Näin valitaan Sipilän taloon kunniakansalaiset!

LestamafianKiitos

9

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisääraiskoja

      SEKÄ Valtioneuvoston kanslia, Maahanmuuttovirasto ja Kempeleen kunta ovat vaitonaisia Sipilän kodin asukasvalinnan ja -ajankohdan suhteen.

      Matalaan profiiliin motivoi osaltaan Kempeleen kiristynyt ilmapiiri: marraskuun lopussa kunnan keskustassa tapahtui raiskaus, jonka uhri oli 14-vuotias tyttö. Raiskauksesta epäiltynä vangittiin 17-vuotias ulkomaalaisnuori, jonka taustoista poliisi ei ole kertonut julkisuuteen sen enempää.

      • EskoPasko

        Tästähän saadaan oiva bigbrother talo mamuille. Al Jazeera voi raportoida livenä tätä Arabimaihin. Näin saadaan matkailuun lisää tehoa ja SPR:lle rahaa.


    • vinttianalysoija

      Vintillä viiraa...Saatte arvata mitä tarkoitan. :D

    • ihmettelijä.-

      tarina ei kerro miten tulevat asukkaat valitaan....

      • uutisankkuri

        loistavasti otsikoitu uutinen jälleen kerran


    • eivattujenvattu

      Sinne tullaan valitsemaan tarkasti kaikista surusilmäisimpiä pikkulapsosta, joita käytetään sitten median propaganda

    • oidljfsksdnkj

      Jouluevankeljumi:

      Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Putinilta kävi käsky, että kaikki maailma oli sekaisin pantava. Tämä sekaisinpano oli kolmas ja tapahtui Sipilän ollessa Suomen maan herrana. Ja kaikki menivät sekoilemaan, kukin omaan kaupunkiinsa. Niin Jusufkin lähti Irakista, Bagdadin kaupungista, ylös Suomeen, Sipilän kaupunkiin, jonka nimi on Kempele, hän kun oli Sipilän huonetta ja sukua vailla, sekoilemaan Marion, kaverinsa, kanssa, joka oli raskaana. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marion synnyttämisen aika tuli. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet koulumajoitukseen, koska heille ei ollut sijaa hotellissa. Ja sillä seudulla oli paikalliset vartioimassa yöllä perheenjäseniänsä. Niin heidän edessään seisoi Spr:n enkeli, ja Spr:n kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Sipilän kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte partalapsen juopuneena ja väkisinmakaamassa." Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko Spr:n väkeä, ja he ylistivät Sipilää ja sanoivat: "Kunnia Sipilälle hallituksessa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!" Ja kun enkelit olivat menneet paikallisten luota VOK:iin, niin nämä puhuivat toisillensa: "Menkäämme nyt Kempeleeseen katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Herra meille ilmoitti." Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Marion ja Jusufin ja partalapsen, joka makasi seilissä. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä lapsesta. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä paikalliset heille puhuivat. Mutta Mario kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä. Ja paikalliset palasivat kiittäen ja ylistäen Sipilää kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli puhuttu. Hallelujaa!

    • Viljelijänpoika

      On se jo perkele että sipilän taloon valkataan matuista.. miksei hallitus valkkaa mitä tänne otetaan.kaikki samaa rosvosakkia varkaita raiskaajia.vetäis kämpän remonttii.mutta senkin maksaa taas veronmaksajat,

    • parkualainen

      Al-Jazeera, televisioyhtiö, tulee perässä ja alkaa lähettämään arabimaihin ohjelmaa Kempeleen ainutlaatuisuudesta livenä; löytyi yksi maa jossa muslimikulttuuri taustaiset maahanmuuttajat nostetaan kultalautaselle. Valtavat muslimimiesten massat täyttävät Kempeleen ja Juhan naapurit kilvan tarjoilevat kotejaan tulojoiden käyttöön. Eiköhän olisi Juha parempi perua koko homma ennen kuin on myöhäistä ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe