Kulttuurimme tuottaa traumatisoituneita miehiä

paulatiessalo

16

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monitoimijope

      Miehiltä vaaditaan, osattava isot ja pienet,
      korjattava autot, ryöpättävä sienet.
      Vielä pitäis adonis olla,
      muuten ollaan kuutamolla.

      • eiheilläkäänolehelppoa

        Naisilta taas odotetaan, että he osaisivat siivota, tehdä ruokaa, synnyttää lapsia ja osata hoitaa ja kasvattaa lapsia. Jos joku noista ei täyty, niin nainen on jotenkin vajaa ja halveksittu.


      • täydellisyyss

        niin, ja kaiken lisäksi ja ennenkaikkea pitöisi olla seksipommi joka osaa viiden pornotähden hommat ja on ikuisesti hymynaama eikä sairastu koskaan, eikä väsy, eikä valita ekä....


    • llö

      Ei oo täällä helppoa naisilla eikä miehilläkään. Siitä ei meidän pitäisi toisiamme syytellä, vaan nähdä asiat laajemmin ja ymmärtää, että vika on kulttuurissa. Siinä mihin meidät aivopestään täällä syntymästämme alkaen. Naisia vaaditaan olemaan tietynlaisia ja jos he eivät sitä ole, saavat osakseen enemmistön halveksuntaa ja miehillä sama homma, jos eivät ole sitä mihin kulttuuri heitä opettaa, saavat osakseen enimmistön halveksuntaa. Asiat ei korjaudu toisiamme lapsellisesti solvaamalla, vaan pyrkimällä muuttamaan kulttuuria ja ennen kaikkea tulemalla sinuiksi itsensä kanssa, oppien rakastamaan itseään, täyttämään sillä sisäistä tyhjiötään ja tällöin ei tarvitse olla riippuvainen siitä, mitä muut itsestään ajattelee, vaan voi keskittyä rauhassa elelemään omannäköistä elämää.

    • Aboriginaali
      • gleblan

        Läänen järjestelmä jo ajat sitten söi avioliiton merkitystä. Avioliitolla ei ole mitään merkitystä. Miksi pitää kärsiä avioliiton eteen, jotta heittäisi kaiken roskiin?

        Voisi oikaista rituaalit ja vain olla yhdessä.
        Ja kun ongelmia niin on vähemmän menetettävää.
        Voihan sormuksia pitää ja mennä avioon kotioloisesti miten tahtoo.
        Lapset eivät siitä huononee.

        Mutta se, että kotisuhde käy raakaa muutosta, niin se vielä tuottaa raakoja tuloksia. Avioliiton loppuminen on yksi askel.


      • gleblan

        Vapaavalintaisuus on eduksi, että voi tehdä miten tahtoo. Monikulttuurisuus tuo vaihtoehtoja ja siksi joudumme ajattelemaan itse sitä, mitä tahdomme. Se harjaannuttaa meidät tietämään. Joudumme itsenäiseen tutkimukseen.

        Joku suhdeperuspyykki ihmiskunta ehkä käy. Vai?


      • gleblan

        Voimme valita perhemallia. Yksi, kaksi vaimoa, yhdessä, erikseen, lyhytaikaisesti, pidempiaikaisesti, lasten kanssa tai ei...

        vaihtoehtoja kannattaa käydä läpi, jotta tietää mitä voi olla. Nykysossu tuskin avarakatseinen ole, jotta hyväksyisi kaikkea, mutta jos rehellisiä ollaan, niin perheen hoitotapoja on helvetillinen määrä, joita emme edes kestäisi, kaikkia. Mutta on hyväksi tiedostaa niitä.

        En pidä nykysuhdemalleista. Niistä ei saa tolkkua ja nainen kadottaa arvonsa. Luottamusta ei voi saada loputtomasti vakuuttamalla, että on hyvää ihminen. Uudistettu petos on luottamuksen kadottamisen aika varma asia.

        Nainen valehtelee, koska yksin eläjä nainen on takuuvarma pettäjä. Se sanoo, että ei ole ollut kenenkään kanssa, mutta todellisuudessa hän on montakin käynyt. Nainen osaa valehdella. Toiset miehet ottavat naisen roolia valehtelemisessa ja käyttäytyvät samalla tavalla kuin naiset. Kenraalista Jeesukseen osaavat myös valehdella. Valehtelun määrä tulee kotipuolelta, jos vanhemmat ovat valehtelijoita. Äidillä on suuri merkitys siihen.

        Täydellisiä salaisuuksia ei ole olemassa, sillä kaikki päättyy päivävaloon. On olemassa tekniikoita kuinka saada nainen auki. Tapoja on erilaisia. Toisaalta naiset haluavat kertoa pois, ellei ole täysin tieteilijoita.


      • gleblan

        Nainen vaihtaa miestä ja imee häntä tyhjiin, miehen hyvän puolet, mutta saa vastineeksi aimo annos paskaa, ellei on kylmäverinen ja livahtaa.

        Laki ei tee mitään. Lakia kohta ei ole olemassa.


    • Aboriginaali
      • gleblan

        Nainen härnää härnää ja yllyttää. Nainen nauttii, että häntä ajatellaan uhrina. Hän kylpee itsesäälissä ja pääsee siitä irti vasta kuin mies kärsii häntä enemmän. Naisessa on vähän pyhää. Aika paljon naisista juuri nauttii siitä, että ken hänelle kipua toi, niin se myös saa palkkaansa. Nainen on tekopyhä.

        Nainen on pieni, mutta sitkeä härnäämään miestä. Ennen vanhaan mies oli päämies ja olisi voinut täräyttää akkaa suoraan. Se oli miehen oikeutta. Mies johti ja kun akka suuta avasi väärään aikaan, niin tuli turpaan. Akka pelkäsi, oli hiljaa.

        Nyt ketään ei saa lyödä.
        Ja nainen valittaa että on tyytymätön.
        Ei järkeä.

        Nainen pettää yhtä rikosjälkeä toisella.
        Turhaa on Keskustella - kuten nainen tahtoo, riippuen naisesta tietenkin, mutta pitkään joutuu keskustelemaan, jos totuutta haluaa löytää. Kaikissa suhteissa totuudet tahtovat juuttua samaan syyhyn, jota puetaan erilaisiin vaatteisiin.


      • gleblan

        Kun naisen oikeus on uhattuna, niin pyhyyden rajaa on vaikea vetää. On olemassa siveellisiä naisia, mutta nykyajassa niitä on tuskin täällämain, Suomessa ollut tai muualla. Nainen on vapaa ja se näkyy, että kukaan ole neitsyt ja kaikki on sallittua.


    • niinpätekee

      mä ainakin olen ihan trauma söin possua syntyessä

    • tottajokasanaon

      http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/nyt-puhuu-miesasiamies-”naiset-pilkkaavat-avoimesti-jopa-omia-miehiään”/ar-BBoe8WY?li=AAaDcIL&ocid=iehp

      "Monissa parisuhteissa mies ei päätä juuri mistään, Vaaranen sanoi myöhemmin Helsingin Sanomien haastattelussa.

      Aikion mielestä miehellä on suomalaiselle naiselle vain välinearvoa: mies on ”pelkkä siitoskone, lastenhoitaja ja kotiapulainen, joka saa tiskien lisäksi vaihtaa renkaatkin autoon”.

      – Mies saa tästä kiitokseksi syytöksiä, vähättelyä ja lopulta avioeron. Nainen kyllästyy ja vaihtaa parempaan, kun tilaisuus ilmenee, Aikio väittää"

    • Aboriginaali

      Miesten väheksymisestä huolestunut Vaaranen:
      Naisten monopoli lapsiinsa pitäisi poistaa.

      http://yle.fi/uutiset/miesten_vaheksymisesta_huolestunut_vaaranen_naisten_monopoli_lapsiinsa_pitaisi_poistaa/8600702
      ------------------------------------------------------------------

    • Aboriginaali

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe