Mitä mieltä yhdestä seurakunnasta?

yhtä-olisivat

Mitä mieltä olette yhden seurakunnan opista?

Kari Kangasharju on julkaissut jo kauan sitten kirjoituksen nimeltään "Yksi seurakunta". Mitä mieltä olette hänen kirjoituksestaan?

http://www.paikallisseurakunta.fi/Yksi.htm

14

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Kristus Jeesus on YKSI ruumis, Samoin Hänen, apostolinen seurakuntansa voi olla vain YKSI, yhtä oleva ja kaikessa yhtä pitävä, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhtedessä elävä ja toimiva / vaikuttava jäsenistö. Joka on järjestäytynyt paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti yhdeksi jäsenistö verkostoksi.

      Vasta silloin Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä yhdeksi, YHTÄ olevaksi ja kaikessa yhtä pitäväksi apostoliseksi, tästä pahan vallassa olevasta, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta ULOS kutsuttujen / IRTI sanoutuvien seurakunnat / Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaksi, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehtoa rakentavaksi jäsenistö verkostoksi.

      Jeesuksen nimsessä... muistuttaen ja valistaen Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväsi, = käytännön arkielämässä elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaksi / todistavaksi uskollisiksi ja kuuliaisiksi, käskynsä kaikilta osin pitäväksi ja täyttäväksi seuraajikseen.

      Josta Raamatun UT mukaisesta Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävästä Hänen apostolisesta seurakunta yhteydestä ja yhteistyöstä ovat kauas pois ajautuneet / eksyneet. Elvät tänä päivänä suuressa hajaannuksessa ja luopumuksen, vähän jotenkin, pettävästi / eksyttävästi, vain nimeksi krist. uskonnollisessa eri seurat olotilassa. Kukin toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan rakkaudettomasti. Muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden mukaisesti / vain OMA puolueellisina.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitetttu palvelijansa, niitä muita tähän em. mukaiseen, vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä.

      • Herätyys

        Missähän ja miksi, ne muiden, perustellut mielipiteet viipyy?!


    • Mitä seurakunta opetta,meneekö Raamatun ohi jon niin on se on antkristuksen opetusta,paholianen on valkeuden vaateisiin pukeutuneena,eksyttäjänä.

    • jari-pekka--65

      Seurakunta on yksi ja yhteinen. Seurakunta vain jakaantuu ryhmiin. Ruokakuntiin, niinkuin Jeesus opetti. Silti se on yksi seurakunta. Paikallisseurakunta ajattelu ei ole Raamatusta. Se pitää unohtaa sellaisenaan, miksi se yleisesti ymmärretään. Samalla paikkakunnalla voi olla useita ruokakuntia, seurakuntia. Niinkuin Raamarussakin tulee ilmi. Esim Roomassa ym.

      Seurakunta on yksinkertaisesti kaikki Jeesuksen omat. Seurakunta siis syntyy paikkakunnalle silloin, kuin ensimmäinen tunnustaa julkisesti uskonsa Jeesukseen. Se on se seurakunnan perustus ja kulmakivi. Mitään muuta ei ole.

      Seurakunta ei ole siis joku paikka x jossakin. Ei joku kirkko tai rukoushuone. Seurakunta on yhteisö. Kaikki uskovat Jeesuksen omat.

      Tyhjä rukoushuone tai kirkko ei siis ole seurakunta. Se on vain pelkkä rakennus. Kuin mikä tahansa muukin rakennus.

      • Herätyys

        Niin; mutta Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan rakentaviin virkoihin ja eri palvelusten tehtäviin, sekä avustajiksi kutsuttujen kuuluu elää ja toimia / vaikuttaa Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista uskollista ja kuuliaista jäsentään myöden kekinäisessä rakkeudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa, (sitä joka ei ole osa, tätä pahan vallassa olevaa, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti tuohua ja poltiikaa).
        Josta kaikesta ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja.

        YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Jossa kukaan ei sano mitään omakseen, jossa kaikista jäsenistä pidetään yhtälaista huolta, kaikkia kohtaan, Totuuteen perustuvan, = vasta Oikeasti Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, joka vasta on sitä Lain / laillisuuden täyttymyksen mukaista, kaikille Oikeutta.

        Eli kaikessa Jumalan Sanan, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta. Jossa ei eletä toisaan vastaan kilpailevasti / taistelevasti, vaan toistensa kunnioittamisissa ja palvelemisissa, Rakkaudesta Kristukseen Jeesukseen / toisiiinsa, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan Sanan mukaisella tavalla, tarkoituksella ja sillä kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys, päämäärä tavoiteella, mukaisesti.

        Niin; että alkaa ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmenemään ja täyttymään, käytännön arkielämässä näkyvästi, kuuluvasti ja vaikuttavasti todisteeksi osoittautumaan. Siitä kaikille hyväksi Kirtsuksen Jeesuksen käskyt kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä Kristillisyydestä.

        Jeesuksen nimessä... Häneen uskoville HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Yksi.lauma.yksi.Paimen

      Seurakunta on yksi, mutta se on nyt hajallaan. Jumala tahtoo koota seurakuntansa yhdeksi paikallisseurakunnaksi.

      • Herätyys

        Niin; Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntia kuuluu olla vain YKSI (pää) paikkakunnallaan. Jossa kaikki paikkakunnan Krist. uskovat elää ja toimii YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä kaikille hyväksi Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäsyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, tälle pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touhulle ja politiikalle rinnakkaiseksi vaihtoehdoksi.

        Joihin pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. vitsauksiksi, seuraamuksia tuottaviin touhuihin ja polittiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa, = puolesta elämisestä ja toimimisesta, olemme Kristukselle Jeesukselle uskollisina ja kuuliaisina, tai siksi haluavina, ULOS kutsuttuja.

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valisten. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Hyvääkö

      Babtistit Turussa lopettivat kirkkokuntansa ja antoivat kirkkosalinsa ekumeeniseen käyttöön. On yksi kirkko vähemmän.

    • Kaksikiinnostunutta

      Mitä höpäjöät? Kerro tarkemmin.

    • Ratkaisukuponki
      • Herätyys

        No ne Oikeasti Kristityt, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliesa, Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten, opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustala elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkaneet, ovat eronneet UUDESTI syntyneiksi Kristyiksi tullessaan niistä, tämän, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan mielten mukaisista, eri nimisten kirkkokuntien, ja muiden, Jumalan Sanan vastaisesti toimivien eri "seurakuntien" ja eri puolueiden touhuista ja politiikasta. jossa kaikessa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii.

        Ovat siis niistä vääryyden mukaisetsi ja pahuuden puolesta, saata naa tuomiokseen pelvelevasti toimiviin mukautumisesta / osallisuudesta elämisestä ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja.

        Sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Laillisesti. = Raamatun UT; Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuvien, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti toimivaa, Ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, tavalla ja mukaisesti toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

        Jeesuksen nimessä... valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraaajansa.


    • Miten.vanha

      Turku on Suomen vanhin kaupunki.

      • Kysyvä

        Onko niin vanha että on jo ns. "eläkkeellä". Kaikesta, kaikille hyväksi Jumalan Sanan mukaisuuden alaisuudesta vapaaksi, irtisanoutuneeksi tullut, "pirun" hyväksi puolesta, tuomiokseen / lopukseen eläväksi?


    • Järkähtämätön.totuus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2243
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe