NÄIN ÄITIN LUKEMASSA MUN PÄIVÄKIRJAA!

Pulassaoleva

Omg,jos luitte ton otsikon niin tiiätte mist puhun. Mä en tiiä miten mun pitäis rageta sille siis oon iha shokissa,siel on mun kaikki salaisuudet siis sellaiset mitä en ole kertonut kellekkään ja vähän muutakin tietoa, nyt helppii.Miten sanon äitille?

9

1175

Vastaukset

 • On muuten tyypillistä että äidit kuvittelevat omaavansa oikeuden loukata lasten yksityisyyttä koska vaan ja miksi vaan. He väittävät tekevänsä niin suojellakseen lasta, vaikka oikea syy on omistushalu ja kaiken kontrolloiminen sekä epäluottamus. Tuolla tavalla toimivaan ei ole järkeä luottaakaan, et ikinä saa omas identiteettiä vaan kopion äitisi identiteetistä.

 • Ei kannata kirjoitaa kaikkea päiväkirjaan tai mihinkään, josta voi lukea äiti tai kuka tahansa. Tuon asian opin jo nuorena. Eli noin 11-12 vuotiaana. Enkä nytkään kirjoita ajatuksiani tai tuntemuksiani kenenkään luettavaksi vaikka elämässä onkin tapahtunut kaikenlaista. Eli pysyköön "luurangot" kaapissaan. Tämä mielipiteenäni, olkoon kuka mitä mieltä hyvänsä.

  • Mulla ihan sama juttu. U smart


 • Sanot sille ihan suoraan että jokasella on myös henkilökohtanen oma tila. Musta aika törkeää että kajotaan ihan kaikkeen eikä kunnioiteta yhtään. Päiväkirja on päiväkirja ja sitä ei kukaan muu lue kun kirjan haltija itse, piste. Mitä jos ajatuksia pystyisi lukemaan?! Eihän kenenkään elämästä sillon mitään tulisi. Sama homma päiväkirjan kanssa, sinne laitetaan ne omat mietteet eikä siihen toisilla oo asiaa

 • Itse opin myös tuosta virheestä että osaan piilottaa päiväkirjani huolella. Kerran oma vainoharhainen isäni luki omaa päiväkirjaa, minne olin aika henkilökohtaisia asioita kirjoitellut. Nykyään saa onneksi päiväkirjaa kirjoitettua "turvallisemmin". Esimerkiksi Maceilla saa Pages -ohjelmalla tehtyä asiakirjoja mitkä voi lukottaa ja jotka saa auki vain salasanalla. Nykyään siis kirjoitan päiväkirjaani sinne.

 • Miten sanon? Miten sanon ihmiselle joka lyö minua? Miten sanon ihmiselle joka ottaa tavaroitani? Miten sanon ihmiselle joka koskee poika/tyttöystävääni? Miten sanon ihmiselle joka kusee muroihini?

  Ei? Elä? Älä? Lopeta? Et Saa? Elä tee? Älä tee?

  Päiväkirjan salaaminen ylipäätään näyttää olevan älykkyystehtävä josta kaikki eivät selviä...

 • Itsellä nuorena isä tuli huoneeseen välillä yllättäen, vitutti, piirsin itseni alasti karvaisine jalkoineni vetämässä housuja jalkaan, "ruusu" keskellä A4sta ja teksti "jos välttämättä haluat nähdä huoneenhaltijan tässä asennosa, AVAA OVI JUURI NYT!" Vieläki se kuva tallessa vaikka 10v sitte piirsin....

  Päiväkirjani vanhemmat jättivät rauhaan muutenkin, tyttöystäville niistä tulikin isompi ongelma....Aina vahingossa tipahti -ylähyllyn takaa piilosta- syliin ja sivukin aukesi. Poltin lopulta ajatukset ja kokemukset, kun tyttöystävä tuli lyömään lukemansa takia, päiväkirjani tulessa hyppäson parvekkeelta. Kiltistä sporttipojasta tuli renttu.

 • mun mummi teki samallail mun äitille ku hän oli nuori nii mun äiti loukkaantu siit tosi pahasti ja heitti päiväkirjansa takkaan ja poltti ne. tän takia mun äiti kunnioittaa mu yksityisyyt

 • SAAT OLLA IHA RAGEN

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.