Mikä minussa on vikana?

A-Halme

Minä olen koettanut katsoa noita tähtien sota leffoja jo 80-luvulta lähtien, mutta ainoatakaan en ole jaksanut katsoa loppuun asti. Mikä on se asia jonka vuoksi ne ovat niin suosittuja ja menestyneitä. En pysty käsittämään tuollaista mielikuvitusten kaatopaikaa, joka on aivan järjen vastaista. Aivan samaa sontaa on nuo pirates of karibian leffat. Kun ensimmäistä niistä katsoin pidin siitä siihen asti kun norsunkärsäiset örkit elivät ja olivat veden alla. Star warsissa metallipurkit juttelevat karvakasojen kanssa ja kaikkea muuta mahdotonta paskaa jaksatte katsoa. Mikä minussa on vikana kun en kykene miljoonien muiden kanssa ymmärtämään ja katsomaan moista. Täällä pohjantähden alla ja tuntematon sotilas ovat realistisia ja mahdollisia oikeasti tapahtua, eli ne ovat ymmärrettävissä olevia elokuvia.

18

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Infocare

      Sinä olet mieleltäsi vajaa, sinulla ei ole luovaa/muutakaa mielikuvitusta. Olet ilmeisen tylsä tyyppi, jonka kanssa ei voi mennä leffaan yms muutakaan kun kaikki pitää ollla kovaa realismia

      • A-Halme

        Minä pidän kovasti elokuvista ja katselen niitä usein. Erityisesti pidän pohjoismaalaisista leffoista kuten wallander. Pidin myös millenium trikologiasta, vaikkakin se oli aikalailla utopistinen, mutta kuitenkin mahdollista tapahtua. Amerikkalaisia elokuvia tulee katseltua melko vähän.


    • Todellisuustonttu

      Niin ilmeisesti et sitten pidä elokuvista ollenkaan? Eihän se mitään haittaa. Kaikki elokuvat ovat enempi ja vähempi satuja. Mainitut elokuvat varsinkin, suurella kouralla tehtyjä kuvittettuja satuja. Joskus on joku hauska katsoa, mutta kyllähän niihin liittyvä hypetys menee hieman yli. Satujahan ne vain ovat. Oma elämäni on ollut melkoisen tuju tapahtumiltaan ja ei siinä kauheasti elokuville ole jäänyt aikaa. Siis turhille tekaistuille kuvitetuille tarinoille, kun on ollut omasta takaa.
      Useimmissa elokuvissa sitäpaitsi tarina on aina sama, mutta hieman eri versio erilaisina härpäkkeineen.
      Todellisuus on paljon ihmeellisempi ja vahvempi kokemus, mutta kai sitten on joitain tyyppejä, jotka haluavat unohtua satuun...

      • A-Halme

        Harva elokuva perustuu tositapahtumiin, mutta on sellaisiakin ja jotkut ovat jopa hyviä. Syytä en tiedä, mutta en vain kykene katsomaan, tai ainakaan ymmärtämään miksi katsoa sellaista satua joka ei mitenkään olisi mahdollista tapahtua tosi elämässä. Moni elokuva on todellakin satua, mutta olisi mahdollista tapahtua tosielämäss', ja joistakin sellaisista minäkin pidän.


    • tähänkin_pätee

      Miljoona kärpästä eli katsojaa ei voi olla väärässä?

    • Veteranfan

      Ei sinussa ole mitään vikana,et vaan ole Star Wars fani ja sillä siisti.
      Tosin, Star Wars elokuva pitää nähdä valkokankaalla eikä mistään toosasta.

    • 40plus_ukko

      Minä katsoin Star Warsin eka kerran joskus 1982, vahingossa käänsin kanavan ja olin saman tien transsissa, se oli niin mahtava elokuva =D Siitä asti olen useita kertoja katsonut nuo vanhat jaksot, näistä episodeista 1-3 en kovin tykännyt paras on 3, mutta tämä seiska sai nostalgiset kyyneleet 3D-lasien takana valumaan :)

      • A-Halme

        Minäkin olen pian viiskymppinen ukko ja samoihin aikoihin olemme star warsiin tutustuneet, mutta tunteemme ovat olleet täysin päinvastaiset.


      • fkfjhfhfdhd
        A-Halme kirjoitti:

        Minäkin olen pian viiskymppinen ukko ja samoihin aikoihin olemme star warsiin tutustuneet, mutta tunteemme ovat olleet täysin päinvastaiset.

        Silloin 13 vuotiaana tuntuivat vain jo kovin lapsellisilta varsinkin tuo kakkosleffa pehmoleluineen ja miehekästä piti leffojen olla.
        Kaupallisuus ei täällä ei vielä niin liimattua leffaan kuin jenkeissä ja myöhemmin tuli oivallus juuri noiden oheistuotteiden markkinointiin samaan aikaan mistä rahat tekijöille.


    • Outdoor-Spacecraft

      Teininä ei kiinnostanut mopot eikä "Star Warshitit." Sitäpaitsi Ford on aika dork.

      • Länkkäridoggi

        Ai Han Solon näyttelijä? Tervetuloo kerhoon! Ainaki mun mielest valitsivat hyvän näyttelijän, yhtä idiootti kuin hahmoskin.(vaikka näytteli Indiana jonesii suht.hyvin)


    • RajoittunutIhminen

      Hah, tervetuloa kerhoon kaveri! Yritin myös katsoa noita leffoja, mut en vaan pystynyt. Ne olisi ilmeisesti pitänyt katsoa tuoreena aikoinaan leffateatterissa jonkinlaisen hypen vallassa.

      Itse tykkään hyvistä leffoista, mutta ei saatana pysty taipumaan tuohon juttuun.

    • B-Almu

      Ei uppoa Wallanderkaan.

    • starwarsintoilija

      "Mikä minussa on vikana kun en kykene miljoonien muiden kanssa ymmärtämään ja katsomaan moista. Täällä pohjantähden alla ja tuntematon sotilas ovat realistisia ja mahdollisia oikeasti tapahtua, eli ne ovat ymmärrettävissä olevia elokuvia."

      Ei sinussa mitään vikaa ole. Ihmisillä nyt vain sattuu olemaan erilaisia makuja elokuvienkin suhteen, ja hyvä niin.

    • Dokumenttiidokumenttii

      Mulla oli kanssa kaveri, jolle kaiken piti olla aina niiiiiiin realismia. Saksalaisista kyttäsarjoista se tykkäs ja mitään muuta se ei hiffannut. Haukkui kaiken jenkeistä tulevan. "Eihän sitä Bobbya ole edes olemassa." moitti äitiään Dallasin katselusta. Ritari Ässästäkään se ei digannut, koska tosielämässä autot eivät puhu, eivät hypi esteiden yli, eivät kestä luoteja ja pommeja, eivätkä kulje 450 km/h. Se kaveri oli oikein semmonen vitun Pikku-Vanhanen.

      • KnightRider007

        DokumenttiiDokumenttii, se kaverisi taisi olla ***************** (tuo siis meinaa kirosanoi)! Ritari ässä on aikansa paras sarja, tosi upeet tehosteet tekovuoteen nähen, ym.!


    • Scifisti1977

      Olet ylirealisti. Et osaa avata mieltäsi sellaisillekin mahdollisuuksille, jotka ovat ehkä järjen vastaisia. Toisin sanoen sinulla ei ole mielikuvitusta. Siltä ainakin vaikuttaa. Tykkäämäsi leffat ovat realistisia tavalla tai toisella. Monien mielestä siis tylsää ja liian vakavaa. Sinä pidät niistä. Kuitenkin suurin osa nykyajan leffoista ja sarjoista sisältävät tällaisia fantastisia ja yliluonnollisia elementtejä. Et vain kykene ilmeisesti kuvittelemaan että "mitä jos näin olisikin" eli eläytyä tällaisiin juttuihin. Makunsa myös kullakin. Tsemppiä kuitenkin!

    • Kylo_Ren

      Lahoko oot latvastas? Star wars on scifiä; (jos) avaruusolioita on, niin tuski ne ihan ihmisen näkösii on, voi niitä olla 'karvakasojakin'...
      Ja sitten 'metallipurkit'. Robotit ja jonkinasteiset tekoälyt on jo todellisuutta, joten mikä niitä ei vois olla star Marsissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe