Adressi Ukin vastaanottokeskusta vastaan

SSuki

67

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihansyvältä

      Novidan ja Pohitullin tytöt tulevat saamaan seuraa. Kiitos Nikulan myötämielisyyden.

    • nuorenäiti

      Siitä sitten alkaa tyttöjen kyylääminen ja seurailu, huutelu ja ahdistelu Uudessakaupungissakin. Ja turvapaikanhakijamiesten tekemiltä raiskauksilta tuskin vältytään jatkossakaan.

      Ottakaa nyt ihmeessä yhteyttä kaupungin hallituksen, valtuuston ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin jäseniin, jotta pieni kotikaupunkimme säilyy turvallisena paikkana myös meidän lapsillemme.

    • eik11tos

      Poliisiylijohtaja: Tehtävämäärissä nähtävissä piikki

      Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen vahvisti tänään Ylelle, että vastaanottokeskuksissa ja niiden läheisyydessä poliisin tehtävät ovat lisääntyneet.

      – Tehtävämäärissä on nähtävissä selvä piikki. Vastaanottokeskuksissa ja niiden liepeillä on ollut häiriöitä, tappelunujakoita, varkauksia, mutta myös epäasiallista kohtelua naisia kohtaan kuten häirintää, huutelua ja jopa käsiksi käymistä, poliisiylijohtaja kertoo Ylelle.

      • 76237462734

        Ottakaa myös huomioon että tämä poliisin ylityöllistyminen on sitten poissa muusta valvonnasta, rikostutkinnasta ja yleisestä turvallisuudesta. Vastauksena haittamaahanmuuton aiheuttamaan rikollisuuteen valtiopetosdemari haluaa poliisiin uskonnollis-etniset mamukiintiöt, jotka heijastaisivat paremmin haittamaahanmuutolla tuhotun "yhteis"kunnan demografista koostumusta. Tuloksena lisää tarvetta kotoutus- ja tulkkauspalveluille, poliisin ammattitaidon romahdus kehitysmaatasolle. Esim. Britannissa pakistanilaisten joukkoraiskausjengit ovat saaneet vapaasti mellastaa viime vuosina poliittisesti korrektin pellepoliisin ollessa ilmeisen haluton puuttumaan selviin rikoksiin. Tehottoman poliisin vaikutusta lisää läpimätä monikulttuurisuutta ajava oikeuslaitos demloineen.


    • hmmUki

      Jokos kaikki Nikulan tytöt ovat muuttaneet pois kaupungista?

    • xl_neiti

      Tämähä on mahtava juttu että saadaan paljon lisää komeita ja atleettisia miehiä tänne! Taitaa peräkammarin vässyköitä harmittaa kun jäätte toiseksi!!!

      • 283748965

        Ottaen huomioon että:

        a) EU:n sisärajat ovat vielä käytännössä auki
        b) Balkanin sotien jäljiltä on miljoonia pimeiden markkinoiden aseita ja käsikranaatteja saatavilla.
        c) aseita voidaan salakuljettaa autojen rakenteissa
        d) Suomi on lähes täysin varautumaton "pehmeisiin kohteisiin" tehtyihin asehyökkäyksiin.
        e) Terroristeja virtaa Eurooppaan elintasopakojaisten ja niiden harvojen todellista suojelua tarvitsevien joukossa.
        f) Suomessa voi olla tuhansia paperittomia ja rekisteröitymättömiä henkilöitä
        g) Terrorijärjestö ISIS on itse todennut olevansa sodassa kanssamme

        luultavasti jossain vaiheessa paukkuu. Valtiopetosdemari on lisäksi tehnyt kaikkensa estääkseen suomalaisten tehokasta puolustautumista ja nopeuttaakseen mahdollisen sodan aikana vihollisen liikettä-

        http://yle.fi/uutiset/ulkomaalaista_miesta_epaillaan_lapsen_torkeasta_seksuaalisesta_hyvaksikaytosta_ja_raiskauksesta_raisiossa/8485862


      • HulluusHuipussaan

        Niin ja ajatelkaa mitä tämä vaikuttaa Ukilaiseen geeniperimään. Hienoa.


      • mokkapeli

        että näinki rumia ihmisiä on et tarvii näitä otuksia odottaa,mut hyvää jatkoa sulle ja sun epämuodostumille


    • karus

      "Turvallisuuden kannalta väärissä paikoissa olevia vastaanottokeskuksia suljetaan, sisäministeri Petteri Orpo (kok) sanoo.

      Esimerkiksi hän mainitsee keskukset, jotka ovat liian kaukana poliisin näkökulmasta. Vielä ei ole tiedossa suljettavia paikkoja."

      No ei niitä pidä myöskään sijoittaa alueille, joissa on kouluja lähistöllä. Se, että poliisi on naapuritalossa ei ole mikään hidaste raiskareille tai lasten ahdistelijoille. Kiinnijäämisen riski on pieni ja rangaistukset ovat Suomessa joka tapauksessa naurettavan lieviä.

      Turvapaikanhakijat ovat riskejä ja turhaantuneita miehiä, jotka eivät ole saaneet naista aikoihin. Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja kertoakseen mitä siitä seuraa, varsinkin kun näiden miesten lähtömaissa ja kulttuureissa raiskaus on poikkeuksetta naisen syytä eikä pedofilia ole edes rikos.

      Ei heidän ajatusmaailmaansa Migrin opastusvideot, vääräuskoisten löpinät tai päivystysvuorossa oleva poliisipartio tule muuksi muuttamaan.

      Terveisiä vaan Nikulalle, mielenkiinnolla odotan kommenttejasi sitten kun alkaa sattua ja tapahtua.

    • PitäkääÄänestäjienPuolta

      heti kun tuulivoimasta päästiin, niin sitten tämä. - Mikä meidän päättäjiä oikein vaivaa? Miksi jatkuvasti pitää hakata päätä seinään ja toimia asukkaita vastaan. Onko adressit jääneet ainoaksi vaikuttamiskeinoksi tässä kylässä.

    • Ketääänestämme

      Mikä aatesuunta kykenee heittämään Islamistit maastamme ?

      • 73845734743

        Suomessahan on tiettävästi luvallisiakin aseita melkoinen määrä. Jo yksistään näistä saataisiin teoriassa muodostettua tarvittavat suojeluskunnat, niitä syntynee pikavauhtia sen jälkeen kun ensimmäisen islamistien iskun suomalaisuhrien jäänteet on kaavittu lähitalojen seinistä. Valtiopetosdemarin agendassa keskeisellä sijalla on suomalaisten riisuminen aseista ja maanpuolustuksen sabotointi.

        Sissisota on myös menetelmänä varsin tehokas, vaikkei asejoukkoja juuri olisikaan esim. Irlannin vapaussodassa pääosa poliittisesta väkivallasta hoitui salamurhien kautta. Toivottavasti täällä ei nähdä samoja ilmiöitä mutta kukaan ei pysty takaamaan mitä kaikkea suomalaisen yhteiskunnan hajotessa tulee tapahtumaan.

        Monikulttuurinen "yhteiskunta" ei ole yhteiskunta.


    • pelottaa

      siis oikeesti tässä on kyse aikuisista miehistä, joita tulee 200

      meinaako ne siirtää turun poliisit ukiin, että niiden kanssa pärjätään edes miten kuten?

    • 345387458357

      Nyt jo yli 1000 allekirjoittanutta. Kun tämä joukko lähtee liikkeelle niin jo alkaa tapahtua.

      • Ugiugi

        Meinaakos ne tuhat sitten muuttaa minneppäin?


    • 42033

      Taitaa nämä suurimmat suvakit löytyä kokoomuksen riveistä. Vihervassareita ja kepua unohtamatta...

      • KylläTiedetään

        Tuo 42033 oli koulussa kiusattu nössö.


    • 38758343745

      Kommenteissa monet lapsiperheiden vanhemmat ilmaisevat turvattomuuden tunteen lisääntymistä ja uhkaavat jättää U-gin jos tänne aletaan vyöryttää turvapaikanhakijoita. Ei tarvitse olla sosiologian proffa ymmärtääkseen että parhaimmat veronmaksajat lähtevät ensimmäisinä vihervasemmistolaisesta mamuhelvetistä, jolloin koko sirkuksen makseleminen jää entistä kapeammille harteille. Seurauksena paikallistalous romahtaa ja valtiopetosdemari nostaa kunnallisveroasteen pilviin. Koska työtä ei tänne tulijoille ole eikä varsinkaan tule, on vain ajan kysymys milloin rajallisella käsityskyvyllä varustetut kehitysmaalaiset radikalisoituvat. Ykskoivu on kaavaillusta VOK:sta kiven- tai käsikranaatin heiton päässä.

      Valtiopetosdemarit, SPR ja mamutusteollisuus pitävät oikeutenaan pilata elinympäristömme. Pitääkö näiden henkilöiden asua keskuudessamme, jos heidän edustamansa linja on avoimen suomalaisvihamielinen ja paikallistalouden tuhoon tähtäävä?

      • itsari

        38758343745, ootko sä se jonka sukulainen teki itsarin?


    • 314159265

      En sitten jatkossakaan istu vierassataman kahvilanterassilla etelän poikien joukossa. Herätkää päättäjät ajoissa!

      • hajuhaitta

        Ei sinun seurassa kuitenkaan halua kukaan olla, kun haiset.


      • heippaheiii

        Kenenkään hajuista on turha spekuloida mutta se on varma, että katukuva tulee muuttumaan olennaisesti ja Pakkahuoneen pöydät on ensi kesänä täynnä näitä ei-toivottuja vieraita. Tuskin kuitenkaan menevät vetämään viinaa Kahvelin terassille.

        Jatkossa matkailijat ja lapsiperheet kiertävät Pakkahuoneen kaukaa eikä veneitäkään tule enää entiseen malliin. Yrittäjänä olisinkin hyvin huolestunut kuntapäättäjien lähipäivien toimista.

        Vai kuvitteleeko joku, että nämä muslimimiehet pysyttelevät vain vokin seinien sisällä poliisin ja vartijoiden silmälläpidon alaisena?


    • KING_

      Khyl ei ole!

    • Polttopullot_täyteen

      Mikä erioikeus ugilla muka on välttyä pakolaisilta? Laitilassa on jo 200 ja huonommat palvelut. Eli samassa suhteessa kuuluisi heti ottaa tuplamäärä.

      • moiteillekin

        Jokaisella paikkakunnalla on oikeus välttyä pakolaisilta.

        Ei ole kenenkään velvollisuus joutua rajoittamaan omaa elämäänsä ja pelkäämään lastensa puolesta vain sen tähden että meillä on niin munaton hallitus ja nössöt kuntapäättäjät tässä maassa.

        Säälin toki Laitilalaisia ja heidän tilannettaan mutta se ei ole mikään syy pilata myös Ukia. Teillä saattaa sentään olla valoa tunnelin päässä ja pääsette pakolaisistanne eroon puuttuvien poliisivoimien tähden.


    • 937457874

      Jo Thomas Jefferson totesi aikoinaan että edustukseton verotus on tyranniaa. Jos kuntalaisilla ei ole mitään sanomista siihen paljonko haittamaahanmuuttajia Migri suvaitsee kuntaan dumpata, on se yhtälailla tyranniaa. Aika ajoin valveutuneiden kansalaisten on noustava kastelemaan demokratian puuta tyrannien verellä.

      Vapautta ei kukaan tule tuomaan tarjottimella eteen, se on kansan itse otettava, itse organisoituen ja itse tyrannit tuhoten. Jo pelkkä kansallisen suvereniteetin luovutus EU:lle oli suuri onnettomuus ja nyt sitten tämä matujen vyöry epäonnistuneista valtioista.

    • 28374583745
    • naisenkommentti

      Ja taas pari uutta muunmaalaista raiskausta, nyt Helsingissä ja Aurassa.

      Ainakin toinen on näitä nuoria turvapaikanhakijoita. Helvetti sentään, ei Ukiin tällaisia raiskareita!!

    • tekstaripalsta

      Mitä nämä Laitilan matumiehet on oikein puuhastelleet kuluneen syksyn aikana? Onko niilläkin jotain sen sorttista aktivismia josta ei julkisuuteen pahemmin huudella? Uimahallissahan ne ainakin aiemmin viihtyivät oikein hyvin.

    • vihaksipistää

      Jos kaikki ukilaiset on vastaan pakolaiskeskustaa vastaan, niin varmaan silti tänne niitä otetaan. Kuka käskee ukia ottamaan niitä?? Ja miten me muka niiltä vältytään. Mikä taho voi ukissa kieltäytyä ottamasta niitä? Johan se on nähty mitä on tapahtunut...miksi niitä pitää ottaa, kun ovat suurin osa valehtelijoita!? Hyvästi turvallisuus ja vapaus. Haastan sen tahon varmasti oikeuteen joka ottaa ne miehet tänne, ja kun ensimmäinen rötös tapahtuu!!

    • Kuona

      Ei se pojjaat noin mene. Ei Uki sitä keskusta perusta. Homma menee niin että joku Luona Oy tms. vastaava ostaa/vuokraa sieltä kiinteistön, ja sitten he sumplivat maahanmuuttoviraston/SPR:n kanssa sopimuksen että rakennus muutetaan VOKiksi. Sitten siitä ILMOITETAAN kaupungille. Näin kävi Eurajoellakin, kaupunki sai tietää asiasta kahta päivää aikeisemmin.

    • iddu

      Näinköhän Salinit pistää rahoiksi. Ja samalla hankkivat ukilaisten ikuiset vihat niskoilleen. No, ainahan ne voi muuttaa muualle, vaikka Bahama-saarille kun vokki tahkoaa tulosta. Suoraan veronmaksajien kukkarosta.

      Toisaalta jos kaupunginhallitus ja valtuusto ymmärtää yksissä tuumin vastustaa, niin ei ehkä tulekaan.

    • niinpäjuu

      mitä päättää kaupunginhallitus?

      mitä päättää valtuusto?

      onko kaupunkilaisten mielipiteillä mitään väliä?

      • santtionlahti

        Tämän päättää maahanmuuttovirasto johon kaupunginhallituksen ja valtuuston päätöksellä ei ole suurtakaan merkitystä. Kaupunkilaisten vastustuksella ei ole mitään merkitystä. Valitettavasti.


    • ranta-asukas

      Onko maahanmuuttovirasto silti toiminut täysin vastoin kaupunginhallitusten ja valtuustojen päätöksiä? Aina on tainnut olla sellainen puolimyönteinen kanta jossakin kunnan instanssissa, ennenkuin vokki on paikkakunnalle tullut. Ei silti, onhan noita hyväuskoisia hyysäreitä Ukissakin jotka kuvittelevat olevansa hyväntekijöitä kun näitä ex-poliiseja, sotilaita ja lukutaidottomia tänne hinkuvat.

    • kaikkeakiik

      Valimolle niistä tulee hyviä työntekijöitä

    • 8738573345
      • kolehtikiertämään

        Paljonkohan Järvinen velottaisi?


    • ukihoi

      onko tietoa mitä mieltä kaupunginhallitus on asiasta? kuinka monta petturipoliitikkoa sieltä mahtaa löytyä? entä valtuustosta?

      nimet on syytä laittaa muistiin siltä varalta että päästävät matut hätistelemään meidän lapsiamme.

      palaute on tärkeä lähettää oikeaan osoitteeseen.

    • 83775345
    • 185634523423

      Naapurissa maahantunkeutujat uhkailevat kantaväestöä päiden putoilulla jos eivät käänny tai maksa dhimmeinä suojelurahaansa. Lukekaa mitä koraanissa sanotaan: muslimin tulee muuttaa vääräuskoisten maihin ja käännyttää, dhimmiyttää tai surmata vääräuskoiset. Tämä on ihan normi-islamia. Tätä meininkiä valtiopetosdemarit ja muu tärähtäneistö haluaa kotikaupunkiisi.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3361706/Police-Sweden-investigate-chilling-notes-posted-letterboxes-country.html

    • nytriittihei

      En käy enää Laitilassa kaupassa. Kun lastasin vauvani turvakaukaloa autooni, pyöri 1 matu siinä vieressä kyttäämässä ja kun (laitettuani ensin auton ovet lukkoon) vein kärryjä katokseen, oli niitä auton ympärillä pyöriviä tuijottavia matuja jo 2.
      Siihen loppu kaupassa käynnit tuossa kaupungissa! Enkä asioi myöskään Ugin liikkeissä jos matuja kaupunkiimme otetaan.

      • voihanveee

        Samoilla linjoilla. Niistä liikkeistä en tule ostamaan mitään tuotetta enkä palvelua, jotka tätä kusetusta lähtevät tukemaan.

        Seurakunnasta eroan myös jos rupeavat verorahoilla palvelemaan islaminuskoisia. Hilkulla se eroaminen on joka tapauksessa jo nytkin kun lukee pappien ja piispojen aivopieruja maahanmuuttokysymyksissä.

        SPR ja muut vastaavat maturahastajat eivät tule jatkossa saamaan minulta sentin senttiä. Ei tosiaankaan kiinnosta rahoittaa ahneiden yrittäjien matubisneksiä ja turvapaikkasurffareiden biletystä ja sometusta.


      • äityliinit

        Täällä ollaan samoilla linjoilla, taatusti loppuu paikallisten palveluiden käyttäminen ja kaupungilla liikkuminen jos niitä Ukiin tulee! Onneksi Turun seudun suurissa kauppakeskuksissa voi asioida turvallisesti.


    • 47457832753

      http://yle.fi/uutiset/poliisi_kaipaa_vihjeita_raiskauksen_yrityksesta_ja_pahoinpitelysta_porissa/8539258

      Todella sankarillista kulttuurinrikastamista, käydä kahden "miehen" voimin 15-vuotiaan tytön kimppuun. Kauanko Ugissa menisi ensimmäiseen raiskaukseen, ensimmäiseen ryöstettyyn vanhukseen, ensimmäiseen "kunnia"murhaan.

      Eniten ihmetyttää se, että keskuudessamme asuu henkilöitä, jotka yrittävät myydä meille tätä monikulttuuridystopiaa jonain edistyksenä. Ellei heillä ole kyynisesti omaa lehmää ojassa mamutusteollisuudessa, he ovat yksinkertaisesti typeriä tai aivopesun uhreja. Miksi asua Suomessa jos patologisesti vihaa omaa kulttuuriaan, haluten sen tuhoa? Yleisvaaralliset mielisairaat yksilöt kuuluvat psykiatrisiin laitokseen eivätkä päätöksentekopaikoille.

    • 834766945
    • pakkasellemeneejapahasti

      Totta. Suvaitsevainen kansalainen voi työntää ikävät talousluvut ja faktat pois tietoisesta mielestä ja keskittyä kuuluttamaan maailmalle, että "Pitäähän turvapaikan hakijaa auttaa! Ihmisoikeudet, haloo! Kansainväliset sopimukset! Kotouttaminen on kaikkien velvollisuus! Yhdessä onnistumme! Suomi on rikas maa!"

      Edessä on kuitenkin terveydenhuollon, sosiaali- ja koulutoimen, poliisitoimen ym. heikennykset ja ylipäätään julkisen talouden rajut leikkaukset koska velaksi ei voi elää loputtomiin. Ei Suomella ole varaa tarjota kymmenille/sadoille tuhansille ihmiselle kallista all-inclusive ylläpitoa tilanteessa, jossa työllistyminen on suurimmalle osalle tulijoista täysi mahdottomuus. Tulevaisuudessa työpaikkojen määrä ei myöskään kasva vaan vähenee. Ikävän mallinen ikäpyramidi korjaantuu suurten ikäluokkien kuoltua ja meidän on tultava toimeen sillä väestömäärällä, jolle on tuottavaa työtä tarjolla.

      Vokkien kustannukset tulevat kaatumaan niiden onnettomien kuntien niskaan, jotka sellaisen ovat suostuneet vastaanottamaan. Kuntien pitää pyrkiä kaikin mahdollisin keinoin estämään moisen katastrofin rantautuminen asukkaiden riesaksi.

      Ainoa hyötyjä tässä kuviossa on ahne yrittäjä, joka paskat välittää kuntalaisten turvallisuudesta tai kunnan taloudellisesta tilanteesta. Nähtäväksi jää ketkä Ukissa ovat näitä ahneita paskiaisia, joita lasten ja nuorten turvallisuus ja kuntalaisten etu ei voisi vähempää kiinnostaa.

    • eipäsjoopas

      Nikula.

    • 58457234
      • TerveTuloaVaan

        Höpö höpö. Taidat olla oikea NIMBY!

        Hädässä olevia on autettava, eikä noin pieni uusien ihmisten määrä täällä tunnu missään.


      • vonLagerbom

        Minun mielestäni nuo vartijat ovat syyllistyneet rikokseen mikäli ovat estäneen vapaan kulkemisen. Ei vok-vartijoilla ole minkäänlaisia oikeuksia pysäytellä ihmisiä / autoja yleisellä tieosuudella.


      • AfrikkaanTakaisinVaan
        TerveTuloaVaan kirjoitti:

        Höpö höpö. Taidat olla oikea NIMBY!

        Hädässä olevia on autettava, eikä noin pieni uusien ihmisten määrä täällä tunnu missään.

        Voit varmaankin sitten ilmoittaa Migriin, että SINÄ otat vastaan. Majoitat ja maksat kulut OMASTA pussistasi ja vahdit suojattejasi 24/7 niin etteivät he pääse hätistelemään ukilaisia nuoria naisia eivätkä toisten lapsia.

        SINÄ maksat varmaan myös vokin lähistöllä sijaitsevien kiinteistöjen hintaromahduksen aiheuttamat tappiot? Tai peräti ostat ne kun kukaan muu ei halua?

        Vai olitko kenties ajatellut niin, että me muut maksamme viulut sinun puolestasi? Ja pidämme huolta siitä etteivät "hädänalaiset" kunniakulttuurin edustajat pääse tekemään pahojaan?


      • Tännevaann

        Ajattele nyt järjellä, 60 uutta tyyppiä. Täällä on kaiken maailman huumehörhöjä sun muita rikollisia paljon enemmän muutenkin, mutta ei niitäkään kukaan vahdi. Et huomaisi noin pientä ihmisjoukkoa mitenkään, jos heidän ihonvärinsä olisi sama kuin valtaväestön.

        Suurin osa heistä on ihan kunnollisia ihmisiä. Heille vaan pitää heti alussa tehdä selväksi, että mikä on tämän maan tapa ja että maassa on elettävä maan tavalla.


      • OmakustanteinenPaluu
        Tännevaann kirjoitti:

        Ajattele nyt järjellä, 60 uutta tyyppiä. Täällä on kaiken maailman huumehörhöjä sun muita rikollisia paljon enemmän muutenkin, mutta ei niitäkään kukaan vahdi. Et huomaisi noin pientä ihmisjoukkoa mitenkään, jos heidän ihonvärinsä olisi sama kuin valtaväestön.

        Suurin osa heistä on ihan kunnollisia ihmisiä. Heille vaan pitää heti alussa tehdä selväksi, että mikä on tämän maan tapa ja että maassa on elettävä maan tavalla.

        Mistäköhän tämä lukusi on peräisin?

        Mistä tiedät keitä on tulossa kun viranomaisetkaan eivät tiedä?

        Ai että tehdään selväksi, että maassa maan tavalla? Eikö sitä ole jo joka puolella Eurooppaa varsin huonoin tuloksin yritetty tehdä? Luetko lainkaan mitään muuta kuin paikallislehtiä?

        Sinä ehkä ostaisit asunnon vokin vierestä mutta suurin osa suomalaisista asunnonostajista ei sitä tekisi missään tapauksessa. Joten SINÄKÖ maksat tappiot kun olet tänne vokkia toivomassa?

        Mitä tulee omiin suomalaishörhöihimme, niin hehän eivät asiaan liity millään muulla tavoin kuin että heidänkin asemansa tulee heikkenemään kun raha valtion taikaseinästä loppuu. SAMASTA rahapussista maksetaan myös mielenterveysongelmaisten ja päihdeongelmaisten nuorten hoito sekä lastensuojelun piirissä olevien lasten kulut. Ihan vaan nyt joitakin kohteita mainitakseni.


    • eiootodellsita

      Miten edes tunnistaa vartijat oikeiksi? Turussahan oli pyritty hyppäämään ihmisten autoihin kun olivat pysähtyneet suojatien eteen. Mitäs jos matut vain halusivatkin auton jolla pääsee ajelulle?

    • 7663458398

      Olisin kiinnostunut kuulemaan miten suvaitsevaisto selittää nämä viimeaikaiset joukkoahdistelutapaukset. Argumentti "Kyllähän kantasuomalaisetkin raiskailevat ja varastelevat tuhatpäisinä laumoina" ei oikein toimi. Ottaako valtiopetospuolue SDP vastuun jos monikulttuuriset jännitteet johtavat sisällissotaan? Ottaako raiskaajien ja terroristien julkisrahoitteinen tuontijärjestö SPR? Ottaako monikulttuurisuusvalheita levittelevä YLE?

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3390168/Migrant-rape-fears-spread-Europe-Women-told-not-night-assaults-carried-Sweden-Finland-Germany-Austria-Switzerland-amid-warnings-gangs-ordinating-attacks.html

    • 873847348764

      http://www.bbc.com/news/world-europe-35326090

      "Cologne attacks: Migrant men banned from German swimming pool"
      Mitenköhän Laitilan uimahallissa, sinne taisi olla henkilökunnan haku päällä? Toivottavasti turvasuunnitelmat ovat ajan tasalla.

    • 73346565613

      http://yle.fi/uutiset/kaleva_nuorille_turvapaikanhakijoille_kahden_viikon_porttikielto_paikalliseen_uimahalliin/8601841

      "Yle kertoi kuluneella viikolla nuoren turvapaikanhakijan luvattomasta käynnistä naisten suihkutiloissa. Nuorta oli ohjeistettu ja kielletty ennen tekoa, mutta uteliaisuus oli voittanut.

      Hämmennystä on aiheuttanut myös nuorten tapa liikkua isommissa ryhmissä ja katsella altaalla uivia ihmisiä."

      Niin ja uimahallihan on terroristin näkökulmasta tarkasteltuna varsin heikosti suojattu kohde. Toivottavasti täkäläinen "kulttuuri" ei rikastu.

    • 8728437743
    • 5834577234256

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3423246/Three-Somali-men-gang-raped-white-16-year-old-girl-bathroom-hotel-stayed-celebrate-Eid-jailed-30-years.html

      Tuomiot alkavat olla tuolla kohdallaan mutta saisi olla vielä karkoitus bonuksena.

      "In dramatic scenes outside the courtroom around 60 members of Manchester's Somalian community protested against the verdicts suggesting the three men were being 'victimised' because of their race, while the victim was a white Brit.

      They managed to pile into the public gallery and gasped as the sentences were handed down - while Yussuf flicked a middle finger at the mother of their victim, who was present." Hieno paskakulttuuri. Ei näitä tänne kiitos!

    • norasistnofasist

      Jos/kun Ukiin tulee VOK,niin ei vaikuta kovin hyvältä,kun täällä on iso koulu ja uimahalli vierekkäin.Pitäisiköhän sitten palkata vartijoita erään Norjalaisen pikkukunnan tapaan?Kaasusumuttimienkin pitäminen on tehty luvanvaraiseksi 1.12-2015 alkaen.Mutta ei Virossa.Esim.Tallinnan linja-autoaseman lähellä on liike,jossa on monipuolinen valikoima erilaisia.Ketään en yllytä salakuljettajaksi,mutta jos haet ja tuot,niin itsepähän sakkosi maksat,jos jäät kiinni:)

      • dfds_fsdfsdfs

        Eikös Ukissa ole saatavilla tulitikkuja??


    • Krematioriot

      Rajat kiinni mielenosoitus viime maanantaina Turun kaupunginvaltuuston kokouksen aikana huusi "Rajat kiinni ja uuni auki".

      Onko siis krematoiossa elävältä polttaminen ratkaisu pakolaistilanteeseen, kutenn mielenosoittajat esittivät ?

      • vainklapejauuniin

        Kyllä se riittää, että maahan ei päästetä niitä, jotka ovat tulossa eläteiksi jostakin muualta kuin suoraan pakolaisleireiltä viranomaisten valitsemina.

        Asiallinen rajanylitys saa jatkua niin kuin tähänkin mennessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1496
    Aihe