Miksei näitä kahta tyyppiä

hfd88

8

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dvsdvdsv

      No siksi ,koska Suomeen halutaan lisää terroristeja.Elämästä tulee jännittävämpää.Ja työttömyydestä ei puhuta niin paljon,kun puheenaiheena on terrorismi.Hallitus saa leikata mielinmäärin.

    • Irakiin_tutkittavaksi

      Pahimmassa tapauksessahan veljet kävelevät vapaina miehinä ulos oikeussalista, jos näyttöä ei löydy. Joka tapauksessa, jos tuomitaan täällä vaikka elinkautiseen, niin vankilat vuotavat kuin seula. Sieltä käsin voi mainiosti organisoida terrori-iskuja ja löytää opetuslapsia. Ja kaverinsa suunnittelevat suomalaisten panttivankien sieppauksia ja muita iskuja veljien vapauttamiseksi. Tällaisia suunnitelmia on Norjassa paljastunut jo.

      Tämän oliko nyt ruandalaisen sotarikollisen oikeudenkäynti taannoin maksoi vähintään miljoonan. Jokohan herra on vapaana. Entä jos näitä olisi tuhat Suomessa, se kävisi kestämättömäksi. Suomen oikeusjärjestelmää ei ole suunniteltu tällaisia tapauksia silmällä pitäen. Oikeuden pitäisi matkustaa Isisin kalifaattiin todisteita keräämään, ja sieltä tulisi koko konkkaronkka päät kainalossa takaisin.

      Nämä pyövelit on toimitettava Irakiin tutkittavaksi ja tuomittavaksi. Siellä löytyisi näyttöä. Jos halutaan olla oikein tekopyhää, niin lähetetään mukana viesti että näitä ei sitten saa tuomita kuolemaan, koska ihmisoikeudet kuuluvat heillekin. Nyt pitäisi jo päättäjien ymmärtää että maailma on sodassa, ja säädellä lakeja sitä ajatellen.

    • Kommentoin-kun-aihetta

      Heitä ei voi palauttaa maahan, jossa heitä odottaa kuolemantuomio tai muu epäinhimillinen kohtelu. Tämä kirjattu suomen lakiin. Lakikirjan sisällöstä tietäen olisi suomen päättäjätkin tehneet varsinkin maahanmuuttoon liittyvät asiat toisin.

      • Joppa42

        Jos nämä terroristit pidetään vangittuina Suomessa, se johtaa siihen, että isis järjestö ryhtyy toimenpiteisiin heidän vapauttamiseksi. Se tekee terrori-iskun Suomessa, ottaa muutamia suomalaisia panttivangeiksi ja uhkaa surmata heidät, ellei heidän tovereitaan vapauteta. säästääkseen suomalaisten hengen, hallitus tulee vapauttamaan terroristit, jotka sen jälkeen pääsevät jatkamaan terroritekojaan. Näin se menee!


    • Koska Suomi on oikeusvaltio (toisin kuin mielivaltaiset diktatuurit), meillä kaikki ovat syyttömiä kunnes heidät todetaan syyllisiksi. Siksi pelkän epäilyn perusteella ei voida rangaista.

    • vabaus

      Eiköhän nämä kävele vapaina ulos kun oikeita todisteita ei löytynyt. Näin kävi Anneli Auerillekin.
      Ja ehkäpä vielä kunnon korvaukset päälle veronmaksajien rahoista?

    • Sanoppa.se

      Ruotsissahan tuomittiin juuri 2 henkilöä osallisuudesta murhiin. Syytetyt näkyivät uutisen mukaan videolla. Tuomittiin elinkautisiin vankeusrangaistuksiin vaikka eivät itse tappaneetkaan vaan olivat samalla videolla kuin tappajat.

    • miehennäkökulmasta

      Näiden kuvat saisi kyllä julkaista. Olen varma että heidät tunnistettiin, ulkonäöltää julmiksi ja selvästi ihmisteurastajiksi.
      Katselimme kuvia pakolaisista matkalla Suomessa, siinä oli samassa kuvassa kaksi samnikäistä miestä, totesimme nuo ovat (vanhalla suomenkielellä) lahtareita.
      Ihmisen sissin heijastuu ilmeittömään ilmeeseen heissä se oli kylmä julma armoton ylimielinen minäylinihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe