Seppo Myllis- elävä legenda

15

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • we.dont.need.to.register

      Kirjoittaahan täällä Mannerheimin jälkeläisiäkin, jos ei herra itsekin!

    • Eero.Perälä.Älykkö

      Tämä Mustana Perjantaina on murrettu myyttejä. Yksi tärähtäneistön lempivalitusaiheista on raiskauksiin liittyvä uutisointi. Unelmoijat väittävät herkästi, että media pimittää pottunokkien raiskaukset, mutta heti kun on asialla on tulija, sattumus uutisoidaan välittömästi kissankokoisin kirjaimin. Tietenkään asia ei ole näin. Lumipallo alkoi pyörimään, kun ties minkä sekaannuksen vuoksi Kempeleessä sattuneesta raiskauksesta kerrottiin hieman liikaa. Toinen tapaus paljastui heti perään Raisiossa. Nyt sitten hölmöläläisille kerrotaan naama peruslukemilla, että oikeastaan näitä epäilyjä on tiedossa ainakin kymmenen.

      Olemme kyllä kyllästymiseen asti saaneet kuulla, että vastaanottokeskusten perustaminen ei ole lisännyt lähialueiden rikollisuutta eikä vakavia väkivalta- tai seksuaalirikoksia ole tapahtunut. Eikö 14-vuotiaitten lasten raiskailua enää lasketa vakaviksi seksuaalirikoksiksi? Näistä sattumuksista ei ole kerrottu julkisuudessa. Miksi? Ja edelleen, jos vakavia rikoksia ei ole keskusten nurkilla tapahtunut, niin miksi nyt keskukset pitääkin sijoittaa poliisiasemien lähelle, koska ne ovat ”turvallisuuden kannalta väärissä paikoissa” ja tulijat ovatkin yht’äkkiä muuttuneet turvallisuusriskiksi, mistä saamme ensi vuonna maksaa vähintään miljardin.

      Mutta takaisin tiedostajien raiskauksiin liittyviin myytteihin. Hyvien Ihmisten teoria tulijataustaisten yliedustukseen raiskaustilastoissa on se, että rasistinaiset ilmoittavat herkemmin raiskaukset, jos tekijä on ulkomaalainen. Tämän myytti murretaan päivittämällä Hölmölän oloihin kyllästyneen nuorukaisen edesottamuksia.

      28-vuotias nuorukainen tuomittiin tänään vuodeksi vankilaan raiskauksesta.

      Nuorukainen raiskasi nukkuvan naisen junassa Uumajan ja Sundsvallin välillä lokakuun 10. päivä. Nainen oli torjunut nuorukaisen lähentelyt, mutta oli pahaksi onnekseen nukahtanut, jolloin nuorukainen pääsi tekemään temppunsa.

      Nuorukainen joutuu maksamaan naiselle 75.000 kruunun vahingonkorvaukset plus 10.000 kivusta ja särystä. Nuorukainen kiisti johdonmukaisesti kaikki syytökset, Ruotsin Radio kertoo.

      Mitä Ruotsin Radio ei kerro, on luettavissa vaihtoehtomediasta. Olennaista tietoa on esimerkiksi se, että tuomion istumisen jälkeen Alani Wissam karkotetaan Ruotsista. Tuomoista käy myös ilmi, ettei Asyylinvonkaaja-Alanilla ollut hädän päivää Irakissa, eikä mikään uhkaa häntä kotimaahan palautettaessa.

      Ja myytinmurtoon liittyvä yksityiskohta.

      Raiskauksen jälkeen nainen oli juossut ulos makuuvaunusta ja ottanut yhteyttä konduktööriin. Oikeuden papereissa lukee:

      ”Konduktööri kysyi, pitäisikö hänen soittaa poliisille. Alkuun nainen ei halunnut sitä, koska hän ei halunnut pistää Alani Wissamia tukalaan tilanteeseen. Nainen sääli häntä… ja pelkäsi, että raiskaaja saatettaisiin karkottaa Irakiin”.

    • Pena.dy.fi

      Pena.dy.fi

    • khalervo

      OmN Nse, sillä häN on monistunut Niin kaikkialle, ettei tiedä minkä nurkan takaa tulee vastaamn. Juuri hetki sitten kun kysyin kikkarapäiseltä akalta että teidätkö että teidän ampumakerhonne kaupunkissa ja sen kasupunki palstalla suomi234 kirjoittaa semn niminen kuin Seppo Myllis. Akka meni sanoi menevänsä heti nukkumaan ja keskeytti uima-altaistaan puhumisen siihen paikkaan.

      • Kummallista toimintaa. Oliko nainen ottanut lääkityksensä?


      • khalervo
        seppo_myllis kirjoitti:

        Kummallista toimintaa. Oliko nainen ottanut lääkityksensä?

        Ei varmasti. Aivan sekopää ja lääkityksen tarpeessa. On muka ampumakerhon avustaja, ja Ikaalisissa kuulemma olisi tänä vuonna ammuntakilpailut. Käskin mennä katsomaan lkaalinen palstaa. Menikin nukkumaan. Vielä minä jotain keksin, että pääseee siitä perkeleestä eroon


    • Minä olen Suomi24:n legendoja.

    • HugaZaga2

      Nonii jotain tuttuakin täällä näkee viellä ,. pohjoiskorealainen Myllisseppo ,. ja mitä niitä oli, Mounlex ja Kotka tappelivat joka päivä ,. hehe ,. kumpi voitti? ,. joo ja naisia oli ,. ennenn oli elämää, nyt näyttää aika kuolleelta tai tuntemattomien täyttämältä tämä Huuhaa ,. voi suatana ,.
      Oli viivi ja vilma ja kielibasa, vieläkö lienevät hengissä ,. niin se aika kuluu ja maailma muuttuu ,.

    • Myllis oli Jumalaakin viisaampi.

    • Anonyymi

      Myllis on niin samanlainen, kuin Alkoholi-osion Ex-Tissuttelija(Tissu). Sepolla aivan samanlainen luonne, kuin Tissulla:

      http://aijaa.com/WzItym

      • Anonyymi

        Ei kai Seppo Myllis sosiopaatti sentän lie; tissu on sitä satavarmasti. tissulla on sairaan repaleinen psyyke. Nykyään sillä ikävuosistaan (79v.) vaikea identiteettikriisi.
        Suomi 24 alkamisvuodet se kikkaili Raamatun tietämyksellä. Kaikkia muita se epäili ateistiksi, jotka tulevat kuolemansa jälkeen tulijärveen.
        Niin että sellainen on tissu muunnoksineen.
        . janne rautaharava


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai Seppo Myllis sosiopaatti sentän lie; tissu on sitä satavarmasti. tissulla on sairaan repaleinen psyyke. Nykyään sillä ikävuosistaan (79v.) vaikea identiteettikriisi.
        Suomi 24 alkamisvuodet se kikkaili Raamatun tietämyksellä. Kaikkia muita se epäili ateistiksi, jotka tulevat kuolemansa jälkeen tulijärveen.
        Niin että sellainen on tissu muunnoksineen.
        . janne rautaharava

        Ei Tissu mitenkään voi olla 79v. Videollaan näyttää joltain 45-50 vuotiaalta korkeintaan.


    • Anonyymi

      On!!

    • Anonyymi

      Ihanaa!

    • Anonyymi

      KUNINGAS!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe