STUBB KÄRÄHTI VALEHTELUSTA EDUKUNNASSA

SUOMENTRUMP

Stubb väitti eduskunnan keskustelussa, että noin 90 prosenttia lausunnonantajista kannatti hallintarekisteröintiä.

Lausunnot läpi käynyt Helsingin Sanomat osoitti, että asia oli päinvastoin: laskentatavasta riippuen vain noin 10–28 prosenttia lausunnon jättäneistä tahoista oli hankkeen kannalla. Pienempi kannatusluku koskee viranomaistahoja, suuremmassa on otettu huomioon myös etujärjestöt.

– Ilman muuta debatin tuoksinassa tekee virheitä ja tämä oli yksi niistä, Stubb sanoi Ylellä.

24

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saatanan-suuri-sumutus

      miksi virheet ovat kotiinpäin tub.

    • Näin_meitä-huijataan
    • kusettajaviimisenpäälle

      Erehtyi "hiukan" itselleen tärkeässä asiassa. Lähes kaikki / ei juuri kukaan - melkeinpä sama asiahan se on. Joopa joo.

      • Kptkprst

        Tällaisesta "erehdyksestä" kaikissa muissa länsimaissa tulisi lähtö ministerinpostilta samana päivänä.


      • rinnestö
        Kptkprst kirjoitti:

        Tällaisesta "erehdyksestä" kaikissa muissa länsimaissa tulisi lähtö ministerinpostilta samana päivänä.

        saako vain oppositio puhua pelkkää potaskaa päivästä toiseen?


      • Onnetontunari
        Kptkprst kirjoitti:

        Tällaisesta "erehdyksestä" kaikissa muissa länsimaissa tulisi lähtö ministerinpostilta samana päivänä.

        "erehdyksessä"
        Voi helvetin onnettomat kansanjohtajat. Mies joka vetää päästä lukuja valtionvarainministerinä ei voi ministerin tehtäviä hoitaa. Kyllä se tehtävä vaatii täyspäisiä henkilöitä esimerkiksi naisia.


    • Subb_on_terroristi-1

      Stubb on kuin tarinan keisari ilman vaatteita!
      Valehtelee samoja konsteja käyttäen, kuin Putinin hallinnon mobilisoimat pahimman luokan hybridisodan propakandistit.
      Varmaan koulutus kuitenkin järjestetty yhdysvalloissa, mutta tarkoitus sama, kuin Putinin hallinnolla. (terrorismi)
      Ryöstetään väkivalloin ja valehtelemalla Suomen kansalle.

      • Rötöstelijät_vankilaan

      • Rötöstelijät_vankilaan

      • On_vain_yksi_totuus

        Paine kattilassa kasvaa koko viikonlopun. Miten ihmeessä tuollaisen asian voi stubata noin selkeästi äinpäin.. Vaikeita talousasioita ei missään nimessä Stubbin esitettäväksi. Koko ajan pitää jännittää meneekö oikein.


      • nimrod

        joo olihan tää stubilodta ihan värkyttävä virhe,mut sen siitä saa kun kaikki koneella tehdään ja ei ees helmitauluu ymmärrä saati laskee.onhan sanontakin et puut pysyy sahanjauholla pystyssä,mut jos stubi sahattais niin sieltä putois vaan kyltti et tyhjää tilaa vuokrattavana et näin


      • AinaKivaTukea
        Rötöstelijät_vankilaan kirjoitti:

        Terrorismin tunnusmerkit täyttyvät SSS-hallituksen työskentelytavoissa.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi

        eiköhän ammattiyhdistysliike ole jo ajat sitten omaksunut verovapaan terrorismin menettelytavat?


    • netiketti

      Taas joku pelo huutaa isoilla kirjamilla otsikossa, ei älyllistä toimintaa.

      >Otsikon kirjoittaminen ISOILLA KIRJAIMILLA on myös erittäin huono ajatus, samoin muut yritykset kiinnittää huomiota tyyliin "Lue tämä!!!" tai "Kiireellinen".

      HUUTAMINEN sattuu silmiin säälittävänä yrityksenä saada omalle jutulle huomiota.>

      https://www.cs.tut.fi/~jkorpela/nyysit/3.3.html#ots-isot

    • SIPPILÄ

      Kun Portugalin veroluikureista oli kohu kovimmillaan, sanoi Stubb, että tämän porsaanreiän tukkimiseksi on neuvottelut käynnissä.

      Eipä ole sen jälkeen tästä asiasta kuulunut mitään. Ei korppi korpin silmää noki.

    • rkp

      onnexi stybb/kokoomus ei ole valehdellut missään muussa asiassa. ps.tulevaisuus raporttia odotellessa.

    • erotkaajo

      Varmaankin Sipilä tulee kohta puolustamaan veljeään Stubbia, annan täyden tukeni valehtelijalle ja Soini myötää.
      Mamutus jatkuu, Sipilän kotikunnassa raiskarit evakoitiin kun siellä kansa jo vaatii ja onhan kiusallista kun pääministerin kunta, vaikka Sipi mamut kutsuikin ja taloonsa vielä tulevatkin.
      Stubbin paikka olisi nyt erota, mutta siihen ei ole miestä Stubista ja Sipilästä, mieluusti leikkaavat kyllä Suomen sairailta ja eläkeläisiltä, köyhiltä ja lisää mamuja haluaa Sipilä ja Stubb ja Orpo suomen kansan tuhoajat.
      Jotain pitää tapahtua, huonoin hallitus ikinä.

    • sipisupipete

      Tulihan se Sipilä sieltä puolustamaan rahaveljeään, valehtelu on sallittu vaikka ministerinvalan vannonut, suomen kansaa kohtaan on tehty myös iso petos, maa tuhotaan ja suomen kansalta (köyhiltä leikataan) erotkaa SIPILÄ ja STUBB.

    • rankaistus

      Valehtelu on rankaistava teko ja erottaminen on ainoa vaihtoehto.

    • oilaura

      Eikös se ollut lääkäri Laura Sipilä (kok) joka sekoomuksen sos.ministerinä ei tiennyt edes Suomen köyhien määrää? Eihän tämä Stubbi-sekoilu ole oikeastaan yhtään mitään siihen verrattuna, vai onko? Veronkiertäjät löytävät oikopolkunsa euroopassa ihan stubbista huolimatta. Ja eurooppa ja stubbi on kirjoitettu tarkoituksella pienellä e:llä ja s:llä. Kumpikin kusee.

    • kolmni

      Valehtelijoiden klubi

      Lauantai 28.11.2015 klo 22.15

      Alexander Stubb ei ole ainoa ministeri, joka valehtelee suomalaisille päin naamaa, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen.

      Muinaisella keskiajalla, eli 1980-luvun alkupuolella, suomalaiset paitsi saunoivat ja söivät höyrymakkaraa viikonloppuisin, myös katsoivat silloiselta MTV3:n kanavalta steppailevaa näyttelijä Helge "Heguli" Heralaa, joka johti ns. paskanpuhujien raatia ohjelmassa nimeltä "Valehtelijoiden klubi".

      Ohjelmassa takavuosien julkkisvisailijat selittelivät mitä kuvitteellisimpia tarinoita mitä epäuskottavimmista asioista, ja tarkoituksena oli löytää se ainoa tositarina höpöhöpöpuheiden keskeltä.

      Ohjelma oli hauska, ainakin keskenkasvuisen esiteinin mielestä.

      Vaan Valehtelijoiden klubista on näköjään nyt tehty uusintaversio, mutta sitä ei näytetä enää Maikkarilla viikonloppuisin, vaan suorana lähetyksenä eduskunnan kyselytunnilta (Yle) - sekä pääministerin legendaarisesta vetoomuksesta kansalle (Yle).

      Nykyinen hallitus - ja pakko jälleen kerran muistuttaa, että elämme vuoden 2015 Suomessa emmekä vuoden 1987 Nicaraguassa - on ottanut aseekseen valehtelun ja suoranaisen kusetuksen.

      Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) on asiasta erinomainen esimerkki. Hän on, ja otetaanpa tähän "satunnainen valinta", puhunut jatkuvasti täyttä paskaa - eli kauniimmin todettuna muunneltua totuutta - hallintarekisteristä. Torstainen valehtelu siitä, että "90 prosenttia viranomaisista puolustaa ja ymmärtää hallintarekisterilakia" oli vain pieni osa Stubbin järjestelmällisestä harhautusprojektista.

      Toki, kun Stubb jäi kiinni valheesta, hän myönsi "virheensä" ja selitti käyttäneensä kansanedustajien ja kansan edessä "vääriä lukuja".

      Vaatii aikamoista väärinymmärrystä ja matematiikan omaperäistä tulkintaa saada 90 prosenttia viranomaisista kannattamaan hallintarekisteriä kun todellisuudessa 90 prosenttia viranomaisista vastustaa hallintarekisteriä.

      lll

      Stubbin puhe eduskunnassa, ministeriaitiosta, ei ollutkaan lapsus ja virhe, vaan törkeää valehtelua.

      Vähemmästäkin Suomessa on ministeri vaihtunut. Vaikkapa tyhmistä tekstiviesteistä vetyperoksidiblondille.

      Ja nyt ei ole kyse yksittäisestä lipsahduksesta.

      Stubb on jatkuvasti puolustellut hallintarekisteriä valheellisilla väitteillä. Ei, mikään EU:n lainsäädäntö ei vaadi Suomea hyväksymään hallintarekisterijärjestelmää. Ei, Suomen nykyinen järjestelmä ei mahdollista ainoastaan yhden belgialaisen yrityksen monopolia - kuka tahansa voi halutessaan tulla Suomen arvopaperimarkkinoille. Ja ei, kuka tahansa ei voi jo nyt laittaa osakeomistuksiaan hallintarekisterin taakse - tai toki voi, mutta se on oikeusministeriönkin mukaan laitonta.

      lll

      Nykyisen hallituksen ministerit saavat tällä hetkellä puhua täydellistä palturia, ilman että puhemies Maria Lohela (ainiinjoo, hallituspuolue perussuomalaiset) puuttuu asiaan millään tavalla.

      Vuonna 2003 silloinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki (kesk) joutui eroamaan, koska hän puhui edellä mainittua muunnettua totuutta eduskunnan kyselytunnilla.

      Otetaan tuore esimerkki: Liikenneministeri Anne Berner (kesk / kok / r / kukatahansajokalupaaministeripaikan / vallilainterior / mainitsinkojolastensairaalan) väitti eduskunnan ministeriaitiosta käsin käyneensä keskusteluja Siuntion kunnan kanssa Y-junan kohtalosta, ja sanoi kunnan halunneen itse tekevän liikennesuunnitelmansa.

      Joo, Berner oli toki käynyt Siuntiossa, mutta vain keskustan omassa piirikokouksessa, ja kunta toki tekee omat liikennesuunnitelmansa, mutta vasta siinä vaiheessa, jos valtio lopullisesti vetää junat pois Siuntiosta.

      Ja ei, tuo ei ole ensimmäinen kerta kun Berner puhui pask... siis muunneltua totuutta kansanedustajille.

      Tietysti meidän on syytä muistaa myös pääministeri Juha Sipilän (edelleen kesk) huikea puhe Kesärannasta suoraan kaikille suomalaisille: Sipilä väitti Suomen velkaantuvan miljoona euroa tunnissa, jos köyhiä kurjuuttavia säästöpäätöksiä ei tehdä. No, oikea summa oli virkamiesten mukaan liki puolet pienempi.

      Lisäksi Sipilä on uhkaillut Euroopan komission ottavan Suomen haltuunsa, jos emme saa talouttamme parempaan kuntoon. Ei, tämäkään ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

      Ja onhan tässä vielä pakko nostaa esiin valtiovarainministeri Stubbin taannoiset väitteet siitä, että hallituksen pakkolakipäätökset olisi tarkistettu perustuslakiasiantuntijoilla, vaikka niin ei ollut tehty.

      lll

      Ja mitäs muuta?

      Elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk) on vaatinut köyhiä kyykyttävää leikkauspolitiikkaa, koska muuten EU suuttuu (ei suutu) ja puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) on puhunut - edelleen - muunneltua totuutta puolustusministeriön kansliapäällikön kelpoisuusvaatimuksista.

      Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps) puolestaan selvisi petosrikossyytteiltä ammattitaidottoman käräjäoikeustuomarin ja valheellisten selitysten avulla, ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka (kok) sai synninpäästön, koska selitteli suomeksi sanottuna hevonlantaa veronkiertojärjestelyistään.

      • jatkoaedelle

        Ja jos otetaan vielä esiin perussuomalaisten puheenjohtajan, ulkoministeri Timo Soinin takinkääntöperustelut puolueen päätöksissä hallituksessa, tästä jutusta loppuisi tila kesken. Internetissäkin.

        Meillä suomalaisilla onkin tällä hetkellä hallitus, jonka ministereistä pelottavan suuri osa valehtelee silmiä räpäyttämättä vasten kansalaisten naamaa.

        Jossain länsimaisessa oikeusvaltiossa tilanteeseen olisi jo puututtu.
        [email protected]

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml


    • kylosaarenkivi

      Toki nyt stubbin hampaat ovat jo pienemmät kuin puhelimet ja kulosaaren muurikivet, edes???

    • palksnmaksaja

      Tupp ei ymmärrä tai muista kuka maksaa hänen palkkansa. Siitä sori, tai ori. Suomea hoidetaan kuin yritystä, kansasta välitetään viis...

    • Sori_nimeni_on_roskakori

      Aattele nyt ite. Meillä on valtiovarainministerinä ihminen, joka vetelee omasta päästä lukuja?.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      248
      2188
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1856
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1270
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1160
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe