Sipilän asunto

pilaaja

Kertokaahan sitten, kuinka hieno perhe muuttaa Sipilän asuntoon, kun aika koittaa? Onko insinööri - vai lääkäriperhe, jotka ovat asuneet Suomessa jonkinaikaa jo muutenkin?

54

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinnehän_mah-

      tuu parikymmentä henkilöä. Näin ollen sinne voitaisiin majoittaa muslimiherrasmies, jolla on neljä vaimoa ja jokaisella vaimolla neljä lasta. Mitä sitä ammatista - onko lääkäri vai insinööri - kun me veronmaksajat kuitenkin kustannamme talon lämmityksen ja tuomme porsaspaistin pöytään.

    • PaistettuKanaaPorikka
      • Ihmisiähän_hekin

        ovat eivätkä voi mitään sille, että ihonväri on musta. Onneksi opetushallitus on ohjeistanut opettajia, että tarjoilisivat tehokkaammin 12 - 15-vuotiaita teinityttöjä sietämättömässä pillunpuutteessa oleville maahanmuuttajapyllistelijöille.


      • kova_koulu
        Ihmisiähän_hekin kirjoitti:

        ovat eivätkä voi mitään sille, että ihonväri on musta. Onneksi opetushallitus on ohjeistanut opettajia, että tarjoilisivat tehokkaammin 12 - 15-vuotiaita teinityttöjä sietämättömässä pillunpuutteessa oleville maahanmuuttajapyllistelijöille.

        Tyttölapsia voi jo opettaa hyväksymään raiskaukset. Joka toinen tulee raiskatuksi varhaisnuoruudessaan.


    • OneOutAllOut

      Juuri näin.suomalaiset itkee ja valittaa mutta kun pitäisi tehdä jotain niin ollaan hiljaa kuin kusi sukassa.kovasti puhutaan ja isketään nyrkkiä pöytään.sitten kun olis jotain mielen ilmaisuja niin istutaan kotona ja päivitellään miksi on noin vähä paikalla porukkaa.ja päättäjät nauraa vesisä silmin tyhmälle kansalle.se ois niin kiva kun toiset uhrautus asian puolesta eikä tarvis itseään laittaa likoon.kaikilla on oma perse lähimpänä.en sano että olisin sen kummempi itsekkään.jätetään se tyhmä uho pois ja mennään yhdessä mielen ilmasuun.jos niitä joku vielä järjestää.ja jätetään keppanat kotia ja ollaan selvin päin.olen itse ollut 30v.työelämässä ja vielä pitäisi 15v. Jaksaa.en hyväksy nykyistä maahan muutto politiikka.enkä politiikkojen sekä päättäjien kieroiluja.mutta turhalla uhoamisella emme saa mitään aikaseksi

      • Ongelmahan

        ei mitenkään voi ratketa meidän nynneröiden lakiemme puitteissa, nuo laithan suojelevat pelkästään laittomia maahantunkeutujia.

        Joulukuun loppuun mennessä maahantunkeutujaraiskauksien saldo on 110. Tammikuun loppuun mennessä on tapahtunut lukuisia terrori-iskuja (itsemurhaiskuja) joissa on kuollut satoja perussuomalaisia. Koska syylliset siis eivät ole säilyneet hengissä, meidän on tyydyttävä hallituksen tiedonantoon, että nämä syyttömät eivät ole syyllisiä. Pätevästi lausahdettu.

        Vasta helmikuussa miljoona suomalaista marssii kaduille ja listii nuo 30.000 maahantunkeutujaa. Kaikki lapset - partalapsia lukuunottamatta - säästetään, samoin kaikki perheelliset. Siinä samalla tulee listityksi myös monia viattomia, jotka todella olisivat tarvinneet turvaa, mutta sille ei nyt mitään mahda. He ovat järjestelmän urreja. Marttyyreja.

        Tämän operaation jälkeen palaamme kotiin, pesemme kätemme ja keskitymme kotoisiin huveihin eli haukkumaan Sipilää, Soinia, Stubbia, Rinnettä, Lylyä ja keitä siellä nyt onkaan.


      • OneOutAllOut

        Unohtui sanoo että valhtelen paljon,ettehän kerinneet uskoa.


    • EräsUtelias

      Onko se Sipilällä puutalo,vai onko teheny kivestä?

      • Raatteentien_Riiviö

        Onko ikkunat lasia?


    • viisastako

      Aiotte harrastaa terrorismia, sehän on kovasti muotia jo Euroopassakin niin miksei Kempeleessä. Suomalaiset pullistelevat hyvyydellään ja tällaista...........

      • EräsUtelias

        Terrorismia on kaiken näköistä.Terrorismia on myöskin mutiaisten pakkosiirrot tähän maahan.Ennaltaehkäisevä terrorismi on kannatettavaa.Kannatan!


    • sipuliperkele

      voi vitun sipuli olemma naapurit hyvin vihaisia, milloin tapahtuu toinen raiskaus matun toimesta. veikataan lototaan

      • Mikä_ihmeen

        TOINEN rauskaus? Meillähän on vitsauksenamme jo sata maahantunkeutujaraiskausta.

        Tosin eihän se vittu siitä kulu, että sinne kyrpää tungetaan, joten sepä siitä.


    • hjjgjj

      Sipilän asunnossa on ainakin kunnon sängyt pojilla, ei tarvi lumisella tienpenkalla touhuta tai kärsiä kuumasta auriingosta

    • tultanurkkiin

      Jospa se talo vaikka sattuisi palamaan.

    • Eikaurapuurokelpaa

      100 miljoonaa lisääntynyt muutamassa päivässä ulkomaan velka, kyllä karvaperseitten rukinta maksaa.

    • kummaa

      Miten tämä suomi 24 on muuttunu näin hirveen textien julkaisupaikaksi, monessa ketjussa.

    • unabomber

      Ei sitä polttaa kannata... Kunnon lataus aniittia tms. tekee parempaa jälkeä, ei haisevaa hiilikasaa ja kuuluu VOK:iin asti!!! Saattaapa viesti kantautua mamusomeenkin...

    • mitenköhän_käy

      Mitähän siitä talosta on jäljellä, kun siellä on muutaman viikon asunut parikymmentä irakilaista siiaa ja kurdia?
      Valtio maksaa hyvää kuukausivuokraa, niin että talon arvo tulee kuitatuksi vuodessa tai parissa, ja kaupan päälle valtio kunnostaa talon sitten pääministerille uuden veroiseksi eli entistä paremmaksi.
      Kunnostaakohan valtio myös sen vastaanottokeskuksen vieressä olevan kesämökin, jossa vieraat ovat käyneet sotkemassa ja ulostamassa? Saakohan edes aidan väliin tai kerrottua vieraillemme, ettei toisen omaisuutta saa rikkoa ja sotkea?
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13981573/turistit-tuhonneet-mokkeja-espoossa
      Iltalehti poisti alkuperäisen jutun, mutta löytyy se kuitenkin:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13981954/iltalehti-poisti-jutun-lue-se-taalta

    • helmatylös
      • Mitenkähänruokatouhut

        Miksi naisiä, miksei matuuja.


    • Aika_iso_talo

      Täällä on talo (kuva 2)
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318498-naiden-kaunotarten-kuvilla-suomesta-kerrotaan-turvapaikanhakijoille#suggestion-anchor
      "Al-Arabia-kanava esittelee puolestaan Suomen ilmastoltaan hyisen kylmänä maana, jossa pääministeri Juha Sipilä (kesk.) toivottaa pakolaiset tervetulleeksi ja tarjoaa Kempeleen kotinsa asuinpaikaksi 3–4 perheelle.
      Kanavan mukana Sipilän kodissa on ”9 makuuhuonetta ja asumaan mahtuu jopa 20 ihmistä”."

      Kuvassa 1 on kolme nuorta blondia ja teksti: "Al-Arabia-kanava on kuvittanut Juha Sipilästä kertovan uutisensa tällä energiajuomaa mainostavalla kuvalla."

      • ewhglakshgdlaks

        Uutinen myös maailmalta: http://www.smh.com.au/world/migrant-crisis-finlands-pm-juha-sipila-offers-his-home-to-syrian-refugees-20150906-gjgicu.html

        "Finland is not used to mass immigration, and the centre-right government is struggling to handle the situation amid deep spending cuts and rising unemployment in the recession-hit country.

        On Friday, the Finnish government doubled its estimate for the number of asylum seekers in the country this year to up to 30,000, compared with just 3600 last year.

        Mr Sipila also told YLE an European Union plan to distribute 120,000 refugees arriving in Greece, Italy and Hungary to countries around the EU should be voluntary, and hoped Finland could set an example."


    • bisnestä_vaan

      Mitähän Juha Sipilän talon pakolaiskeskus Kempeleen Ketolanperässä aiheuttaa alueen muiden talojen arvolle?
      Onko jo moni myynyt talonsa pois? Joko hinta on laskenut liikaakin?
      Ostaako Sipilä sitten ne talot itselleen halvalla. Sitten lopettaa pakolaiskeskuksensa ja myy talot kalliimmalla pois?

    • BurkaMörköt
    • hyvin_huono_juttu
    • rupusakki

      Juu vakuutus on kova talossa ei tartte pelätä mitä ne tekee sille talolle.

    • naapuriperhe

      muutan pois sipulin naapurista

    • hymääni

      Pääasia että ovat pakolaisia. Ei kaikki voi asua Hgissä. Joten Kempeleellekin mahtuu hyvin pakolaisia. Toivottakaa tervetulleeksi ens kuussa.

      • ovatko_oikeita

        Eivät maahantulijat halua asua missään syrjäkylillä. Tai eivät ainakaan ne, jotka hakevat vain korkeampaa elintasoa eivätkä ole oikeita pakolaisia.


    • sxzx

      sen kyllä näki eilen kun haastattelija kysyi pakolaisista,voi naapuria mitä joudutta kokemaan kun pakolaiset tulee sipilän taloon ,näin sitä kusetetaan suomalaisia,

    • Eikö_Sipilä_saakaan
    • herramatu

      kertokaa heti kun sipulin taloon tulee näitä hienoja matuperheitä

    • suomalaisetkin

      Onko tuo Sipilän talon käyttö peruuntumassa? Onhan?
      Antaisi suomalaisten asunnottomien käyttöön!

      • Päivänuutinen

        Tämän päivän uutisen mukaan Sipilä sanoi, että tilanne ei ole muuttunut. Hänen erityisavustajansa (jonka palkkaa Sipilä nosti 700 e, vaikka kaikkien pitää kuulemma Suomessa tinkiä kaikista eduistaan ja laskea palkkoja, koska Suomen kilpailukyky on mennyt....) mukaan kyseessä on yksityisasia. Onko sellainen asia yksityisasia, jolla saatetaan kansalaisten terveys ja turvallisuus vaaraan?


    • Muutanpois
    • maandepEIJohnny

      Onko hallituksessa hyvä työterveyshuolto ? Voiko olla niin, että joku ministereistä on todellakin - sairaudentunnoton - pahasti sairas, vaarallinen, ja silti tehtävässään tekee päätöksiä.

      Monia sairauksia voidaan hoitaa. Ei kaikkia.

    • mitäodotetaanrajatkiinni

      JS luvannut kuulemani mukaan ostaa koko Pohjois-Suomen, ja majoittaa, kouluttaa, sivistyttää loppuelämänsä tätä valtakuntaansa henkilökohtaisesti - pyydettyään eroa ministerin tehtävistä.

      Sitä ennen vaadimme rajat kiinni. Nykyiset olennot hoidettakoon luonnollisen poistuman kautta Sipilän johtamien ja omistamien päivä-iltapäivä-vanhushoitokerhojen tahoilta tai muin ulkopoliittisin laillisin keinoin.

      Vastuun on halunnut kantaa pääministerimme.

      Suomen Johto (JS) antoi kutsun omalla nimellään, mediassa, koko maailmalle. Hän siis ristinsä myös kantakoon omassatunnossaan ja yöunissaan - koko loppuelämänsä.

    • En_antaisi_omaa_asuntoa

      Joko on tietoa tulijoista? Eikö Sipilä pelkää asuntonsa puolesta? Saavatko maahantulijat asua siellä keskenään? Jos tulijat eivät osaa käyttää sähköuunia ja laittavatkin siihen takkapuita? Kuka maksaa talon kunnostamisen ja korjaamisen jälkeenpäin?

    • Voi_teitä

      Ei voi muuta sanoa kuin että sääliksi käy naapureita, talojen arvo romahtaa tai on jo romahtanut ,elämäntyö mennyt siinä mielessä hukkaan sillä kuka ostaa taloa naapurista jos naapuriin VOI tulla joskus "pakolaisia" .
      Kaikki korvaamaton vahinko vain yhden ajattelemattoman ja lapsellisen pääministerin puheiden vuoksi.

      • Onneksi_olkoon

        Käytiin katselemassa uutta kotia Kempeleestä mutta nyt tuli järki käteen kun siellä taitaa hinnat romahtaa.


    • rra_

      Mikä estää aloittajaa perustamaan tukikohdan lähelle Sipilän taloa Kempeleeseen, jos nuin tidonhaluinen on minkälaista porukkaa siinä asuu jatkossa.

      Minua henk.koht ei kiinosta paskanvertaa asuu kuka asuu,vastaan ainoastaan omasta asunnostani.Juoruämmäksi en ole ajatellut alkaa.

      • pieresisäänpäin

        No "rra-", eihän se sinulta kysynytkään!


    • tästämalliamatuille

      Sotamarsalkan uudenvuodentervehdys joukoille 1942

      Tänään, uuden vuoden ensimmäisenä päivänä lähetän tervehdykseni teille, sotilaani, jotka talven pakkasessa, tuiskussa ja tuulessa rakennatte isänmaan tulevaisuutta Kannaksen rajalla, Syvärillä, Äänisen rannoilla ja Vienan korpimailla, ilmassa, merellä ja meren luodoilla. Minä tervehdin myös teitä, Suomen miehet ja naiset, jotka seisotte armeijan tukena yksimielisenä kansana ja kotiseudulla kukin paikallanne uutterasti työskennellen.

      Päättynyt vuosi on kansamme historian merkillisimpiä. Kun vuosi alkoi, oli maa silvottu, mutta kansa murtumaton, Ahtaampien rajojensa sisällä se oli ryhtynyt uudelleen rakentamaan sitä, minkä talvisota oli hävittänyt. Olimme katkeria sen vääryyden vuoksi, joka meitä oli kohdannut, kun meiltä Moskovan rauhassa oli riistetty kallis osa maatamme. Mutta siitä huolimatta tahdoimme vain rakentaa meille jäänyttä maata rauhassa ja rauhan aseilla. Suomi ei ollut koskaan uhannut kenenkään rauhaa, eikä uhannut nytkään, vaikka olimmekin joutuneet häikäilemättömän saaliinhimon kohteeksi.

      Mutta sittenkään me emme saaneet olla rauhassa. Vihollinen hyökkäsi jälleen maahamme ja pakotti meidät taas tarttumaan aseisiin, puolustamaan rajojamme ja kotejamme. Kansamme nousi yksimielisenä, tietoisena siitä, että meidän on seistävä ja taisteltava sillä paikalla, mihin Luoja on meidät asettanut.

      Meidän aseemme olivat nyt terävämmät ja vahvemmat kuin edellisellä kerralla. Armeijamme talvisodassa viholliselta valtaamat aseet kääntyivät hyökkääjää vastaan. Me kykenimme iskemään entistä lujemmin. Ja ihme tapahtui! Se isku, jota vihollinen oli perusteelisesti valmistellut meidän maamme lopulliseksi tuhoksi, kääntyi sitä itseään vastaan. Suomen armeija tempaisi aloitteen käsiinsä. Taajaan seurasivat toisiaan meidän voimakkaat hyökkäysliikkeemme, ja ennen pitkään vihollinen työnnettiin Moskovan rauhassa ryöstämiltään alueilta. Hyvin varustetun vihollisen vastarinta oli kaikkialla itsepintaista, mutta voitontahtoinen armeijamme mursi tieltään kaikki esteet.

      Armeija, sen johtajat ja rivimiehet ovat kuluneen vuoden aikana kirjoittaneet raudalla ja verellä Suomen historiaan suurta, sankarillista lukua, jota myöhemmät sukupolvet liikuttuneina ja omaan elämäänsä rohkeutta saaden lukevat.

      Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla, sotilaat, teidän johtajanne tässäkin kansamme vapaustaistelun ratkaisevassa vaiheessa, ja olen kiitollinen Kaitselmukselle siitä, että Hän on määrännyt minut aseeksi siihen työhön, jonka päämääränä on isänmaan vapauden turvaaminen kaukaisiin aikoihin saakka. Mutta niin on myös teidän jokaisen oltava ylpeä ja kiitollinen siitä, että Hän on teidät kunkin kutsunut tähän raskaaseen, mutta samalla kunniakkaimpaan palvelukseen, mieskohtaiseen taisteluun isänmaan ja kansan puolesta.

      Maailmanpalo on tällä hetkellä levinnyt laajemmalle kuin milloinkaan ennen ihmiskunnan historian päivinä. Sotaa käydään kaikilla valtamerillä ja kaikissa maanosissa. Tällaisen hirmumyrskyn raivotessa pienen kansan ainoana turvana on ehdoton usko, epäilytyksetön uskallus ja väsymätön ponnistus. Isänmaan on saatava meidän rakkautemme täydellisenä ja työmme voimakkaana. Sota, jota isänmaan suojaksi käymme, on saatava voitokkaaseen päätökseen. Älköön kukaan antako uskonsa horjua ja rohkeutensa lannistua, vaan katsokoon, mitä jo on saavutettu. Taistelumme tiellä olemme päässeet pitkälle. Rintamajoukot ovat Itä – Karjalan kaukaisimmilla mailla sen itse nähneet, ja kotiseudun kansa on sen tietoonsa saanut. Valtaosa niistä vihollisen hyökkäyslähtöasemista, joita se pitkin itärajaamme oli meidän tuhoksemme rakentanut, on hävitetty ja vihollisen uhka työnnetty etäämmäksi.

      Kaiken tämän on aikaansaanut Suomen armeijan herpaantumaton iskuvoima ja katkeamaton sisu. Ja armeijaa on tukenut urauksiin valmis kotiseutu. Me näemme, että pieni kansamme on koonnut voimansa ja pystynyt saavutuksiin, joihin kykenee vain elinvoimainen tulevaisuuden kansa.

      Työ ei ole vielä loppumassa. Uuden vuoden alkaessa armeija seisoo vartiopaikoillaan, valmiina jatkamaan tehtäväänsä, varmistamaan tähänastiset saavutuksensa, täysin takaamaan isänmaan turvallisuuden. Siihen se tarvitsee kaikki ne voimat, jotka sen työtä tähänkin asti ovat tukeneet, oman urhoollisuutensa ja kestävyytensä, kotiseudun uskollisuuden ja alttiuden.

      Historia ei anna kansalle mitään ilmaiseksi, vaan kansan on lunastettava tulevaisuutensa kärsimyksillä ja uhreilla.

      Mutta nykypolvi tietäköön, että sen usko, sen urhoollisuus, sen ponnistus ja sen kärsimykset avaavat Suomen kansalle rauhan ja siunauksen tulevaisuuden.

      Me taistelemme ja me uhraamme, mutta Suomi käy kohti valoisaa tulevaisuutta.

      Mannerheim

    • aamenjep

      Ja kuinkas sitten kävikään.

    • nosolemikhä

      Hyi kun haisi bensa sipilän talon nurkalla,hoksin ohi kävellessäni,elkää ny vaan röökii sytyttäkö siin kohtaa...

    • nouählämi

      Sipilän asuntoon majoittuu 3 - 4 muslimiperhettä. Tapausta tullaan seuraamaan arabimediassa tiiviisti ja maan maine muslimipakolaisten joukossa saa aikaan valtaisan vyöryn maahamme. Olisko syytä ottaa järki käteen ja perua koko homma ?

      • Tämätulemuskoettavavielä

        Olipas hyvä veto -mikä pitää täysin paikkansa, kyllä nyt suomen kansan rivit rupeavat rakoilemaan ja varmasti, kun siellä on muutenkin liikaa kansaa, johonkin niiten sieltä täytyy siirtyä, kuinka kauan tuota raaka öljyäkään heillä siellä piisaa ratsastukseen, voi pojat joo.


    • KempeleenMekka

      On se varma, että kyläilijöitä riittää. Moni haluaa kertoa käyneensä tässä kuuluisassa talossa.

      Voi tulla muslimien pyhiivaelluspaiksksi. Onnea naapuristoon. Saatte vilinää ja vilskettä. Onneksi ei ole lapdiperheitä monia naapurissa.

    • hahhahunelmaväki

      Asukkaat joudutaan arpomaan koska muutoin tulee ämnestiltä syyte helposti rasismista. Tapahtuma tulee olemaan v.2016 mediatapahtuma varsinkin muslimimaissa jonka seurauksena em. maat aukaisevat ovensa ongelmaihmisille muuttaa maanpäälliseen paratiisiin. Tarja olisi antanut presidentinlinnankin samaan käyttöön, kenties ? Mutta hyvä näinkin.

      • Kempeletäyteen

    • Kylläonlyhytnäköistähomm
      • Olijärkinainenkaukoviisa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe