Työttömätkö täällä nyt?

Tuntuu

En tiedä, mikä pakotti ottaa kantaa tähän keskusteluun. Sairas!

Mikä porukka täällä katsoo oikeudekseen riehua täällä? Hirveitä kannanottoja kauheuden keskellä. Ymmärsin, että täältä voisi saada tukea muilta tähän käsittämättömään tilanteeseen.

Sydämeni särkyi entisestään, kun täällä repostellaan Aki Sirkesalon kohtalosta. Kenellä teillä on siihen varaa?

En tiedä, keitä sydämettömiä kaheleita olette, mutta silti. Tosin voisin kuvitella teidän koostuvan katkerista peräkammari –eläjistä, työttömistä sossun tuilla elävistä, tai muuten ilman tervettä arvomaailmaa ja tunne-elämää olevilta. Tai suomalaisuuteen kuuluva kateus voi myös olla yksi syy.

Antakaa kaivelun olla ja kunnioittakaa edes vähäsen! Aika rientää, ja toivoa on niin kauan, kunhan asioita saadaan järjestykseen paikan päällä.

Tosin, suomalaisethan ovat jo lehtikirjoitusten perusteella raukkoja ja marisijoita.

Näinhän raukat suomalaiset ovat tottuneet matkaillessaan, että heidät ovat ensisijaisesti huomioitava tällaisen katastrofitilanteen keskellä. Jokaiselle pitäisi löytää oma opastaja, pelastaja ja näin. Näitä raukkamaisia arvostelujahan on jo saanut lehdistä lueskella. Istut turvassa vuorella (muut eivät ehtineet), saanut huonoa kohtelua sairaalassa jne. Kaiken sen sekasotkun keskellä…..

Tilanne kuitenkin on kääntynyt aivan mahdottomaksi käsittää täältä käsin. En ole itse matkaillut koskaan noilla paratiisisaarilla, suunnitelmia oli kyllä lähteä lähiaikoina.

Suren niiden omaisten puolesta, joiden sukulaisia on kateissa edelleenkin. Ei ole helppoa vain odottaa.

Niin ja miten joku voi päätyä siihen, että menköön, olihan ”se turha julkkis”.

Ei ihan terveitä kommentteja.

14

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ciceron

      En tiedä oikein mihin tämä maa on menossa. Toivottavasti tämän palstan "roskasakki", jotka rienaavat ja kirjoittelevat törkeyksiä tänne edustavat jotain marginaalista ryhmää, niitä joita vanhemmat ovat hakanneet heidän ollessa pieniä ja joiden paikka oikeasti kuuluu laitoksiin(ehkäpä he kirjoittelevatkin sellaisista käsin?). Kiitos asiallisesta kannanotosta.

      • Wa*Je!

        Väitättekö että kaikki jotka täällä riehuvat ovat juoppoja hulluja ja sossu pummeja?! en olisi nyt ihan varma asiasta. itse olen riehunut aina tälläisissä ja ei siinnä mitään olen 14 v keski arvoni on 9.6 en ole koskenut viinaan enkä tupakkaan, ja minulla on ollut hyvä lapsuus jne.. Joten NYT TURPA KIINNII!!!!!!!!!!!


      • pahalle

        Olen kauhuissani seurannut noita kannanottoja ja niiden sanavalintaa - pelkkää v.. ja p..tä.
        Onko tosiaan niin, että ei enää kunnioiteta edes ihmisten surua. Kun ajattelee tämän katastrofin suuruutta ja laajuutta, luulisi sen pysäyttävän kovemmankin, tai sanoisinko tunnevammaisemmankin henkilön. Oli se sitten työtön, katkera, huonosti kasvatettu, vaille vanhempiensa rakkautta jäänyt, yms kovis.
        Kun on muutaman päivän seurannut noita kauheita hetkiä aasiassa ja siellä olleiden ihmisten kokemuksia, ei se voi olla vaikuttamatta meidän jokaiseen sieluun. Ei sitä varmasti kukaan meistä haluaisi kokea/nähdä enää uudelleen, edes lehdestä luettuna. Voi vain kuvitella, mitä esim.niiden pienten lasten ajatuksissa on ja tulee olemaan koko heidän elämänsä ajan. Omaisensa menettäneet ja lisäksi lopullisesti kadonneet ihmiset. Ei sellaista tarvitsisi todellisuudessa kenenkään tulla kokemaan enää uudelleen. Kun seuraa tv:stä haastatteluja, jossa kokenut lääkäri, tai piispa pidättelee kyyneleitään, voi vain itse kukin miettiä tykönään sitä kaikkea, mitä se todellisuudessa on - nämäkin, jotka irvailevat tällä palstalla tapahtuneeseen katastrofiin "myötätuntoaan"
        Ihan oikeasti, teidän "ylimielisten" kommentoijien pitäisi päästä viikoksi tuhoalueelle siivoamaan ja siten näkemään todellinen tilanne.Olisitte samalla hyödyksi ja olisi suu kiinni edes hetken. Sen jälkeen voitte kirjoitella kokemaanne, todennäköisesti jo toisenlaisessa sävyssä.
        Toivon omalta osaltani voimia tämän onnettomuuden uhreille, omaisensa menettäneille ja omaisensa kadottaneille ihmisille.
        Suru on yhteinen.


    • järkyttynyt

      Minäkin luin näitä kirjoituksia järkyttyneenä. Tälläisiäkö me suomalaiset sitten ajatusmaailmaltamme nykyään ollemme. Voisipa päätellä että meillä on asiat LIIAN hyvin... toisen hätä ei kosketa ja siitä tehdään pilaa.. Itku on ollut herkässä monta päivää... eikä tätäkään kirjoittelua ilman kyyneleitä pysty lukemaan.... häpeän ja raivon kyyneleitä lähinnä tällä kertaa..

      • Jep jep

        Minua ei liikuta pätkääkään se, että kuinka suomalaisten siellä kävi. Minua säälittää paljon enemmän se, että kuinka kävi köyhien paikallisten asukkaiden..
        Tämä on hyväosaisten ongelma. Minulta menisi yli puolen vuoden ansiot, jos veisin perheeni vaikkapa Phukeihin. Kerrankin vois sanoa, että "Eipähän sattunut köyhää kohti" :-)


    • ei tollasta voi olla olemassa

      NO NIIN, SYYLLISET LÖYTYIVÄT !!!
      T Y Ö T T Ö M Ä T ja muut vähävaraiset....
      Ihan oikeesti, mikä tota tyyppiä puristaa?
      Työttömillähän tunnetusti ei ole elämänhalua, ovat juoppoja, ilkeitä, kirjoittavat muiden kurjuudesta pahasti, eivät sure kuin itseään....
      Hoh hoijaa... että piti tämäkin teksti vielä elämässä nähdä.
      Hyppää tyyppi uuteen bemariis kallis puku päällä, soita juppi kavereilles, että "aikuisten oikeesti"
      tapaatte hietaniemellä ja sytytätte yhteisen kynttilän surunne vuoksi!

    • Keisarilla ei ole nykyään erilaisia vaateita , kuin ennenkään.
      Hiukan erilaisia nimityksiä , silloin juutalaiset nyt arabit.
      Mikään ei ole muuttunut ihmisen toiminnassa, nyt kun olisi mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen , kukaan ei halua tehdä mitään. Pelko siitä , että voisi menettää jotakin mitä ei ole edes ansainnut , estää tekemästä mitään.

    • Tuntuu

      En ajele Bemarilla.

      Narsismi ei kuulu elämääni.

      Täällähän on hilluttu rahan syytämisestä "jonnekin", kun Suomessakin olisi apua tarvitsevia. Onhan se tiedetty jo.

      Tällaisessa tilanteessa silti toivoo, että ei vedettäisi henkilökohtaisuuksia tänne! Oli siellä rikkaat tai köyhät (köyhäkin voi säästää), kenellä on oikeus tuomita.

      Lue hemmetti noita aiempia kannanottoja! Siihen mielipiteeni perustuu. Ei muuhun.

    • Tsunami

      Akin ja hänen perheensä ei olisi tarvinnut kuolla(?) vielä. Jos edes kuolivat.


      - "Suren niiden omaisten puolesta, joiden sukulaisia on kateissa edelleenkin."

      Aivan kuin välittäisit. Sinäkin hippi, turhaan koetat samaistua toisten tunteisiin. Anna olla tai vedä itsesi naruun. Niin tai näin, aina vain kaikille parempi. Sainpahan viikon naurut kommentistasi.

      • Tuntuu

        Turha ottaa mitään kantaa täällä. Välttämättä et jokaista lausetta harkitse kirjoittaessa tarkkaan. Anteeksi töppäilyni!


    • Työtön

      On kumma yleistys sulla työttömiin. Samanlaista sakkia se on kun työssä käyvätkin. Ja nyt en tietenkään puhu juopoista jotka tuskin täällä edes käy ja tuskin edes omistaa konetta kun rahansa juovat. Jos huomenna jäät työttömäks muista laittaa myös itses samaan kategoriaan. Haloo ja järki päähän.

    • olen

      minäkin, mutta toivoisin sinun ymmärtävän etteivät kaikki työttömät ole sydämmettömiä raakalaisia ja pummeja. Toivon todella.

      Pahalta tuntui lukea tuo otsikko.

      Minua suretti suunnattomasti lukea törkyviestejä Aki Sirkesalosta ja rintaa purista vielä enemmän kun ajattelen hänen lapsiaan. Niinkuin kaikkia muitakin ihmisiä jotka olivat uhreina.

      en ymmärrä mistä tälläiset "tyypit" oikeen tulee. Toisen kuolemalla pilailu on jotain räikeän typerää ja raukkamaista. Nämä ihmiset eivät ole edes inhimmillisiä.
      nimettömänä kun saa kirjoittaa mitä sairas mieli keksii niin annetaan mennä!

      Toivon että Sirkesalot löytyisivät hengissä. Hyvä luoja antakoon voimia kaikille niille perheille joiden jäsenet ovat kateissa.

      Tämä on sydäntäsärkevää.

      • Wa*Je!

        okei.. nyt tiedän just miltä tuntuu ku joku läheinen kuolee :( enpäs enää taidakkaan olla niin kova jätkä tästä lähtien :( kaveri kuoli bukettiin.. sinne jäi..


    • mitä ihmettä?

      Luin juttusi ja olen samaa mieltä törkeistä jutuista, ohitan ne vain en lue enään.

      MUTTA! Työttömätkö tallaisia, voi ei mikä asenne. Itse sain fudut 14 työvuoden jälkeen, liikeyritys muutti viroon. Työttömyys Ei ollut oma valinta.

      En aio tuntea itseäni yhtään huonommaksi kun sinä olet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe