Levitoiko Keskusta?

Timo Kaunisto näkyy ottaneen ajankohtaise n asian esille, kun on ryhtynyt muistelemaan vaimonvaihto-operaatiotaan julkisesti. Aihe on herättänyt vilkasta keskustelua mediassa. Jopa Keskustassa on ryhdytty selvittämään, onko Kaunisto joutunut kaltoin kohdelluksi operaationsa vuoksi vaiko ei. Vanhanen ei ole huomannut ainakaan itsessään mitään vikaa, sen sijaan niin kutsutulla kenttäväellä on Vanhasen tuntemusten mukaan mielipiteitä sinne jos tännekin. Annika Saarikko puolestaan on tunnistanut Kauniston ympärille muodostuneen kylmän ringin.

Edellä sanotun lisäksi näkyy jopa pääkirjoituksia laaditun asiasta. Vaimonvaihdossa on pääkirjoittajien mukaan kysymys suvaitsevaisuudesta. Ilmeisesti vaimonvaihto pitäisi tehdä Suomessa helpommaksi. Semminkin, kun jo eduskunnassa kuuleman mukaan on paljon niin kutsuttuja kulissiavioliittoja mikä osoittanee todeksi sen, jota olen jo pitkään epäillytkin, siis sen, että edustajat ovat taipuvaisia tekemään vääriä päätöksiä. Kenties jopa normaalia väestöä keskimääräisesti enemmän. Onhan niin, ainakin median välittämien tietojen mukaan, että naiset ovat kiinnostuneita etupäässä rahakkaista miehistä, joita eduskunnassa on vielä näinä suvaitsevaisuuden aikoinakin selvä enemmistö. Naisen kiinnostus saattaa sitten innostaa itsestään epävarman miehen tekemään merkillisiäkin ratkaisuja.

Sitä on kuitenkin vaikea ymmärtää mitä tekemistä avioerolla ja suvaitsevaisuudella on keskenään. Jos edustaja tipahtaa eduskunnasta vaimonvaihdon vuoksi, niin eihän tässä tarvitse mistään suvaitsemattomuudesta olla kysymys, vaan rationaalisesta harkinnasta. Miten voi luottaa edustajaan, joka ei osaa päättää oikein. Toinen kysymys koskee suvaitsemattomuutta ja vakaumusta. Monen mielestä elämänikäinen avioliitto on avioliitto, johon pyritään. Monestihan jopa edustajat itse, ainakin juhlapuheissa, muistavat meuhkata vakaumuksen kunnioittamisen puolesta.

Matti Vanhasen näkemys Keskustasta ja kenttäväestä Keskustasta erillisenä osana on myös kerrassaan pohdinnan arvoinen asia. Eikö kenttäväki ole Keskustaa ollenkaan? Onko Keskusta yhtä kuin Matti Vanhanen? Tämä kentästä irtaantuminen muistuttaa levitaatiota. Toivottavasti Matin jalat ovat kunnossa. Kipeät jalat voisivat osaltaan selittää myös omituiset ajatukset.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Kaunisto ei ole ensimmäinen eikä viimeinen eduskunnasta pudonnut, joka löytää syyn kohtalolleen jostain muusta kuin omista näkemyksistä, laiskuudesta pitää yhteyttä omiin äänestäjiinsä herraksi pääsemisen jälkeen tai vaikka vain siitä, ettei persoona sulaudu harmoonisesti äänestäjien joukkoon. Jokainen voi tehdä tästäkin omat päätelmänsä:

      http://timokaunisto.fi/pieni-elamankertani/

    • Jombenrakaspomo

      Aikamoisen terävää tekstiä tuosta ilmassa leijumisesta, mutta paikkansa pitävää näyttää käytännössä olevan, jopa hyvinkin.

      Vanhanen näyttää todellakin korottaneen itsensä muiden, erityisesti kenttäväen yläpuolelle ja siten hävinneen Keskustan ihmisten joukosta.
      Virtsannousema on mitä ilmeisin, kuten aika monellakin korkeamman loppututkinnon suorittaneella.

      Suvaitsevaisuus on hyvin henkilökohtainen asia, mutta järjen pitäisi käytännössä olla etusijalla kun arvioidaan muiden kuin läheisten elämää.
      Läheisten kanssa tunne ja välittäminen ovat aina toivottavasti läsnä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      142
      2333
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      208
      2112
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1706
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      10
      1179
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      354
      1134
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      165
      1005
    7. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      49
      957
    8. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      276
      949
    9. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      77
      937
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      846
    Aihe