Allahilta lisävoimaa raiskaukseen

Staaaalin.akbar

Kristittyjä te kommarit olette aina vainonneet, mutta pedofiilimuslimit ovat ystäviänne! Näiden puolesta ja yhdessä näiden kanssa te rätteihinne piiloutuneina huudatte: "Rajat auki!" ja hyökkäätte meitä, suomalaisia, persuja ja muutoslaisia vastaan, jotka emme näitä Suomeen halua. Narinkkatorilla heititte kusta ja kananmunia päällemme. Itsenäisyyspäivänä saamme pelätä henkemme edestä, teidän uhattuanne meitä, jopa itseänäisyyspäivänjuhlana. Viimeksi kidutitte poliisihevosia Tampereella. Mitä kivaa muslimikaverinne ovat opettaneet teille ihmisten varalle? Aiotteko puhkoa nyt meidänkin silmiämme? Mitä Stalin opetti tehtäväksi suomalaisille?

Tehän ette ole koskaan Suomen itsenäisyyttä hyväksyneet. Aiemmin kätyröitte NL:n ja Itäsaksan laskuun. Juoksitte siellä maanpetturuuskoulutuksissa. Jopa venäläiset ja muiden maiden kommunistit itse halveksivat teitä, mutta toki ottivat hyödyn teistä.

Snellunpatsaan lähellä, häiriköidessänne meitä, isänmaallisia aitosuomalaisia, teikäläisiä johtanut mustakaapuämmä rukoili kontillaan kohti Mekkaa. Kristityn te ette olisi sallineet näin tehdä. Ateisminne onkin suhteellista. Pedofiili- ja jihaduskonnon jumalan te kyllä suvaitsette. Tässä kaverinne puuhissaan:

"Raiskasi naisen kahdesti ja rukoili välillä – tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankeuteen

Julkaistu: 27.11. 10:15

45-vuotias mies on tuomittu vankilaan Helsingissä tapahtuneesta raiskauksesta.

Tuomion mukaan mies houkutteli naisen asuntoonsa lupaamalla tarjota päihteitä. Asunnossa mies repi naisen yltä vaatteet, löi, kuristi ja puri häntä sekä raiskasi hänet. Ensimmäisen yhdynnän jälkeen mies alkoi rukoilla, jolloin nainen yritti karkuun. Mies otti naisen kiinni ja raiskasi uudestaan.

Abdi Salaam Ahmed Kulane tuomittiin jo käräjillä raiskauksesta kolmen vuoden ja kahden kuukauden ehdottamaan vankeuteen. Syyttäjä valitti hoviin, koska hänestä raiskaus oli törkeä muun muassa siksi, että nainen oli miehelle tuntematon ja tätä huomattavasti nuorempi.

Mies puolestaan kiisti yhdynnän ja väkivallan sekä vaati syytteen hylkäämistä. Oikeus uskoi kuitenkin naisen kertomusta, jonka tueksi oli muitakin todisteita.

Hovioikeus piti raiskausta julmana, muttei kuitenkaan kokonaisuutena arvostellen törkeänä. Hovioikeus ei muuttanut käräjätuomiota.

STT"

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AllahJaStalinYhteenSopii
    • jdiasudiow

      Komukka Paavo Arhinmäki varmasti fantasioi saavansa Stalinia ja Osamaa samaan aikaan. Harmi ettei komukka seuraa mediaa ja tiedä rikollis-idoliensa kuolleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe