Suomalaisen politiikan todelliset jakolinjat

silmät.auki

Susanna Kaukinen nostaa "kissan pöydälle" tässä blogikirjoituksessaan: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2016/01/politiikan-todelliset-jakolinjat

Suora lainaus:
"Eli voidaan laajemmin luonnehtia, että oikeiston isänmaallinen globalismi on samanlainen paradoksi kuin vasemmiston työväenoikeuksinen internationalismi. Kumpikaan agenda ei ole eheä, eikä johda lopputuloksiin, joissa tavoitteet tukevat toisiaan.

Kenttä pitäisikin nähdä globalistipuolueena ja lokalistipuolueena. Edellinen ajaa ylikansallisen vallan keskittämistä suurpääoman kontrolliin yhä enemmän, jälkimmäinen taas pyrkii puolustamaan kansallista päättämistä, kansalaisten oikeuksia, luonnonsuojelua ja sen sellaisia asioista.

Valitettavasti meillä ei ole tässä maassa yhtään lokalistista parlamentaarista toimijaa ja on epäselvää onko sellaista syntymässäkään, ellei ylläolevaa jakolinjaa ymmärretä ja luodaan taas uusi toimija Muutoksen ja IPU:n tilalle, jonka ohjelma on sisäisesti ristiriitainen.

IPU:n ongelma on vasemmistokosmopolitanismi ja marxilainen feminismi, jotka eivät sovi yhteen paikallisuuden periaatteiden kanssa ja Muutoksen ongelma taas USA- ja Israeal -mielisyys, jotka ovat yht'lailla sovittamattomia paikallis-kansallisten tavoitteiden kanssa.

Nyt perusteilla oleva SD - Suomidemokraatit - joko korjaa tämän asian tai ei korjaa sitä. Perussuomalaiset voisivat myöskin teoriassa kääntyä kansalliseen suuntaan, mutta tämä edellyttäisi globalisti-Soinin yläportaan kaatamista puoleessa. "

Kun otetaan huomioon että J. Mäki-Ketelä on sekä Suomidemokraatit että Muutos puolueiden johtohahmo, voidaan aiheellisesti ennustaa myös Suomidemokraattien jatkavan em. ongelmallisella linjalla.

Voisiko IPU ottaa opikseen ja korjata itsensä oikeasti lokalistiseksi?
Onko meillä rahkeita siihen?

11

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menevät.sekaisin

      Korjaus:
      Suomidemokraattien ja Muutoksen keulamies ei ole Juha Mäki-Ketelä vaan Jari Mäki-Klemelä.

    • mitäodotetaan

      Kyllä me alkuipulaiset olemme edelleen itsenäisyysnaisia ja-miehiä. Sitä kai sivulliset ei huomaa koska olemme joutuneet eristyksiin vallasta ja mediasta. Koko IPUhan joutui heti alkuun Keskustan ja Kokoomuksen teloittamaksi ja samaa tekivät muutkin puolueet mediansa avulla.
      Eduskuntapuolueilla oli ja on YLE. Se toteutti teloituksen piittaamatta demokratiasta vaikka esiintyi sen puolustajana. Valtalehdistö pelasi yhteen pörssikeinottelijoiden omistavien yritysten kanssa . Syntyi Suomen uusi talvisodan henki jolla estettiin suomalaisia ajattelemasta omia etujaan lähes kaikessa. Puolueet ryhtyivät jakamaan yrityksille aina suurempia summia verorahoja joka nyt on johtanut yhtiskunnan jättivelkoihin ja palveluiden lopettamisiin. Vieläkin suurin sosiaalipummi, Nokia ,satsaa rahaa yritysostoon jonka rahoittajaksi on valittu Suomen kansa. Kummastuttaa se kykenemmekö rahoittamaan puolen maailman leikkiteknologiaa kovin kauan velkaantumalla lisää urakalla.
      Hyvä puoli IPUssa on se ettei se ole lähtenyt julistamaan sotaan islamia vastaan. Parempi vielä kun erkaantuisi muistakin uskonnoista ja palaisi takaisin ajassa tuhat vuotta .
      Itsenäisyydessä ei ole niinkään kysymys maailman parantamisesta vaan omien asioiden hoitamisesta priima kuntoon. Koko EU-aika on ollut taantumusta jonka syövereistä nyt on noustava jotta edes perustoimeentulo saadaan kestävälle pohjalle vuosien päästä. Muiden puolueiden toiminnan saaminen aisoihin on valtava tehtävä jonka osoittaa mm Keskustan tietoinen toiminta valtion talouden tuhoamiseksi EUn politiikan välinein. Jos saamme IPUn omat joukot kuntoon niin että yhteisymmärrys palaa vuosien eripuran jälkeen niin kaikki on mahdollista. Tämän toteuttamiseksi IPU tarvitsee oikein kirjoitetun ohjelman jossa enää ei ole varaa estää kansantalouden perusteiden unohtamista uusien mediavouhotusten takia.
      Kansantalous pitää laittaa kuntoon eroamalla nopeasti EUsta jonka syytä nykyinen kestämätön tilanne on. Mikään maa EUssa ei pysty EUn jäsenenä muuttamaan suuntaa koska millään valtiolla ei ole edes omaa rahaa saati parlamenttia joka laatisi lait kansantalouden eduksi.On vain yritysten omistamat parlamentit jotka työntävät kansan ansiot kankkulan kaivoon.

      • silmät.auki

        EU:sta eroaminen on todellakin kaiken A ja O, muuten emme voi päättää omista asioistamme, emmekä lakkauttaa valtiomme tuhoutumiskehistystä.


      • näintehdään
        silmät.auki kirjoitti:

        EU:sta eroaminen on todellakin kaiken A ja O, muuten emme voi päättää omista asioistamme, emmekä lakkauttaa valtiomme tuhoutumiskehistystä.

        Se on selvä.Yhtä selvää on se että nyt ei voida toimia samoin kuin EUhun liityttäessä. Asiat pitää miettiä hyvin ja suunnitella paremmin jotta kansantalous saadaan kuntoon. Ihmisille on tärkeintä pärjääminen eikä muitten auttaminen. Siihen näet tarvitaan rahaa. Siksi vastustan Nevalaisen touhuja jotka tuovat mukanaan pelkän kaaoksen. Nyt tarvitaan todellisia valtiomiehiä puolueeseen luomaan suunnitelmat jotka toteutetaan.


      • opportunisteja.on.osa
        näintehdään kirjoitti:

        Se on selvä.Yhtä selvää on se että nyt ei voida toimia samoin kuin EUhun liityttäessä. Asiat pitää miettiä hyvin ja suunnitella paremmin jotta kansantalous saadaan kuntoon. Ihmisille on tärkeintä pärjääminen eikä muitten auttaminen. Siihen näet tarvitaan rahaa. Siksi vastustan Nevalaisen touhuja jotka tuovat mukanaan pelkän kaaoksen. Nyt tarvitaan todellisia valtiomiehiä puolueeseen luomaan suunnitelmat jotka toteutetaan.

        Nevalainen nuorena miehenä yrittää ainakin tehdä jotakin ja sekin on parempi kuin ei mitään. Ei hän ole mitään kaaosta tuomassa, vaan on yhdistämässä EU-vastaisia voimia, joka jokaisen isänmaallisen tulisi huomata.

        Suomen nuoret miehet ovat nykyajan todellisia valtiomiehiä. Nyt on uudet ajat, eikä enää vanhankantainen politikointi onnistu. Toki IPU voi jatkaa samalla linjalla, kuin on 20 vuotta tehnytkin, mutta sillä ei saada Suomen suuntaa muutettua.

        Tuossakin Nevalaisen porukassa on opportunisteja, jotka ovat vasta vähän aikaa olleet politiikassa, eivätkä ole seuranneet tätä pitkällä aikavälillä, ja haluavat vaan pikavoittoja. Sitten on myös aidosti isänmaallisia ihmisiä, jotka haluavat pysäyttää tämän hirvittävän kehityksen, joka on jatkunut jo aivan liian pitkään maassamme.

        Nyt kannattaa katsoa, mitä tämä Pro Finland saa aikaiseksi ja minkälaista porukkaa siihen liittyy. Ei kannata tuomita etukäteen, vaan myöhemmin on johtopäätösten aika.


    • Muistutantästä

      IPU ei tasan varmasti yhdisty mihinkään muuhun puolueeseen vaan jatkaa omalla linjallaan ja omalla ohjelmallaan. Turha edes kuvitella yhdistymistä Suomidemokraattien, Muutoksen tai vastaavien kanssa. Se on kuolleena syntynyt ajatus.

      • Axelier

        Täsmälleen. Jopa siinä tapauksessa että jotkut onnistuisivat masinoimaan niukan enemmistön johonkin muuhun puolueeseen yhdistymisen kannalle, IPU perustettaisiin uudestaan nykyisen puolueohjelman pohjalta.


      • löysääpipoa

        Ei kai IPU edes ole yhdistymässä kenenkään kanssa, vaan mahdollisesta yhteistyöstä on kysymys. Kannattaa tutustua sateenvarjo-ajatukseen, jossa jokainen jäsenjärjestö on itsenäinen omalla ohjelmallaan.

        Joskus kun liian tiukkapipoisesti ajattelee, ei näe suurta kuvaa. Sitäpaitsi jäsenistö ja hallitus päättää näistä asioista, ei niitä täällä hyväksytä tai tyrmätä. Yhteistyökyvyttömyys tekee vaan hallaa isänmaan tulevaisuudelle.


      • kertokaajo
        Axelier kirjoitti:

        Täsmälleen. Jopa siinä tapauksessa että jotkut onnistuisivat masinoimaan niukan enemmistön johonkin muuhun puolueeseen yhdistymisen kannalle, IPU perustettaisiin uudestaan nykyisen puolueohjelman pohjalta.

        IPU on joutunut hajottajien käsiin. Vanhaa johtoa ei enää ole ja ulkopuoliset hörhöt kaappasivat vallan.Aivan säälittävää yhteistyö noitten mamupuolueiden kanssa. Miten tässä näin kävi?


    • ei.sanoutunut.erilleen

      Ehkä joku näppärä voisi laatia asiakirjan tai tekstimallin jolla voisi irtisanoutua harhaan johdetusti ja painostettuna täyttämästään IPU:n kannattajakortista ja jonka voisi sitten toimittaa jokainen asiaa katuva tuonne oikeusministeriöön.

      Korostaen ettei halua olla nimellään missään nimessä liitettynä vasemmistorikolliseen ja väkivaltaa käyttävään äärijärjestöön jonka pyrkimyksenä on sanavapauden ja jopa sankarivainajien kunnioittamisen ilmaisun rajoittaminen.

      Nythän jokaisen allekirjoittajan maine voi vaarantua perustavalla tavalla, kun kortit tulevat julkisiksi. Tuskin juuri kukaan arvasi millaiselle kärmesakille säälistä nimensä korttiin antoi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe