksia he ovat tehneet.


   • SipiläJaUskonlahko

    Ajatelkaapa seniorit Sipilän hallitus löysi noinvain miljardin vuodessa miehittärosvoille. Miehittäjä tulijoita riittää ja heillä bisnestä tekevillä poliitikoilla pankkitilit senkun kasvaa, mutta vielä tulee tilinteon aika näille limanuljaskoillekin.

    Miehittäjät eivät ole oikeita pakolaisia sillä ovat hyväkuntoisia miehiä ja lähteneet vain etsimään ilmaista elantoa täältä Sipilän johtamasta hyysärien maasta.


  • PönttöpäätPäättämässä

   Poliittinen tilanne on mennyt jo niin vastenmieliseksi että jos nyt pitäisi äänestää olisi vaikea löytää semmoista edustajaa jolla olisi jotain järkeä yläpäässäkin, mutta nykyisiltä se järki on täysin alapäässä. Jos puolueilla on ainut unelma pitää Suomi turistikohteena jossa turisteille järjestetään kaikki palvelut ilmaiseksi veronmaksajiemme maksaessa heidän lomansa ja kaiken täyspalvelun on se törkeää kansan alistamista tuolle unelmalle.
   Meillä tulee tosi unelmat eteen kun nämä miehittäjoukot aloittavat täystuhon täällä ja silloin saattaa näille unelmissa eläville poliitikoillekin tulla ikävä äitiä.

   "Aleksander Stubb ja Juha Sipilä ovat korostaneet, että Suomi on avoin, kansainvälinen ja suvaitsevainen maa. Perussuomalaisten. Olli Immosen ja Jussi Halla-ahon varoitukset huudettiin kumoon Helsingin mielenosoituksessa, kun RKP, Vihreät, SDP ja Vas.liitto vakuuttivat, että heillä on unelma. "

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1977
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1754
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1247
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   937
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   875
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   731
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   718
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   693
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   673
  Aihe