Levitoiko Keskusta?

Timo Kaunisto näkyy ottaneen ajankohtaise n asian esille, kun on ryhtynyt muistelemaan vaimonvaihto-operaatiotaan julkisesti. Aihe on herättänyt vilkasta keskustelua mediassa. Jopa Keskustassa on ryhdytty selvittämään, onko Kaunisto joutunut kaltoin kohdelluksi operaationsa vuoksi vaiko ei. Vanhanen ei ole huomannut ainakaan itsessään mitään vikaa, sen sijaan niin kutsutulla kenttäväellä on Vanhasen tuntemusten mukaan mielipiteitä sinne jos tännekin. Annika Saarikko puolestaan on tunnistanut Kauniston ympärille muodostuneen kylmän ringin.

Edellä sanotun lisäksi näkyy jopa pääkirjoituksia laaditun asiasta. Vaimonvaihdossa on pääkirjoittajien mukaan kysymys suvaitsevaisuudesta. Ilmeisesti vaimonvaihto pitäisi tehdä Suomessa helpommaksi. Semminkin, kun jo eduskunnassa kuuleman mukaan on paljon niin kutsuttuja kulissiavioliittoja mikä osoittanee todeksi sen, jota olen jo pitkään epäillytkin, siis sen, että edustajat ovat taipuvaisia tekemään vääriä päätöksiä. Kenties jopa normaalia väestöä keskimääräisesti enemmän. Onhan niin, ainakin median välittämien tietojen mukaan, että naiset ovat kiinnostuneita etupäässä rahakkaista miehistä, joita eduskunnassa on vielä näinä suvaitsevaisuuden aikoinakin selvä enemmistö. Naisen kiinnostus saattaa sitten innostaa itsestään epävarman miehen tekemään merkillisiäkin ratkaisuja.

Sitä on kuitenkin vaikea ymmärtää mitä tekemistä avioerolla ja suvaitsevaisuudella on keskenään. Jos edustaja tipahtaa eduskunnasta vaimonvaihdon vuoksi, niin eihän tässä tarvitse mistään suvaitsemattomuudesta olla kysymys, vaan rationaalisesta harkinnasta. Miten voi luottaa edustajaan, joka ei osaa päättää oikein. Toinen kysymys koskee suvaitsemattomuutta ja vakaumusta. Monen mielestä elämänikäinen avioliitto on avioliitto, johon pyritään. Monestihan jopa edustajat itse, ainakin juhlapuheissa, muistavat meuhkata vakaumuksen kunnioittamisen puolesta.

Matti Vanhasen näkemys Keskustasta ja kenttäväestä Keskustasta erillisenä osana on myös kerrassaan pohdinnan arvoinen asia. Eikö kenttäväki ole Keskustaa ollenkaan? Onko Keskusta yhtä kuin Matti Vanhanen? Tämä kentästä irtaantuminen muistuttaa levitaatiota. Toivottavasti Matin jalat ovat kunnossa. Kipeät jalat voisivat osaltaan selittää myös omituiset ajatukset.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo Kaunisto ei ole ensimmäinen eikä viimeinen eduskunnasta pudonnut, joka löytää syyn kohtalolleen jostain muusta kuin omista näkemyksistä, laiskuudesta pitää yhteyttä omiin äänestäjiinsä herraksi pääsemisen jälkeen tai vaikka vain siitä, ettei persoona sulaudu harmoonisesti äänestäjien joukkoon. Jokainen voi tehdä tästäkin omat päätelmänsä:

      http://timokaunisto.fi/pieni-elamankertani/

    • Jombenrakaspomo

      Aikamoisen terävää tekstiä tuosta ilmassa leijumisesta, mutta paikkansa pitävää näyttää käytännössä olevan, jopa hyvinkin.

      Vanhanen näyttää todellakin korottaneen itsensä muiden, erityisesti kenttäväen yläpuolelle ja siten hävinneen Keskustan ihmisten joukosta.
      Virtsannousema on mitä ilmeisin, kuten aika monellakin korkeamman loppututkinnon suorittaneella.

      Suvaitsevaisuus on hyvin henkilökohtainen asia, mutta järjen pitäisi käytännössä olla etusijalla kun arvioidaan muiden kuin läheisten elämää.
      Läheisten kanssa tunne ja välittäminen ovat aina toivottavasti läsnä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4553
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2410
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1895
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1714
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1691
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      180
      1365
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1194
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      935
    9. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      136
      932
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    Aihe