Tämä palsta on spämmikeidas. Josko muuttuisi?

levittäkääpätätä

Miten suomi24 siistiytyy, tai mitä tapahtuu, jos se ei siistiydy?

Anonyymiteetin suojissa saa nettiin suoltaa mitä tahansa. Kun ip-osoitteen kierto on joka suoltajan huvia ja tehtävissä, ei tiettyä ip-osoitetta voi enää bannata, koska tekijä ilmestyy heti palstalle toisella osoitteella.

Operaattori tarjoaa palvelun nimellä suomi24. Siihen ei liitetä omistajan brändiä, joten Bonnier ei näy. Mainostulot perustuvat kävijämäärään.

Palstalla on jatkuvasti suomi24-palvelun sääntöjen vastaista ja niin ikään Suomen lakien vastaista tekstiä. Toistaiseksi ei kukaan ole vaatinut siitä omistajaa, Bonnieriä, vastuuseen.

Vastuuta on pyritty rajaamaan sillä, että palstaa ruvetaan taas moderoimaan. Koska ip-osoitetta ei voi bannata, pyrittäneen moderointia suorittamaan valvomalla yksittäisiä viestejä ilmiantojen perusteella. Se on hidasta ja vaivalloista, joten tarkoitus lienee antaa toiminnalle ”sääntöjen puitteissa” kulissi.

Lopulta ainoaksi mahdollisuudeksi jää sanktioida omistajaa siitä, että se antaman toiminnan puitteissa harjoitetaan laittomuutta. Tämä sanktiointi on viranomaisen tehtävä. Kun sanktio, suhteessa mainostuloon, on riittävä, loppuu anonyymipalstan tarjoaminen.

Miten toimia ennen sitä? Kun havaitset todella kuvottavaa tekstiä, liitä siihen vastaus ”ja tämänkin Bonnier ilmeisesti hyväksyy”. Se lokaa omistajan brändiä ja pikku hiljaa toiminta muuttuu operaattorille liian raskaaksi.

Tie loppuun voi olla pitkä ja siinä voi olla monta vaihetta, mutta nykytilaa ei viranomainen, eikä omistaja voi perustella ainakaan ”ilmaisun vapaudella”. Lopulta niin siis käy.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OlemmeUnohdettuja

      Pohjois-Korea on hyvä esimerkki siinä mihin täälläkin ollaan menossa ihmisille laitetaan säännöt joista ei voi sivuta. Päättäjät elävät omissa karsinoissaan jossa kansalaisien tahtoa ei kunnioiteta ja näin olemme yhteiskunnassa missä meillä on vain yksi asia äänestää näitä lahopäitä taas uudelleen.

    • poliisiapeliin

      Jos rikos on riittävän selvä, eli tuomio tiedossa, jokainen kirjoittaja voidaan jäljittää ja identifioida. Rikosilmoitus kannattaa aina tehdä. SE KÄY NETISSÄ.

      • KommareitakoPalstalla

        Hyvä juttu tuo teeppä vain ilmoituksia mutta oletkos ollut tietoinen että nämä osoitteet on helppo vaihtaa menentullen että siitä sekin huvi ilmoittajille.
        Suomi on muuttumassa Pohjois-Koreaksi sielläkin kansaa vahditaan ettei kukaan uskalla yhtään mitään ja aikoinaan kommunistinen DDR oli esimerkki siitä mihin kansalaiset saattavat joutua kun kommarit pääsevät päättämään.


      • NäköjäänOn

        "Jos rikos on riittävän selvä, eli tuomio tiedossa, jokainen kirjoittaja voidaan jäljittää ja identifioida. Rikosilmoitus kannattaa aina tehdä. SE KÄY NETISSÄ."

        Mikäs natsi tänne palstalle on tupsahtanutkaan?
        Onko sulla oikeat natsi kuteet päällä senkin natsi!


    • Eiksvaan

      Jaa a,se koira älähtää,johon kalikka kalahtaa.

      • KommareitakoPalstalla

        Totta kommarit on palstalla ulisemassa huonoa vointiaan.
        Tehkääpä ilmoituksia kommaripirut!


    • Juupjaap

      On erittäin tärkeää, että on olemassa edes yksi kanava, jolla saa kertoa todellisen mielipiteensä rehellisesti ja kaunistelematta ilman pelkoa joutua sylkykupiksi. Muutoin todellisuus on kaunisteltu päältä, vaikka olisikin sisältä todella ruma.

      Spämmääjät väsyvät aikanaan ja oikeat ajatukset kyllä seuloutuvat sekä jalostuvat. Median propagandaa on aivan tarpeeksi, joten on tälle tiedotuskanavalle on tarvetta. Muutoin eletään Kiinassa, Neukkulassa tai EU-hölmölässä, joissa virallista liturgiaa ei saa kyseenalaistaa olipa se kuinka pielessä tahansa.

      • RuususenUnestaHerätys

        "Muutoin eletään Kiinassa, Neukkulassa tai EU-hölmölässä, joissa virallista liturgiaa ei saa kyseenalaistaa olipa se kuinka pielessä tahansa."

        Mielestäni me elämme jo täällä hölmölässä ja meitä johtaa hölmölänhölmöläiset mikä valitettavasti näkyy selvästi kaikessa mitä päätöksiä hölmölässä on päätetty.
        Moni elää siinä uskossa että meillä on kaikki hyvin ja esimerkiksi hyvinvointia ja rikkautta lappaa rajoiltamme tänne ilman että heistä ja taustoistaan tiedetään yhtään mitään.


    • samaasaastaa

      Aller on nyt perustanut moderointikoulun, jonka pilottiryhmä valmistuu helmikuussa ja koulu jatkaa maaliskuussa. 6 vko:n jälkeen VOI OLLA luvassa siistiytymistä, jos te jaksatte tehdä ilmoituksia. Palautelomake sivun vasemmassa alakulmassa.

      • EiVälitetäPienistä

        RKP:llä on paniikkia että pitääkin oikein järjestää sensuuriopistoja ihan kuin entisessä DDR:ssä oli aikoinaan. Pitäähän kansa saada tottelemaan isäntiään ja sananvapaus on jo liikaa joillekkin hyypiöille täälläkin palstalla.


    • KommareitakoPalstalla

      Kommareilla näyttää olevan vaikeaa Suomessa.

    • Tätähän.tämä.on

      Politiikan ketjut ovat aina olleet täynnä haukkumista. Sama mikä puolue melkein kyseessä. EK-vaalien alla oli melko siedettävää, mutta kesästä lähtien touhu revennyt taas käsistä.

      Ilmoitukset ei aina valitettavasti johda mihinkään, jollei ole suoranainen rikos kyseessä. Onkohan puutetta immeisistä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe