Mitä ihmettä Tv2 on tapahtunut?

Kakkonenoliykkönen

Jos joku uudistus on mennyt pieleen, niin Tv2 on sen tehnyt. Urheilun ystäville on kaiketi koittanut onnen päivät, mutta ei muille. Mikä ihmeen FOLK-raati tai SuomiLOVE. Kuka katsoo Kioski: Mamu - Suomi - mamu ohjelmaa? Villi korttikin on aivan järkyttävää katsottavaa, vaikka oikeat tietokilpailut olisivatkin mitä parasta viihdettä, ei sellaisia näe mistään?
Nyt on komentoijien vuoro haukkua minut ja oikeinkirjoitukseni.
Kiitos.

32

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylen_tylsää

      Tuo SuomiLOVE on nimeään myöten säälittävä yritys kopioida kaupallisten kanavien musiikkiohjelmien menestystä. Kaikesta näkee, että Tv2:lla ja muutenkin Ylellä kaikki yritetään tehdä mahdollisimman halvalla. Minne uppoavat muhkeat tv-verotulot?

      Katsojien kalastelu on epätoivoista. Tässä minulta vetävä sarjaidea: alastomien ylipainoisten laihduttavien sinkkujen kokkisotasokkohäät paratiisisaarella Big Brother -tyyliin.

      Tv1 on murhamysteerikanava. Outoja kuolemantapauksia ratkotaan kellonajasta riippumatta. Kuvottaa. Teemallakin on tämän tyypin sarjoja, jotka eivät kertakaikkiaan kanavalle istu. Tuoreet kotimaiset dokumentit, joita oli aikanaan runsaasti, loistavat poissaolollaan.

    • ljsxg

      Eihän se muuten ole pieleen menny , haussahan oli nuori nais yleisö , toi urheilu vielä pitäisi siivota muualle , mennyttä on kaikki ajankohtais, dokumentti, järkevä sarja ym. tuotanto , viimeksi ajankohtainen kakkonen !

    • Aika-entinen

      Ennen oli upeita kotimaisia sarjoja kuten Elämän suola, Puhtaat valkeat lakanat, Ruusun aika, Samaa sukua, eri maata jne...
      Nyt ei mitään katsottavaa, tulisi edes noita uusintana

    • Tohloppia_ei_enää_ole

      .

      "Suomalainen Tohloppi on TUHOTTU???????"

      Yle määritteli kaksikielisyydelle uuden linjauksen

      "Yle vahvistaa aktiivista rooliaan sillanrakentajana ja yhteistyökumppanina, tavoitteena on entistä elävämpi kaksikielinen Suomi.

      Ylen hallitus teki kokouksessaan 31.1. päätöksen uusista toimintatavoista, joiden avulla kaksikielisyyttä rakennetaan Ylessä. Linjauksia ovat mm. että Ylen tarjonnassa ruotsinkielisen ohjelmatarjonnan määrä pysyy nykytasolla ja että koko yhtiö tukee toimivaa ja aktiivista kaksikielisyyttä.

      ”Yhä useammat suomalaiset arvioivat itsensä kaksikielisiksi ja elävät kaksikielisessä ympäristössä. Julkisen palvelun yhtiönä ja Suomen suurimpana suomen- ja ruotsinkielisenä mediatalona Ylen pitää ottaa tämä huomioon”, toteaa Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

      ”Meillä on pitkä kokemus omasta ohjelmatuotannosta sekä suomeksi että ruotsiksi. Nyt haluamme vahvistaa kielirajoista riippumatonta yhteistyötä Ylessä. Tämän lisäksi tarkoituksena on löytää uudenlaisia yhteistyötä tukevia toimintatapoja. Urheilutapahtumat, Areena-palvelu ja Elävä Arkisto ovat muutamia esimerkkejä tuotannoista, joissa yhteistyö toimii jo nyt erinomaisesti”, arvioi Kivinen.

      Uudet suuntalinjat pitävät sisällään selvän sisältötavoitteen ja selvän vision Svenska Ylestä. Svenska Ylen visio on tähän asti tarkoittanut läsnäoloa suomenruotsalaisella kielialueella. Tulevaisuudessa Svenska Ylen toiminnan tavoitteena on läsnäolo ruotsiksi koko Suomessa.

      ”Svenska Ylen tehtävänä on välittää ruotsiksi se, minkä tietäminen on juuri nyt tärkeätä koko yhteiskunnalle. Erittäin tärkeätä tämä on ruotsinkielisille, mutta tärkeätä myös kaksikielisille ja suomenkielisille. Svenska Ylen tapa tehdä ohjelmistoja omalla otteellaan tuo lisäarvoa koko Ylen ohjelmatarjonnalle”, sanoo Kivinen.

      Lisätietoa:
      Lauri Kivinen, toimitusjohtaja, p. (09) 1480 5003
      Gunilla Ohls, strategiajohtaja, p. (09) 1480 2836"

      http://web.archive.org/web/20131011232412/http://yle.fi/yleisradio/ajankohtaista/yle-maaritteli-kaksikielisyydelle-uuden-linjauksen

      .

      • Kakkonenoliykkönen

        Eikö ruotsinkielisille riitä yle fem? Tai niin kuin minä sen sanon: FST (Finlands Svenska Televisionon) se on ymärrettävämpi kuin tuo fem.
        Ruotsalaiset tekevät upeita sarjoja ja elokuvia, mutta ei yle niitä näytä. Kaupallisilta kanavilta kyllä jonkin verran niitä näkee.
        Kakkoselle kaipaisin kotimaisia sarjoja ja tietokilpailuita.


      • vaknaupsägerjag

        Siis täh, yle1llä pyörinyt ainakin Silta, Arne Dahl jne., aamupäivisin jos jonkin näköistä pohjoismaista asiasarjaa sekä yle1llä ja yle2lla ja yle femmalla tulee jatkuvasti ruotsalaisia ( tanskalaisia, norjalaisia, islantilaisia) sarjoja. Kyllä minun mielestäni ylellä näytetään pohjoismaista tv-tuotoantoa ihan mukavasti.


    • Slutsi

      Samaa mieltä, Tv2:lla näytetään valtavat määrät urheilua ja yleensä vielä niitä lajeja, joita maksukanavat eivät viitsi näyttää. Riepoo, että urheilulähetykset ajavat kaikkien muitten ohjelmien ohi, vaikkei ko. kisoissa olisi ainuttakaan suomalaista tai yksi suomalainen on häntäpään vartijana. Esimerkiksi taitoluistelua, tanssia, voimistelua. mäkihyppyä ja ampumahiihtoa näytetään harva se päivä. Ja Ylen miehitys on aina kova: selostaja (suomeksi ja ruotsiksi), kommentaattori, haastattelija studioraati.

      • joopppssss---

        .

        "Ylen miehitys on aina selostaja (pakkokunnas ja ruotsiksi)

        .


    • 27w

      Tv2 tosiaan profiloitiin nuorten ja eritoten nuorten naisten kanavaksi muutama vuosi sitten. Lisäksi Tv2 on urheilun ja lastenohjelmien pääesityskanava.

      Tv2 oli ennen monipuolisin, ihmisläheoson ja ennen kaikkea koko Suomen kanava, nyt sen ohjelmisto on pelkkää roskaa ja tästä me kaikki maksamme. Ei ole nuoret silti kanavalle löytäneet.

      • korjaus

        ihmisläheisin...


      • Suomalaisille_kanava
        korjaus kirjoitti:

        ihmisläheisin...

        .

        "Olisi myös kohtuullista että tämän lystin maksajille suomalaisille olisi myös oma tv-kanava"

        .


      • ggggvg

        Yleensäkin televisiossa näytetään liikaa urheilua.Ei ketään sivistynyttä ihmistä kiinnosta se,kuka hyppää ,heittää pitemmälle tai tekee maalin. Samantekevää.Ja ne selostajat,huutavat kuin heikkopäiset mitättömien suoritusten johdosta.Ei Suomen työttömyys parane näitten pelleilijöiden suorituksista.


      • väärin-menee
        ggggvg kirjoitti:

        Yleensäkin televisiossa näytetään liikaa urheilua.Ei ketään sivistynyttä ihmistä kiinnosta se,kuka hyppää ,heittää pitemmälle tai tekee maalin. Samantekevää.Ja ne selostajat,huutavat kuin heikkopäiset mitättömien suoritusten johdosta.Ei Suomen työttömyys parane näitten pelleilijöiden suorituksista.

        Väärin,kyllä sivistyneitäkin kiinnostaa urheilu


    • Tässä.syy

      Yksi YLE.n kanava on päättäjien mielestä liikaa ja tv2 on päätetty lopettaa. Sinne on ensiksi saatava niin huonot ohjelmat että lopettamispäätös on helppo. Fem on hurrien suojeluksessa ja teema kulttuurivouhottajien. TV1 on ainut "terve" tuotannoltaan.

      • mikäetteitämäkin

        Yle2- ja Teemakanavan voisi yhdistää: ns. kulttuuri- ja lasten/nuortenkulttuurikanavaksi, jonka ohjelma-aikoja sporttiohjelmat tauottavat (lue: katkaisevat) säännöllisin väliajoin läpi vuoden*lol*.


      • 1407
        mikäetteitämäkin kirjoitti:

        Yle2- ja Teemakanavan voisi yhdistää: ns. kulttuuri- ja lasten/nuortenkulttuurikanavaksi, jonka ohjelma-aikoja sporttiohjelmat tauottavat (lue: katkaisevat) säännöllisin väliajoin läpi vuoden*lol*.

        Ylelle riittää kaksi _laadukasta_ ja monipuolista tv-kanavaa, kuten oli ennen digiaikaa. Ja tähän ollaan varmaan palaamassa nyt kun television merkitys omana mediana vähenee.

        Samalla säästetään älyttömistä jakelukustannuksista, jotka aiheutti kokoomus yksityistämällä Ylen jakelutekniikan / Digitan aikanaan.


    • jeejejeeee

      YLE voisi lopettaa koko netti-juttunsa. Kaikenlainen internetissä oleva kun lakkautetaan säästyy huimia summia euroja jotka voitaisiin laittaa uusien kotimaisten sarjojen tekemiseen, niin vanhuksetkin voisivat nauttia ylen tuotannosta.

    • TuttiSuu

      Oletteko antaneet palautetta suoraan YLE:lle ?
      Aion itse lähettää sinne mielipiteeni koskien esim. joulunajan ohjelmistoa (esim. uustinta v. 2007 joulukonsertista Katri.H. J. Sillanpää, eikö todellakaan löydy uudempaa) ja Aamu-TV:n toimittajien lomailusta koko joulun ja uudenvuoden (vai lienekö pitemmällekin) välisen ajan. Meidän veronmaksajien rahoilla vetävät lonkkaa, useimmat muut työssäkäyvät eivät voi pitää noin pitkää lomaa ko. aikana. Toimittajat ovat sitä paitsi niin sisäänlämpiävää porukaa, että yleisilllä keskustelupalstoilla (esim. lehtien) eivät julkaise koskaan heitä kritisoivia kommentteja.

      • Anonyymi

        Aivan lonkavedosta kerros miksi politiikot vetää lonkkaa vuodessa vain puolet?
        Tosin herää kysymys saako toimittajat saman palkan kuin kansankusettajat eli 30 000 euroa vuodessa pelkillä lomilla kuten ex-puoluesihteeri Korhonen sanoi, tai Laaninen kepukin piti jopa populistina ajatusta et pitäsi keksi jopa tekemistä.......


    • opelius

      Siis FOLK paskaa tuottaa Risto Kuulasmaa ja kas eikös hää ole ylen johtajia herää kysymys miksi maksaa yleveroa koska yle suoltaa silkkaa paskaa ja tv2 ohjelmat, juuri menossa jääkiekon sm-kisat- siis virtuaalipaskaa, voi voi voi. miten alas yle voi vajota vain se taivas ei ole kattona vaan...

    • Tgc

      Kaiken huippu oli virtuaalijääkiekko -lähetys. Verorahoilla tehdään ohjelmaa jossa kaks nörttiä pelaa xboxia. Ja sitten tämä Kioski ohjelma, säälittävä ohjelma joka sikiää vain mamu-suomi-mamu tyyppistä skeidaa. TV kakkonen pitäs laittaa sinne minne se kuuluisikin, kakkoseen.

      • 555666

        Nuo lapset jotka pelaavat noita pelikoneita eivät edes katso telkkaria. Miksi jotai virtuaalikiekkoa näytetään missään televisiossa? Kyllä YLE on vihoviimeinen paikka näyttää moista skeidaa. Katselin ehkä kaksiminuuttia ja hermostuin veroeurojeni käytöstä moiseen paskaan!


    • kuunnelkaameitä

      Mukava nähdä täältä, että toisetkin ihmettelee nykyisiä TV ohjelmia! Luulin, että olen tullut vanhaksi, kun en ymmärrä nyky tarjontaa! Aivan ala-arvoisia ohjelmia ollut jo pidemmän aikaa! Ei koko Suomen kansa ole dementoitunut, että pitää näyttää uusinnan uusintoja jatkuvasti! Hyvätkin ohjelmat, kuten Huutokauppakeisari tai Jetro, tehdään vastenmielisiksi näillä monilla uusinnoilla! Suomi Love on niiiiin ärsyttävä, Hintikoineen, että sen voisi lopettaa ihan nyt ja just! Urheilua aivan liikaa!!

      • Ei_suomalaisille----

        .

        Tämä ei ole suomalaisille tarkoitettua tai sitten suomalaisia yritetään taas pakottaa Pakkoruotsalaisuuteen kuten 1150 luvulta jKr. lähtien on yritetty moneen otteeseen

        .


    • InhoanUrheilua

      Yle voisi hyvinkin perustaa Urheilukanavan, jolla näytettäisiin vain ja ainoastaan urheilua. Nythän mikä tahansa satunnainen urheilukisa voidaan tällätä jonkin vakio-ohjelman tilalle. ainoa poikkeus on Pikkukakkonen, jonka päälle edes Yle ei uskalla laittaa muita ohjelmia. Sinänsä huvittavaa, koska kersoilla on netissä korvaavaa ohjelmaa vaikka millä mitalla.

      • jjnn

        Näin on.


    • ldkfjldkjlfk

      Kyllä se pikku2nenkin tänä vuonna siirrettiin teemalle jonkun u-kisan alta pois. Taisi olla 1. krt!

    • Anonyymi

      Voi kun saisi Mustin hiihtoselostuksiin että päästäisin eroon Roposen lässytyksestä.

    • Anonyymi

      Suomilove taitaa tulla mistä? Mikä on tieto/taito sinulla?

    • Anonyymi

      Haapasalot ja muutkin uusinnat kymmeniä kertoja!!! Sama kaikilla kanavilla samat pyörii remppa ja muutto Austraalian rajalla ja alaskaa ja Suomen Keisaria Amerikan keräilijät!!. Aivan katsojien aliarvioimista🙄

    • Anonyymi

      Jotenkin tuntuu siltä, että TV2:sta on tehty lastenohjelmia lukuunottamatta mieskanava: urheilua, murhia, seikkailuja, vanhoja Ylen draamasarjoja. Kuka olisi uskonut, että sarjaa Tankki täyteen uusitaan parhaaseen katseluaikaan vielä 40 vuotta ensiesityksen jälkeen? Kammottava Jopet-show on sijoitettu aamupäivään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe