Vuosi 2015 Bushmannin profetioiden kautta

Jälleen rakkaat siskot ja veljet siinä jumalassa, mihin satutte uskomaan, olette voineet nähdä, että minun profetiani tälle vuodelle toteutuivat jälleen 100 prosentin maksimaalisella tarkkuudella.

Jeesus ei tullut takaisin, juuri kuten profetoin.

Maailmassa sattui yhtä sun toista, juuri kuten profetoin.

Uusi profetiani vuodelle 2016 on juuri työn alla, kunhan saan selvitettyä saamani viestin perusteellisesti, että en vain vahingossa harhauta teitä millään tavalla.

Mutta Jeesus vähän vihjaili, että koska Netflixiin on tullut tavattoman mielenkiintoista uutta sisältöä, hän ei ole tulossa takaisin vuonna 2016 ja tämän hän lupaa juuri minulle ja vain minulle, tietenkin 100 prosentin varmuudella, jonka tasan vuoden päästä taas tulette huomaamaan.

Syntien ynnäily siellä teltassa on pahasti kesken ja Jeesus aikoo pitää siitä nyt välivuoden, mutta ymmärtää tietenkin sen, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, joten joskus nekin synnit on ynnäiltävä. Mutta Jeesus painotti sitä, että koettakaa ymmärtää, sillä jos itse olisit ynnäilyt toisten syntejä vuodesta 1844, niin joskus on pakko pitää lomaa, jumalankin.

Sitten Jeesus voivotteli sitä, että koska tämä pikainen paluu nyt tietenkin pakosta viivästyy ja joku voisi alkaa pitää sitää vähemmän pikaisena paluuna, niin se voi vaikuttaa joidenkin lahkojen jäsenkehitykseen hieman negatiivisesti, mutta sen kanssa nyt on vain elettävä, sanoi Jeesus. Nostakaa veroja, ehdotti Jeesus.

Mutta Jeesus toivottaa teille kauttani tietenkin iloista ja riehakasta Uutta vuotta ja eläkää ihmisiksi. Älkää ampuko liikaa raketteja ja jos ammutte, käyttäkää suojalaseja, sillä Jeesus ei aio olla tänään suojananne, vaan hän aikoo katsoa Apinoiden planeetan televisiosta, koska se on kuulemma hyvä leffa, jopa jumalien asteikolla.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeaprofeetta

      Bushmannin profetiat ovat toteutuneet hämmentävän hyvin. Olet oikea profeetta.

      • "Bushmannin profetiat ovat toteutuneet hämmentävän hyvin. Olet oikea profeetta."
        Toisin kuin erään 1800-luvulla eläneen harhaisen rouvaihmisen saamat hallusinaatiot, joista mikään ei toteutunut hänen aikanaan, eikä meidän aikanammekaan. Voimme siis pitää ko. jenkkirouvaa vääränä profeettana eli valheprofeettana.


      • Ilmi.Antaja kirjoitti:

        "Bushmannin profetiat ovat toteutuneet hämmentävän hyvin. Olet oikea profeetta."
        Toisin kuin erään 1800-luvulla eläneen harhaisen rouvaihmisen saamat hallusinaatiot, joista mikään ei toteutunut hänen aikanaan, eikä meidän aikanammekaan. Voimme siis pitää ko. jenkkirouvaa vääränä profeettana eli valheprofeettana.

        Koko adventismi perustuu "ilmi.antajan" mainitseman jenkkirouvan näyille ja "minulle näytettiin" hokemille. Voi vain arvailla, mitä adventismille tapahtuisi, mikäli adventistit joutuisivat tunnustamaan rehellisesti EGW:n olleen vain omien hallusinaatioidensa ja aivovammansa vanki.


      • Bushman on profeetta johonka minäkin olen luottanut, koska ne hänen ennustuksensa on tieteen tutkimuksen tuloksia ja siksi niitä ei voi epäillä? Olen ainakin seitsemän - kahdeksan vuotta luottanut häneen enmpi kuin raamattuun; johonka en todellakaan jaksa uskoa, sillä esimerkiksi V-T mentin "Jumalat" muistuttavat erikoisesti julminta raaklaisia hirviöitä mitä ihminen voi mielessään vain suinkin maalata, joten ei v oi edes smana päivänä inhimmillisistä olennoista mainita, Jotta ei voi ihmetellä miksi kristityiksi itseään nimittävä uskonnot raamatun-mukaisen perintöopin mukaisesti käyttäytyviä, hyvin itsekeskeisiä julmureita, koska se on kontaktiperinne raamatun ja uskonlahkon menneisyydessä luotu-perinne ihmiseen joka tuolloin etsi omaa kontaktiaan mysteerioiosta/jumalista.

        Onhan paljon helpompi henkittää vapaudessa, jonka tieteellinen tutkimus jo 300v, sitten alkoi ihmisiä vapauttamaan dokmaattisten uskontoopppien ahtaista kahleista henkittämään vapauden ilmapiirin raikasta ilmaa tukahduttavasta uskontojen lahkoopeita.


      • eremith32 kirjoitti:

        Bushman on profeetta johonka minäkin olen luottanut, koska ne hänen ennustuksensa on tieteen tutkimuksen tuloksia ja siksi niitä ei voi epäillä? Olen ainakin seitsemän - kahdeksan vuotta luottanut häneen enmpi kuin raamattuun; johonka en todellakaan jaksa uskoa, sillä esimerkiksi V-T mentin "Jumalat" muistuttavat erikoisesti julminta raaklaisia hirviöitä mitä ihminen voi mielessään vain suinkin maalata, joten ei v oi edes smana päivänä inhimmillisistä olennoista mainita, Jotta ei voi ihmetellä miksi kristityiksi itseään nimittävä uskonnot raamatun-mukaisen perintöopin mukaisesti käyttäytyviä, hyvin itsekeskeisiä julmureita, koska se on kontaktiperinne raamatun ja uskonlahkon menneisyydessä luotu-perinne ihmiseen joka tuolloin etsi omaa kontaktiaan mysteerioiosta/jumalista.

        Onhan paljon helpompi henkittää vapaudessa, jonka tieteellinen tutkimus jo 300v, sitten alkoi ihmisiä vapauttamaan dokmaattisten uskontoopppien ahtaista kahleista henkittämään vapauden ilmapiirin raikasta ilmaa tukahduttavasta uskontojen lahkoopeita.

        eremith32). Oikaisen. Uskonnon2 tukahduttavista(tukahduttavista oppikertauksista/opista).


    • uusivuosiovella

      Onko tuo busman nyt alkanut seota kun jo kuvittelee itseään profeetaksi?
      Hyvää Uutta Vuotta toivotan busmannille, jätä nuo profetoimiset ei kuitenkaan toteudu.

      • Onprofeetta

        Busmanni on profeetta. Kaikki profetoimansa on tapahtunut. Profetoi vuosi siten että Jeesus ei tule takaisin 2015. Näin tapahtui. Oikea profeetta on tämä mies.


    • Huuhaa.ämmä.EGW

      Kuinka sekaisin olikaan Ellen G. White, jota adventistit pitävät puolijumalanaan ja jonka perustalle on laskettu koko adventismi kaikkine pölvästiopinkohtineen.
      Busmanni on sentään profetoidessaan onnistunut sata prosenttisesti, kun taas Ellen Whiten harhoista mikään ei toteutunut. E. White ennusteli mm., että jotkut hänen aikalaisistaan olisivat elossa, kun Jeesus tulee takaisin ja että Iso-Britannia ja USA olisivat sodassa keskenään jne. Kaikki EGW:n harhat osoittautuivat kuitenkin valheellisiksi sekopäisen ämmän jorinoiksi, joita adventtikirkko kuitenkin vielä ihannoi ja palvoo lahkonsa presidentinkin voimin.

    • tietämättömyyden.vuoksi

      Ellen White saa kiittää aikansa lääketieteen tietämättömyyttä. Nykyaikana Ellen Whiten kaltaiset hörhöt olisivat tarkasti vartioituna suljetulla osastolla muiden kaltaistensa pilviveikkojen seurassa.

      • iloinen_naurajaa

        Älä hauku pilvenpolttelijoita!


    • aivokirjopesu

      Perusta kultti, ateismiin perustuvalle jumalkultille voisi olla tilausta. Jumalan nimi voisi olla Scientia, tai jos haluat vähän eksoottisempaa niin Skhizein tai Skaidan.

      Tarkemmin ajateltuna, älä. Kultit ovat kaiken pahan alku ja juuri.

      • >> Perusta kultti, ateismiin perustuvalle jumalkultille voisi olla tilausta. <>

        Ateismiin perustuva jumalkultti?

        Mielenkiintoinen ajatus, mutta se minussa aina herättää ihmetystä, että uskovaisten mielikuvissa tiede edustaa uskontoa ja sitä perustellaan sillä, että tieteessä vain päätetään että jokin asia on jotenkin ja sitten siihen uskotaan oikein kovasti, eikä asiaan sitten tule muutosta tuhansiin vuosiin.

        No heti toisessa lauseessa uskovainen kristisoi tiedettä siitä, että se muuttuu koko ajan, eikä siihen voi luottaa.

        Joten kummalla tavalla asia sitten on?

        Tiede on kuitenkin vain menetelmä ottaa asioista selvää, koska nuo taivaiden taikaukot ovat antaneet meille epätietoa tuhansia vuosia, niin meidän oli pakko ottaa asiat omiin käsiin tässä asiassa.

        On aivan ymmärrettävää, että kun menetelmä kehittyy ja laitteet kehittyvät, saamme koko ajan yhä parempaa ja tarkempaa tietoa, joten tietenkin tieto muuttuu.

        Jos sinulla on mikroskooppi, joka suurentaa vaikkapa 20-kertaiseksi nähdyn ja sen jälkeen saat mikroskoopin, joka suurentaa 100-kertaiseksi nähdyn, niin tokihan sinä olisit sen verran fiksu, että muutat näkemyksesi vastaamaan tosiasioita, sillä 100-kertainen suurennos taatusti antaa parempaa ja tarkempaa tietoa kuin 20-kertainen suurennos, vaikka sekään ei antanut tietenkään väärää tietoa.

        Sitten jos sinä saat päivitettyä mikroskooppisi elektorimikroskoopiksi, niin taas sinun havaintosi muuttuvat aika paljon tavallisen valomikroskoopin tuottamasta näkymästä, joten tieto tarkentuu ja osin jopa muuttuu, koska näet aikaisemmin näkemättömiä asioita ja kykenet niistä ehkäpä päättelemään jotain, jota et aiemmin voinut päätellä, koska et nähnyt.

        Tuhannet jumalat sen sijaan ilmoittivat meille tuhansia vuosia täysin väärää tietoa, joita he eivät sittemmin ole jostain syystä vaivautuneet korjaamaan vastaamaan tosiasioita. Jokainen järkevä ihminen kykenee vetämään siitä tarvittavat johtopäätökset koskien jumalia ja niiden mahdollista olemassaoloa.


    • Tämän ja tulevan yhteiskunnan, niin kuin koko maapallonkin ihmiskunnan tulevaisuuskin väestökasvun voimakkaasta lisääntymisestä ja sen aiheuttamista ongelmista huolimatta. Väestön räjähdysmäinen kasvu ja energian käytön lisääntyminen ovat ovat tietysti aiheuttaneet omilta osiltaan myöskin voimakkaitakin mielipide-ilmaisuja maailman johtavien teollisuuslaitosten kontroilemattomien suur-yritysten johtajistoa kohtaan, ja tämä tekee tilanteen vaikeaksi että se tietysti aiheuttaa paljon vaivaa nyky- ajan modernissa yhteiskunnissa. Mutta ehkä tätäkin on vähän liioiteltu juuri sen tähden, että se todellakin aiheutuisi vain kyseisen teollisuusmaiden häikäilettömästä talouskasvun suunnitelemattomuudesta, vaikka nuo saastumisen kolme suurta tekijää onkin ihmis ja eläin kuntaa ja koko maapalloa kohtaan ehdottomasti väärin!

      Mutta kun tuotantoa on siltikin lisättävä jotta kasvavat yhteiskunnat maailmassa tulisi tyydytetyiksi: Ihminen on itse suurin saasteen aiheuttaja? Miten sitä voidaan saastumista muutoin hillätä, kuin että ihminen ottaa huomioon vain välttämättömimmät tarpeensa, eli perustarpeensa ja huomioi jotenkin edes tyydyttävällä menetelmällään uusiutumattomien luonnon varojen olemassa olon, ja täten turvata osaltaan elämää tulevalle sukupolvelle? On aivan selvää sekin että me joudumme rajoittamaan aivan pakostakin elämän perustarpeiden välttämättömiä keinoja, jos emme siihen varaudu nyt kun tiedämme luonnonvarojen rajallisuuden? Jatkuu humenna!




      Maailman energiatarve kasvaa, sen me tiedämme aivan varmasti?

      • Kun ajattelee sekavasti, kirjoittelee sekavasti.

        Eihän se toki kiellettyä ole, vapaassa maassa.

        Ja onhan se hyvä, että voi kunnostautua ainakin omissa silmissään.


      • Sepä näissä "uskonnollisissa" kirkko yhteikunnissa onkin valtavaa väkivaltaa ja kidutusa sekä väkivaltaista kuolemaa kautta ihmiskunnan uskontojen kulttuurin, aivan nykypäivän historiaan asti: Uskonnot kautta maapallon ovat saaneet käyttäytyä kuin sudet reviirillään vartioiden saalistaan perinteisen käyttäymisensä mukaan, hyvin arveluttavasti ja sekaisin ilman "ruokailutapoja"- vai onko r.......tapoja? Minusta ne ovat yhtä sekavaa ja("toimivuudessaan ja joustavuudessaan kuin on verrattavissa muidenkin eläinkuntien tapa pitää reviirinsä puhtaana, ja niin ettei toinen vaan ylitä reviirin rajaa.) "Ihminen on (eläimellisten vaistonjensa ohjaama erinäisiä uskonnollisia tuntemattomuuteen liittyviä palvelumuotojaan ylittämään kaikki toimivuutensa rajat niin, että hänen toimintansa laskee joustavuuden alapuolelle, ja hänen kykynsä toimia reaalisessa maailmassa menettää oman joustavuutensa ja siksi hän antautuu rituaaleille.

        Nämä rajoitteet pitävät omituisesti nämä uskonnolliset kirkkooppi-järjestöt vihamielisinä Luonnon fysiikan, Biologian ja astrologian tutkimista saatanan juonena ja aseena jota vastaan on taisteltava! Eli siis käytössä näillä "uskovilla" on siis menneisyyden vuoisituhansien takaa peritty vihamielisyys tieteellistä-tutkimusta kohtaan: yrittäen rajoittaa tieteen tutkimusta. Mutta uskonnon vallan-murtuminen on tapahtunut jo satoja vuosia sitten, joten ihminen on nopeasti ihastunut aivan kuin uusinsilmin, erittäin tietoisesti tunnistamaan tieteen-tutkijoiden paljastaman totuuden, sen yksinkertaisen Vallankumouksen luonnon täydellisestä kauneudesta ja harmoniasta, ja kuinka se liittyy suoraan meihin ihmisiin; ainakin minuun

        Tämän tieteen todistuksen ansiosta jonka se on saavuttanut suuren ja kestävän todistuksen varmuudesta,myöskin, että tämä huimaa vauhtia
        teknistyvä maailmamme on antanut yhä paremman ja terveemmän lähtökohdan tuleville sukupolville? Ymmärrämme tämän kyseisen asian paremmin; -jos me tutkimme mennyttä historiaa nimenomaan "uskonnon kulttuurin" jotka elivät ja "loistivat" eri vuosituhansien jaksoina, ja kulivat omiin mahdottuuksiinsa, koska silloin ei olla vielä minkään-laista tieteellistä sovellusta, koska ihmisen siveellinen herääminen ei ollut käynnistynyt tuskin lainkaan? Maataloudellinen ja lainopillinen järjestelmä - kaikeksittiin noin 2000v sitten? eremith32

        ) Vapaassa maassa, jossa ei kunnoiteta samaan reviiriin kuulumattmia, vaan saaliistetaan, eli "haaskataan, eli nollataan toisen omakohtainen ajattelu" pidetään kynsin hampain perään antamatonta puolta ja huolta").


    • nähtyo

      Hedelmistään puu tunnetaan, hmmm.

    • Exap

      Bushmanni, täysi kymppi sinulle kirjoituksestasi, ja oikein hyvää uutta vuotta sinullekin. Kirjoitustasi oli ilo lukea, sillä se oli kirjoitettu mukavan ironisesti, eikä mitenkään halveksuvaan sävyyn.
      Niin, ja jos tuo vuotuinen ennustuksesi tässä jonakin vuonna sattuisi menemään pieleen, niin ei se haittaa. On sinulla todellakin parempi track record kuin EGW:llä konsanaan.

      • Kiitos. Paistaa se päivä joskus risukasaankin.

        Hyvää ja tietenkin edellistä parempaa Uutta vuotta myös sinulle, mainio nettikeskustelukumppanini.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe