Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Koska valitaan vuoden syrjäytyjä?

SyrjäytymässäKohta

Koska valitaan suomen paras syrjäytyjä? Onko kellään oikein surkeaa tarinaa syrjäytymisestä? Riittäisikö sen tarinan kriteerit vuoden syrjäytyjäksi?
Oliskos suomessa niinpaljon syrjäytyneitä että riittäisi guinnesin ennätysten kirjaan?

4

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitivaan

      Olipa mukavaa kun joku hoksasi kysyä tällaista asiaa :)
      Minun poikani voisi olla myös vuoden syrjäytyjä. En voi julkaista hänen nimeään tietenkään. Hän taitaa olla sellaisten syrjäytyneiden joukossa, jotka ovat joutuneet kärsimään pienestä saakka ja sitten tuli monenlaista sairautta ja viimeisimpänä skitsofrenia. Hän on nyt syrjässä maalla...poissa silmistä poissa mielestä (mutta ei minun mielestä) Yhteiskunta ei häntä kuntouta, eikä ole yhteiskunnalla myöskään palikoita ja keinoja sellaiselle syrjäytymiselle ja sellaisella jääräpäisellä ja aralla luonteella varustetulle nuorelle, joka ei halua pelata toisten kanssa korttipeliä "kerhossa". Hän olisi tarvinnut jo ajat sitten oikeanlaista ymmärrystä ja kokonaisvaltaista hoitoa. Sairaalasta kun aina pääsi pakkohoidosta pois niin sitten jäi yksin ja kukaanhan ei tullut kotiin.

      Hän on yksi syrjäytynyt muiden joukossa, ja minua itkettää ja harmittaa kaikki sellaiset nuoret, joidenka elämä on tipahtanut (ihmiset). Minunkin poikani yritti kovasti lähteä töihin ja opiskelemaan useaankin otteeseen, mutta ei sitten lopulta enää jaksanut yrittää. Nyt hän ei puhu enää mistään opiskeluista. Hänet syrjäytettiin myös sukulaisten taholta, kun ei ymmärretty tuota sairautta. Jotkut lähisukulaiset eivät halua olla missään tekemisissä, eivätkä kysele pojasta mitään. Hän ei ole koskaan tehnyt heille pahaa. Kaverit hylkäsivät myös. heillekään ei poikani ole tehnyt mitään pahaa.

      Minä olen ainut kenelle hän soittaa "sanoo haloo puhelimessa ja mitäpä kuuluu (pisin lause)?"..yrittää ottaa kontaktia, mutta ei osaa puhua mitään, ja sulkee puhelimen.
      Sitä miettii, miten ihmisellä saattaa olla paha olla. Hänestä on erakoitunut ja tulossa oikea erakko. En olisi ikinä hänestä sitä uskonut ennen sairastumista. Lääkkeillä pärjää jotenkuten, mutta ei ne ihmeitä tee.

      Kovasti pitää olla sinnikäs ihminen ja ei anna polkea itteensä maahan, vaan kovasti potkia vastaan. Kuka sen koiran tai kissanhännän nostaa ellei koira/kissa itse.

    • jokaisellaelämä

      Ei kai poikanne ole mikään syrjäytynyt vaan sairas ja se on ihan eri asia kuin syrjäytyminen. Eikö syrjäytyjä ole henkilö, joka ei halua tehdä töitä, opiskella ja vetäytyy jopa alamaailman kiemuroihin.
      Jospa saisi tervehtyä niin paljon, että saisi jotain itselleen sopivaa harrastusta tai tekemistä. Sairauden kulku voi muuttua ja nuori mies tulee esiin kuorestaan.

    • selkärangattomia

      Juu,ei kai sairasta voi luokitella syrjääntyneeksi. Sairaus ei ole oma valinta.
      Suomessa tuntuu vain olevan valtava joukko näitä uhreja, ressukoita väärinymmärrettyjä. Sisuttomia ja selkärangattomia, terveitä mutta laiskoja ja rappeutuneita. Rahaa pitää tulla kotona makaamisesta ja kapakissa retkuilusta. Ei helv.... jos työtä tarjotaan! Äkkiä joku; kuka osaa neuvoa miten tästä pääsis taas parhaiten luikerelemaan!?

    • äitivaan

      Minusta tuntuu vaan että on niin syrjäytynyt mutta kuitenkin Korjaan ei Syrjäytynyt vaan syrjäytetty hän on pikimminkin. Ei saa apua vaikka kuin soittelisi. Ihan nauratttaa kun puhutaan kaikenmaailman kuntoutuksista ja niin edelleen. Kaikki ei sitä saa vaan anneteen vanhempien vastuulle. Omaa pakonomaisia autistisen näköisiä liikkeitä..mutta ei ole koskaan tutkittu.
      Minä en jaksa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe