Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kaikki on syntiä!

kkhhgglflrldlellrl

kaikki mikä tuntuu hyvältä tai mistä ihminen nauttii on syntiä!luopukaa siitä tai jumala hukuttaa teidät helvettiin.ihmisen täytyy orjana kärsiä tässä ajassa koska aatami puraisi eevan kanssa omenaa ja siksi armollinen jumala julisti koko luomakunnalle kuoleman tuomion..jumala on rakkaus ja jos et usko sitä hän tuhoaa sinut koska hän on niin oikeamielinen ettei kestä katsoa vääräoppisia edessään.jumala on totuus ja vaikka raamatusta jotain löytyisi mikä ei pidä paikkaansa et voi epäillä koska silloin epäuskosi hukuttaa sinut helvettiin sillä jumala on rakkaus ja sitä ei sovi epäillä tai tuhoudut..ja jos joskus joku elämässäsi tuntuu huonolta niin vika on aina sinussa eikä jumalassa sillä jumala on rakkaus ja sinä likainen syntinen maan mato jota jumala rakastaa vaikka et sitä ansaitse.koska hän on rakkaus.jumala on,jumala on,jumala on...on..on..on..uskokaa vaan sillä vääräoppiset epäiliät tai kyseenalaistajat tuhotaan.onhan hän sentään rakkaus.

16

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jumalanion

      Minä en ajattele noin. On mukavaa jutella Jumalalle ja tietää, että jumala antaa syntini anteeksi heti kun pyydän ja että hän kuuntelee minua. Minä opin lapsena että synti on sydämen luopumista jumalasta, ei siis epäilys. Ja hyvä omatunto on paras pään alunen. Usko pois.

    • Ilo.Herrassa.väkevyys

      Jumala antaa hyvää kaikille ihmisille! Faktaa varmuudella. Valitettavasti vain maailmassa vaikuttaa sitten laittomuus voimakkaasti, ja tästä syystä ihmiset kärsii suunnattomasti eri tavoin, mutta totuus Jumalan antamasta ilosta Jeesuksessa Pyhässä Hengessä mitään maailmassa omistamatta on todellisuutta, kuten Raamatusta siitä voimme lukea, ettei apostoleiltaan mitään puuttunut, kun olivat kaikesta luopuneet ja seurasivat Jeesusta apostoleinaan. Oliko tämä sitten sen ajan ilmiö ja nykyisyydessä tätä vähän koska ihmiset rakastavat mammonaa eikä Jumalaa ja ihmiset kasvatettu etsimään omaansa tässä maailmassa ja Jeesus ja ristinkantaminen on nimenomaan itsensä kieltämistä eikä oman etsimistä mammonassa ja maailmassa. Näin hyvinkin.

    • Rahan.halun.on.syntiä

      Rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri, ja mammona on Jeesuksen vastustaja maailmassa ja pedon merkki on tästä syystä ainoa maksuväline laittomuuden salaisuudessa lähitulevaisuudessa, ja tähän väkevään eksytykseen on lähes kaikki ihmiset hapatettu Saatanan alaisuudessa, joka tunkenut läpi yhteiskuntien kaikkialla tässä pahassa pilkkopimeässä ajassa, kuten Jeesus tätä kuvaa ennen Herran päivän koittamista.

    • Hyvä.Jumalasta

      Paha Saatanasta. Näin se menee yksinkertaisuudessaan. Älä tuomitse ihmisenä, sillä et todennäköisesti voi ymmärtää näitä asioita kuten Jeesus, mutta voit pyhittyä totuudessa kuten Jeesus tahtoo ja oli pyhittynyt ja ristinsä myös kantoi ja samoin apostolinsa, jotka kaikesta olivat luopuneet ja maailma heitä vihasi ja tahtoi myös murhata kuten Jeesus murhattiin. Näin on Jumalan evankeliumissa ja Uhrilampaassa. Maailmassa on väkevää eksytystä mammonan herran toimesta.

    • Erittäin.paljon.syntiä

      Erittäin paljon syntiä eli itsekkyyttä ja ahneutta ja epäuskoa Jumalan evankeliumia ja Jeesuksen opetuksia kohtaan maailmassa varmuudella.

      Pian koittaa ihmiskunnan vaikein ja pahin aika. Voi maailmaa!

      Pahan ajanjakson jälkeen Jeesus palaa ja alkaa hyvä tuhat vuotinen valtakuntansa aika, ja autuaat ihmiset Jumalassa ovat uudestisyntyneet vedestä ja Hengestä ja nimensä elämänkirjassa pelastuvat varmuudella.

      Ihmisinä emme näitä asioita voi ymmärtää kovinkaan hyvin, sillä aikamme on niin vaikea. Autuaat tuntevat Raamattua ja Jeesuksen Pyhän Hengen voitelussa ja Jumalan armo ja rakkaus varmuudella jokaista ihmistä kohtaan, ja samoin tämän maailman pimeyden herran viha Jeesusta ja seuraajiaan kohtaan, näin se menee varmuudella.

      Valitse Jeesus ja kun pedon merkki tulee niin hylkää maailma ja sen laittomuuden salaisuuden herra, jolla valta voittaa pyhät tässä maailmassa, kuten Jeesus ristiinnaulittiin ja apostolinsa myös joivat kärsimysmaljan, ja näin on Isä säätänyt myös lupauksen lapsilleen pääsääntöisesti, toki voi olla poikkeuksia kuten Johannes, ja hänkin vangittuna Patmos saarella, kun Ilmestyskirjan sai Isältä Jeesuksen ja enkelin välityksellä.

      Ymmärrä Jeesuksen opetukset ilosta valheista ja kärsiymyksistä, joita kohtaan itseäsi kohtaan, sillä näin toimii Saatana tässä maailmassa ja käyttää ihmisiä tässä, mutta Jumalan tahto sinun ymmärtävän, että vain Saatana vastustajasi Jeesuksessa ja ihmiset Isä tahtoo pelastaa, ihan jokaisen antikristuksen myös, kuten Daniel Nebukadnessarin ystävä ja Raamatusta voit tämän lukea ja ymmärtää.

    • OttoPetteris

      Eri lahkoissa on syntiä olla noudattamatta lahkon määräyksiä. Syntiä on poiketa esim. pukeutumalla määräysten vastaisesti tai syömällä "kiellettyä ja saastaista". Siis olla alistumatta lahkon vallan alle. Se aiheuttaa tuomitsemisen helvettiin tms. lähimmäistä rakastavaa. Helvetiltä pelastuu tekemällä määräysten mukaisesti.

      Lahkot pelottelevat jopa pieni ymmärtämättömiä lapsia. Aivan kuin Jumala kyttäisi jokaista ja päättäisi murhata ihmisen, joka vaikkapa käyttää ehkäisyä tai syö jotain ruokalajia. Lahkolaiset - siis ihan kaikki uskonto- ja kirkkokunnat - ovat määrittäneet synnit. Nämä uskonnolliset porukat ovat ottaneet itselleen vallan määritellä mitä Jumala ajattelee tai mitä Hän kieltää.

      Väitän, että Jumala ei välitä yhtään mitään jonkun verenluovutuksesta tai haitarimusiikin kuuntelusta. Saati, että Hän sen vuoksi murhaisi ihmisen.
      Toisin väittävä valehtelee tarkoituksenaan saada ihmiset valtansa alle. Tätä alistamista tuetaan käyttämällä lahkon "pyhää kirjaa" ja siten muka todistetaan asia. Todistetaan, että juuri "meidän lahkon" kirja on oikeassa ja pyhää sanaa.

      Minä olen sikäli hyvässä asemassa, että en tule koskaan joutumaan minkään syntikäsityksen mukaisesti tuomituksi tai murhatuksi. Siksi, että en kuulu yhteenkään lahkoon tai uskonnolliseen porukkaan, joten heidän sääntönsä ja uhkailunsa ei koske minua.
      Ei, vaikka kuka tahansa väittää vastaan. Saati, että minut ( taas kerran ) tuomitaan jos mihin kauheutaan ja rangaistukseen.

    • mentalasylum

      Just tämmöset hullut kuin aloittaja pitäisi viedä parantolaan. Itse en usko mihinkään satu ukkoon joten turha yrittää käännyttää hulluus uskontoon tai pelotella helvetillä.

    • Lihan mielessä olevat hyvä teokin,eivät kepaa Jeesukselle,koska ne on tehty ilman lähimmäisen parasta ja ilman rakkauta. Vain uskossa olevat tehdyt työt ovat kelvollisa jeesukselle koska ne tulevat rakkaudestalähimäiseen ja jeesuksen.

      • OttoPetteris

        Mistäpäs Sinä tiedät mikä kelpaa? Tietääkseni kukaan ei ole noista asioista keskustellut Jumalan tai Jeesuksen kanssa.
        Vai väitätkö Sinäkin, että Jumala on olemassa rangaistakseen, kostaakseen ja tappaakseen ihmisen, joka ei tottele Sinun lahkosi määräyksiä? Oletko sitä mieltä, että Jumala onkin pahansuopa murhaaja? Muistan kuulleeni jostain lähimmäisenrakkaudesta ja armosta. Ne eivät taida kuulua uskovaisuuteen ja eri uskonlahkoihin. Vai?

        Ja mitä ovat "Lihan mielessä olevat hyvä teot"? Onko ne samaa pohjatonta uskovaisten jargoniaa kuin öljyastiat ja elävä vesi?


      • Omilla teoilla ei ole pelastusta. Sanastasen tiedän mikä kelpaa Jeesukselle.
        Minä en ole mikään lahkon edusta, vaikka olenkin seurakunnassa.


      • OttoPetteris
        kuulija4 kirjoitti:

        Omilla teoilla ei ole pelastusta. Sanastasen tiedän mikä kelpaa Jeesukselle.
        Minä en ole mikään lahkon edusta, vaikka olenkin seurakunnassa.

        Pelastusta? Mistä? Uskonlahkojen keksimästä helvetistä?
        Ja pelastus tulee, kun tottelee lahkon määräyksiä vaikkapa musiikin kuuntelusta tai ehkäisystä?
        Sanasta? Mistä sanasta? Uskovaisten ihan itse kirjoittamasta kirjasta, jonka ovat päättäneet olevan Jumalan sanaa? Ja minkä lahkon kirja on oikeassa?


      • Pelastaa ikuiselta kuolemalta,koska synnin palkka on kuolema,näin on kirjoitettu myös näin tapahtuu,jos ihminen suostuu pelastukseen,valinta on oma minkä valitsee elämän tai kuoleman.


    • Valoatarvitaan

      Jumala on antanut sinulle valinnanvapauden palvella hyvää tai pahaa.
      Saatana on taas laittanut tuntumaan hyvältä ja nautittavalta sen,mikä on
      ihmiselle pahaa ajan myötä,saadakseen ihmisen orjakseen ja synnin kahleisiin.
      Joten siinnähän räpiköit ja nautiskelet turtana, pääsemättä kahleistasi,vaikka
      haluakin olisi,kun olet valintasi aikoinaan tehnyt ja alas vajonnut .
      Tarvitaan luja ponnistus , apua ja voimaa Jumalalta, päästäksemme irti näistä
      saatanan kahleista ja sehän ei helpolla onnistu,vaan siinnä käydään
      hyvän ja pahan taistelu.Siis henkien taistelu,ihmispolosen hengestä.

    • 261167

      Toivottavasti nimimerkki "kkhhgglflrldlellrl" olet täydellinen yksilö ja rasitteenasi eivät ole vammaisuus tai muut ruumiilliset poikkeamat....

      20:9-12 Homot ja avionrikkojat (naimisissa olevien kanssa rakastelevat) on tapettava.
      21:16-23 Vammaiset, lyhytkasvuiset, lättänenäiset, sokeat ym. eivät saa tulla alttarille.

    • SyntinenJeesus

      Jeesus teki jatkuvasti syntiä ihan Raamatun mittapuilla katsottuna. Hyvin tunnettuna esimerkkinä on temppelin puhdistaminen kaupustelijoista väkivaltaa käyttämällä. Jeesus oli koko elämänsä ajan tekopyhä: hän kielsi väkivallan ja käytti sitä itse, hän kertoi ettei tullut kumoamaan "lakia ja profeettoja" eli Vanhaa testamenttia, mutta silti rikkoi sapattisäädökset eikä välittänyt laista yhtään. Paavalin mukaan "joka ei työtä tee ei sen syömänkään pidä", silti Jeesus ei itse Raamatun mukaan tehnyt koskaan työtä vaan eli loisien muiden kustannuksella.

      Lue lisää Jeesuksen synneistä:
      http://see_the_truth.webs.com/sinning_nazarene.html
      http://www.joyofsatan.org/

    • purija

      Saattoihan se olla banaanikin mitä puraisivat, tai päärynä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe