Miehet: Kaikki naiset ei tykkää isoista peniksistä

Miehetherätkää

Eli heippa vaan kaikki miekkoset! Itse olen 22-vuotias naikkonen, ja olen oikeastaan lähes koko täysi-ikäisyyteni ajan ollut sinkku lyhyitä suhteita lukuunottamatta. Aika montaa eri kokoa on tullut koitettua ja täytyy sanoa, etten suoraan sanoen voi ymmärtää, miten iso kulli on missään mielessä hyvä asia!? Pituutta voi säädellä, mutta mulla on ainakin niin monta kertaa ollut paikat kipeänä kun paksu kulli repinyt limakalvoja. Mun kosteuden puutteesta se ei johdu vaan ihan oikeesti kun ei meinaa mahtua... Olen aika pieni eli olen vähän tiukkakin, mutta kyllä tätä muiltakin naisilta kuulee, että paikat kipeänä tai tietyissä asennoissa sattuu. Esim doggystylessä liian pitkä penis menee todella helposti liian syvälle, jolloin se huutaminen on pikemminkin lähtöisin kivusta kuin nautinnosta. Itse ajattelen sen kuitenkin niin, että voin hetken kärsiä jos mies nauttii. Kyllähän miehenkin leukaluut nuolemisessa kärsii jne.

Mutta siis ärsyttää kun miehet rehvastelee isoilla tavaroillaan kun oikeesti niin moni nainen ei tykkää. Voihan semmoinen kivun täyteinen ilta olla seikkailu jolle kulle, mutta ihan tutkimuksienkin mukaan naiset preferoi suhteellisen keskikokoista kullia varsinkin vakituisissa suhteissa.

PS. Puolet mun pöksyihin päässeistä miehistä ei ole halunut käyttää kumia tai on ottanut kumin kesken kaiken pois ilman mun lupaa (olen huomannut vasta myöhemmin). En nyt haluaisi yleistää, mutta mikä vittu teitä miehiä vaivaa? E-pillerit ei ole mikään merkki siitä, että nyt voi mennä ilman kumia. Eikö oma terveys kiinnosta? Tiesittekö, että n. 25 % kaikista suomalaisista kantaa sukupuoliherpeksen virusta? Suurimmalla osalla tauti ei koskaan oireile, mutta se on sitten kiva jos omalla kohdalla oireilisi koko loppu elämän ajan. Huuliherpesvirus ja sukupuoliherpesvirus tarttuvat myös ristiin ja muutkin sukupuolitaudit voivat tarttua suuhun/suusta, joten kondomi tulisi olla aina myös suuseksissä. Tuntuu, että tämä on teiltä luolamiehiltä mennyt ihan ohi.

13

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannattaa pysyä pienimunaisissa. Niitä kyllä riittää. Jos kymmenelle annat, saattaa niistä yksi olla vähän tavallista isompi. Huoli siis pois.

      btw. Olethan varma, että et ole pienen omaava mies?

      • Miehetherätkää

        En ole pienimunainen mies vaan olen 22v nainen. Ja omalla kohdalla neljällä kymmenestä on ollut sellainen, joka repii paikat eli ei ole hyvä tuuri käynyt mulla senkään suhteen... Kaverit vähän nauroi yliopistolla kun selitin miksi käveleminen ja istuminen sattuu XD


      • Miehetherätkää kirjoitti:

        En ole pienimunainen mies vaan olen 22v nainen. Ja omalla kohdalla neljällä kymmenestä on ollut sellainen, joka repii paikat eli ei ole hyvä tuuri käynyt mulla senkään suhteen... Kaverit vähän nauroi yliopistolla kun selitin miksi käveleminen ja istuminen sattuu XD

        Asko tulee taas kohta kertomaan, että kymmenen senttiä paksu (ympärys) ei ketään revi. Ja mikä parasta, sen paksumpia ei ole kellään. Hän kertoo myös sen.


    • CostelloSinister

      Suosittelen katsomaan tarkemmin kenelle pilluasi jaat. Ei minulla eikä kenelläkään normaalilla/terveellä miehellä tulisi mieleenkään ottaa kondomia pois kesken nainnin. Peiliin katsomisen paikka.

      • Miehetherätkää

        Ihan normaalin oloisille miehille olen antanut. Enkä mikään jakorasia ole. Päälle kymmentä olen pannut mikä nyt ei ole vielä hirveän paljon. Ottaen huomioon, että olen ollut 5 vuotta sinkkuna. Kaksi vuodessa ehkä. Ja arvaa kuinka monta kertaa olen kironnut tuuriani kun kunnolliset miehet sanoo, että toihan on pöyristyttävää ja sitten omalle kohdalle sattuu kaikki idiootit... Mutta mitä nyt paras kaveri sanoi, ettei hänenkään poikaystävä ennen kondomia käyttänyt ennen kuin hänet tapasi ja ja samoin hyvä miespuolinen ystäväni sanoi, että ilman kondomia mentiin ja hän ehti paksuksikin jonkun laittaa (teki siis abortin)... Ja molemmat todella ihania ihmisiä, tyhmiä vaan :D


      • rgrdg54546

        Ne voi olla sinulle normaalin oloisia miehiä, mutta fiksu nainen kyllä huomaa pienemmistä merkeistä kuka on oikeasti normaalijärkinen. Toi kondomin poisottaminen voidaan tulkita pahoinpitelyksi tai sen yritykseksi kun voi tartuttaa taudin ja ottaa sen vielä salaa pois. Sairasta. Kuka fiksu muuten liikkuu tyhmien kavereiden kanssa, ei kukaan. Siinä miettimistä.


    • normikulli

      parilta hetken aikaa olleelta vakipanollta olen kysynyt tuntuko miltään? molemmat n.52-58 ite 43 ja molemmat olivat tyytyväisiä enkä ole mikään 20cm mahtimelan omista. kai se on se miten sitä käyttää ja kuin hyvin nainen on lämmittetty.ps. molemmat sai ja useasti :) seksi on upea nautinto.

      • Kaikenlaista__

        Vanhainkodistako noita kävit hakemassa?


    • Mulkku-hellänä

      Kyllä se 15cm mittainen perseestä tai nivusesta asti tai taivutellaan 20cm mulkuksi mitattu on monelle naiselle liikaa. Itsellä on paksuhko muna ja kyllä en yhtään paksumpaa ottaisi. Paksuutta munassani 12cm pintaan. Pituutta ison verran eli päälle 15cm. Mulkku tulee kipeäksi kun paksulla jyystän.

      • Mulkkusi vaikuttaa kooltaan normaalilta. Jos se on arka, mene lääkäriin.


      • Homo-vaiennetaan-kyllä
        h-x kirjoitti:

        Mulkkusi vaikuttaa kooltaan normaalilta. Jos se on arka, mene lääkäriin.

        Äläpä sinä homo sekaannu ihmisten asioihin.


    • Häxy-Niuvasta

      Must iso krrrpö on ihönööööö...hmmmm. Mulla on sängyn jälgä pärseessä, hmmmmm.

    • askothefatson

      Sinä vitun typerä läskikasa! Synnytyksellä tai pituudella ei ole mitään tekemistä toosan koon kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe