Tämä palsta on spämmikeidas. Josko muuttuisi?

levittäkääpätätä

Miten suomi24 siistiytyy, tai mitä tapahtuu, jos se ei siistiydy?

Anonyymiteetin suojissa saa nettiin suoltaa mitä tahansa. Kun ip-osoitteen kierto on joka suoltajan huvia ja tehtävissä, ei tiettyä ip-osoitetta voi enää bannata, koska tekijä ilmestyy heti palstalle toisella osoitteella.

Operaattori tarjoaa palvelun nimellä suomi24. Siihen ei liitetä omistajan brändiä, joten Bonnier ei näy. Mainostulot perustuvat kävijämäärään.

Palstalla on jatkuvasti suomi24-palvelun sääntöjen vastaista ja niin ikään Suomen lakien vastaista tekstiä. Toistaiseksi ei kukaan ole vaatinut siitä omistajaa, Bonnieriä, vastuuseen.

Vastuuta on pyritty rajaamaan sillä, että palstaa ruvetaan taas moderoimaan. Koska ip-osoitetta ei voi bannata, pyrittäneen moderointia suorittamaan valvomalla yksittäisiä viestejä ilmiantojen perusteella. Se on hidasta ja vaivalloista, joten tarkoitus lienee antaa toiminnalle ”sääntöjen puitteissa” kulissi.

Lopulta ainoaksi mahdollisuudeksi jää sanktioida omistajaa siitä, että se antaman toiminnan puitteissa harjoitetaan laittomuutta. Tämä sanktiointi on viranomaisen tehtävä. Kun sanktio, suhteessa mainostuloon, on riittävä, loppuu anonyymipalstan tarjoaminen.

Miten toimia ennen sitä? Kun havaitset todella kuvottavaa tekstiä, liitä siihen vastaus ”ja tämänkin Bonnier ilmeisesti hyväksyy”. Se lokaa omistajan brändiä ja pikku hiljaa toiminta muuttuu operaattorille liian raskaaksi.

Tie loppuun voi olla pitkä ja siinä voi olla monta vaihetta, mutta nykytilaa ei viranomainen, eikä omistaja voi perustella ainakaan ”ilmaisun vapaudella”. Lopulta niin siis käy.

12

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OlemmeUnohdettuja

   Pohjois-Korea on hyvä esimerkki siinä mihin täälläkin ollaan menossa ihmisille laitetaan säännöt joista ei voi sivuta. Päättäjät elävät omissa karsinoissaan jossa kansalaisien tahtoa ei kunnioiteta ja näin olemme yhteiskunnassa missä meillä on vain yksi asia äänestää näitä lahopäitä taas uudelleen.

  • poliisiapeliin

   Jos rikos on riittävän selvä, eli tuomio tiedossa, jokainen kirjoittaja voidaan jäljittää ja identifioida. Rikosilmoitus kannattaa aina tehdä. SE KÄY NETISSÄ.

   • KommareitakoPalstalla

    Hyvä juttu tuo teeppä vain ilmoituksia mutta oletkos ollut tietoinen että nämä osoitteet on helppo vaihtaa menentullen että siitä sekin huvi ilmoittajille.
    Suomi on muuttumassa Pohjois-Koreaksi sielläkin kansaa vahditaan ettei kukaan uskalla yhtään mitään ja aikoinaan kommunistinen DDR oli esimerkki siitä mihin kansalaiset saattavat joutua kun kommarit pääsevät päättämään.


   • NäköjäänOn

    "Jos rikos on riittävän selvä, eli tuomio tiedossa, jokainen kirjoittaja voidaan jäljittää ja identifioida. Rikosilmoitus kannattaa aina tehdä. SE KÄY NETISSÄ."

    Mikäs natsi tänne palstalle on tupsahtanutkaan?
    Onko sulla oikeat natsi kuteet päällä senkin natsi!


  • Eiksvaan

   Jaa a,se koira älähtää,johon kalikka kalahtaa.

   • KommareitakoPalstalla

    Totta kommarit on palstalla ulisemassa huonoa vointiaan.
    Tehkääpä ilmoituksia kommaripirut!


  • Juupjaap

   On erittäin tärkeää, että on olemassa edes yksi kanava, jolla saa kertoa todellisen mielipiteensä rehellisesti ja kaunistelematta ilman pelkoa joutua sylkykupiksi. Muutoin todellisuus on kaunisteltu päältä, vaikka olisikin sisältä todella ruma.

   Spämmääjät väsyvät aikanaan ja oikeat ajatukset kyllä seuloutuvat sekä jalostuvat. Median propagandaa on aivan tarpeeksi, joten on tälle tiedotuskanavalle on tarvetta. Muutoin eletään Kiinassa, Neukkulassa tai EU-hölmölässä, joissa virallista liturgiaa ei saa kyseenalaistaa olipa se kuinka pielessä tahansa.

   • RuususenUnestaHerätys

    "Muutoin eletään Kiinassa, Neukkulassa tai EU-hölmölässä, joissa virallista liturgiaa ei saa kyseenalaistaa olipa se kuinka pielessä tahansa."

    Mielestäni me elämme jo täällä hölmölässä ja meitä johtaa hölmölänhölmöläiset mikä valitettavasti näkyy selvästi kaikessa mitä päätöksiä hölmölässä on päätetty.
    Moni elää siinä uskossa että meillä on kaikki hyvin ja esimerkiksi hyvinvointia ja rikkautta lappaa rajoiltamme tänne ilman että heistä ja taustoistaan tiedetään yhtään mitään.


  • samaasaastaa

   Aller on nyt perustanut moderointikoulun, jonka pilottiryhmä valmistuu helmikuussa ja koulu jatkaa maaliskuussa. 6 vko:n jälkeen VOI OLLA luvassa siistiytymistä, jos te jaksatte tehdä ilmoituksia. Palautelomake sivun vasemmassa alakulmassa.

   • EiVälitetäPienistä

    RKP:llä on paniikkia että pitääkin oikein järjestää sensuuriopistoja ihan kuin entisessä DDR:ssä oli aikoinaan. Pitäähän kansa saada tottelemaan isäntiään ja sananvapaus on jo liikaa joillekkin hyypiöille täälläkin palstalla.


  • KommareitakoPalstalla

   Kommareilla näyttää olevan vaikeaa Suomessa.

  • Tätähän.tämä.on

   Politiikan ketjut ovat aina olleet täynnä haukkumista. Sama mikä puolue melkein kyseessä. EK-vaalien alla oli melko siedettävää, mutta kesästä lähtien touhu revennyt taas käsistä.

   Ilmoitukset ei aina valitettavasti johda mihinkään, jollei ole suoranainen rikos kyseessä. Onkohan puutetta immeisistä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1990
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1537
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   94
   1364
  4. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1285
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1282
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1121
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1057
  8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   1042
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1037
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   231
   872
  Aihe