Mitä mieltä solon1 on tästä palstasta?

The-Bible-is-the_Truth

Solon1 on tätä mieltä: "Et kai kuvittele, että minä olisin täällä vakavissani keskustelemassa? Tämähän on pelkkä pseudotieteellinen hupipalsta."

Voiko siis hänen tarinoitaan ottaa vakavasti, kun tämä palsta on hänelle vain hupia? Hän laittaa tänne pseudotieteellistä sontaa tutkimuksista, jotka ilman havaintoja MUKA todistavat, että evoluutioteoria pitää paikkansa. MUKA silmän kolmivärinäkö on kehittynyt mutaatioiden kautta. Ja jos häneltä pyytää todisteita yksisoluisen kehittymisestä monisoluiseksi, vittaa hän johonkin hiivasoluklimppiin tai leväsolurykelmään (joka hajoaa varsin pian). Ja jos pyytää todisteita hyödyllisestä mutaatiosta, hän huvittuneena laittaa tietoa esitumallisen E.coli -bakteerin adaptoitumisesta, mikä on puhtaasti Jumalan luoma mekanismi eliöissä.

Tiede ei tunne mekanismia, jossa dna:han tulisi lisää informaatiota ja näin saisi aikaan uusia rakenteita eläimissä tai kasveissa. Väitteet, että mutaatiot olisivat luonnon biodiversiteetin takana, ovat toiveunta ja iltasatua.

Te Jumalan luomistyöhön uskovat olette oikeassa. Pysykää lujina älkääkö antako näiden ilkeiden evoluutiouskovien teitä lannistaa. Darwinismi on tulossa tiensä päähän. Evoluutioteoria on pseudotieteistä pahin. Evil Lucion.

19

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiede-voitti-jo

      Miksi valehtelet? Ei evoluutioteoria ole tulossa tiensä päähän. Kreationismi sen sijaan on jo tullut. Ette vaan suostu myöntämään sitä.

    • wanhalevy

      Hupipalsta tämä on. Sinäkin aloittaja spämmäät jatkuvalla tahdilla uusia ketjuja samoista aiheista.

    • Hupipalstahan tämä onkin. On perin huvitavaa seurata näitä jumalhulluja kreationisteja, jotka kuvittelevat noilla olemattomilla tiedoillaan ja taidoillaan kumoavansa niin evoluutioteorian tai kuten tässä tapauksessa, geenit ja mutaatioiden vaikutukset biologiassa (ja evoluutiossa). Kretuliinihan on kuin joku besserwisser selittämässä, kuinka hän osaa asiat paljon paremmin ja kaikki muut, jopa alan ammattilaiset, ovat niin väärässä.

      Ihan oikeasti, et sinä kykene haastamaan Solonia(kaan) kun sinun juttusi pissii kintuille jo olemattoman asiaosaamisesi vuoksi. Ja sitten alkaakin kretiinin käsienheiluttelu ja näköjään ihan aktiivinen unohtaminen, ettei vaan joutuisi oppimaan asioita kunnolla.

    • Solon1 kuuluu evoluutiotutkijoiden kanssa samaan joukkoon. He toimivat samalla tavalla kuin ihminen, joka yrittää tutkia televisiovastaanottimen sisäistä rakennetta, osia, kytkentöjä ja toimintoja, voidakseen niiden avulla todistaa, että televisiovastaanotin on syntynyt ilman älyllistä suunnittelijaa, evoluutioprosessin kautta.

      • No niin, siin on sitten toinen jumalhullu surullisen hahmon ritari, jolta todellisuus karkaa pahemman kerran käsistä.

        Etkö sinäkään voi olla valehtelematta?


      • wanhalevy

        Sama vanha virheellinen vertailu. Olet denialisti Mark5. Denialismi on muuten mielenterveysongelma.


      • wanhalevy kirjoitti:

        Sama vanha virheellinen vertailu. Olet denialisti Mark5. Denialismi on muuten mielenterveysongelma.

        "Sama vanha virheellinen vertailu. Olet denialisti Mark5. Denialismi on muuten mielenterveysongelma"

        Denialismia on mm. kreationismin kieltäminen, Jumalan olemassaolon kieltäminen ja sen kieltäminen, että kaikella on älyllinen suunnittelija ja tekijä.


      • wanhalevy
        Mark5 kirjoitti:

        "Sama vanha virheellinen vertailu. Olet denialisti Mark5. Denialismi on muuten mielenterveysongelma"

        Denialismia on mm. kreationismin kieltäminen, Jumalan olemassaolon kieltäminen ja sen kieltäminen, että kaikella on älyllinen suunnittelija ja tekijä.

        Olemassaolo pitää ensin TIETÄÄ, ei siis uskoa, vaan tietää ennenkuin voi olla denialisti.


    • Epäjumalienkieltäjä
      • Dajangg

        No TBitT karkaa jokaisesta keskustelusta, omista aloituksistaankin. Heti kun jää alakynteen. Eikös sellaiselle ole joku luonnehdintakin, pulu?


      • Hah! Todistin, että hiustyypin muutoksen takana olivat epigeneettiset muutokset. Olin alusta lähtien oikeassa.

        "This atoms to ecosystems model of ecological adaptations links nutrient-dependent epigenetic effects on base pairs and amino acid substitutions to pheromone-controlled changes in the microRNA / messenger RNA balance and chromosomal rearrangements."


      • uigpg
        The-Bible-is-the_Truth kirjoitti:

        Hah! Todistin, että hiustyypin muutoksen takana olivat epigeneettiset muutokset. Olin alusta lähtien oikeassa.

        "This atoms to ecosystems model of ecological adaptations links nutrient-dependent epigenetic effects on base pairs and amino acid substitutions to pheromone-controlled changes in the microRNA / messenger RNA balance and chromosomal rearrangements."

        Kohlin sana ei paina paskan vertaa tässä!


    • Nimi_Ja_Merkki

      "Solon1 on tätä mieltä: "Et kai kuvittele, että minä olisin täällä vakavissani keskustelemassa? Tämähän on pelkkä pseudotieteellinen hupipalsta.""

      No mitenkäs muutenkaan. Eihän sinun kanssasi voi vakavasti keskustella, kun

      1) sinua ei voi ottaa vakavasti. Linkität jatkuvasti tutkimuksia jotka sanoivat jotain muuta tai jopa täsmälleen päinvastaista kuin väität, ja sitten retostelet osoittaneesi väitteesi todeksi. Yhdellekään väitteellesi et ole esittänyt todisteita.

      2) sinä et keskustele. Saarnaat seinähulluja väitteitä ja kun väärinkäsityksiäsi korjataan, sillä ei ole mitään vaikutusta mihinkään.

      3) tietenkin tämä on pseudotieteellinen hupipalsta. Sen otsikko ja aihepiiri on kreationismi, joka on huvittavan surkuhupaisaa pseudotiedettä.

    • On tästä palstasta tietysti vähän hyötyäkin. Urani alkuaikoina en osannut aavistaakaan millaisiin sfääreihin jumal'uskoiset pääsevät pystyäkseen pettämään itseään.

    • TBITT_Is_A_Funny_MFer

      Hupipalsta tämä on ja thebible yksi suurimmista syistä siihen. JaakoppiMarkki on jo vanha legenda, mutta kiitti vaan sinulle thebible, että olet irrottanut hömppäjutuillasi monet naurut täällä ruudun toisella puolen.

    • Evolutionisteille on tyypillistä näperrellä yksityiskohtien kanssa sen sijaan, että miettisivät sitä, kuka on kaiken luonut ja mistä ovat tulleet kaikki luonnonlait maailmankaikkeuteen jne.
      Helppohan evoluutiotiedemiehen on laboratoriossa asetella paikalleen palapelin osia, kun Jumala on jo etukäteen suunnitellut ja luonut jokaisen osan sopivaksi oikeaan kohteeseen ja etukäteen jo luonut kaikki luonnonlait ja kemialliset reaktiot, jotka ovat tarpeen, että koneisto toimii.
      Kyse on viisaasti suunnitellusta järjestelmästä ja oleellista onkin tietää, kuka tämän järjestelmän on laatinut. Jokainen rehellinen ihminen tietää, että ainoastaan Jumala on voinut sen suunnitella ja laatia.
      Evolutionisti on kuin ihminen, joka tutkii kellon koneiston osia ja niiden toimintaa ja yhteensopivuutta päätyäkseen siihen, että kellolla ei ole älyllistä suunnittelijaa, vaan se on kehittynyt satojen miljoonien vuosien saatossa evoluutiomekanismien kautta.

    • kvasi2

      Mukavaa, että joku fiksumpikin kirjoittaja kuten The-Bible-is-the_Truth viitsii kirjoittaa tälle muuten tunkkaiselle palstalle. Nimimerkkien JC ja Krevo lisäksi täällä ei juurikaan ole hyviä asiallisia kirjoittajia.

      • oih_ja_voih

        Jep jep, kaks ylimielistä tolloa narsistia ja yks vähän omissa sfääreissä pyörivä mielenterveyspotilas.


      • kvasi2

        Olipa tunkkainen kirjoitus sinulta. Taidat olla vähintäänkin ateisti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe