Esa Laiho vs. muut lääkärit

Miksi ei kaikkia virheen tehneitä lääkäreitä syytetä samalla tavalla kuin Laihoa? Laihoa syytetään että olisi antanut väärää lääkettä jne... mutta miksi noita muita puoskareita (lääkäreitä) ei syyttäjät syytä samasta asiasta silloin kun lopputulos on ollut täysin sama kuin tuossa Laihon tapauksessa?
Ihmisellä pitäisi olla vielä suurempi vastuu teoistaa, jos on oikeasti lukenut lääkäriksi! Miksi heitä suojellaan, vaikka tekisaivät kuinka paljon virheitä????
Ilmoita


169 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


Lääkäreillä on vastuuta toisten ihmisten terveydestä, koska heillä on koulutus siihen. Koulutuksen avulla he oppivat tekemään vastuuntuntoisesti päätöksiä, joilla on isoja vaikutuksia potilaan elämään. He myös oppivat konsultoimaan kokeneempia kollegoita silloin, kun ymmärtävät, ettei oma osaaminen riitä. Tästä huolimatta vahinkojakin joskus sattuu. Tällöin arvioidaan, olisiko lääkärin tullut osata toimia tilanteessa toisin. Jos olisi, niin potilas voi saada korvauksia aiheutuneesta vahingosta ja räikeässä tapauksessa lääkäriä myös rangaistaan ihan niin kuin kuuluukin.
Laihon tapauksessa hänellä ei ole lääketieteellistä koulutusta. Hän on ottanut vastuun muiden ihmisten terveydestä tietäen, että hänellä ei ole siihen pätevyyttä. Hän on tehnyt hoitopäätöksiä itsenäisesti konsultoimatta kollegoja silloinkin, kun hänen epäpätevytensä on saattanut ihmishenkiä vaaraan, koska on pelännyt jäävänsä liian tyhmistä kysymyksistä kiinni. Tapposyytteestä en tiedä,ei hän kai ole ketään pyrkinyt surmaamaan. Mutta törkeitä kuolemantuottamuksia tilillä ainakin lienee, kuten 19.12.2015 iltapäivälehdistä voi lukea.

Lääkäri on koulutettu tekemään, mitä osaa ja tietämään, kun ei osaa ja silloin kysymään.

Laiho teki, vaikka ei osannut ja ei tiennyt tai välittänyt, vaikka ei osannut vaan altisti potilaansa vaaralle mieluummin kuin konsultoi.
7 VASTAUSTA:
> He myös oppivat konsultoimaan kokeneempia kollegoita silloin, kun ymmärtävät, ettei oma osaaminen riitä. Tästä huolimatta vahinkojakin joskus sattuu. Tällöin arvioidaan, olisiko lääkärin tullut ....

Aloittaja kysyy: Miksi ei kaikkia virheen tehneitä lääkäreitä syytetä samalla tavalla kuin Laihoa?

Virhe, vahinko on potilaalle samanlainen teki sen sitten vale- tai oikea lääkäri!
Painotat, että koulutettu lääkäri on oppinut tekemään vastuuntuntoisesti päätöksiä. Entä vastuut sitten käytännössä?
Yleensä lääkärit on aina samaa mieltä, eivät arvostele kollegoita. Kuinka paljon sattuu hoitovirheitä , lääkärit ei myönnä hoitovirheitä. Potilas joutuu vaikeaan asemaan kun häntä ei enää hoideta, joutuu kärsimään suunnatonta tuskaa. Vaikka hoitovirhe voitaisiin vielä korjata jos ei Suomessa niin vaikka ulkomailla, niin hän voisi palata vielä työelämään. Potilaalla ei ole mitään oikeukeuksia Suomessa. Sananvapautta Suomessa ei ole koska lehdet ei julkaise kirjoituksia hoitovirheistä. Yritin kirjoittaa helsingin sanomiin mutta sitä kirjoitusta ei julkaistu.
voisi-verrata-venäjään kirjoitti:
Yleensä lääkärit on aina samaa mieltä, eivät arvostele kollegoita. Kuinka paljon sattuu hoitovirheitä , lääkärit ei myönnä hoitovirheitä. Potilas joutuu vaikeaan asemaan kun häntä ei enää hoideta, joutuu kärsimään suunnatonta tuskaa. Vaikka hoitovirhe voitaisiin vielä korjata jos ei Suomessa niin vaikka ulkomailla, niin hän voisi palata vielä työelämään. Potilaalla ei ole mitään oikeukeuksia Suomessa. Sananvapautta Suomessa ei ole koska lehdet ei julkaise kirjoituksia hoitovirheistä. Yritin kirjoittaa helsingin sanomiin mutta sitä kirjoitusta ei julkaistu.
Ei siellä korppi, korpin silmää paljon noki! Suomalainen lääkärijärjestelmä on toisaalta hyvä, mutta toisaalta suuri kupla! Jos kohdalle osuu alussa sellainen lääkäri joka ei tee oikeaa diagnoosia, niin sen jälkeen yleensä kaikki muut tulee "perässä" eli lukee sitä potilaan vaivaa koneelta ja ainakin itse olen huomannut että puoliakaan lääkärit ei edes kuuntele mitä potilas niille kertoo ja monesti niissä lausunnoissa on osa ihan päin persettä eli viimeistään siitä huomaa että ei ole kuunneltu mitä potilas on kertonut!
JA todella harvoin noista hoitovirheistä lehdet edes haluaa kirjoittaa.... miksi?
Ja mihin perustuu lääkäreiden palkkiot ja tulot???? luulisi noilla tuloilla osaavan hoitaa hommansa ja erotta ainakin oikean ja vasemman, nekin kun tahtoo joka toiselta lääkäriltä mennä sekaisin, niin ei ihme jos muutkin asiat kun ei edes noin yksinkertaisia asioita osata!
Umpulle. Koska lääkärit myöntää hoitovirheensä ja lopettaa valehtelunsa?
> Lääkäreillä on vastuuta toisten ihmisten terveydestä, koska heillä on koulutus siihen. Koulutuksen avulla he oppivat tekemään vastuuntuntoisesti päätöksiään....

Koulutusta on kertoo Umppu1, mutta entä tulokset käytännössä?

http://mvlehti.net/2015/07/10/sydansairas-kuoli-terveyskeskuksessa-hoitovirheen-takia-ei-laakkeita-viikkoon/
Vai on lääkärit opetettu tietämään ja osaamaan ja tietämään kun ei osaa ! No älkää vaan tulko Akaan Viialaan ! Ei osata eikä myönnetä ettei osata ! Eikä lähetettä eteenpäin kirjoiteta ! Aivan surkeaa ! Kaikki kakara ikäisiä ja hyvin ylimielisiä!
Kyllä nämä tunnuksen saaneet lääkärinpaperit omaavat lääkärit tekee vakavia virheitä päivittäin. Monet lääkkeet ovat myrkkyjä, joita ne kirjoitaa perusteettomasti. Monet lääkärit on pelkkiä puoskareita, hammaslääkärit mukaaan lukien. Repii hampaita ainakin Tampereella ihan perusteettomasti, vaikka kyseessä on pelkkä ien tulehdus. Psykiatrit kirjoittelee reseptejä miten sattuu, monet kirjoitaa kun osaa pyytää. Terveyskeskuslääkärit jätttävät tutkimatta, vaikkaa selvästi on oireita mihin pitäisi puuttua ja tutkia. Enemmän heitä kiinnostaa mitä, joku toinen lääkäri on kirjoittanut tai sanonut. Eivät osaa omaa päätään käyttää, vaikuttaa siltä ettei siellä kovin paljon tietoa ja taitoa olekkaan. Joka kouluun pitäisi olla pääsykoe ja selvittää millä itresillä kukin hakeutuu jollekin alalle. Ei pelkkäkirjatentti soveltuvuutta mittaa. Monet lääkärit, jotka ei osaa tai ymmärrä oman alan asioista varsinkin nuoret ja vasta valmistuneet käyttäytyy honosti potilaita kohtaan. Ovat aika narsistisia persoonia, kuten muilllakin yhteskunnallisilta aloilla heitä on. Onko tämä yleinen ilmiö, että nykyisin lääkärit vaan raivoaa, kun menee vastaanotolle häiritsemään heidän työaikana. On varmaan ressaavaa, kun ei mitään tiedä omasta alasta ja pitää vaan esittää pätevää lääkäriä. Sitten tungetaan psyykelääkkeitä, kun potilas on itse perehtynyt asioihin ja vaatii oikeuksiiaan päästä tutimuksiin. Hoitajat ei ole yhtään sen parempia. Tampereella ovat selitysten mestareita, miksi torpaavat kaikki vaivat ja jatko tuutkimusläheteet. Näkyvää valehtelua, ettei muka laitteet toimi ja sen vuoksi ei lähetettä tai konsultaatioo saa muka tehtyä. Onhan Tamrere tunnettu teatteristaan, viihteestä, taiteesta... kyllä esityksiä piisaa ihan lääkäreissäkin. Tosin liput on lääkäriin 17,9€/käyntikerta. Musiikkipulen tapahtumissa on montakymppiä enemmän ja aika moniin ravintoloihinkin on liput. Miksi pitää maksaa noista puoskarikäynneistä. Sama kun kävisi jonku poppamiehen luona, enemmän loitsuista on hyötyä, ainakin saa hyvänmielen todennäköisemmin. Tuosta yhteiskunnan selkärangasta on tullut aika selkärangatonta. Hirvittävän laiskaa sakkia koko terveydenhuolto. Ainot ketkä jotain tekee on sairaaloiden osastojen hoito- ja muuhenkilökunta aamuvuoroissa
+Lisää kommentti
"Lääkäri on koulutettu tekemään, mitä osaa ja tietämään, kun ei osaa ja silloin kysymään."
Suurin osa noista "lääkäreistä" todellakin on sellaisia, että osaavat ehkä normaaliin päänsärkyyn määrätä buranaa, mutta siihen niiden ammattitaito sitten loppuukin!
Aika useasti on ollut räikeitäkin hoitovirheitä ja kuolemantapauksia ja niiden todellakin OLISI PITÄNYT oireista jo päätellä taudin oikea kuva! Varsinkin jos potilas tai potilaan mukana ollut henkilökin on osannut epäillä oikeaa diagnoosia, mutta silti lääkäri on ollut mielestään oikeassa ja potilas valitettavasti menehtynyt - lääkäri päässyt asiasta kuitenkin pelkällä nuhtelulla - eli käytännössä ei yhtään mitään!
Kyllä noitakin pitäisi syyttää samalla tavalla kuin Laihoa ja loppuiäkseen pois virasta!
2 VASTAUSTA:
Kuinka Laihonkaan ei havaittu tehneen virheitä, ennen kuin tehtiin ilmoituksia hänen pätevyyspuutteistaan?
Aika uskomatonta, että jonku toimintaan on puututtu. Siellä oli varman joku kateeellinen, joka oli kärkkymässä sen paikkaa. Tavallisesti lääkärit saa syöttää ja kirjoittaa vaikka rotanmyrkkyä tai kirurgit tehdä veitsellään pienen lipsausen ihan ruhassa. sanotaan vaan että tuli komplikaatioita leikkauksessa. Aina on ollut epäpäteviä lääkäreitä töissä. ei kaikkea opi koulun penkillä kirjoja lukemalla. Monien lääkäreiden pitäisi olla enemmän työssäoppimassa ja vierestä katsomassa, ennen kuin heille voisi antaa päätösvaltaa isenäisesti ottaa potilaita vastaan jossain terveyskeskuksessa. Ainakin Tampereen Hervannassa näyttävät olevan pelko perseessä näillä nuorilla kokemattomilla lääkäreillä, pitää oma tuvallisuus varmistaa. Toinen lääkäri juoksee tablettisa kanssa huoneessa ja ottaa potilasta kuvia, kun tutkivalääkäri pelkää potilaita, tai joku turvaranneke, kun ei potilasta koskaan voi tietää. Mitään pelkoa ei todellisuudessa ole. Nämä nuorukaislääkärit voisi mennä johonkin muualle paskajuttuja lietsomasta potilaiden vaarallisuudesta. Varmaan joku kimpaantuu heidän käytöksestä ja saa syyt nisaan ihan ilman mitään syytä. Ainoat syylliset on nämä paskaa puhuvat, pelkuri lääkärit. Omalla käytöksellään provosoivat tilanteita. Miksi noita lääkäreitä ei enempää vahdita ja seurata heidän työtään. Suurimman osanistuvat jouten ainakin osassa työpisteissä. Kenelläkään uulla ei ole yli tunnin ruoka-kahvi ja ums. taukoja. Laiho olisi saanut tehdä ihan rauhassa maailman loppuun asti lääkärinhommia, mutta jollain oli jotain sitä vastaan tai siellä lähipiirissä oli jollakin vaikealuonne. Noissa hoito- ja lääkäripiireissä on tosipahoja persoonallisuushäiriöisiä henkilöitä Monet vetelee lääkkeitä ja rauhottavia itse työaikana. Ulkopuolisena katsottuna he ei olisi työkykyisia, mutta sitä tämä elämän meno näyttää olevan. Lääkkeitä nassuun ja töihin, vaikka pitäisi olla kotona tai ainakaan mitään vaativaa tai vastuullista työtä ei saisi tehdä. Kaikki hommat vaan uudelleen kiertoon ja arviointi, kuka onpäteva ja työkykyinen, kenelle voi antaa vastuuta. Ihan yhteiskunnallisista päättäjista, virkamiehista ja muista vastaavista puhumattakaan. Kieroo hommaa kuntapuolen duuneissa
+Lisää kommentti
Lääkäreissä on paljon valehtelijoita, eivät tunnusta hoitovirheitä. Hoitovirheen sattuessa aletaan heti vähätellä tapausta. Tälläisissä tapauksissa pitäisi lääkärin lähettää potilas sellaiselle lääkärille joka osaa, eikä jättää hoitamatta.
Ilmoita
No siksi koska, lääkärit ovat jumalia! Erehtymättömiä kaikessa!
1 VASTAUS:
Harva lääkäri tai hoitoalan "ammattilainen" on kutsumuksesta, auttamisenhallusta j tai kiinostuksesta potilaan parhaasi toimimisesta tai terveyden edistämiseski. Kaikki vaan tappelee palkkojen, vuorolisien, päivystysvuorojen kanssa. Suurin osa noista terveysjutuista on lääkefirmojen myynnin edistämisjuttuja. Lääkärit kirjoittaa suurimmaksi osaksi niitä lääkkeitä ja diaknooseja, joilla kyseisiä läääkkeitä voi määrätä. Yleensä sanotaan, että yhteiskunnalliset tahot on jäävejä sanomaan tai neuvmaan mitään kaupallista tai myytävää tuotetta. Mutta jatkivasti lääkäreillä on voiteita, lääkenäytteitä, hammastahnoja, hammaslankoja, purukumeja ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. jotka vääristää kilpailua. Noillahan on jääviys, mikä laissa on määrätty ja kielletty. Kukaan ei saisi jaella mitään potilaille eikä ottaa mitään heille itselleen omaan käyttöönsä. Tosin ainakin nykyisin ei näytä oikein kukaan toimivan oikeuden mukaisesti. Kaikki vetää omaan pussiinsa, lähipiirilleen, hyville ystävillle tai niille joiden naama miellyttää. Pitäisi noilla "jumalilla tai jumalasta seuraavillakin" olla tahot vähän paremmin seuraamassa heidän toimintaa, kun ovat niin vastuullisessa asemassa eikä kuitenkaan hallitse ammattiaan. Monilla vähemmän vaativimissa ammateissa on joku kontrolli, jos ei satu oleen sukulaisen tai hyvän ystävän palkkaama. Tosin liike-elämässä on monia paikkoja, jossa rahalla ja tuottavuudella on vaan merkitystä ja siksi pitää siellä puolella etsiä vaan parasta ja pätevintä. Valtion ja kunnan homissa vielä voi vähän tunaroida ja vetkutella, mutta töihin on mentävä ajoissa aika moniin paikkoihin. Muuten sama mitä päivän aikana puuhaa. Aika monella potilaalla on liikaa ja vääriä lääkkeitä, rauhottavia ja yms. yleisesti ottaen kannataa vältää kyseitä ammattikuntaa ettei joudu ennen aikaiseen hautaan tai elämänlaatu hankaloidu. Aika monet lääkkeet rappeuttaa ennen aikaisesti, jotku vaikuttaa vammaisilta, vaikka se on vaan lääkkeen syy. Ei kauheesti terveyttä edistetä. Monen alkoholismin takana on psyykelääkitys. Jos ei olisi muita mömmöjä käytössä, niin joku raja olisi juomisella ja käytöksellä. Samoin muden huumeiden käyttäjillä. Aina on helpompi siirtyä aineesta tiseen ja hakee tasapainoa purkista tai jotain fiiliksiä. Monille on jo lapsena tai syntymästä perusteettomasti annettu lääkkeitä ja laitettu lääkekierteeseen. Noita käytöshäiriöitä ei lääkkeillä paranneta, pitkässä juoksussa on riski vaan pahentua. Missä on sivistysmaan sivistys ja opetus? Ei ainakaan yliopistossa niitä opita tai opeteta. Mikä on liian arvostettu laitos. Pitkääkö olla priimus koulussa ja vielä lääkkeiden voimilla. Missä on käytännön kasvatus ja aikuiskasvatus ihan käytännön tasolla.
+Lisää kommentti
Laiho se vain tunnutaan laitettavan vastuuseen
liki 100vuotiaitten kääkkien vanhuuteen kuolemista..
Palkintohan hallituksenkin sille pittäisi myöntää
,siis jos se olisi onnistunut kituvia
eläkeläisiä vähentäänkin.
3 VASTAUSTA:
Tosin taitaa ne muut "lääkärit" olla kuitenkin saanut enemmän niitä päivltä väärillä diagnooseilla tai lääkityksellä kuin Laiho, sillä Laihoahan syytetään vain kahdesta tapauksesta ja oli kuitenkin virassaan kohtuullisen pitkään!
Noi muut vaan näköjään pääsevät kuin "koira veräjästä" - MIKSI?
Toivotaan, että sinut onnistutaan vähentää kitumasta, ennen kuin kuolet vanhuuteen satavuotiaana kääkkänä. Vai toivotaanko? Kuinka moni meistä muistaa, vanhuksista puhuessaan, että jos itsellä kaikki hyvin menee, niin itsekin vanhenee koko ajan. Oppisimmepa puhumaan 'meidän hoidostamme vanhoina', eikä niin, että 'joudumme hoitamaan vanhoja kääkkiä'.
Niin Sairaala ja laitospaikkojahan on vähenetty, joten jollakin rietoo pitää pitää lisätä. Kaikille vaan myrkyt, jotka vastaan otolle tulee. Ei tukita sen enempää, ökkiä voi katsoa ketkä joutuu harvennukseen. Jos et kestä paskamaista elämää ja paskamaisuuksien kohteena olemista, niin lääkäri autaa eutanasioissa jo nuorena. Jos elää 50v. tänä päivänä lääkityksillä, niin se on pitkä ikä ja kuolemaa voi jouduttaa. Näkymät näyttää siltä, että osa ihmisistä tulee kuolemaan paljon nuorempana kuin entisajan sukupolvet. Vain pumpulissa eläneet, ns. fiksuista perheistä olevat pärjäävät ja ikää saattaa tulla enemmän tai normaali elämänkaari. Tosin tuolla nuorisossa on aika kovaa jengiä tulossa, joten luotiliivit on varmaan lääkäreillekin paikallaa. Nykykeski-ikäiset ja sitä vanhemmat on ihan mammareita noihin tuleviin verrattuna. Koulutuskin on lisääntynyt yhteiskunnan panostuksen ja avustuksen myötä, ei saa jäädä kotiin lorvimaan vaan lisää tietoja ja taitoja hankkimaan, mutta tulevasta työpaikasta ei ole yhtään sen enempää tietoa kuin sillä hetkellä, kun on kouluun hakemassa. Joka paikassa vaikuttaa suhteet, miten nämä kouluun tungetut kestää pettymyksiä ja valehteluja yhteiskunnan eri instansseilta. Olisi tämä poliisin ampunut ennemin ampunut jonku sossun tädin, lääkärin tai muun päättäjän, jolla onenemmän valtaa ko. henkilönelämään. Poliisit vaan kyttäilee ylinopeuksia, isompia tappeluja julkisilla paikoilla... Oikeesti poliisin valtatoimet on aika rajalliset ja pienet. Enemmän yleistä järjestystä pitämässä. Kukaan ei lole sanont kokonaisuudessaan miten hyvä ja pätevä lääkäri kokonaisuudessaan tämä Laiho oli! Varmaan on kuolemantuottamuksia ollut lääkärikunnassa useita, mutta annetiinko vaan kasvot jutulle, Onko edes olemassa mitään lääkäri Laihoa, joka olisi saanut syytteen. Yleensä lääkärit ei saa syytettä vaikka tappaisi potiaan tarkoituksella. Vähän outojuttu. Enkä on taas yksi tabu tai luuranko otettu kaapista puheenaiheeksi. Onko asioille tehty mitään edistävää yleisesti ottaen lääkärin työskentelyn valvonnalle. Aika moni saisi potkut,jos olisi toisella alalla liike-elämässä. Laillista tappamista, kidutusta ja vittuilua. Yliarvostettu ammatti ja kauheesti ammattitaidottomutta, suurimalla osalla on joku käytöshäiriö, niin kuin hoitoaloilla on tavallista.
+Lisää kommentti
Otsikki on väärä. Pitäisi varmaan olla Laiho vs lääkärit
2 VASTAUSTA:
Jos oikeasti olet lääkäri, niin miksi et kommentoi mitään noihin hoito ym. virheisiin tässä maassa jota laillistetut lääkärit tekee jatkuvasti?
Ja miten niin otsikko on väärä? Et sitten edes osannut perustella. Tuskin osaat edes lääkärille kuuluvia alkeellisempiakaan toimenpiteitä?
Ja jos julkisuudessa esitetyt tiedot pitää yhtään paikkansa, niin onhan Laiholla oikeitakin opintoja takana, joten miten se eroaa sitten esim. noista kandeista jotka erottaa muista lääkäreistä vain tuo leimassa oleva 99999 numero? Noi kanditko on mielestäsi päteviä kuitenin????
Ehkä vielä joku päivä kirjoitan tähän ketjuun hieman lisää "oikeiden" (laillisten) lääkärien halusta tutkia potilaan vaivoista.............
SuomessaEiSaahoitoa kirjoitti:
Jos oikeasti olet lääkäri, niin miksi et kommentoi mitään noihin hoito ym. virheisiin tässä maassa jota laillistetut lääkärit tekee jatkuvasti?
Ja miten niin otsikko on väärä? Et sitten edes osannut perustella. Tuskin osaat edes lääkärille kuuluvia alkeellisempiakaan toimenpiteitä?
Ja jos julkisuudessa esitetyt tiedot pitää yhtään paikkansa, niin onhan Laiholla oikeitakin opintoja takana, joten miten se eroaa sitten esim. noista kandeista jotka erottaa muista lääkäreistä vain tuo leimassa oleva 99999 numero? Noi kanditko on mielestäsi päteviä kuitenin????
Ehkä vielä joku päivä kirjoitan tähän ketjuun hieman lisää "oikeiden" (laillisten) lääkärien halusta tutkia potilaan vaivoista.............
Lääkäri hoitaa. Hoitaako tietokonetta enemmän kuin potilastaan?

http://www.kaleva.fi/juttutupa/terveys-ja-hyvinvointi/laakari-hoitaa-tietokonetta-enemman-kuin-potilasta/2075026
+Lisää kommentti
Jostain syystä tässä tilastojen luvatussa maassa ei ole edes tilastoa hoitovirheisiin kuolleista. Löytyyhän niitäkin kuitenkin enemmän kuin nuo kerrotut kaksi, jotka ovat nyt "tapetilla".

http://www.hs.fi/kotimaa/a1305572411454
1 VASTAUS:
> Hoitovirheisiin kuolee THL:n arvion mukaan Suomessa noin 700-1 700 henkeä vuodessa. Tämä on monta kertaa enemmän kuin liikenteessä.....

Loppuiko tutkimukset kesken?
Vielä on selvittämättä nuo 1698 hoitovirheisiin kuollutta!
+Lisää kommentti
Hoitovirheisiin kuolee Suomessakin moninkertainen määrä mitä liikenteessä. Liikennekuolemat raportoidaan eri medioissa uskollisesti, mutta kuinka on hoitovirheiden ja niistä johtuvien kuolemien kanssa? Päivittäin pitäisi näkyä jopa useampiakin tapauksia. Hoitovirheiden hoitokulutkin maksavat jopa miljardeja euroja, mutta THL säästää, karsii ohjelman jonka tuloksena piti hoitovirheet vähentyä!

http://yle.fi/uutiset/thl_lopettaa_hoitovirheita_karsineen_ohjelman/7180433
Ilmoita
Suomessa ei ole sananvapautta yritin kirjoittaa lääkäreiden hoitovirheistä Helsingin sanomiin ja Aamulehteen kumpikaan ei julkaissut näitä kirjoituksia.
Monet hoitovirheet voitaisiin korjata jos haluittaisiin, jos ei Suomessa niin ulkomailla. Hoitovirheen sattuessa potilasta aletaan syyttää ei ole mitään turhaan valittaa, lääkärit soittelee toisilleen tämä potilas on tehnyt valituksen häntä ei hoideta. Suomi on ainoa EU maa josta ei laiteta ulkomaille hoitoon jos täällä ei osata. Jos tapat jonkun joudut vankilaan jos lääkäri jättää potilaan tahallaan hoitamatta, ja potilas kuolee niin lääkäri pääsee kuin koira veräjästä.
3 VASTAUSTA:
Jos sananvapaus on Suomessa kyseenalainen, niin samaa voi sanoa myös sen paljon mainostetun POTILASLAIN toteutumisesta.
Kuinka usein, harvoin tuokaan pykälä toteutuu?

> 6 §
Potilaan itsemääräämisoikeus

Potilasta on hoidettava yhteisymmärryksessä hänen kanssaan. Jos potilas kieltäytyy tietystä hoidosta tai hoitotoimenpiteestä, häntä on mahdollisuuksien mukaan hoidettava yhteisymmärryksessä hänen kanssaan muulla lääketieteellisesti hyväksyttävällä tavalla.
Käytännössä pykälillä ei ole mitään merkitystä, koska niitä ei noudateta. Yleensä käy niin että potilaalle ei anneta uutta aikaa, hänet vain jätetään hoitamatta. Suomi on varsinainen takapajula. Suomi on Euroopan huonoinpia maita Sairaanhoidossa. Kun ei hoideta ihmisiä joutuvat ennen aikaiselle eläkkeelle se maksaa yhteiskunnalle. Osa menehtyy onhan sekin säästöä.
Ei olekkaan sanavapautta, mutta on mielipidevankeja ja toisinajattelijoita lääkitään niin ettei kielikäänny suussa, eikä pysty kunnolla liikkumaan. vaikutta vammaiselta vaikka ei oikeasti olisikaan... Narsisteja ja epävakaita persoonia ei pitäisi päästää mihinkään päättävään asemaan tai lähellekkään lääkkeita, tai mitään joilla voi jotenkin toisia vahoíngoittaa. Em. mainituthan on todella hyviä vedättäjiä, mielikuvitus on valtava samoin valehtelu... Keskivertoihminen ei uskoisikaan miten härskejä pesoonallisuushäiriöiset on. Tosi pahoja petoja.
+Lisää kommentti
Jos lääkärin lapselle tai hänen lähi sukulaiselle sattuu hoitovirhe, niin saavat varmasti parasta hoitoa mitä on olemassa. Varmaan laitetaan ulkomaille jos kotimaassa ei pystytä hoitamaan. Lääkäri voi lähettää potilaan ulkomaille jos vain haluaa. Suomen sairaanhoito on pahasti pielessä, Suomessa lääkäreiden valvonta on heikkoa!
Ilmoita
Suomen lääkäreissä on muutama, joita voisi verrata punakaartilaisiin tappajiin jotka tappoivat syyttömiä ihmisiä surutta vuonna 1918.
1 VASTAUS:
Eiköhän kyseessä liene valkoiset lahtarit, joihin lääkärit mieluummin samaistuu jo ihan takkinsa värin takia - teurastajillakin on saman värinen takki eli valkoinen.
+Lisää kommentti
Joskus tuntuu, että lääkärin odotetaan olevan Jumala, joka parantaa kaiken ja tietää kaiken.
Koulutettua lääkäriä ei kannata haaskata roviolle, vaikka hän yhden pahan virheen tekisikin. Lääkärin koulutus kestää niin monta vuotta.
Miksi ylipäätään ketään koulutettaisiin, jos koulutukselle ei anneta mitään arvoa? Tosin Sipilän hallitus ahkeroi, jotta koulutus maastamme loppuu.
1 VASTAUS:
> Joskus tuntuu, että lääkärin odotetaan olevan Jumala, joka parantaa kaiken ja tietää kaiken....

Joskus tuntuu, että lääkäri itse on ottanut Jumalan viran maan päällä, tietää ja taitaa kaiken, eikä hänen esityksiään saa arvioida, puhumattakaan arvostella, tai siitä ei hyvää seuraa.
+Lisää kommentti
Nytpä taisi tulla tutkittavaa lisää?
Sama kollegio tutkimaan, ja yhtä tarkasti vasta esille tullutta, pitkään jatkunutta "Turun tautia", kuin tutkivat tuota valelääkärinkin työskentelyä!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021821136650_uu.shtml
4 VASTAUSTA:
Mahdottomuus niitä on tutkia. Vastassa on valheiden verkko henkilö- ja laitostasolla.
Koko Suomen terveydenhuolto on kiillotetttu ja ylisuojeltu mätäpaise.
Hyvä, että joltain kantilta puhkeaa.
korppieikorpinsilmää kirjoitti:
Mahdottomuus niitä on tutkia. Vastassa on valheiden verkko henkilö- ja laitostasolla.
Koko Suomen terveydenhuolto on kiillotetttu ja ylisuojeltu mätäpaise.
Hyvä, että joltain kantilta puhkeaa.
Mutta mehän elämme demokraattisessa hyvinvointivaltiossa!
korppieikorpinsilmää kirjoitti:
Mahdottomuus niitä on tutkia. Vastassa on valheiden verkko henkilö- ja laitostasolla.
Koko Suomen terveydenhuolto on kiillotetttu ja ylisuojeltu mätäpaise.
Hyvä, että joltain kantilta puhkeaa.
Noiden vaitiolo velvollisuus on vaan silmän lumetta. Yleensä ne kiristää potilastietoja ja kertoo muille tahoille potilaisden tietämättä. Potilailla on oikeus tarkistaa potilastiedot, mutta he peittelevät tietoja ettei itse pääse kaikkiin tietoihin, mitö lääkäri ja eri tahotkirjoittelevat ja kommentoivat. Tuo koko kokonaisuus on rikollista toimintaa. Toiset lääkärit peittelee toisten virheitä, Onko misään sen lojaalisempaa toimintaa tuntemattomia kolleegoja kohtaan. Tosin tuota suojelua yhteiskunnan eri paikoissa on yleisesti. Esim. kansalasopistoissa verkkokurssien materiaalit ei tule sovitusti, kurssit on jotain muuta mitä esitteessä luvataan, opettat ei osaa opettaa eikä edes ohjata... Tuo on virheelistä mainontaa kansankielellä kusetusta, petosta ja petkutusta. Suoraansanottuna kaikesta parasta on pysyä erossa kaikesta missä on kunta tai valtio tai jokin muu instanssi tukemsaa tai rahotttamassa toimintaa. Aika vaikea on saada vastuuseen noita yhteiskunnan tukemia eripaikkoja. Liike-elämään ne kyllä kommentoi paremmin ja kontroloi. Jos joku yritys tekisi noin pahoja ja laajoja virheitä, niin varmaan olisi joku kimpussa, mutta nuo todellliset yhteiskunnan tahot saa aika vapaasti toimia. Yksityinen liike-elämä edelllytää lakien ja normien noudattamista, paitsi jos olet hyvissä väleissä, vähän voitelet joitakin tarkastajia ja päättävässä asemassa olevaa, niin aina voi katsella läpisormien ja kehitellä sopuratkaisua. Samaa korruptiota Suomessa kuin Venäjällä. Samat hyvävelijärjestelmät on täälläkin. Eikä kilpailutus ole puolueetonta ja oikeudenmukaista. Se otetaan kenestä tykätään on aika yleispätevä. Ammattitaito on toisarvoista, aina voi rukata
Hyväävointia kirjoitti:
Mutta mehän elämme demokraattisessa hyvinvointivaltiossa!
Me elämme todellisuudessa puoluediktaattorissa pahoinvointivaltiossa eli Käteisen sanoin "paremminvointiyhteiskunnassa".

Tai ainakin Käteinen elää, sillä hänhän ei enää Suomessa vaikuta.
+Lisää kommentti
Suomen sairaanhoito perustuu valheille, hoitovirheen jälkeen. Lääkärit on kieltänyt mielipidekirjoitukset lehtiin. Sinne on aivan turha kirjoittaa kun niitä ei julkaista.
Jos valitat hoito loppuu siihen. Siis ei mitään vastuuta.
3 VASTAUSTA:
Tähän lisään, että monilta, jotka ovat ilmoittaneet karppaavansa on uhattu lopettaa hoito.
Koko systeemi on lääkevetoinen. Lääkkeet pitää tehdä kauppansa. Lääkeyritykset ovat kuten mikä hyvänsä yritys. Kaikki yritykset toivoo kasvua, joten lääkeyritys ei ole poikkeus ja tästä pitää huolen lääketehtaiden lobbarit
5688765 kirjoitti:
Tähän lisään, että monilta, jotka ovat ilmoittaneet karppaavansa on uhattu lopettaa hoito.
Koko systeemi on lääkevetoinen. Lääkkeet pitää tehdä kauppansa. Lääkeyritykset ovat kuten mikä hyvänsä yritys. Kaikki yritykset toivoo kasvua, joten lääkeyritys ei ole poikkeus ja tästä pitää huolen lääketehtaiden lobbarit
> Kaikki yritykset toivoo kasvua, joten lääkeyritys ei ole poikkeus ja tästä pitää huolen lääketehtaiden lobbarit

Mutta eikös tämä yritys pitäisi olla TERVEYDEN kasvua edistävä yritys?
Aika tarkkoja esitelmiä lääke-edustajat pitää lääkäreille ja päättävässä asemassa oleville. Kerran kuulin pätkän esitelmästä, oli aika käytännön läheinen. Minä joka en ollut mihinkään perehtynyt ymmärsin kaiken mitä tämä esittelijä puhui. Ihmettelin, eikö nuo ole ammattilaisia ja jutut toisenlaisia, kun lääkkeen vaikutusmekanismista ja osasta mihin se vaikuttaa- Oli hyvin havainnollisesti, yksinkertaisesti ja kätänöllisisti diakuvilla höystettynä esitelty. Ei kauheesti ainakan psykiatrien eikä muidenkaan paitsi kirurgien tarvitse asioista ymmärtää. Lääkefirmat Suomessa suurimpana Orion mitä lääkkeitä mihinkin vaivaan käytetään ja mitä reseptejä kirjoitetaan. Ilmeisesti jos ei näihin trendiläkkeisiin sopivia oireita ole niin riskinä on jäädä kokonaan hoitamatta potilas ellei jotenkin osaa vaatia ja pitää puoliaan.
+Lisää kommentti
Hyvä kysymys, muutkin lääkärit tekevät mokia. Mutta kun ne on muodollisesti päteviä, niin painetaan villasella.
8 VASTAUSTA:
Ja taitavat tehdä jopa enemmäön virheitä kuin Laiho... kysymys kuuluukin, miksi Heitä ei syytetä samalla tavalla oikeudessa? Eikös suomessa olekaan tasavertaisuuden periaate, jotyta samasta rikoksesta/virheestä sama tuomio? Miksi lääkärit luulee olevansa kaiken lain yläpuolella?
TasapuolisuuttaKaikille kirjoitti:
Ja taitavat tehdä jopa enemmäön virheitä kuin Laiho... kysymys kuuluukin, miksi Heitä ei syytetä samalla tavalla oikeudessa? Eikös suomessa olekaan tasavertaisuuden periaate, jotyta samasta rikoksesta/virheestä sama tuomio? Miksi lääkärit luulee olevansa kaiken lain yläpuolella?
Näinhän Suomen laista kerrotaan:

Laki on kaikille sama, vain tuomiot vaihtelevat!
TasapuolisuuttaKaikille kirjoitti:
Ja taitavat tehdä jopa enemmäön virheitä kuin Laiho... kysymys kuuluukin, miksi Heitä ei syytetä samalla tavalla oikeudessa? Eikös suomessa olekaan tasavertaisuuden periaate, jotyta samasta rikoksesta/virheestä sama tuomio? Miksi lääkärit luulee olevansa kaiken lain yläpuolella?
Mielestäni on selkeästi eri asia, jos hoitovirheen tekee lääkäri, kuin jos virheen tekee ihminen jolla ei ole edes koulutusta eikä mahdollisuuttakaan osata toimia oikein. Mielenkiintoista nähdä miten oikeus asian tulkitsee, tappo kyllä kuulostaa varsin kovalta rikosnimikkeeltä. Oikeuden täytyy nyt punnita onko kuolema silloin tahallinen tappo, jos esiintyy lääkärinä jota ei oikeasti ole.
Eri_asia kirjoitti:
Mielestäni on selkeästi eri asia, jos hoitovirheen tekee lääkäri, kuin jos virheen tekee ihminen jolla ei ole edes koulutusta eikä mahdollisuuttakaan osata toimia oikein. Mielenkiintoista nähdä miten oikeus asian tulkitsee, tappo kyllä kuulostaa varsin kovalta rikosnimikkeeltä. Oikeuden täytyy nyt punnita onko kuolema silloin tahallinen tappo, jos esiintyy lääkärinä jota ei oikeasti ole.
Nimenomaan, jos sen hoitovirheen tekee laillistettu lääkäri pitäisi tuomion olla silloin monta kertaa kovempi, koska silloin pitää olla 100% tieto eikä vaan arvaus!!!!!!!
TasapuolisuuttaKaikille kirjoitti:
Nimenomaan, jos sen hoitovirheen tekee laillistettu lääkäri pitäisi tuomion olla silloin monta kertaa kovempi, koska silloin pitää olla 100% tieto eikä vaan arvaus!!!!!!!
En ymmärrä logiikkaasi, mutta varmaan yritätkin vain trollata. Kun virheen tekee sellainen joka ei osaa tehdä, eikä ole lupaa tehdä, mutta uskottelee osaavansa ja väittää saavansa tehdä toimenpiteen, niin tämä olisi ok, jos siinä sattuu käymään moka?
Tartuin_trolliin kirjoitti:
En ymmärrä logiikkaasi, mutta varmaan yritätkin vain trollata. Kun virheen tekee sellainen joka ei osaa tehdä, eikä ole lupaa tehdä, mutta uskottelee osaavansa ja väittää saavansa tehdä toimenpiteen, niin tämä olisi ok, jos siinä sattuu käymään moka?
Vastaako näistä hoidoista vale-, vai ihan oikea lääkäri?

http://mvlehti.net/2016/05/25/kupittaalla-tyoskennellyt-oli-pakko-irtisanoutua-etten-olisi-itse-menettanyt-mielenterveyttani/
Osaakovaiei kirjoitti:
Linkki näyttää vievän mv-lehden sivuille, joten en viitsi sitä avata.
Eri_asia kirjoitti:
Mielestäni on selkeästi eri asia, jos hoitovirheen tekee lääkäri, kuin jos virheen tekee ihminen jolla ei ole edes koulutusta eikä mahdollisuuttakaan osata toimia oikein. Mielenkiintoista nähdä miten oikeus asian tulkitsee, tappo kyllä kuulostaa varsin kovalta rikosnimikkeeltä. Oikeuden täytyy nyt punnita onko kuolema silloin tahallinen tappo, jos esiintyy lääkärinä jota ei oikeasti ole.
Saako esiintyä hoitajana, jos on joku koulua käymätön laitosapulainen,joka on päässyt töihin suhteilla. Entäs,jos väittää olevans hoitaja vaikka on hoidettava?
+Lisää kommentti
Joillekin faktat eivät kelpaa, vaan ne on helppo sivuuttaa mutisemalla jotain propagandasta!
Ilmoita
Hoitovirheitä sattuu varmasti jokaiselle lääkärille. Kukapa sitä nyt ei koskaan tekisi virhearviointia tai jotain mokaa elämässä/töissä. Eriasia kuitenkin jos tekee virheen asiassa, jota ei voikaan osata, mutta väittää osaavansa. Pitäisin tätä tahallisena virheen tekemisenä tällöin, kun jo oletuskin on, että moka tulee tapahtumaan, kun ei tiedä mitä pitäisi oikeasti tehdä.
Ilmoita
> Kukapa sitä nyt ei koskaan tekisi virhearviointia tai jotain mokaa elämässä/töissä.....

Jos ns. asiantuntijalle virhearviointia ja virheitä sattuu, niin tietenkin ne korvataan asiantuntijan apua hakemaan menneelle hyväuskoiselle potilaalle, kun oletuskin on, että mitään mokia asiantuntija erikoisalallaan ei tee.
5 VASTAUSTA:
Toki virheet korjataan, minkälaista korvausta siitä pitäisi saada?
Mokat_korjataan kirjoitti:
Toki virheet korjataan, minkälaista korvausta siitä pitäisi saada?
> Toki virheet korjataan,......

Oletko sattunut huomaamaan, kun jotkut potilaat ovat lähteneet hakemaan korvauksia terveytensä hoidoissa tehtyjen virheiden ja mokien perusteella?

Kuinka aktiivisia korvaamisissa on oltu? Kerro!
Korvaamiset kirjoitti:
> Toki virheet korjataan,......

Oletko sattunut huomaamaan, kun jotkut potilaat ovat lähteneet hakemaan korvauksia terveytensä hoidoissa tehtyjen virheiden ja mokien perusteella?

Kuinka aktiivisia korvaamisissa on oltu? Kerro!
> Toki virheet korjataan, minkälaista korvausta siitä pitäisi saada?

Kerro jo millaisia korvauksia saadaan!
Korvauksia kirjoitti:
> Toki virheet korjataan, minkälaista korvausta siitä pitäisi saada?

Kerro jo millaisia korvauksia saadaan!
> Toki virheet korjataan........

Eikö löytynytkään esimerkkejä virheiden korjaamisista?
Olikohan taas sitä propakandaa vain?
Kuka noin lleveesti yrittää luvata virheiden korjaamista. Helvetin uono vitsi. Jo selvittely virheistä vie vähintää toiset samat kustanukset kuin ite virhe, puhumattakaan sen aiheuttamista lisäongelmista. Kaikkia virheitä ei ole rahalllisesti korvattavissa tai sitten pitäisi olla niin kuin usassa joisssakin altioissa on, että saavat oieasti korvauksia myös kivusta, särystä, mielipahasta, ansioidenmenetyksistä, terveydellisistä vaukutuksista, miten korvaat jos saat teoillas toisen elämän täysin rempalleen... Sitten alkaisi olla oikeudenmukaisuus kohdallaan
+Lisää kommentti
Helvetti! Kun jokainen tuntee vähintään jonkun, jonka kohdalla on tehty hoitovirhe, niin ei se mitenkään harvinaista ole.

Laillistetuila lääkäreillä vaan sattuu olemaan lain suoja näitä tehdä.
2 VASTAUSTA:
Minkälainen suoja potilailla on näitä virheitä vastaan?
Potilaansuoja kirjoitti:
Minkälainen suoja potilailla on näitä virheitä vastaan?
Voit taivastella tuttaviesi kanssa tapahtunutta!
+Lisää kommentti
Lääkäreiden keskuudessa oli vuosikausia "mätä omena", eikä kukaan havainnut mitään erikoista?

http://www.seiska.fi/Rikos/Puolustus-Laihosta-Laakareiden-keskuudessa-oli-mata-omena/1096022
Ilmoita
Nuori nainen kuoli synnytykseen. Laihon "ansioksi" löydettiin laajojen tutkimusten jälkeen kahden vanhan ihmisen kuolemat.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001203041.html
1 VASTAUS:
tk:n ja psykiatrisella puolella ei mitään muita olekkaan. Ei siellä tavalliset, normaali-ihmiset jaksa työskenellä. Pitää olla vähän itekin stombi tai tulee tsombilsi, jos siellä meinaa jaksaa olla työssä. Yhteiskunnalliset systeemit ja ilmapiiri on sitäluokkaa, että normaali oikeustajuidelle henkilölle tulee pohdittavaa ja punnittavaa. Sitten jo mömmöpää potilaat ja muu henkilökunta. Ei ole mitenkään epätavallista, että henkilökuntakin nappailee samoja lääkkeitä kuin potilaat ja työskentelee lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Saa miettiä alanvaihtoa tai toisen tyyppistä työtä. Kauheesti niillä onkin sairaslomia ja kuormittunisia. Muutenkin aika matala kynnys hakee lomaa ja sitä saa viikon aika hepposesti, kun soittaa vaan töihin. Koulutusta ja sivistystä on tarjolla, mutta kuitenkin henkilökunta kokonaisuudessaan on amatööreja. Voisi jatella, että maailma menee eteenpäin ja fiksuuntuu, mutta käytäntö näyttää yleispätevästi olevan jotain muuta. Siis muillakin aloilla. Ammattirikoillisuus rehoittaa vaan pahemmin.
+Lisää kommentti
Laiho teki veljen vaimolle ohitusleikkauksen Syyskuussa 2011. Kyseinen henkilö parantui ihan hyvin ja elää hyvin normaalia elämää tällähetkellä. On se kummaa että tämmöstä lääkäriä syytetään kuolemantuottamuksesta. Se tässä on kummaa että se osasi leikkaa veljen vaimoa ilman mitään koulutusta. Tottakai se on väärin toimia lääkärinä kun tausta on van joku amk tai vastaava. Meidän suku kyllä kiittää häntä.
1 VASTAUS:
Just. On se kova jätkä. Yleislääkärinä ilman koulutusta hoitaa myös sydänkirurgisia toimenpiteitä tuosta vaan.
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070421842952_uu.shtml
Miksikö nuo kaikki eivät ole syytettyjen penkillä????
Kuka suojelee ja ketä ja miksi?
Olisiko parempi saada sitten nirri pois noilta, jos eivät päädy syytettyjen penkille? Hammas hampaasta ja silmä silmästä vai miten se meni?
6 VASTAUSTA:
Sinun ajatusmaailmallasi kukaan ei varmasti jatkossa suostuisi toimimaan lääkärinä...

Eihän Laihoakaan hoitovirheistä lopulta tuomittu eikä edes varsinaisesti syytetty. Laihon tapauksessa oikeudessa punnittiin sitä, että onko se pahoinpitely/tappo, jos ilman koulutusta yrittää tehdä toimenpiteitä joita ei ymmärrä eikä osaa ja näin ollen tahallisesti aiheuttaa vahinkoa.

Jos lääkäri tahallisesti/kiusalla/huvinvuoksi aiheuttaa potilasvahingon, niin kyllä siitä on syytetyn penkillä sen jälkeen ja varmasti lähtisi lääkärinoikeudetkin.
Kuinka kukaan koskaan saisi tietää, jos lääkäri tekisi yksittäisen vahingon tahallaan, että se olisi tahallaan tehty ?
Oikea lääkäri hoitaa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070521848917_uu.shtml
ihmettelenvainen kirjoitti:
Kuinka kukaan koskaan saisi tietää, jos lääkäri tekisi yksittäisen vahingon tahallaan, että se olisi tahallaan tehty ?
Eikai sitä välttämättä voikaan tietää, muuta kuin luottamalla. Usein kuitenkin voi olla muita silminnäköijöitä tilanteessa, tarvittaessa muiden asiantuntijoiden mielipide, virheen laatu ja näiden yleisyys. Varmuutta ei tietenkään voi saada aina, mutta miksi lääkäri tahalleen vanhingoittaisi? Pitäisikö sitten kaikkia virheitä kohdella kuin ne olisivat tahallisia?
Tutkittuako kirjoitti:
Kyllähän tuota tutkitaan, eikä edes liity lääkärinä toimimiseen. Tarkemmin tietämättä en kutsuisi oikeaksi lääkäriksi vaikka lääkärin koulutuksen olikin saanut, oli ilmeisesti jättänyt lääkärin työt aiemmin. Ei ollut siis lääkärin töissä vaan "hoiteli" vain äitiään.
eilääkäri kirjoitti:
Kyllähän tuota tutkitaan, eikä edes liity lääkärinä toimimiseen. Tarkemmin tietämättä en kutsuisi oikeaksi lääkäriksi vaikka lääkärin koulutuksen olikin saanut, oli ilmeisesti jättänyt lääkärin työt aiemmin. Ei ollut siis lääkärin töissä vaan "hoiteli" vain äitiään.
>Tuomio määrättiin ehdollisena, sillä miehellä ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä. Lisäksi käräjäoikeus katsoi, että mies oli sinällään tarkoittanut hyvää ottaessaan vastuun äitinsä hoitamisesta. Hänen tarkoituksensa ei ollut vahingoittaa naisen terveyttä tai vaarantaa tämän henkeä.

Lisäksi kesämökillä olo oli ollut äidin kokonaishyvinvoinnin kannalta hyvä asia, vaikka olosuhteet olivatkin vaatimattomat.

Mies kiisti kaikki syytteet. Hän on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Kuinka olisi käynyt, jos muut, myös omaiset olisivat ottaneet tällaisen vastuun ja hoitaneet äitiään samalla tavoin kuin tämä lääkäri?
Puhumattakaan Laihosta?
+Lisää kommentti
Miksi suurion osa suomessa toimivista "lääkäreistä" (lainausmerkeissä siksi koska OIKEAT lääkärit osaa tehdä oikeita diagnooseja) ei osaa tehdä töitään? Ovat kuin kansanedustajat, ei mitään vastuuta tekemistään virheitä tai vääristä ratkaisuista!!!!
Tiedän jo aika monta tapausta jossa ovat tehneet ihan vääriä diagnooseja ja ollut potilaan henki aivan "hiuskarvan" varassa, kunnes on löytynyt tarpeeksi "viisas" lääkäri joka on onneksi tehnyt oikean diagnoosin ja potilaan henki on säilynyt.... usemapi on vain tarjonnut "buranaa".........
2 VASTAUSTA:
Koska täydellisiä ihmisiä ei ole olemassa. Vaikka parhaansa yrittää, niin virheitä sattuu väkisin. Aikamoinen guru olisi, jos jokaisessa tapauksessa samantien osaisi tehdä oikean diagnoosin ja hoidon.
Todellisuutta2 kirjoitti:
Koska täydellisiä ihmisiä ei ole olemassa. Vaikka parhaansa yrittää, niin virheitä sattuu väkisin. Aikamoinen guru olisi, jos jokaisessa tapauksessa samantien osaisi tehdä oikean diagnoosin ja hoidon.
> Vaikka parhaansa yrittää, niin virheitä sattuu väkisin...

Jos parhaansa yrittänyt ei pääse ongelmien ratkaisuissa edes tavallisen kansalaisen tasolle, niin jossain mättää. Onko ratkaisemassa aivan vääriä ongelmia?
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612042200035873_uu.shtml
Oikeat lääkärit näköjään saa tappaa potilaita!
Toivottavasti kukaan ei joudu kyseiseen hoitoon kun lopputulemana on kuolema: "Kirurgi katsoi, että menetteli tilanteessa käypä hoito -suositusten mukaisesti."
Ilmoita
Miksi yhdellä ihmisryhmällä on oikeus käyttäytyä ylimielisesti ja mielivaltaisesti muita kohtaan ja olla ottamatta vastuuta teoistaan ja käytöksestään? Missään mua ei olla kohdeltu noin huonosti kuin terveydenhoidossa ja nämä ovat ihmisiä joiden pitäisi auttaa.
3 VASTAUSTA:
> Missään mua ei olla kohdeltu noin huonosti kuin terveydenhoidossa ja nämä ovat ihmisiä joiden pitäisi auttaa.

Onkohan se auttamista vai bisnestä? Kuka osaa kertoa?
Osa on laiskuutta, osaamattomuutta, epävarmuutta, tietämättömyyttä, narsismia, pesoonallisuushäiriöisyyttä... Yksityispuoli bisnestä ja samoin muukin erikoissairaanhoito
Itseasiassa rakentamisbisniksessa saa aiheuttaa vahinkoa asiakkaalle joutumatta siitä käytännössä vastuuseen.

Ylimielisyys ei kosketa vain sairaanhoitoalaa vaan on laajempiominaisuus yhteiskunnassa.
+Lisää kommentti
Ei asia niin mustavalkoinen ole, etteikö lääkärit joudu vastuuseen.
Mokankin jälkeen, voi jatkaa? Onko toimittu tahallaan väärin vai ei, osaamattomuutta, minkä takia toimittu väärin, kyllähän näitä tutkitaan ja siihen voi mennä aikaa ja lasku voi tulla perässä sitten ja lekuri joutuu maksamaan kaikki.

Lääkärikin joutuu joissakin tilanteissa luottamaan paljon siihen mitä potilas itse kertoo, sen mukaan sitten toimitaan niin voi jäädä sitä sun tätä tekemättä.

Mitäs sanotte tilanteestakin että lääkäri määrää potilaalla suonensisäisesti x lääkettä 10x suuremman annoksen mitä saisi antaa ja hoitaja on usein se kuka lopulta sen annostelun tekee ja lääkkeenannon niin. Näitähän riittää, reseptilääkkeissä pelastaa paljon se että apteekissa asia huomataan ja hoitaja huomaa lekurin virheen, varsinkin kun lääke on apteekille arkinen ja tuttu niin kuka tahansa tunnistaa niiden normaalit annostelut. Ajatuskatkos ja virhe tapahtuu.. Yleensä niin, harvemmin silkkaa osaamattomuutta koska lääkäritkin määrää samoja tuttuja lääkkeitä päivästä toiseen.

Aloitteleva lekuri ei määrää mitään ilman että toinen lekuri on sen vahvistanut.

Paljonkos te mokailette omissa ammateissanne, onneksi ei saa kenkää aina.
Tosin ei voi verrata kahvikupin kaatumista näppäimistölle vs kuolemaan.

Mullakin on sukulainen kuollu hoitovirheeseen mutta kun se tapahtui olin aika nuori ja muut on sitä asiaa aikanaan hoitaneet mutta lääkäri kyllä joutui vastuuseen, itse asiassa kinurgi. Ei kai siitä mitään kummosia korvauksia tainnu tulla, todettu kuitenkin hoitovirhe..
Ilmoita
Mitä eroa on valelääkärillä ja vakuutuslääkärillä? Valelääkäri on oikeasti tavannut potilaan...

Jos normaalissa työssä tyrii rankasti, siitä tulee joko varoitus tai suorat potkut. Mutta entäs nämä lääkärit? Kielletään kaikki ja koitetaan leimata potilas hulluksi. Kun hoitovirhesyyte tehdään, antaa siihen lausunnon kollega, joka on siis täysin puolueellinen. Rangaistus voi olla joku näpäytys kunniaan ja työtä saa jatkaa, olipa potilas vammautunut tai kuollut. Pikkujuttuja, mitäpä noista.

Tämänhän pitäisi mennä niin, että olisi noin 10 henkilön kansalaisraati, ihan kadulta napattu. Kaikki lukevat potilaan, lääkärin ja "asiantuntijan" lausunnot ja kansalaisten tekemän äänestyksen mukaan tulee joko tuomio tai vapautus. Mittavat sakot ja rangaistus ensimmäisestä virheestä, toisesta pois ammatista. Tulisi jotain velvoitteita, vastuuta ja moraalia.

Lisäksi jokaisesta virheestä nimitiedot julkiseksi, voisi olla vaikka ihan nettisivusto, "musta lista". Voisi kansalaiset itse päätellä, haluaako mennä tohtori "Mäkikodin" (nimi muutettu) vastaanotolle, jolla on virheitä taskussaan, vai ottaako mieluummin virheettömän lääkärin.

Kyllä tavankansalaisellekin napsahtaa taatusti tuomio, jos on toimillaan vammauttanut tai tappanut kanssaeläjän.
Mitä vitun jeesuksia nämä lekurit on??
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701032200043897_uu.shtml
Kyllä nyt on syyttäjällä jonkinlainen kiima päällä kun yrittää tuollaista tuomiota saadaa!
Miksi niillä ei ole samanlainen kiima jos lisenssin tehnyt lääkäri tekee virheen ja potilas kuolee??? Silloinhan tuomion pitäisi järjen mukaan olla vielä isompi, jos on oiken valan tehnyt!!!!
1 VASTAUS:
En ymmärrä ajatusmaailmaasi. Mielestäni no huomattavasti törkempää aiheuttaa toisella vahinkoa sen takia, että valehtee ja tekee sellaista jota ei voi osata ilman koulutusta ja tehtävä vaatii lain mukaan kyseisen koulutuksen. Jos lääkäri hyvästä koulutuksesta huolimatta ja parhaansa tekevänä kuitenkin epäonnistuu, se on huomattavasti anteeksiannettavampaa eikä riko lakia, jos ei ole sitä tahallaan tehnyt.

Laihon tapauksessa oikeuden pitää ottaa kantaa siihen voidaanko se laskea tahalliseksi vahingoittamiseksi, jos leikkii lääkäriä ilman koulutusta ja näin vaarantanut / tuhonnut muiden terveyden. Kyseessä ei ole varsinaisesti hoitovirheoikeuden käynti, kun eihän valelääkäri voi varsinaisesti hoitovirheitä tehdä, kun ei voi oikeatakaan lääkärin hoitoa antaa.
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704052200097971_uu.shtml
Onpas suomessa paljon valelääkäreitä kun näitä nyt tulee joka päivä uutisissa?
Eihän oiket lääkärit mokaa, eihän hei eihän?
-No syytteeseen eivät ainkaan joudu? Miksi???? Pitäisi laillistetulla lääkärillä olla vielä pienempi kynnys joutua virheestä syytetyksi, sillä ovathan oikein valnkin tehneet!
1 VASTAUS:
> Satu ajautui hengenvaaraan, sillä hänen puhjennut umpilisäkkeensä diagnosoitiin vasta päivien sairaalassa olon jälkeen....

Eikö sen mainostetun lääkärinkouluksen saaneen tarvitse osata todeta umpisuolen ongelmia ja kipuja? Puhkeamisesta puhumattakaan!

Entä saako koulutuksen saamaton epäillä ko.ongelmaa?
+Lisää kommentti
Eikös ole se tavallinen tarina, että salassapitosäännöksien sanotaan kieltävän tapauksen kommentointia, kun sattuu niitä hoitovirheitä?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704052200097972_uu.shtml
Ilmoita
1 VASTAUS:
> - Pelkäsin aivan tajuttomasti. Lääkäri käski minut tutkimushuoneen sängyn reunalle makaamaan selkä suorana. Oikeasti selkäydinpunktiota tehdessä pitäisi olla selkä koukussa, joten asentoni oli väärä, Leena kertoo.....

Eikös tuo kuulu jo opetuksen alkeisiin kuinka selkäydinpunktio otetaan. Senhän tietää hyvin monet ilman koulutustakin!

Laihon virheiden selvittämiseen tarvittiin oikein tutkimusryhmä, oliko kaksikin ym. ennenkö löydettiin virheitä, mutta kuinka on esim. tällaisen tapauksen kanssa?
Löytyyköhän virhettä?
+Lisää kommentti
Hoito todettiin olleen asianmukaista tässäkin tapauksessa!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704092200099655_uu.shtml
1 VASTAUS:
AVI tutkii kuitenkin Viviana vauvan kohtelua.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704182200104721_uu.shtml
+Lisää kommentti
Ei ole lääkäri, niin ei ollut oikeutta hoitaa.
Ilmoita
Umppu1 tietää, mutta kuinka hän saisi tietonsa laajempaankin tietoon?

> Lääkäri on koulutettu tekemään, mitä osaa ja tietämään, kun ei osaa ja silloin kysymään.....
Ilmoita
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005232297.html?ref=rss
"Laiho sai 4,5 vuotta vankeutta. Lisäksi Laiho ja hänen yhtiönsä määrättiin maksamaan yli miljoonan euron korvaukset.
ettei Laihon näytetty aiheuttaneen potilaille kuolemaa, vakavaa sairautta tai hengenvaarallista tilaa."

Ei ole ihan oikeassa suhtees, kun valantehneet lääkärit pääsee jopa kuoleman aiheuttaneista tapauksista kuin koira veräjästä..... muista nyt puhumattakaan!
3 VASTAUSTA:
Siinä on vissi ero harjoittaa tointa laittomasti ja laillistetusti. Lailistetut lääkärit ovat vastuuvakuutettuja tehdessään työtä.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705302200140744_u0.shtml

Taas on joku Apina päässyt kuin "koira veräjästä"...... liekö oikein syyttäjän hyvä kalakaveri tai jotain?????
Miksi tällaisia uutisia on liki viikottain, mutta kukaan ei joudu tuomiolle?????
Taitaa tämä meidän nykyinen hallitus tappaa enemmän ihmisiä kuin yksi "valelääkäri" ja ihan lain kirjaimen sallimissa rajoissa, lääkekorvausten pienentäminen ja taitaa siellä olla muutakin.
+Lisää kommentti
Ihmettelen sitä kun lääkäreiden virheisiin ei puututa , monesti käy niin jos sattuu hoitovirhe niin lääkärit yrittää hakea jotain muuta vikaa että se ei johdukkaan hoitovirheestä. Näin yritetään peittää hoitovirhe. Valitukset on aivan turhia jos valitat lääkärit jotka käsittelee näitä virheitä eivät ole puolueettomia. Mutta jos lääkärin vastaanotolle tulee joku virkamies (Ministeri ) niin kyllä lääkärit on terävänä, tämä hoidetaan nopeasti. Ei varmaan sano että on psyykkinen vaiva, niinkuin tavalliselle ihmiselle hyvin herkästi sanotaan. Suomi on pahasti jälkijunassa tässä asiassa. Monessa tapauksessa lääkärit jotka valehtelee pitäisi tuomita rikoksista vankilaan, koska osa virheistä jätetään tahallaan hoitamatta , vaikka hoito olisi ollut mahdollista.
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/terveys/201707042200243863_tr.shtml
Olis tainnut Laihokin pystyä parempaan kuin nuo terveyskeskuksen apinat?
1 VASTAUS:
Yksi tekijä on raha, tavallinen ihminen ei ole minkään arvoinen jätetään vain hoitamatta. Koska kotipaikkakunta joutuu maksamaan sairaanhoidon kulut jos ei omalla paikkakunnalla pystytä leikkausta tekemään, hoito on paljon kalliipaa kun lähetetään erikoissairaan hoitoon toiselle paikkakunnalle. Tietenkin jos on korkea virkamies niin hänet kyllä hoidetaan. Itse en enää kuulu kotipaikkakunnan terveykeskukseen, toiselta paikkakunnalta olen saanut lähetteen erikoissairaanhoitoon. Jos kuuluisin kotipaikkakunnan terveyskeskukseen en varmaan saisi lähetettä hoitoon. Minulle sanottiin kotipaikkakunnan terveyskeskuksesssa että sinun pitää itse maksaa leikkaus, mutta kyllä verorahat kelpaa kotipaikkakunnalle.
+Lisää kommentti
Jälleen yksi kohtalokas hoitovirhe, jota sailaillaan ja hyssytellään...

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707202200276751_u0.shtml
Ilmoita
Sattuuhan niitä. Jopa potilaan kuolemaankin johtavia. Mutta eihän se potilaan henki niin kallis ole.
Pahimmassa tapauksessa voi saada jopa huomautuksen.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/hoitovirheet-olisiko-nama-17-kuolemaa-voitu-estaa-23653299/
Ilmoita
Surkeaksi on nyky-yhteiskunnassa tilanne päässyt menemään. Iät ja ajathan näitä on varmasti tapahtunut, mutta ne on lakaistu maton alle, koska potilas on joko menehtynyt tai niin heikossa jamassa, ettei jaksa tapella järjestelmää vastaan. Onneksi mediat nykyään haluaa mässäillä ja tapauksia tulee yleiseen tietoon. Pääsyyt ovat mielestäni, että säästetään väärissä paikoissa ja etenkin se, että lääkärit eivät lopulta ole vastuussa yhtään mistään. Tuttuni joutui tämmöisen puoskarin, olikohan nimeltään Kotimäki tai sinne päin, käsittelyyn ja sen seurauksena hän vammautui vaikeasti ja on loppuelämän työttömänä, koska töihin häntä ei huolita. Edes anteeksipyyntöä ei ole kuulunut, koska lääkäri ei myönnä virhettä edes itselleen. Vakityötään uhri ei voi enää tehdä ja eläkkeelle ei päästetä. Puhumattakaan siitä, että arki on muutenkin yhtä tappelua selviytymisessä. Sosiaalinen ja perhe-elämä muuttuivat myös toki yhdeksi helvetiksi. Sairaalalle tehty hoitovirheilmoitus on turha, ylilääkäri pitää aina omiensa puolia. Valvira ei myöskään paljoa enemmän ole potilaan puolella, vaikka virhe näytettäisiinkin.
Entäs tämä tunaroinut lääkäri? Hän olisi yhdellä verikokeen ottamisella ja soitolla kollegalle talon sisällä tai yliopistolliseen voinut hoitaa tilanteen ilman vammautumiseen päätynyttä virhediagnoosia. Nämä olisi vielä olleet hyvin halpoja toimia. Eipä tämä hänellä missään tunnu, jatkaa työssään normaalisti ja mahdollisen naurettavan pienen korvauksen potilaalle tuhotusta elämästä maksaa sairaalan vakuutus. Lääkärille maksimissaan joku naurettava huomautus. Mikäli rangaistus olisi kovempi, tehtäisiin varmasti enemmän potilaan eteen. Vakavasta virheestä suoraan viralta ja toimintakielto alalle ja pienemmästä varoitus. Alkaisi kiinnostaa jokainen potilaskohtaaminen ja asiakkaisiin panostettaisiin. Lääkärit ovat jumalasta seuraavia ja koskemattomia. Tähän pitäisi saada muutos.
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/201708022200299726_tl.shtml
Ja taas on päästy kuin "koira veräjästä"!
Ilmoita
On tämä aivan käsittämätöntä.

"Potilasvahinkokeskuksen mukaan kyseessä oli korvattava hoitovahinko. Kuolemantuottamuksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta tehdyn rikosilmoituksen osalta esitutkinta lopetettiin jo ennen syytteen nostamista, mitä perusteltiin näytön vähäisyydellä ja epäselvällä syy-yhteydellä"

Tuohon näytön vähäisyyteen ja syy-yhteyteen on helppo vedota, kun kukaan maallikko ei ymmärrä panna vastaan. On se jumankauta että tuloksena on kuolema ja virhe myönnetään, mutta silti se saadaan jollain klasuulilla lakaistua maton alle. Joka alalla mokan jälkeen voisi käyttää samaa. Ei potkuja, ei vastuuta.
1 VASTAUS:
Todennäköisesti kyse on ollut Klexane pistoksesta, jonka vahvuus olisi pitänyt olla 60mg eikä 100mg:aa. Tämä annosero ei ole potilasta tappanut, eikä virheellisen annoksen antanutta hoitajaa tai virheellisen määräyksen tehnyttä lääkäriä voi mitenkään syyttää kuoleman tuottamuksesta. Virhe on ollut varsin mitätön ja vain hyvin pieni myötävaikuttava tekijä kuolemaan. Lähes varmasti olisi kuollut samanlailla vaikka olisi saanut vain 60:aa lääkettä.
+Lisää kommentti
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710022200431760_u0.shtml
"Mies oli ulkomaalainen ja ylilääkärin mukaan kieliongelmat saattoivat vaikuttaa siihen, ettei tuberkuloosia osattu epäillä.

- Hän on hakeutunut asiansa kanssa yksittäisiä kertoja sekä terveyskeskukseen että yksityislääkäriin."
No johan on taas selitykset ylilääkärillä! potilan on käynyt useitra kertoja lääkärillä eikä ole ilmeisesti annetttu muuta kuin Buranaa (jolla kaikki taudit paranee)!
Jos suomessa ei juurikaan ole tuberkuloosia, niin luulisi lääkärin ymmärtävän että ulkomaalaisella sitä voi mahdollisesti olla... sen kun ymmärtää jopa ihan maalaisjärjellä!
Ja taasko pääsee kaikki hoitaneet lääkärit ilman tuomioita?
Ilmoita
> ...Tarinan opetus on se, että tuberkuloosin mahdollisuus pitää muistaa erityisesti kun henkilö on kotoisin alueelta, jossa tuberkuloosia esiintyy....

Mm. myös tästä tuberkuloosista kerrotaan ja varoitellaan myös näillä keskustelupalstoillakin!
Pitäisiköhän lääkärienkin lukea näitä sivuja, että pysyisivät ajan tasalla?
Ilmoita
lääkäreitten laatu on ihan helvatan huonoa.
Ilmoita
Kyllä pahasti näyttää siltä Esa Laihon massiivisella lynkkausporukalla peiteltiin paperilekurien omia mokia vetämällä huomiota muualle.
Ilmoita
"Lääkäri on koulutettu tekemään, mitä osaa ja tietämään, kun ei osaa ja silloin kysymään.
Laiho teki, vaikka ei osannut ja ei tiennyt tai välittänyt, vaikka ei osannut vaan altisti potilaansa vaaralle mieluummin kuin konsultoi. "

- Laiho on syyllinen petokseen, ehkä jopa tappoon.
- Lääkäri on syyllinen koulutuksensa takia murhaan? Koulutettu tappaja jos potilaalta lähtee henki. Ei pitäisi päästä pään silittelyllä niistä. Hyi, hyi minkä teit!
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711122200526760_u0.shtml
Mites nuo kaikki valehtelevat paskiaiset?
Ja taitaa nuo olla vain "jäävuoren huippu"?
Ja kukaan ei joudu vastuuseen virheistään, MIKSI?
Ilmoita
Menin keskussairaalan ensiapupolille yskän takia olin tosi sairas, huomasin vähättelyä koko ajan epäiltiin onko mitään. Sitten tuli sairaanhoitaja kuunteli keuhkot sanoi että ei ole mitään keuhkoissa. Sen jälkeen tilasin ajan yksityiselle lääkäri sanoi että on keuhkoputkentulehdus ja kirjoitti antibiotti kuurin muutaman päivän päästä olin kunnossa.
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711232200556112_u0.shtml
Ei tainnut edes laiho osata tuollaista "pallottelua" ja tuo on vain yksi tuhansista suomessa....
Ilmoita
Tämähän on aivan yleinen käytäntö, että eri osatekijöiden vaikutukset kokonauisuuteen jäävät selvittämättä. Edes hammaslääkärin, ja sen normaalin lääkärin tietokannat jäävät yhdistelemättä ja johtopäätökset niiden pohjalta tekemättä. Kyllä siinä asiaa lääkäriin ja apteekkiin riittää!

Onko tuossa "pallottelu" potilas tapauksessakaan tehty näitä havaintoja? Puhumattakaan mahd. amalgaamin, elohopean vaikutuksista potilaan kovin vaikeaaan tilanteeseen.
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201712072200587144_we.shtml
Mistähän näitä apinoita riittää???? Vai olisiko Norjalaisen hiihtomaajoukkueen lääkäri?
1 VASTAUS:
> Irtisanottu lääkäri on mielestään toiminut oikein. Hänen mukaansa astma on alidiagnosoitu tauti.

Siinäpä se.
Kuinka paljon onkaan näitä alidiagnosoituja tauteja, joihin vain ne "buranat" ja muut pillerit sitten määrätään????
+Lisää kommentti
> Lisää liikuntaa

Terveyskeskuskäyntejä riitti noin puolentoista vuoden ajalle, ja Pellisen papereihin on kirjattu erilaisia oireita. Esimerkiksi viikkoja jatkunut flunssa ei hellittänyt, ja jatkuva kipu vatsassa ulottui lopulta selkään asti.........

Mistähän ne pitkät jonot ja odotusajat lääkäriin johtuvatkaan?
Ilmoita
Taposta vain 50-60 päiväsakkoa vaatimus????
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005574919.html
1 VASTAUS:
Onkohan joku ajojärjestelijä pantu hoitelemaan myös lääkärin hommia?
+Lisää kommentti
Pitäisi kerätä lista kaikista hoitovirheen tehneistä lääkäreistä. Samalla tavalla pitäisi pystyä arvostelemaan lääkäreiden palveluita siinä missä muitakin palveluita.

Omalla kohdalla Jorvin apulaisylilääkäri Ilja tuhosi elämäni väärällä diagnoosilla ja lääkityksellä. Aiheutti kemikaalisen kastraation, ts teki minusta impotentin. Tämä johti syvään masennukseen joka johti vain lisälääkityksen ja lopulta osastokierteeseen, minkä johdosta menetin kotini, talouteni meni kuralle ja lisäksi lääkkeet veivät terveyteni.
3 VASTAUSTA:
Potilaan asema Suomessa on surkea, mistään ei saa korvauksia vaikka mieluumin varmaan ottaisi terveyden takaisin. Suomessa jätetetään ihminen kärsimään mistään ei saa apua. Aletaan syyttää potilasta turhaan valitat, se yleistä lääkärien keskuudessa.
Valitukset on turhia, täällä kuljetaan pahasti jälkijunassa.
Samanlainen arvostelujärjestelmä lääkäreille kuin on ravintola-arvostelut netissä.
Potilas on todella heikoilla valtavaa sairaalakoneistoa vastaan.
Mistään ei saa apua vaan sinua siirretään seuraavalta seuraavalle toimettomalle.

https://areena.yle.fi/1-4219309

Kannattaa katsoa.
hyvinvoitivaltio kirjoitti:
Potilaan asema Suomessa on surkea, mistään ei saa korvauksia vaikka mieluumin varmaan ottaisi terveyden takaisin. Suomessa jätetetään ihminen kärsimään mistään ei saa apua. Aletaan syyttää potilasta turhaan valitat, se yleistä lääkärien keskuudessa.
Valitukset on turhia, täällä kuljetaan pahasti jälkijunassa.
> Aletaan syyttää potilasta turhaan valitat, se yleistä lääkärien keskuudessa.....

No, jos ne koululääketieteen keinot eli tutkimukset, piikit, pillerit ja puukot eivät auta, niin sen jälkeen hoidot alkavat olla vähissä ja vikahan on tietenkin potilaassa.
Hoidettu on! Sitä parannustahan ei luvatakaan. Vai kuinka?
+Lisää kommentti
Ihmettelen sitä jos sattuu hoitovirhe leikkauksessa , lääkärit alkaa heti syyttää potilasta että on vain psyykkisiä vaivoja. Kysyn miten psyykkiset vaivat tulee heti leikkauksen jälkeen, kun ennen leikkausta ei ole ollut mitään psyykkisiä vaivoja.
Ilmoita
https://yle.fi/uutiset/3-10103164?origin=rss
"Hovioikeus katsoi kuitenkin, että Laiho on syyllistynyt yhteen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn. Kyse oli diagnoosivirheestä aiheutuneesta hoidon lykkääntymisestä."

Muistakaapa sitten kaikki pitää huoli, että jokainen oikea lääkäri saa diagnoosivirheestää, jossa hoito on lykkääntynytn iin vähintää tuollaisen tuomion! Ja toisaalta laillistetulla lääkärillä on vielä huolellisuusvelvoite, joten tuomion tulee tulla törkeästä pahoinpitelystä eikä perusmuotoisesta!
1 VASTAUS:
Muistakaa tehdä Potilasvahinko keskukseen aina vahinkoilmoitus, jos vähänkin epäilee joutuneen hoitovirheen uhriksi.
+Lisää kommentti
> Hovioikeus katsoi kuitenkin, että Laiho on syyllistynyt yhteen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn. Kyse oli diagnoosivirheestä aiheutuneesta hoidon lykkääntymisestä.

Onko myös oikeiden lääkäreiden kohdalla tuo katsomus, vaatimus käytössä?
2 VASTAUSTA:
Tästä lähtien jokaisen kannattaa tuolla samalla perusteella hakea tuomiota oikeille lääkäreille, jos ovat tehneet diagnoosivirheen!
Lakihan ei voi olla eri toisille kuin toisille ja lääkärivalan tehneellä on käsittääkseni vielä korostettu huolellisuusvelvoite!
TEHKÄÄ aina Potilasvakuutuskeskukseen vahinkoilmoitus, jos vähänkin epäilette, että hoito on viivästynyt jonkun terveydenhuollon patalaiskan puuhapellen kuppailun takia.
+Lisää kommentti
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005607051.html
Pienellä sitä lääkäri selviää taposta!
Ilmoita
Halpaa on henki tässä maassa, kun rikoksen tekee lääkäri. Taaskaan ei nimiä uutisessa, että tavallinen kuolevainen osaisi varoa näitä tappajia. Otsikon mies sai kyllä käsittämättömän tuomion, vaikkei ketään edes tappanut.
Ilmoita
https://www.is.fi/terveys/art-2000005613296.html
Hovioikeus katsoi kuitenkin, että Laiho on syyllistynyt yhteen perusmuotoiseen pahoinpitelyyn, joten olisikohan noita syytä syyttää sitten törkeästä pahoinpitelystä, koska ovat olleet laillistettuja lääkäreitä ja siten Heidän olisi kuulunut hoitaa potilasta asiallisesti?
Ilmoita
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804232200896339_u0.shtml
L'ääkärit ei hoida ja ambulanssit ei enään hae potilaita... alkaa maailma olemaan mallillaan!
Ja vain Laihoa on ollut syytteessä ja muut pääsee tapoista kuin "koira veräjästä", miksi?
1 VASTAUS:
Tämä on sitä Suomen sairaanhoitoa, kaikki nämä laitokset mihinkä valittaa ovat lääkärien puolella. Vaikka lääkäri tahallaan jättää potilaan hoitamatta ja potilas kuolee niin lääkärille ei tule mitään rangaistusta.
+Lisää kommentti
KROONINEN VÄSYMYSOIREYHTYMÄ

Ohjelma kertoo kuinka toivottomaan tilaan potilas voi Suomen niin hyvässä terveydenhoidossa joutua.

https://areena.yle.fi/1-4274521
Ilmoita
> Viidestä positiivisesta PSA-tuloksesta neljä on virheellisiä...

Voiko olla tottakaan, mutta lue oheinen linkki!

https://seura.fi/hyvinvointi/terveys/tulossa-eturauhassyopaa/
Ilmoita
Vastaanottoapulainen kirjoittaa potilaan papereihin jalakaproteesi. Potilas komennetaan makuulle ja tainnutetaan. Herättyään hän ei heti huomaa että jalka on katkaistu. Taju menee kankaalle kun hän sen tajuaa. Nainen herää leikkauksesta ja kokeilee rintaa, Siinä se vielä on mutta apua! häneltä onkin leikattu terve rinta. Molemmissa tapuksissa virheellinen vastaanottoapulaisen kirjoittama sepustus. Tapuksia on vaikka kunka paljon vakavia ja vähemmän vakavia ( jos ihmisen tervyden menetys koskaan voi olla vähemmän vakava). Ihmetellä täytyy miksi potilaalta ei tiedustella tarkemmin miksi hän on tullut lääkäriin. Sen lisäksi että lähete voi olla täysin väärä ja jonkun muun ihmisen tai huolimattoman ja välinpitämättömän tai jopa häijyn vastaanottovirkailijan sepustus. Sekaannuksia sattuu myös osastoilla ja väliaikaiset työllistetyt, harjoittelijat yms. sekoittavat asioita. Joku hajoittelija voi olla niin pätevää lääkäriä että ja tulos voi olla todella karmea. Mihin tämä maa on oikein mennyt! Kun pitäisi olla tietotekniikka yms. ja täydellinen potilasturvallisuus on liuttu juuri päinvastaiseen suuntaan. Oman lisänsä soppaan laittavat muualla "koulutetut" lääkärit. Heissä on paljon pätevämpiä kuin tässä massa koskaan mutta on myös huijaripapereilla esiintyjiä. Tervydenhoito ei koskaan saisi olla arpapeliä. On menty siihen että vain rikkailla on varaa käydä ns. yksityisellä, köyhien on tyydyttävä siihen mitä terveyskeskusen pöydältä tippuu oli se kuinka huonoa tahansa. Ennen pääsi hyvin nopeasti myös tk:n kautta erikoislääkärille mutta sellaiset läheteet on kaiketi lopetettu kokonaan. Silloin kun yksi kettu suurin seremonioin teurastetaan on sata muuta rouskuttamassa kanoja. Mitä suuremmat kulissit ja julkisuus sitä enemmän hämärää näyttämön takana. Rakennetaan aina vain näyttävämpiä ja värikäämpiä kulisseja että muuallakin nähdään miten hyvin meillä tässä maassa menee.
Ilmoita
>>Jos kohdalle osuu alussa sellainen lääkäri joka ei tee oikeaa diagnoosia, niin sen jälkeen yleensä kaikki muut tulee "perässä" eli lukee sitä potilaan vaivaa koneelta ja ainakin itse olen huomannut että puoliakaan lääkärit ei edes kuuntele mitä potilas niille kertoo…<<

Noinhan se usein menee, vaikka lääkärinvala velvoittaa lääkäriä toimimaan aina potilaan edun mukaisesti.

Jo heti alussa väärin diagnosoidusta tulee ikään kuin järjestelmän(lääkärikollegion) vihollinen, jos väärän diagnoosin on asettanut esimerkiksi yliopistosairaalan ylilääkäri, tai kaksikin.

Kun on paljon vastuuta ja valtaa, kuten lääkäreillä on, niin silloin myös terveydenhuollon valvonnan tulisi olla kunnossa…tai muutoin on vaarana se, että vastuuta ja valtaa käytetään väärin.
1 VASTAUS:
Näköjään laillistettua lääkäriä ei saa täällä kutsua apinaksi, kun kerran viesti poistetaan.... No onhan se toki loukkas apinaa kohtaan! ;)
Apinakin on viisaampi kuin osa näistä "lääkäreistä"!
Tosin täällä on opittu asiat sanomaan niin kuin ne on!
+Lisää kommentti
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005834281.html
Taas on ollut joku epämääräinen puoskari asialla eikä lääkäri!!! Toivottavasti istuu linnassa tuokin puoskari!
Ilmoita
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/1ba4b192-87b1-4514-8869-4a84792b9e02_we.shtml
Mikähän apina tuo toiminnanjohtaja Myllymäki on????
" Virheitä sattuu kaikille, se on tosiasia. Sen takana voi olla puutteita ammattitaidossa, kiirettä, väsymystä"
No tunnustaa tosiasian, että puutteita ammattitaidossa!!!! kiire ei saa olla syynä oikean ja hyvän hoidon saamiselle!
Väsymys???? Lakisääteinen maksimissaan 8 tunnin työpäivä lääkäreille pakollisine taukoineen! Eihän ammattikuljettajakaan saa ajaa väsyneenä! Ja nuo apinat sentäs leikkii ihmisten hengellä ilman mitään pelkoa joutua tuomiolle!!!!!!!!!!!!
3 VASTAUSTA:
> Myös Myllymäki korostaa, että vääriä diagnooseja vähentää potilaan huolellinen kliininen tutkiminen. Potilaan oma näkemys tulisi ensin kuunnella tarkkaan....

Siis POTILAANKIN näkemys tulisi kuunnella tarkkaan, sanoo Myllymäki, mutta miksi sitä ei aina haluta kuunnella lainkaan? Usein kun käy niinkin, että juuri se POTILAAN näkemys on ollut se oikea ja todellinen. Sehän tiedetään mitä siitä seuraa, kun ensimmäinen diagnoosi on väärä!

Myllymäki voisi valistaa potilaita tässäkin asiassa!
Väärätdiagnoosit kirjoitti:
> Myös Myllymäki korostaa, että vääriä diagnooseja vähentää potilaan huolellinen kliininen tutkiminen. Potilaan oma näkemys tulisi ensin kuunnella tarkkaan....

Siis POTILAANKIN näkemys tulisi kuunnella tarkkaan, sanoo Myllymäki, mutta miksi sitä ei aina haluta kuunnella lainkaan? Usein kun käy niinkin, että juuri se POTILAAN näkemys on ollut se oikea ja todellinen. Sehän tiedetään mitä siitä seuraa, kun ensimmäinen diagnoosi on väärä!

Myllymäki voisi valistaa potilaita tässäkin asiassa!
Mutta kun suurimmaksi osaksi sitä potilaan näkemystä ei edes kuunnella, varsinkin jos se ensimmäinen idioottiapina on tehnyt väärän diagnoosin, niin seuraavat vaan jatkaa siitä eikä kuuntele ollenkaan!!! luulisi, että järjenkäyttö on sallittua, mutta ilmeisesti noilta "laillistetuilta lääkäreiltä" puuttuu aivot kokonaan?
NoJohanOnTaas kirjoitti:
Mutta kun suurimmaksi osaksi sitä potilaan näkemystä ei edes kuunnella, varsinkin jos se ensimmäinen idioottiapina on tehnyt väärän diagnoosin, niin seuraavat vaan jatkaa siitä eikä kuuntele ollenkaan!!! luulisi, että järjenkäyttö on sallittua, mutta ilmeisesti noilta "laillistetuilta lääkäreiltä" puuttuu aivot kokonaan?
Syy ei ole niinkään aivojen ja älyn puuttuminen, vaan viisauden puuttuminen, mikä koskee joitakin lääkäreitä. On jostain syystä annettu yhdelle ammattiryhmälle, eli siis lääkäreille, liikaa valtaa. On unohdettu, tai ei ole välittykään siitä, että älykkäissäkin ja pitkälle koulutetuissa on monenlaisia persoonia (hyviä ja pahoja). Esimerkkinä tästä tuore tapaus USA: sta, jossa paljastui lääkärikirurgi sarjaraiskaajaksi yhdesä naisystävänsä kansssa ja uhreja epäiltiin uutisen mukaan olevan jopa tuhat. Englannissa taas on kymmenisen vuotta sitten paljastunut yksi kaikkien aikojen tuottoisin sarjaamurhaaja ja hänkin oli lääkäri. Venäjän pahin sarjamurhaaja oli muistaakseni professori, mutta ei tainnut kuitenkaan olla lääketieteen alalla.
+Lisää kommentti
Käyköhän monessakin tapauksessa suomessa, että patologi tutkii viimeisenä mikä potilasta vaivasi, kun lääkärit eivät viits,i eivätkä halua väsymykseltään?
1 VASTAUS:
Katsoitteko eilen torstaina 20.9. Alfa teeveeltä ohjelman Tuntematon potilas?
Oli hurja tarina hoitovirhepotilaalla.
Suosittelen katsomaan tätä sarjaa.
+Lisää kommentti
Tälläkin kertaa kuoleman hinta on muutama päiväsakko, kun ei ole Laiho kyseessä.

https://yle.fi/uutiset/3-10588143

Hyväveli-järjestelmä suojaa tässä maassa nämä tappajat ja elämäntuhoajat.
5 VASTAUSTA:
Kerro mikä olisi tässä tapauksessa ollut oikea tuomio? Perustele mielellään mielipiteesi. 60 päiväsakkoa on jo kuitenkin kohtalaisen kova määrä (120 taitaa toki olla maksimi päiväsakko).
Eikös taposta anneta yleensä vankilatuomioita? Näin mielestäni aiemmin on tehty.
Tapoista kyllä. Nyt ei kuitenkaan puhuta mistään taposta saati murhasta. Nämä ovat tahallisia tekoja, joissa tarkoitus on tappaa toinen. Kuolemantuottamuksestakin maksimirangaistus voisi toki olla vankeutta 2 vuotta (joka siis ehdollisena annettaisiin).
Ihmettelevä kirjoitti:
Tapoista kyllä. Nyt ei kuitenkaan puhuta mistään taposta saati murhasta. Nämä ovat tahallisia tekoja, joissa tarkoitus on tappaa toinen. Kuolemantuottamuksestakin maksimirangaistus voisi toki olla vankeutta 2 vuotta (joka siis ehdollisena annettaisiin).
Kyllä se 2 vuotta voidaan antaa vankilatuomionakin, eikä vain ehdollisena.
Voidaan toki. Sanoisin, että melko harvinaista, että "ei-taparikolliselle" annettaisiin alle 2 vuoden tuomio ehdottomana. En nyt jaksa alkaa kaivelemaan asiaa tarkemmin, mutta tuskinpa näitä hirveästi on. Ei ainakaan kuolemantuottamusasioissa. Törkeissä kuolemantuottamuksissa toki rangaistusasteikko on korkeampi (esim. jos tässä tapauksessa hoitaja olisi humalassa antanut väärin lääkettä, niin todennköisesti olisi vankilatuomio tullut).

Enkä kyllä missään nimessä näkisi järkeväksikään, että laitettaisiin sairaanhoitaja kuolemantuottamuksesta vankilaan istumaan. Olisi aika suhteeton rangaistus erehdyksestä. Myös taloudellisessa mielessä ei kovin järkevää: vankilavuorokausi ei veronmaksajille tule kovin halvaksi ja tietenkään samanaikaisesti vankilassa oleva ei tuota mitään, ei veroeuroja palkasta eikä olisi hoitamassa potilaita ja tuottamassa näin hyötyä.
+Lisää kommentti
Täällä suomessa näkyy olevan sellainen käytäntö jos hoitovirhe sattuu jollekkin lääkärille , tämä näkyy olevan käytäntö lääkärit ei tunnusta hoitovirhettä. Se lääkäri jolle hoitovirhe sattui , kirjoittaa sairaskertomukseen vaikka näin" herää kysymys onko olisiko potilaalla psyykkisiä vaivoja" tai sitten olisiko paniikkihäiriö" se ihmetyttää kun potilaalla ei ole koskaan ollut psyykkisiä vaivoja, psyykkiset vaivat ilmestyivät heti leikkauksen jälkeen. Siis lääkäri on keksinyt nämä vaivat. Sitten kun menet toiselle lääkärille niin hoito ei etene kun leikkaava lääkäri on kirjoittanut että hänellä ei ole mitään. Sitten aletaan tutkimaan jos löytyisi jotain muuta vikaa että voitaisiin sillä peittää hoitovirhe, sitten kirjoitetaan että tarkoista tutkimuksista huolimatta ei ole mitään löytynyt. Jos joku leikkaus sitten tehdään niin senkin voi joissakin tapauksissa tehdä niin että se auta mitään. Sitten kirurgi sanoo eihän se auttanut mitään. Kaikki täällä on sitä mieltä että sinulla ei ole mitään.
3 VASTAUSTA:
En nyt ihan usko kertomaasi. Kirurgit eivät varmasti psyykkisiä diagnooseja tee, psyykepuolen asiat eivät juurikaan kirurgeja kiinnosta.

En tiedä onko tarina omakohtainen vai muuten vain täysin keksitty, ei siinä kuitenkaan ole päätä eikä häntää.. Jos kuitenkin useampi lääkäri toteaa, ettei mitään virhettä ole, niin mistä kyseinen henkilö sitten itse on vakuuttunut, että on tehty hoitovirhe? Se että joku vaiva ei leikkauksella täysin parantunut tai tuli jotain komplikaatioita operaation jälkeen, ei tarkoita että olisi tehty hoitovirhettä.
Ihmettelevä kirjoitti:
En nyt ihan usko kertomaasi. Kirurgit eivät varmasti psyykkisiä diagnooseja tee, psyykepuolen asiat eivät juurikaan kirurgeja kiinnosta.

En tiedä onko tarina omakohtainen vai muuten vain täysin keksitty, ei siinä kuitenkaan ole päätä eikä häntää.. Jos kuitenkin useampi lääkäri toteaa, ettei mitään virhettä ole, niin mistä kyseinen henkilö sitten itse on vakuuttunut, että on tehty hoitovirhe? Se että joku vaiva ei leikkauksella täysin parantunut tai tuli jotain komplikaatioita operaation jälkeen, ei tarkoita että olisi tehty hoitovirhettä.
Oletko kirurgi tai minkä ammatin omaava, vastaa muuten et ole uskottava.
Ihmettelevä kirjoitti:
En nyt ihan usko kertomaasi. Kirurgit eivät varmasti psyykkisiä diagnooseja tee, psyykepuolen asiat eivät juurikaan kirurgeja kiinnosta.

En tiedä onko tarina omakohtainen vai muuten vain täysin keksitty, ei siinä kuitenkaan ole päätä eikä häntää.. Jos kuitenkin useampi lääkäri toteaa, ettei mitään virhettä ole, niin mistä kyseinen henkilö sitten itse on vakuuttunut, että on tehty hoitovirhe? Se että joku vaiva ei leikkauksella täysin parantunut tai tuli jotain komplikaatioita operaation jälkeen, ei tarkoita että olisi tehty hoitovirhettä.
Lopeta kommunisti valehtelu.
+Lisää kommentti
Jos lääkäri valehtelee eikä tunnusta hoitovirhettä ,kun sellainen on selvästi tapahtunut.
Siinä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lääkärin oikeudet pois välittömästi.
Minulle eräs lääkäri sanoi että tee valitus, mutta myönsi että siitä ei olisi mitään hyötyä
Tämä lääkäri ei ollut tehnyt mitään hoitovirhettä, hän oli minun kanssa samaa mieltä.
Han oli vielä koko sairaalan ylilääkäri. Olen ikäni kiitollinen hänelle, koska hän auttoi minua eikä alkanut porukkaan muiden lääkäreiden kanssa.
Ilmoita
Jos ovat laillisia puoskareita niin heille sallitaan kaikki olemassaolevat koiruudet.
Kannattaa nykyisin kyseenalaistaa kaikkia niiden sanomaa ja tutkia itse mahdollisimman tarkkaan.
Ilmoita
Vielä jatkan tämä ylilääkäri tutkitutti minun tutkimus tulokset uuudestaan ja sanoi että nyt nämä ovat oikeita, ja sanoi vielä että tämä lääkäri on hänelle tutttu joka katsoi uudestaan minun tutkimukset. Oli ainoa lääkäri joka oli minun puolella. Toiset lääkärit olivat hyvin käärmeissään. Mutta kun hän oli ylilääkäri , eivät uskaltaneet puhua tälle ylilääkärille mitään. Menin ensin sairaanhoitajan vastaanotolle ennenkuin menin ylilääkärin vastaanotolle. Katsoin sairaskertomusia siinä oli vain yksi väärennetty tutkimustulos joka tämän ylilääkärin tuttu lääkäri myöhemmin korjasi. Kun olin sairaanhoitajan vastaanotolla sanoin hänelle tästä puuttuu paljon muita tutkimuksia sairaanhoitaja hommasi kaikki paperit ennenkuin menin ylilääkärin vastaanotolle. Voin vain sanoa että suomen sairaanhoito on umpikieroa touhua. Onneksi on vielä joitakin rehellisiä.
1 VASTAUS:
Kun puhutaan suomalaisesta sairaanhoidosta, niin aina toistellaan sen perustuvan TIETEESEEN!
Onko se tiedekin eri lääkäreille erilaista?
+Lisää kommentti
Miksi sitten aina ja jatkuvasti toistellaan vain TIETEESTÄ, kun puhutaan terveyden- ja sairaanhoidosta? Kaikki muu on humpuukia ja huuhaata sekä rahastusta, joka ei perustu siihen TIETEESEEN ja siihen kuuluvaan TUTKIMUKSEEN?
2 VASTAUSTA:
Tottakai lääkeTIEDE perustuu tutkittuun tietoon. Ei pidä antaa hoitoa, jonka tehosta ei ole mitään näyttöä (tai näyttö on ettei hoidosta ole hyötyä). Tiede myös kehittyy jatkuvasti ja uutta tietoa tulee. Lääketieteessä on myös vielä paljon selittämättömiä ja selvittämättömiä asioita. Hoidossa tieteen lisäksi toki kokemus myös auttaa. Lääketieteessä toimitaan myös todennäköisyyksiä mukaan, kun 100% varmuuteen tässäkään tieteessä ei usein, ainakaan arkityössä, päästä.
Lekuri100 kirjoitti:
Tottakai lääkeTIEDE perustuu tutkittuun tietoon. Ei pidä antaa hoitoa, jonka tehosta ei ole mitään näyttöä (tai näyttö on ettei hoidosta ole hyötyä). Tiede myös kehittyy jatkuvasti ja uutta tietoa tulee. Lääketieteessä on myös vielä paljon selittämättömiä ja selvittämättömiä asioita. Hoidossa tieteen lisäksi toki kokemus myös auttaa. Lääketieteessä toimitaan myös todennäköisyyksiä mukaan, kun 100% varmuuteen tässäkään tieteessä ei usein, ainakaan arkityössä, päästä.
Kun sitä tiedettä jatkuvasti toistellaan ja siihen vedotaan, niin miksi ei kerrota siitä tieteellisestä tutkimuksesta, jonka mukaan vankkaa näyttöä siitä tieteestä on 13%!
+Lisää kommentti
Se on se hyväveli-verkosto, joka osaa lakaista kaiken maton alle ja itseluottamus, kun koskaan toimistaan ei tarvitse kritiikkiä saada. En yhtään ihmettele, että varsinkin psykiatrian puolella potilaille kehittyy suoraan sanottuna viha näitä touhuajia kohtaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Esa Laiho vs. muut lääkärit

Miksi ei kaikkia virheen tehneitä lääkäreitä syytetä samalla tavalla kuin Laihoa? Laihoa syytetään että olisi antanut väärää lääkettä jne... mutta miksi noita muita puoskareita (lääkäreitä) ei syyttäjät syytä samasta asiasta silloin kun lopputulos on ollut täysin sama kuin tuossa Laihon tapauksessa?
Ihmisellä pitäisi olla vielä suurempi vastuu teoistaa, jos on oikeasti lukenut lääkäriksi! Miksi heitä suojellaan, vaikka tekisaivät kuinka paljon virheitä????

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta