MUSLIMIT VALTAAVAT EUROOPAN

väestöinvaasiio

15

80

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Historianharrastaja

      Kummallista, kun halutaan hävittää vanha kunnon ennen niin rauhallinen Herrasmiesten Eurooppa ilman turvatarkastuksia!

    • Sotilasvala_vannottu

      Kaikki tehdään "uuden maailmanjärjestysen", eli juutalaisvähemmistön tyrannnian aikaansaamiseksi. Kyselytunnilla pitäisi kysyä joka minsteriltä yksitellen, OLETKO SUOMEN VAI TUON UTOPIAN asialla. Yksi on ainakin jo ulkomailla paasannut tuon NWO:npuolesta. Eikö tallaisille ministereille oikea osoite olisi valtakunnanoikeus ?
      Minne on haudattu perustuslakituomioistuimen valmistelu?

    • hetkessätuhottu

      Paras vaan sopeutua.
      Asialle ei voi tehdä enää mitään.

      • Iu9

        Outo kommentti. Aina voi tehdä. Aina voi vaikuttaa.


      • 12O3

        Minustakin tämä oli outo kommentti. Toisaalta, jos kirjoittaja ei pysty panemaan alulle uusia lapsia, ymmärrän kommentin. Mutta niin kauan kun on mahdollista lisätä suomalaisten syntyvyyttä, on mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen.


    • naisnais

      Tämä pitäisi asettaa pakolliseksi esitettäväksi, luettavaksi ja nähtäväksi eduskuntaan ja ministeriöön !!!

      Historiantutkijat, uskontojentutkijat, matemaatikot, kansainvälisen politikantutkijat saisivat tästä vielä enemmän irti - ja ehkä arvovallallaan saisivat päättäjätkin havahtumaan viimein.

      Nettisanomalehtiin: HS, IS, IL jne ... kaikkien tietoon pian

    • musliminoikeus

      Mua ihmetyttää tää globalisaatio. Halutaan jotain monikulttuurisuutta rikkauden takia, mutta sitten toisaalta halutaan kotouttaa ja vakuutellaan, ettei hyväksytä mitään raiskauksia ja naisten halveeraamisia vaikka ne kuuluu siihen monikulttuurisuuden rikkauteen ihan olennaisena osana.
      Kyllä jos rikkautta halutaan, pitää hyväksyä se, että uudisasukkaat raiskaa ja halveksii naisia. Ei voi ajatellakaan muuttavansa toisten kulttuurillisia näkemyksiä koska se on mielestäni puhdasta rasismia!
      Jos rikastusta haluaa, niin on hyväksyttävä tavat ja ajattelu joka mukana seuraa.

      • naisetw

        Olen samaa mieltä. Suomessa pätevät Suomen lait. Joka ei niitä kunnioita niin näkemiin. Turva(paikan) ansaitsevat myös omat tyttäremme omassa maassamme.

        Suuret toiveet asetan maahan muuttaviin naisiin. He ehkä havaitsevat että kultturissamme naisilla on oikeuksia, kaikilla naisilla. Oikeuksia uskonnosta riippumatta. Voi opiskella, hankkia ammatin ja saada palkkaa.

        Naisissa on tulevaisuus.


    • TotuusKirvelee

      Muslimien valta on näennäistä. Pelkkää teatteria. Muslimeja, ja heidän aiheuttamaa pelkoa ja kaaosta, käytetään vain työkaluina "Euroopan Yhdysvaltojen" perustamiseksi ja mm. luonnonrikkauksien realisoimiseksi, orjatyövoimalla. Jokainen näkee, jos vähääkään viitsii katsoa, että kehitysmaapopulaatioiden kansainvaellukset on järjestettyjä ja niiden on annettu tapahtua omalla painollaan ja odotetaan, että "invaasio" saavuttaa tilanteen, jossa ne todetaan "hallitsemattomaksi". Siitä seuraa uusi vaihe liittovaltion perustamisessa.

      Jokainen osaa järkeillä, että pelkkä ajatuskin kuulostaa sairaalle, että maan johtaja/johtajisto altistaisi maansa ja kansansa tietentahtoen vakaville ongelmille, kuten taloudellinen kuormitus, työpoliittiset ongelmat, sivistyksen heikentyminen, väkivalta, ihmisoikeuksien rikkominen, kurkkujen leikkaus yms. teloitukset, pedofilia, ghettoutuminen, kristittyjen ja muslimien vastakkainasettelu, kristinuskon vähitellen tapahtuva hävittäminen jne. Normaalisti hyvät johtajat nimenomaan puolustaa maataan ja kansaansa, ja välittää siitä, mitä ne tarvii ja haluaa. Nyt on ihan toisin. Meiltä leikataan, meitä ajetaan köyhyysrajalle ja meitä suoranaisesti ärsytetään tietoisesti näillä muslimi-invaasioon liittyvillä asioilla, jotta langetaan ansaan. Federalistit Sipilä, Stubb, Soini & Co pitää hallussaan maan tiedotusvälineitä ja meille kerrotaan juuri se minkä he haluaa meidän "tietävän".

      "Muslimit valtaa Euroopan" on asia, mitä on turha pelätä. Ne on pelkkä suupala esim. eurooppalaisille, amerikkalaisille yms. armeijoille. Niillä ei ole mitään strategista osaamista, eikä riittävän isoa asearsenaalia. Kuten sanoin, niiden "valta" on pelkkä pelkoon ja inhoon perustuva mediailluusio. Ja jos olisi haluttu pysäyttää kansainvaellukset, kehitysmaalaisilla ei olisi ollu mitään mahdollisuuksia nykyisen kaltaiseen "invaasioon". Mutta se on fakta, että kehitysmaalaisia tulee miljoonittain Eurooppaan, ja että se on vain järjestetty orjatyövoiman siirto. Meidän huomio on kiinnitetty toisaalle, eikä huomata mitä selän takana puuhataan. Miettikää millä tämä "invaasio" on meille myyty.

      • SiljarUROPAQ

        Mistä tulee muslimien asearsenaali? Pommiattenttaait Raskassa? Se lienee suurin uhka eurooppalaiselle kultturille, jota mekin täällä pohjolassa viimeisenä saarekkeena olemme joutuneet mietimään. Rajat kiinni laittomilta elintaossurffareilta eli "pakolaisilta" heti.

        Haluaisin kokeilla kuinka sujuu jos heitän suomalaisen passini jorpakkoon ja esiinnyn pakolaisen seuraavat 6 kk. Tummant piilolinssit ja huivi päässä.

        Orjatyövoiman otamme toki mielelllämme vastaan. Johan meillä on baltialaiset laivanrankentajat , virolaiset hitsarit jne... ammattimiehiä kaikki. Hattu päästä heille. Ovat nimittäin kovia sällejä, huippuammattilaisia hitsaussauman laadussa pienelä palkalla Suomessa.

        Osaako muslimi hitsata??

        Tai haluaako edes kun on tottunut Suomen sosiaaliturvaan?


    • lastemmesuomi
    • okkigaam

      .

      Churchill:

      ¨Yksittäisillä muslimeilla voi olla hyviä ominaisuuksia, mutta uskonnon vaikutus lamaannuttaa sosiaalisen kehityksen niiltä jotka seuraavat islamia. Sen voimakkaampaa taannuttavaa voimaa ei maailmassa ole. Ei vielä lähelläkään tuhoutumista, muhamettilaisuus on sotaisa ja käännytystyötä tekevä uskonto. Se on myös jo levinnyt läpi Keski-Afrikan, tuottaen pelottavia sotureita joka askeleellaan. Jos kristinusko ei olisi suojassa tieteen vahvoilla käsivarsilla, jota vastaan se itse turhaan taisteli, modernin Euroopan sivilisaatio saattaisi tuhoutua, kuten tuhoutui muinaisen Rooman sivilisaatio.¨

    • hahahahhahahahahah

      Isäs valtas Euroopan kun sua teki

    • suostumme_ehdoitta

      Ensin feminismillä tuhottiin perhe...
      Sitten monikulttuurilla tuhotaan kristillisyys... ja sivistys.
      Homma viimeistellään ww3:lla... tai jollain ebolan kaltaisella...

      Kaikki tämä vain muutaman rikkaan psykopaatin tähden.

    • raiskatenjaruntaten

      - raiskaamalla lisääntyvät ja kaikissa raiskaajan geenit - muslimi tyttäristäki huomaa heti sukurunttasen raiskaajan geenit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe