Erään molekyylibiologin tarina

The-Bible-is-the_Truth

Mitä mieltä oman biotekniikkayrityksen omistaja on ID:sta ja evoluutioteoriasta? Tässä yksi käytännön esimerkki. Doug Corrigan kertoo itse:

My parents didn't try to teach me any particular branch of religion growing up. So I was pretty clueless when it came to any form of religion. The best description of our family was apathetically agnostic.
When I entered middle school and high school biology, I remember being introduced to evolution and thinking "What? Yeah right. No way. How ridiculous." But I went along with the narrative (as any clueless kid would) to past the tests. It wasn't any form of faith that was keeping me from believing evolution, it was simply it's sheer ridiculousness. A wolf evolving into a whale? Come on.
When I got to college, I focused on quantum physics, electrical engineering, and materials science for my bachelors and masters- so evolution never came up. I switched to Biochemistry and Molecular Biology for my Ph.D., where is was introduced to information and knowledge I had never been exposed to. When I began studying protein structure and function, and how these intricate systems organize and operate within the context of the cell, I was simply blown away. I think I spent most of my Ph.D. with my chin on the ground. Occasionally, the professor would try to explain things using an evolutionary model, and all I can remember thinking was "Are you that ignorant? How can you believe that? What you're saying is impossible." When I challenged some of these ideas in and out of the classroom, I was told by the professors that evolution is a fact and that any scientist worth their salt would attest to this. I dropped the subject, passed all of my classes, and graduated.
After that, I started my own biotech company, and have learned a lot more about the molecular biology going on inside the cell, and I have just grown more convinced that there is absolutely no chance the random processes led to the inner workings of the cell. None. I don't see evolution as a science. It's a faith.

Evoluutioteoria ei ole tiedettä. Se on uskoa. Hän on nähnyt, että satunnaiset muutokset eivät ole solun muutosten takana. Doug Corrigan kuuluu ID:n kannattajiin. Kokemuksensa vuoksi.

36

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • http://www.svpac.com/about-svpac

      Doug was awarded in 2013 by the Royal Society of Chemistry for developing one of the top 10 theories in the world for his Mathematical and Thermodynamic Theory of the Mpemba Effect, a phenomenon that has perplexed scientists for over 2000 years.

      Uskon mieluummin Dougia kuin yhtäkään palstan evoilija-asiantuntijaa.

      • cghbngfgggh

        Entäs ne loputn99% tiedemiehistä ja tieteilijöistä jotka tietävät evoluutiota tapahtuvan? Eli uskot yhtä yksinäistä ja suljet silmäsi muilta todisteilta..


      • wwwhhhaatt

        Olet vajakki-idiootti sitten auktoriteettiuskoinen. Kunhan joku vaikka firman omistaja sanoo että kuu on juustoa sinä vajaaälyinen pölvästi uskot. No niin, itse julistamasi periaatteen mukaisesti sinä vajakki lopetat nyt tässä ketjussa.
        "Olen jo pitkään noudattanut sellaista linjaa, että en jatka keskustelua ketjussa, jossa alkaa tulla epäasiallisuuksia ja solvauksia."


      • "Uskon mieluummin Dougia kuin yhtäkään palstan evoilija-asiantuntijaa."

        Eli uskot mieluummin Dougia, joka ei ole ymmärtänyt edes evoluutiteoriaa kuin tieteellisiä tutkimuksia, joita esittelemme.


      • ErkkiEiUsko
        cghbngfgggh kirjoitti:

        Entäs ne loputn99% tiedemiehistä ja tieteilijöistä jotka tietävät evoluutiota tapahtuvan? Eli uskot yhtä yksinäistä ja suljet silmäsi muilta todisteilta..

        99% ?? Ei nyt sentään liioitella :) Vuonna 2009 tehdyn gallupin mukaan tieteen ammattilaisista vain 97% on evoluutioteorian kannalla.

        "Nearly all scientists (97%) say humans and other living things have evolved over time"

        http://www.people-press.org/2009/07/09/section-5-evolution-climate-change-and-other-issues/


      • Fiksuin.Kreationisti

      • tieteenharrastaja

        Näyttää siltä, että ensin olet valinnut uskosi ja sen pohjalta sitten uskottusi:

        "Uskon mieluummin Dougia kuin yhtäkään palstan evoilija-asiantuntijaa."

        Omatpahan ovat valintasi. Toisille niitä tyrkytätkin ihan suotta.


      • Epäjumalienkieltäjä

        <>

        En tajua miksi ääriuskovilla on tarve vedota tieteentekijöihin ja samalla vastustaa tieteen tuloksia. Et sinä Dougia usko siksi, että hän olisi tieteellisesti ansioitunut, vaan sinä uskot häntä siksi, että Doug tukee omia harhojasi ja kuvitelmaasi siitä, että olet erehtymättömästi oikeassa asioissa, joista et tiedä yhtään mitään.

        Jos uskoisit tieteellistä pätevyyttä, niin silloin uskoisit tieteen tuloksiin etkä uskonnollisiin tarinoihin.


      • Joku Nikola Bregović voitti v. 2012 Mpemba-kilpailun. Uskoisit enemmän häntä kuin jotain joka ei edes voittanut...
        https://en.wikipedia.org/wiki/Mpemba_effect#Recent_views
        >>In 2012, the Royal Society of Chemistry held a competition calling for papers offering explanations to the Mpemba effect.[17] More than 22,000 people entered and Erasto Mpemba himself announced Nikola Bregović as the winner, suggesting that convection and supercooling were the reasons for the effect.[18]<<


      • "Uskon mieluummin Dougia kuin yhtäkään palstan evoilija-asiantuntijaa."

        Kas. Eikös meidän "evokkien" pitänyt kreationistien toistelemien todistusten mukaan olla auktoriteettiuskoisia?

        Nooh, eipä siinä mitään. Suurin ongelma lienee ettei Dougilla ole mitään kättä pidempää, eli minkään sortin tieteellistä näyttöä evoluutiota vastaan. Kunhan mainostaa ymmärtämättömyyttään väittämällä evoluutiota satunnaiseksi prosessiksi.

        Vastaavia tietämättömiä idiootteja - tottakai uskovaisia - löytyy myös muiden tieteiden piireistä, varsinkin lääketieteen puolelta. Pysykööt lestissään jos tiedot ovat noin vajavaiset.


    • Rehellinen tiede on aina todistanut Jumalan suurista luomistöistä.

      • Ei ole kreationismiin yhtäkään todistetta esitetty.


      • kljlklkjl

        Sinähän se Mark kuuket käärmeidenkin juttelevan joten sinun ei kannata kirjoittaa enää tälle palstalle.


    • Kuinka monta tieteellistä evoluutioteorian vastaista tai ID-"teoriaa" tukevaa tutkimusta Doug Corrigan onkaan tehnyt? Missä niitä voisi lukea?

    • Biokemiaa

      Mikä on aloituksen lähde? Ihan kiinnostava teksti ja kiinnostava henkilö.

    • Kretujen_hölmöilyt

      ID:ssä on aina mietityttänyt, että kyllähän se voi haastaa myös perinteisiä kreationistisia näkemyksiä. ID-geologien uskoisin olevan sitä mieltä, että raamatullista tulvaa ei ole tapahtunut. Tarkoittaako se sitä, että jos ID-tutkija sanoo noin, niin sitten käsitys raamatullisesta tulvasta ja samalla tuolta osin Raamatun historiallisesta pätevyydestä pitäisi myös hylätä?
      Ainahan näitä yksittäisiä ID-henkilöitä löytyy, mutta laajemmin vaan ihmettelen sitä, että eikö juuri ID ole suurin haaste kreationismille. Kun evojen jutut voi pistää ateistisen harhaisuuden piikkiin, mutta ID-tutkijat eivät ole ateisteja.

    • DRHouse

      Mitäpäs mieltä on Berkeleyn yliopisto?:

      The science of evolution

      http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/article/lines_01

      Ja mitä mieltä tohtori deGrasse Tyson on aiheesta mieltä:

      The theory of evolution, like the theory of gravity, is a scientific fact.

      Ja mitäpä sanoo biologian tohtori Dawkins:

      Today the theory of evolution is about as much open to doubt as the theory that the earth goes round the sun.


      Kyllä taas hävettäisi olla bible...

    • Helluntailaisten Hyvä Paimen -lehdessä julkaistaan vastaavia lasten uskoontulemisjuttuja.

    • jytreifk

      Minä uskon vain itseäni ja se on vain ihan kiva että joku Doug on oman alansa kokeneena ja paljon nähneenä samaa mieltä.

      Siis nyt kun se on nähty että yksinkertaisella gm-viljely-perimänronkkimisella ei evoluutiota synny, niin evopuoli on ottanut esille plan been ja yrittää nyt väittää että evoluutiota syntyy kyllä mutta mikroevoluutiotakin hitaimmilla ja vähäisimmillä muutoksilla kunhan ne nyt vuorostaan kasautuvat saaden aikaan sen suuren muutoksen jota gm-sekoilu ei saanut aikaan.
      Eli evot nousivat kanveesista konttaamaan tatamille mutta ei noilla eväillä pystyyn asti nousta.

      Evoluutioteoria on juuri nyt olemassaolonsa pahimmassa kriisissä näyttöjen vähyyden vuoksi.

      • biolooki

        Niin on. Pitkiin aikoihin ei ole tullut mitään muuta tältä evoluutiosaralta kuin lakoon niitettyjä evokäsityksiä joista on luovuttu pitkin hampain.


      • Mihin sinä kuvittelet viljelykasvien geenimanipuloinnilla pyrityn?


      • totuusjyri
        kekek-kekek kirjoitti:

        Mihin sinä kuvittelet viljelykasvien geenimanipuloinnilla pyrityn?

        No tietenkin geenimanipuloinnilla pyrittiin tuottamaan superviljoja joilla maailman nälkäongelma olisi hoidettu, ja siinä sivussa muutamat kaupalliset supersiementen tuottajat olisivat lyöneet rahoiksi, hehe. TOISIN KÄVI.

        Valtiollista tutkimustyötä toki asian tiimoilta tehdään yhä ja varmasti loputtomasti jotta moloccievokit saavat sanoa että evoluutio on totta koska sitä tutkitaan jokaisessa suuressa yliopistossa, hehe.
        Mutta se että kaupalliset jalostusyhtiöt ovat yhtä lukuunottamatta vetäytyneet alalta pois kertookin sitten raadollisen todellisuuden, eli ei ole mitään evoluutiota jota ihminen voisi edistää tai nopeuttaa, hehe.


      • Epäjumalienkieltäjä
        totuusjyri kirjoitti:

        No tietenkin geenimanipuloinnilla pyrittiin tuottamaan superviljoja joilla maailman nälkäongelma olisi hoidettu, ja siinä sivussa muutamat kaupalliset supersiementen tuottajat olisivat lyöneet rahoiksi, hehe. TOISIN KÄVI.

        Valtiollista tutkimustyötä toki asian tiimoilta tehdään yhä ja varmasti loputtomasti jotta moloccievokit saavat sanoa että evoluutio on totta koska sitä tutkitaan jokaisessa suuressa yliopistossa, hehe.
        Mutta se että kaupalliset jalostusyhtiöt ovat yhtä lukuunottamatta vetäytyneet alalta pois kertookin sitten raadollisen todellisuuden, eli ei ole mitään evoluutiota jota ihminen voisi edistää tai nopeuttaa, hehe.

        USA:ssa GMO viljely on kaikista vapainta. Siellä yli 85% sadosta on GMO-muunneltuja ainakin seuraavien kasvien sadoista:
        - Maissi
        - Puuvilla
        - Soija
        - Sokerijuurikas
        - Rypsi


      • totuusjyri kirjoitti:

        No tietenkin geenimanipuloinnilla pyrittiin tuottamaan superviljoja joilla maailman nälkäongelma olisi hoidettu, ja siinä sivussa muutamat kaupalliset supersiementen tuottajat olisivat lyöneet rahoiksi, hehe. TOISIN KÄVI.

        Valtiollista tutkimustyötä toki asian tiimoilta tehdään yhä ja varmasti loputtomasti jotta moloccievokit saavat sanoa että evoluutio on totta koska sitä tutkitaan jokaisessa suuressa yliopistossa, hehe.
        Mutta se että kaupalliset jalostusyhtiöt ovat yhtä lukuunottamatta vetäytyneet alalta pois kertookin sitten raadollisen todellisuuden, eli ei ole mitään evoluutiota jota ihminen voisi edistää tai nopeuttaa, hehe.

        Myönnät siis, ettei geenimanipuloinnilla pääsääntöisesti ole pyritty muuntamaan lajeja toisiksi, vaan parantamaan olemassaolevien lajien tuottoa?


    • Evoluutio ei kuulu palstan aihepiiriin.

      Ilmoitettu poistoon.

    • Jos mainittu Doug Corriganon on niin etevä, niin hän voisi sitten kai varmaankin TODISTAA evoluution olemattomuuden, eikä vain tyytyä puuhastelemaan laboratoriossaan ja bisneksissään, ja tuhahtelemaan evoluutiolle.

    • kelpoisusuetu

      Evoluutioteoria toimii hyvin, kun puhutaan geenialleelien yleisyyden muutoksista ympäristöolosuhteiden muuttuessa.
      Evoluutioteoria toimii kohtalaisesti, kun kelpoisuusetu vaatii yhden tai kahden kodonin satunnaisen ja oikean muutoksen perimässä.
      Evoluutioteoria ei toimi lainkaan, kun hyödylliseen muutokseen vaaditaan vähintään kolmen kodonin satunnaista oikeaa mutaatiota.
      Evoluutioteorian pohjalta ei ole hämärintäkään aavistusta miten monien geenien yhteistyötä vaativat monimutkaiset rakenteet syntyvät.

      • QelPoisuus

        Katos vaan,kressulla alkaa jo pikkuisen valo kajastaa.


      • Voisit jatkaa ajatuksiasi:
        - moniaitako geenejä nyt jokaisella onkaan
        - populaatiossa on paljon jäseniä jotka niitä lisääntymispartikkeleita tuottavat
        - kuinka paljon karsiutumista tapahtunee jo haploidisella tasolla
        - vain parahin siiittiö pääsee perille


    • NäinMeillä

      Tämä Dough paljastaa onneksi oman tyhmyytensä jo heti kättelyssä toteamalla:"It wasn't any form of faith that was keeping me from believing evolution, it was simply it's sheer ridiculousness. A wolf evolving into a whale? Come on."
      Jos tyyppi oikeasti kuvittelee että evoluutio tarkoittaa suden muuttumista valaaksi niin se todella on naurettavaa kuten hän itsekin toteaa.

      Näiden tarinoiden keksijät ovat itse niin pihalla evoluutiosta että paljastavat itsensä näillä typerillä yksityiskohdilla jotka ovat suoraan kreationistien "oppikirjoista" joilla todidtellaan evoluution typeryyttä. Oikeasti koulutettu molekyylibiologi toki pystyisi paljon hienosyisempään ja tieteellisempään avoluution kritiikkiin kuin tuon alakoulutasoinen ihmettely.

      • Oli lukenut jo Hyvän Paimenen alkup. amerikkalaisversiota jo tovin ennen lausunnon antamistaan.
        Mustanaamio-lehdessäkin oli se mustanaamiokerho.




      • The-Bible-is-the_Truth kirjoitti:

        http://stlmalrauxbiarritz.blogspot.fi/2014_12_01_archive.html

        Näinhän evokkien leirinuotioilla opetetaan.

        Joo, otetaan selvää mitä sinistä väriainetta smurffikarkeissa on.

        Kirjoitusasun perusteella tuo on kretujen sivu. Yksikään evo ei kehtaa päästää julkisuuteen noin huonoa englantia.


      • salmiakkisaluki kirjoitti:

        Joo, otetaan selvää mitä sinistä väriainetta smurffikarkeissa on.

        Kirjoitusasun perusteella tuo on kretujen sivu. Yksikään evo ei kehtaa päästää julkisuuteen noin huonoa englantia.

        Ilmeisesti ranskalainen lukiolainen kirjoittanut ei-kovin-hyvin taitamaansa englantia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      106
      1590
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1062
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1049
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      153
      839
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      752
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      719
    7. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      34
      644
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      640
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      620
    Aihe