Milloinkahan moderointi alkaa?

moderointikäyntiin

Milloinkahan tällä palstalla alkaa kunnolla moderointi kuten Aller media lupasi? Rasistien örvellykset täyttävät palstan ulosteen tavalla, kaikki rasistinen keskustelu tulisi poistaa kokonaan ja estää maahanmuuttoa vastustavat tekstioksennukset. Rasistivajakit voivat mennä sinne MV-lehden foorumille oksentamaan aivopierujaan toistensa iloksi.

51

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vvvnsvs

      Kun tämäkin palsta suljetaan, tiedetään että on aika jalkautua kaduille :)

      • mikäsulku

        Aller media ei puhunut palstan sulkemisesta vaan moderoinnin eli keskustelun valvonnan aloittamisesta. On eri asia laittaa koko palvelu kiinni.


      • hahahahahaaaa

        Hahahahahahaa!!!! Vai aika jalkautua kadulle? Ei tule tapahtumaan paitsi uusnatsien märissä perversioissa. Kukaan ei jalkaudu kadulle vaikka koko Suoli24.fi suljettaisiin täysin.


      • Kysyjä-Mies
        hahahahahaaaa kirjoitti:

        Hahahahahahaa!!!! Vai aika jalkautua kadulle? Ei tule tapahtumaan paitsi uusnatsien märissä perversioissa. Kukaan ei jalkaudu kadulle vaikka koko Suoli24.fi suljettaisiin täysin.

        Sinä trollaat näitä sivuja enemmän kuin kukaan rasisti ikinä. Oletko kenties psykopaatti?


    • Bkielikaulassa

      Moderoituna:
      Milloinkahan tällä palstalla alkaa kunnolla moderointi kuten Aller media lupasi? Basistien örvellykset täyttävät palstan ulosteen tavalla, kaikki basistinen keskustelu tulisi poistaa kokonaan ja estää maahanmuuttoa vastustavat tekstioksennukset. Basistivajakit voivat mennä sinne MV-lehden foorumille oksentamaan aivopierujaan toistensa iloksi.

    • bhnfghgn

      Maanantaina. Myös kaikki sinun viestisi on ilmoitettu poistoon, haiseva maanpetturi-lutka.
      Sunnuntaisin ei ole moderointia.

    • buahahahaha

      Aloittaja kuulostaa itse ihan joltain natsilta.
      Miksi et ole jo muuttanut Pohjois-Koreaan?

    • elekeeunohelko

      Aller-vero on maailmantuloa.

    • hyväkuntulee

      Meno palstalla rauhoittuu huomattavasti kun moderointi tulee. Loppuu ne rasistiset huutelut ja valheelliset SPR:n vastustamiset palstalla. Suomi24.fi satsaa keskustelun laatuun ja hyvä niin.

      • Jippiillä

        oli aikoinaan ajankohtaista foorumi missä otettiin moderointi käyttään palsta oli suosittu jopa suositumpi kuin tämä, käy kattomassa miten nyt voi kun moderoidaan.


    • fsdfsdfsdf

      Aller tietää että keskustelu loppuu silloin kokonaan, joten eivät ne tule sitä tekemään, koska siitä seuraisi niin suuret taloudelliste tappiot mainostuloissa. Ja jos Allerin juutalaiset kuitenkin jostain syystä sen tekisivät, niin sitten varmasti syntyy joku toinen keskustelupaikka, jossa voi vapaasti kertoa mielipiteensä raiskaajamuslimeista ja allerin juutalaisista omistajista.

      • moderointitulossa

        Aller ilmoitti aloittavansa tehokkaan moderoinnin eli kyllä se tulossa on. Aller on perustanut moderointikoulun palstan valvojille, joten moderointi alkaa jollakin viiveellä sitä mukaa kun moderaattorit koulutuksestaan valmistuvat. Eikä moderointi keskustelua lopeta vaan muuttaa keskustelun luonteen älykkääksi ja pitää rasistien ylilyönnit poissa palstalta.


    • ifhrugthruh

      Allerilla olisi ollut varaa - ja suurimman osan kansan toivekin, että se moderointi olisi aloitettu vaikkapa silloin kun tämä foorumi Suomi24 tai mikä lienee paskan Jippii tää silloin oli, perustettiin. Ei olisi päästetty "moderoijiksi" VÄÄRILLÄ IDENTITEETEILLÄ esiintyneitä urkkijoita ja erimielisten keskustelupalstakiusaajia; kuten täällä aikoinaan ilmeisesti kuka tahansa jonka henkilöä ei edes oltu selvitetty, pystyi omaa ja kanssakavereidensa mielipidelinjaansa vetämään ( mikä tarkoitti rasismia sananvapaudelle solvattujen näkökulmasta). Ja olisi varmaan alunperinkin ollut hieman normaalimpaa keskustelut täälläkin, JOS olisi ollut moderointi. Jos sitten on ja tulee tänne joitakin "moderointikouluja", niin kai ne urpot tajuaa, että vaatii akateemisen tason sivistyksen päätellä, että mikä mielipide nimettömässsä keskustelussa on asiaton ja mikä ei - niin kauan kun kuka tahansa pystyy tänne aloituksilla tunkemaan törkyä, niin kauan on siten, tai muuten solvataan sananvapautta. Ei voida arvioida nimetöntä nimimerkkikeskustelua samoilla kriteerein, kuin muuten mielipidekeskustelua, ei ainakaan niin kauan kun tämä Suomi24 on tällainen foorumi jonne kuka tahansa voi - kuten kuuluukin - itseään nimettömästi ilmaista ja kun tiedetään, että oletusarvoisesti nimetön foorumi tarkoittaa, että ei voida olettaa keskusteluun osallistuvan tietävän mitään kanssakirjoittajiensa ei a.)persoonista eikä b.) mielipiteistä ennalta. Kaikkein vahvin moderaattorien etiikka pitää olla moderoinnissa nimettömillä palstoilla.

      • pankkitunnuksetmukaan

        Pelkkä moderointihan ei riitä sinänsä mihinkään. Suomi24.fi saadaan asialliseen kuntoon vain jos moderoinnin lisäksi tulee pakollinen pankkitunnuksilla kirjautuminen kaikille kirjoittajille, siis vahva tunnistautuminen omalla nimellä. Mikäli tunnistautumista ei toteuteta niin Suomi24.fi säilyy törkypalstoina.


    • hyvä_niin

      Aller laittaa suvaitsevaiset vajakki vihervasurt rasistit ruotuun.

    • business_menisi

      Mainosrahat katoavat, jos palstalle jäisi ituja syövät vihervasuri vajakit.

    • moderointikäyntiin

      Liun, että yle on aloittanut moderoida täällä kesällä

      Kiitos yle!

      • ylekökouluttaa

        YLE:kö ne Allerin moderaattorit sitten kouluttaa tehtäviinsä?


      • ArabikeväänRaiskuut

        Solid fuckin God:
        https://www.youtube.com/watch?v=qteOEDyPXF8
        He howled about redemption with a bible and a gun
        The preacher beat his cheast and cried, "set my people free"
        The killer said "I'll drag ya to the gates of hell with me"
        It's shaking all over but he don't know why
        Kuten tuolla aikaisemmin jo mainittiinkin niin:
        "Kun tämäkin palsta suljetaan, tiedetään että on aika jalkautua kaduille"


    • "Estää maahanmuuttoa vastustavat tekstioksennukset", annat ymmärtää, että ainoastaan maahanmuuton sallivat mielipiteet ovat hyväksyttäviä. Jos ei ole samaa mieltä kanssasi, pitäisi tulla poistetuksi tästä palvelusta.

      Mitä seuraavaksi? Kenties ydinvoiman puolustajien suut pitäisi tukkia määrätietoisin ottein lopullisesti? Kenties hiilidioksidipolitiikkaa ja sen ilmastovaikutuksia epäilevät pitäisi vaientaa myös? Entäs uskonto/ateismi palstalla väärää mieltä olevat? Luonnollisesti kapitalistien/kommunistien/liberaalien/puolustajat/vastustajat tulee myös mykistää? Unohtamatta myöskään lesbo-/homo-/bi-/heteroaktivisteja.

      Mitä järkeä on pitää yllä keskustelupalstaa, jos ei salli siellä keskusteltavan?

      Rasismi siinä mielessä, että todetaan ihmisten olevan alkuperänsä perusteella enimmäkseen huomattavan erinäköisiä eli jakautuvan rotuihin, ei ole tässä valtakunnassa rikos. Rasismi ei myöskään ole rikos tasolla, jossa vaikkapa toteaa, että jokin rotu tai kansa on muita parempi.

      Syrjiminen ja kiihottaminen kansansanryhmää vastaan ovat rikoksia. Niihin kehottavien kirjoitusten ja mielipiteiden julkaisemisella voi olla oikeudellisia seuraamuksia.

      Jos palveluntarjoaja esittää säännöissään kaikenlaisen rasistisen mielipiteenilmaisun olevan kiellettyä, tarkoittaa se käytännössä minkä tahansa ihmisten ulkonäköä, alkuperää, kansallisuutta ja perimää sivuavan keskustelun kieltämistä. Jos jokin asia ei suoranaisesti ole rasistinen, voi se olla sitä välillisesti taikka piilevästi, jolloin asetetaan jo huomattavia rajoituksia keskustelulle.

      Jos keskustellaan vaikkapa mistä tahansa kirjasta/elokuvasta/näytelmästä/esityksestä voidaan se aina tulkita vähintään välillisesti taikka ainakin piilevästi rasistiseksi. Politiikka ja historia on myös aina ollut ja tulee aina olemaan vähintään välillisesti taikka piilevästi rasistiseksi tulkittavissa. Sama koskee urheilua, uskontoa, oikeusjärjestystä, harrastuksia, taloutta ja oikeastaan kaikkea maan ja taivaan välillä.

      Toisaalta mikä tahansa palvelu/julkaisija saa määrätä mitä julkaisee. Jos julkaisu täyttää rikoksen tunnusmerkit, saa julkaisija siitä lainmukaisen rangaistuksen.

      Tämän keskustelun aloitus on luokassaan aivan samanlainen oksennus kuin mistä se yrittää vääntää aihetta.

      • ymmärrätämä

        Tiedät varmaan itsekin täysin kirkkaasti sen, että palstalla on jatkuvasti muukalaisvihamielistä rikollista kirjoittelua, väkivallalla uhkailua ja Punaisen Ristin herjaamista sekä sen työntekijöiden solvaamista. Ylipäätään palsta on täynnä rasistista sontaa joka pilaa kaiken asiallisen keskustelun.


    • dferererre

      Ehkäpä sinäkin aloittaja hyysäri vielä tulet näkemään....mitä tässä maassa tapahtuu.

    • jljljöjöjöjökök

      Aloittajalle eivät raiskaukset merkitse mitään, ei edes lenkkeilijätytön elävältä polttaminen ja raiskaus.....kenessäköhän tässä se vika on, hyysäreissä!!!!!!!!!!

      • eimerkitystä

        Mitä tekemistä millään perkeleen raiskauksilla on palstalla lentävän rasistisen paskan kanssa? Menkää idiootit keskustelemaan niistä raiskauksista sinne MV-lehden törkypalstalle!


      • jhyjyujuy
        eimerkitystä kirjoitti:

        Mitä tekemistä millään perkeleen raiskauksilla on palstalla lentävän rasistisen paskan kanssa? Menkää idiootit keskustelemaan niistä raiskauksista sinne MV-lehden törkypalstalle!

        Voi pientä vajaaälyistä lutkaa, sulje vähän vielä enemmän silmiäsi maahanmuuton ongelmilta. Saatanan pummi paska.


    • hyysärionaivoton

      Suomen ja Euroopan rajoilla sitä moderointia tarvitaan, ettei lisää paskaa valu sisään.

      • islameisovilänsimaihin

        Näin on siellä sitä paskaa vasta on tulossakin kun Pakistanilaisiet yrittää ängetä Eurooppaan ja muutama muu kansallisuus ei kai niiden maissa mitään sotaa ole. Toivottavasti Makedonia ei niitä päästä tulemaan, pelkkiä miehiä ja pahan näköistä porukkaa, hirvittää ajatella että tänne otettaisiin....hyi.....


    • ymmärrätämä

      Lue koko tiedote asiasta täältä!
      "Yle alkaa moderoida Suomi24:sta
      suomi24 "
      Yleisradio alkaa moderoida Suomen suurimman sosiaalisen median Suomi24:n keskusteluja kesäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

      Pitkään jatkunut keskustelu sananvapaudesta avoimilla keskustelufoorumeilla on saamassa eräänlaisen päätöspisteen, kun aiemmin avointa keskustelukulttuuria ylläpitänyt Suomen suurin sosiaalinen media Suomi24 aikoo ulkoistaa keskustelujensa moderoinnin. Yhteistyökumppaniksi on valittu Yleisradio ja moderointi alkaa heti kesän 2015 alussa.

      • yleonhyvä

        YLE on erittäin hyvä yhteistyökumppani mikäli YLE todella on ottamassa tuon moderoinnin hoitaakseen myös sen moderointikoulutuksen osalta. YLE on valtiollinen media ja erittäin ammattitaitoinen, etenkin jos moderaattorit ovat itse journalisteja joilla on alan työkokemus ja korkeakoulutus suoritettuina. Aller ei voisi valita paremmin yhteistyökumppania, YLE on se paras valinta.


    • Onko Punainen Risti erityisesti suojeltu instituutio tässä maassa? Eikö sen toimintaa saa kritisoida?

      Henkilöitä ei saa julkisesti solvata. Onko siis Punaisen Ristin työntekijöitä nimellä solvattu? Jos on, kannattaa asianosaisten ottaa yhteyttä poliisin ja tehdä rikosilmoitus kunnianloukkaamisesta. Tosiasioiden julkaiseminen ei välttämättä ole kunnianloukkaamista kuitenkaan.

      Muukalaisvihamielinen kirjoittelu on ajantuotetta, mikä ei tietenkään tee siitä puolustettavaa, ainoastaan ymmärrettävää.

      Muukalaisvihamielisyys ei sellaisenaan ole rikos, ainoastaan sen motivoivat teot ovat. Syrjintä ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan ovat rikoksia.

      Rikoslaki ei kiellä yksilöä asettamasta jotain kansanryhmää koskevaa kielteistä mielipidettään julkisesti nähtäville. Se kieltää ainoastaan tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa "uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella".

      Kenellä tahansa on siis oikeus olla pitämättä niin ruotsalaisista, norjalaisista, suomalaisista taikka somalialaisista. Jokaisella on myös oikeus ilmaista tämä mielipide.

      On kuitenkin selvää, ettei näitä ryhmiä, joista ei pidä, saa solvata.

      Tämä asettaa suomalais-, ruotsalais- ja norjalaisvitsit ihan uuteen asetelmaan. Ne ovat siis lainsäädännön nojalla suoraan kiellettyjä.

      Minusta koko nettikeskustelua vaivaa neititauti, kun ei keksitä mitään kunnollista vastinetta, vedotaan isukkiin, jonka tulisi lopettaa koko keskustelu.

      Jos jonkun mielipide ärsyttää taikka on kuvottava, älkää lukeko sitä. Maailma on täynnä hulluja. En ole lukenut enkä aiokaan lukea joka ainutta vastausta kirjoituksiini.

      • thtrhy

        Ei ole. Palstan SPR:n mainettava pilaava hörhösuvakki valehtelee.
        "Turvallisuusviranomaiset moittivat Maahanmuuttovirastoa turvallisuusnäkökulman unohtamisesta turvapaikanhakijoiden majoittamisessa. Myöskään poliisilaitoksille ei ole välitetty tietoa niiden alueelle sijoitetuista majoitusyksiköistä, vaikka ne tietävät poliisille lisää valvonta- ja hälytystehtäviä.

        - On vaikea valvoa turvallisuutta, mikäli tieto vastaanottokeskuksen perustamisesta tulee vasta ensimmäisen hälytyksen myötä. Kun ongelmia on ensimmäisen kerran ilmaantunut, on laitettu sijainti mieleen, että tiedetään tehdä kierrokset ja tulla paikalle, kun seuraava hälytys tulee, kuvaa poliisimies sekavaa tilannetta kentällä."
        http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015112620728119_cm.shtml
        Myös poliisi moittii SPR:n salailua ja olematonta tiedonkulkua.


      • asiatontaherjaamista

        Punaista Ristiä ei ole palstalla kritisoitu asiallisesti vaan kirjoittelu on ollut valehtelua, solvaamista ja puuttumista asioihin jotka eivät ylipäätään kuulu järjestön ulkopuolisille ihmisille millään tavalla.
        Vapaaehtoisia on solvattu, uhkailtu ja väheksytty palstalla jatkuvasti. SPR:ää on syytetty terroristijärjestöksi ja jopa maanpetoksesta mitä kansainvälinen järjestö ei edes voi tehdä. Fakta on se, että Punaisen Ristin rahaliikenne ei kuulu kansalaisille eikä myöskään päätäntävalta siitä millä tavalla SPR auttamistyönsä tekee. Sekään ei kuulu ulkopuolisille mitenkään mitä vapaaehtoiset ajallaan tekevät. Työttömiä vapaaehtoisia on syyllistetty tukien väärinkäytöstä täysin valheellisin perustein. SPR:n pitäisi olla kaiken kansalaiskritiikin ulottumattomissa koska järjestö auttaa puolueettomasti kaikkia.


      • migrinvelvollisuus
        thtrhy kirjoitti:

        Ei ole. Palstan SPR:n mainettava pilaava hörhösuvakki valehtelee.
        "Turvallisuusviranomaiset moittivat Maahanmuuttovirastoa turvallisuusnäkökulman unohtamisesta turvapaikanhakijoiden majoittamisessa. Myöskään poliisilaitoksille ei ole välitetty tietoa niiden alueelle sijoitetuista majoitusyksiköistä, vaikka ne tietävät poliisille lisää valvonta- ja hälytystehtäviä.

        - On vaikea valvoa turvallisuutta, mikäli tieto vastaanottokeskuksen perustamisesta tulee vasta ensimmäisen hälytyksen myötä. Kun ongelmia on ensimmäisen kerran ilmaantunut, on laitettu sijainti mieleen, että tiedetään tehdä kierrokset ja tulla paikalle, kun seuraava hälytys tulee, kuvaa poliisimies sekavaa tilannetta kentällä."
        http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015112620728119_cm.shtml
        Myös poliisi moittii SPR:n salailua ja olematonta tiedonkulkua.

        Eihän tiedotusvelvollisuus vastaanottokeskusten sijainnista kuulu SPR:lle muutenkaan vaan se tiedotusvelvollisuus poliisin suuntaan tässä asiassa kuuluu nimenomaisesti toimeksiantavalle viranomaiselle eli maahanmuuttovirastolle. Poliisin tulee keskustella vastaanottokeskusten tarkasta sijainnista maahanmuuttoviraston kanssa.


      • tärkeä.tieto
        migrinvelvollisuus kirjoitti:

        Eihän tiedotusvelvollisuus vastaanottokeskusten sijainnista kuulu SPR:lle muutenkaan vaan se tiedotusvelvollisuus poliisin suuntaan tässä asiassa kuuluu nimenomaisesti toimeksiantavalle viranomaiselle eli maahanmuuttovirastolle. Poliisin tulee keskustella vastaanottokeskusten tarkasta sijainnista maahanmuuttoviraston kanssa.

        Poliisin on ehdottomasti tiedettävä tarkasti kaikki vokkien ja sijaiskotien sijainnit, jotta tietävät missä rikolliset sijaitsevat.


      • poliisinomavika

        Vika siis ei ole todellakaan SPR:n tavassa tiedottaa poliisille. Poliisi itse ei osaa hoitaa yhteistyötään muiden viranomaisten kanssa kuten maahanmuuttoviraston kanssa. SPR:llä ei ole pakolaiskeskusten suhteen minkäänlaista velvollisuutta ilmoittaa poliisille sijaintitietoja kun ei vastaanottokeskusten koordinointikaan kuulu SPR:lle vaan maahanmuuttovirastolle. Poliisin tulee oppia puhumaan maahanmuuttoviraston väen kanssa ihan itsenäisesti, siihen väliin ei tarvita SPR:n osuutta tiedonkulkuun.


      • poliisissamätää

        Poliisissa on nykyään meneillään huolestuttava ilmiö, sen kyky toimia sujuvasti yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa on hälyttävän heikkoa tasoa. Jos poliisi ei enää keskustele saumattomasti maan muiden viranomaisten kanssa niin poliisin johdon on syytä katsoa todella peiliin.


    • kakkapska

    • tämänsanon

      Sen sanon SPR:ää koskevasta keskustelusta, että palstan kirjoittajilla on täysin sekaisin käsitteet SPR ja maahanmuuttoviranomaiset. Maahanmuuttovirasto on toimivaltainen LAILLISTA käskyvaltaa käyttävä VIRANOMAINEN jonka ALAISENA SPR toteuttaa tätä pakolaisten auttamista siten kuin toimeksiantava viranomainen käskee tekemään. Kritiikki joka kohdistetaan aiheettomasti SPR:ää vastaan pitäisi kohdistaa siihen käskevään ja toimeksiantavaan viranomaiseen joka on valtion taho, SPR ei ole sitä. Ei SPR tee päätöksiä pakolaisten auttamisesta eikä edes vastaanottokeskusten avaamisesta vaan ne päätökset ja määräykset antaa se maahanmuuttovirasto joka pyörittää koko pakolaisorkesteria muutenkin.

      • bbhbhbg

        Hyvä tarkennus, mutta kummasti SPR:ltäkin näyttää löytyvän ylimääräisiä resursseja sirkuksen pyörittämiseen. Aivan kuin tilanne olisi ennakoitu sekä valtion että SPR:n taholta.


      • mitkäresurssit

        SPR:n ylimääräiset resurssit johtuvat vain siitä, että nykyisiä resursseja on venytetty yli niiden kestävyyden. Nythän vastaanottokeskuksia joudutaan jo lopettamaan kun SPR:llä ei ole enää resursseja niitä pyörittää. Maahanmuuttovirasto on sekin jo joutunut reagoimaan SPR:n ehtyviin resursseihin siirtämällä vastaanottokeskustoimintaa kuntien ja yksityisten yritysten hoidettavaksi ja sama kehityssuunta jatkuu kiihtyvästi.


    • ennustusta

      Huomenna. Tuusulan murhan johdosta.

      • näyttää.ettei.tule

        No onneksi ei
        tulekaan tuli lisää vinkkiä.


    • Ihan kuin SPR:llä ei olisi mitään tekemistä koko ongelman kanssa. "Me olemme täällä vain auttamassa", mitä te autatte, ihmisiä rajan yli lihavamman lompakon ääreen?

      Älkää edes yrittäkö kieltää SPR:n vaikutusta somalialaisten tänne tulemiseen 1990-luvun alkupuolella. Samaa myyrän työtä teette edelleen. Uskoitte yksilöinä mitä tahansa.

      Teidän järjestönne on korruption kuvottavin ilmentymä koko nykyaikaisen ja länsimaalaisen historian saatossa.

      En luovuta vertani tippaakaan teidän kauttanne.

      Saatan menehtyä päätökseni vuoksi, mutta pidän sitä pienenä hintana olla olematta tekemisissä järjestönne kanssa.

      Olen valmis uhraamaan itseni. Mahdollisen onnettomuuden jälkeen suoritettuun hoitoon liittyen, kieltäydyn SPR:n verestä.

      Mieluummin vuodan kuiviin itse kuin annan teidän imeä Suomesta enää mitään.

    • Aloituksen_oksensi

      palstojen tunnetuin vapaamuurarisolvaaja sekä skitsofreenikko. Voitte tutustua siihen ja sairautensa taustoihin nettivideolla "Suomalaisen lapsiperheen elämä Pietarissa"

      • Suurin_osahan

        sönkkäävistä mamupuolusteluista oli saman Savonlinnan hullun oksentamia. Sillä on oikein vimma päästä riitelemään mistä asiasta hyvänsä.


    • Jyrkkämutka

      Katostaampa, 2017 on ajanlaskun loppu mikä nyt tunnetaan, silloin kaikki mikä nyt on suomea halitsemassa, tuhotaan ja alkaa uusi aika, itsenäisen suomen nousu jossa oman maan syntykansa on enää jäljellä ja päättää mitä suomessa tehdään, kaikki on jo valmiina vyöryyn joka tunnetaan nimellä: Sisällissota.

      Sitä ei kukaan eikä mikään pysty enää estämään, se on sama vaikka sulkisivat piiperöineen koko netin.

      Aina voitte muistella näitä sanoja mitä kirjoitin, muistakaa nämä hyvin, sillä pelokkaat hyysärit tulevat poistamaan isänmaalliset kirjoitukset, mutta uskokaa tätä, kaikki he tulevat maksamaan kovan hinnan siitä mitä ovat suomelle tehneet.

    • dfdfdfdfdffd

      Kehoittaisin aloittajaa muuttamaan alueelle, jossa on tuhansia maahanmuuttajia ja kulkemaan iltaisin yksin...jospa se mieli muuttuisi. sitä paitsi ei ole rasismia kertoa turvapaikan hakijoiden tekemisistä raiskauksista ja rikoksista. Turvapaikanhakijat raiskaavat 17 kertaa enemmän kuin kantasuomalainen. Raiskaus on rikos, josta Suomessa annetaan lievimmät rangaistukset pohjoismaissa. Esim. Ruotsissa ja Norjassa raiskauksista tulee aina ehdoton tuomio. Raiskaus on myös eräiden ihmisten tapa ilmaista maan valloitusta; raiskaamalla naiset viestitään, että olemme ottaneet teidät hallintaamme...itke hyysäri itke...vielä se sinunkin silmäs aukeaa...

      • YlhäältäOhjattuSuvakismi

        "Kehoittaisin aloittajaa muuttamaan alueelle, jossa on tuhansia maahanmuuttajia ja kulkemaan iltaisin yksin"

        Turha toivo, suvakki ei tee niin kuin sanoo eli elä oppiensa mukaan vaan olettaa muiden tekevän niin kuin käsketään...


    • poista_itsesi

      SIIS KUNNOLLINEN "PUHDISTUS" SINUNU HESALAIS TAVJA SUVAKKILESBON TAPAAN?

      Silloinhan tasa-arvo ja demokratia täyttyisi

    • Hellu.21

      Odotan kanssa reiluja puhdistuksia tänne nyt, Viikko sitten sai vielä veetuilla YLE:lle ja Atte Jääskeläiselle, mutt nyt ei saa enää.

      Laitoin kahteen kertaan kommentin että Attelle tuli muija, eli Riikka Venäläinen esimieheksi YLE:lle. Eikös Suomi-24 ylläpito on poistanut molemmat postaukset, sääntöjen vastaisena.

      Tuo Allerin Ylläpito pitäisi kanssa ratsata kunnolla, siellä on liikaa maailmanrauhan rakastajia moderoimassa.

    • Adhläållk

      Tämänkin palstan kommenteista saisi valtion kirstuun sakkojen muodossa rahaa niin paljon että sillä kustantaisi hyvin muutaman vokin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      141
      1795
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1405
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1232
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1227
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      85
      1048
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      1007
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      933
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      849
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      818
    10. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      191
      783
    Aihe