Vakuutukset Eu maista Suomalaisille!

Kartelli

Nähtävästi eu komissio on tehnyt "ruman tempun" sillä heidän olisi pitänyt vapauttaa Suomalaisille vakuutusmarkkinat eu:n sisällä.(tai ovat itse rahastamassa)
Suomen vakuutusyhtiöiden hinnat ovat kaikki KARTELISSA lähes samat mutta verrattuna eu hintoihin lähes 20 kertaiset.
Rikos on tapahtunut ja nyt asioissa saattaakin tulla käänne ja Eu vapauttaa vakuutusmarkkinat myös Suomeen.
Esimerkkinä Virolaisen yhtiön autovakuutus vuodeksi 1,3 moottorilla n. 74€ vuosi,kasko vakuutus n. 180-230,-€ vuosi.
Siinä saattaa Suomen vakuutusyhtiöt lakata tekemästä kansan kustanuksella miljardi voittoja vuosittain.
Kenellä olisi oikeat taloustiedot Suomen vakuutusyhtiöiden voitoista vuosittain eu:n aikakaudella?

10

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikenlaista_taas

      Kyllä Suomessa asuva saa ottaa vakuutuksen ihan mistä tahansa EU-maasta. Ei sille ole estettä sen enempää EU:n kuin kansallisessakaan lainsäädännössä. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, etteivät ulkomaiset yhtiöt, joilla ei ole toimipaikkaa Suomessa, mielellään myönnä etenkään vahinkovakuutuksia muualla kuin toimipaikkavaltiossaan asuville. Syynä on mm. se, ettei vahinkojen tarkastaminen tarvittaessa ja siis vahinkoilmoitusten todenperäisyyden varmistaminen rajojen yli ole helppoa /halpaa eikä ole ihan yksinkertaista/halpaa yrittää periä laiminlyötyjä vakuutusmaksujakaan toisessa valtiossa. Ja merkitystä on tietysti myös eri maiden erilaisella kustannustasolla. Virossa kolhitun auton korjauskustannukset Virossa ovat aika tavalla pienemmät kuin Suomessa kolhitun korjauskustannukset Suomessa. Eikä sitä Suomessa kolhittua kotteroa kannata roudata Viroonkaan korjattavaksi. Vakuutuksen hinta toisessa valtiossa asuvalle ei siksi ole välttämättä sama kuin yhtiön toimipaikkavaltiossa. Ymmärrettävää sekin.

      • Metsäkoira

        Taas meni ihan väärin kirjoituksesi!
        Ongelma on kunhan vain koitat tehdä asiat kertomallasi tavalla,yllätyt kuin Saksalainen sotilas kun Rovaniemi oli liekeissä!
        Autovakuutusta esim ei Trafi eikä kukaan muukaan hyväksy vaikka suomalainen sen tekee omaan Suomalaiseen autoonsa, samoin koti/matka/tapaturma/kiinteistö ym vakuutusta ei noteerata miksikään vaikka tekisit sen Latviassa tai Saksassa tai Virossa.
        Kyse ei ole mistään muusta kuin KARTELLISTA Suomen vakuutusyhtiöillä.
        Esim: auton korjauttaminen tänä nykypäivänä käy missä vaan ja tietotekniikka toimii asioissa(kuten huomaat,vielä),itse asiassa toimii VIrossa oikeinkin hyvin ihan diginä, miksi siis ei toimisi Suomessa, ehkä Suomen vak yhtiöt ei nyt vaan halua sattuneesta syystä päästää ketään"apajille".
        Suomessa pystytän sinut kuvaamaa vaikka olisit pas.... ja jos sattuu äly äly känny oleen mukana niin kuulevatkin kun pier...... livenä.
        Ongelma on KARTELLI eikä mikään muu,Suomen vakuutushuijarit lakkaavat RIKASTUMASTA jos joku muu kyseinen yhtiö tulee Suomeen tai saisi oikeuden Suomessa myydä toimivia EDULLISEMPIA vakuutuksia kansalle.
        AIG on hyvä esimerkki, testasimme kyseisen yhtiön halukuuden myöntää Suomalaiselle yksityis henkilölle vakuutusta ,kaikista yhteydenotoista huolimatta HEILLÄ EI OLLUT IKINÄ TARKOITUSKAAN TEHDÄ MITÄÄN VAKUUTUSTA SUOMALAISELLE HENKILÖLLE! Kesti kuukausia kyseinen prosessi ihan vain tiedoksi.
        Heillä AIG:llä on muita tarkoituksia olla Suomessa, Amerikkaa nääs ja taitaa olla vaan sotajutut mielessä ,pitäähän ne Ameeriikan koneet ja muut olla vakuutettuina,jos jotakin sattuu.


    • ota-ensin-selvää

      >> Suomen vakuutusyhtiöiden hinnat ovat kaikki KARTELISSA lähes samat mutta verrattuna eu hintoihin lähes 20 kertaiset. >>

      Mitä helskutan roskaa sinä "metsäkoira" oikein jauhat. Tyttäreni opiskeli 3 vuotta Ranskassa. Yksityishenkilön vakuutukset (kotari, auto, sairaskulu) olivat siellä 4-6 kertaa kalliimmat, kuin Suomessa.

      Aika säälittävä poloinen olet.

      • Metsäkoira

        Tyttäresi voi opiskella ihan missä vaan vaikka 5 vuotta mutta vakuutusyhtiöt opiskelevat kuinka saadaan lisää rahaa.
        Olet tietysti suurena "porhona" ostanut tyttärelle parasta mitä rahalla saa Ranskassa.
        Ranskassa autovakuutukset ovat 200-450€ haarukassa pikku autolla jossa olet henkilökohtainen käyttäjä ym pikku juttua joita ei Suomen yhtiöt ole vieläkään noteeranneet johtuen että vak yhtiöt tienaavat paljon enempi tällä systeemillä.
        Itse opiskelin Ranskassa ja Espanjassa vuosia ja näin ollen tiedän kyllä mistä on kyse kirjoituksessasi, on olemassa yksityisiä sairas vakuutuksia ym Ranskassa, niissä vain on hintahaitari hyvinkin suuri tälläkin hetkellä , mutta palataampa ihan pakollisiin auto vakuutuksiin niin niissä on kyllä Eu:n sisällä huomattava hintaero Suomeen verrattuna ja etenkin on laitettu riski asiat oikeaan järjestykseen,kuten montako vuotta olet ajanut autoa sekä mikä korttiluokka ,montako kolari asiaa ollut historiassa, ajatko itse autoasi vai käyttääkö sitä muut perheen jäsenet,paljonko kilometrejä vuodessa, tuosta muodostuu hieman erilaisia hintoja, mutta ei Suomen yhtiöillä.
        Olet nähtävästi niitä "sinisilmäisiä" jotka uskovat Suomen vakuutusyhtiöihin kuin uuteen köyteen!
        Nyt voisit ota-ensin-selvää aloittaa tutkimaan Suomen vakuutusyhtiöiden tilejä sekä taseita kuin myös palkkio järjestelmiä johtoportaalle,tuo tutkiminen saattaa "vapauttaa" sinutkin pahan pannasta!


      • ota-ensin-selvää

        >> ja etenkin on laitettu riski asiat oikeaan järjestykseen,kuten montako vuotta olet ajanut autoa sekä mikä korttiluokka ,montako kolari asiaa ollut historiassa, ajatko itse autoasi vai käyttääkö sitä muut perheen jäsenet,paljonko kilometrejä vuodessa, tuosta muodostuu hieman erilaisia hintoja, mutta ei Suomen yhtiöillä. >>

        Kyllä riskiluokitus on käytössä Suomen yhtiöilläkin. Asuinpaikka, henkilön ikä, auton teho/painosuhde, auton hinta, korjaushinnasto, kolarien määrä historiassa, jne. vaikuttaa. Tokihan kunkin yhtiön laskentakaavat ovat näiden yhtiöiden liikesalaisuuksia, eivät julkista tietoa.

        Mitä Ranskan "pikkuauton" autovakuutuksiin tulee, ota myös huomioon autojen hinnat. Sellainen 60.000-80.000 ajettu käytetty hyväkuntoinen Rellu/Citikka/Pösö irtoaa alta 2.000 euron. Ei kai sellaiseen kukaan edes ehdota tonnin-parin autovakuutuksia...

        >> Nyt voisit ota-ensin-selvää aloittaa tutkimaan Suomen vakuutusyhtiöiden tilejä sekä taseita kuin myös palkkio järjestelmiä johtoportaalle,tuo tutkiminen saattaa "vapauttaa" sinutkin pahan pannasta! >>

        Olen kuules tutkinut noita tilinpäätöksiä ja taseita paljonkin. Siksi olen hankkiutunut tyytyväiseksi vakuutusyhtiön osakkeenomistajaksi. Hyvää johtoa kuuluukin palkita, koska se tuo minulle osinkoja ja omaisuuden arvonnousua.

        Tuo johdon palkkiojärjestelmistä napiseminen on lapsellista populismia ja tietämättömyyttä. Esimerkiksi IFin vakuutusmaksutulot ovat suunnilleen 4,5 MILJARDIA euroa vuodessa. Noissa luvuissa on aivan yhdentekevää millaisia palkkioita johdolle maksetaan. Yhtiön kannalta ne ovat kuin hyttysen kusi valtameressä. Mutta kyllähän ne liksat aiheuttavat kateutta ja katkeruutta joissakin persujen äänestäjissä.


      • Orjapiiskurit

        Kaltasiasi "ihmisiä" jos nyt tunnet olevasi "ihminen" on Suomessa liian monta ja moraalisi hukassa kaikessa johtuen rahasta joka sinun pitää hyvin nopeasti saada taskuisi/tileillesi.
        Suuri todellinen maksaja on sinunkin rahoissasi Suomen kansalainen veronmaksaja maksaessaan suuria liikennevakuutus maksuja jotka menevät SINULLE ota-ensin-selvää.(Maksuissa on "tyhjää" yli 65% tällä hetkellä pakollisiin liikennevakuutuksiin)Puhumattakaan muista vakuutusyhtiöiden "keksinnöistä".
        Suomen valtiollinen tilanne monissa asioissa olisi huomattavasti parempi mutta sinä tarvitset lisää rahaa jota yli kaiken rakastat,valitettavasti niin on Suomen hallitukset eliitilläkin pääosia.
        Koko Suomen valtiollisesta toiminnasta et kuitenkaan välitä yhtään etkä tulekkaan välittämään rahoinesi.
        Meillä Suomessa on aivan liian paljon kaltaisiasi henkilöitä jotka ovat ahneuksissaan ajaneet osaltaan Suomen kriisiin, hyvin valitettavaa kun mikään ei riitä "eräille"osakkeen omistajille!
        NOISSA LUVUISSA ON YHDENTEKEVÄÄ MILLASIA PALKKIOTA MAKSETAAN! Kuulostaa hieman nykytodellisuudelta kaikissa Suomen suurissa yhtiöissä,nimeämättä sen paremmin.
        Tulihan se sieltä ahneuden tietämys julki Suomen kansalle.
        Valitettavasti olen vakaumukseltani vapaa poliittisesta toiminnasta kaikilta osin.

        Ehkä avarran näkemääsi maailmankatsomustasi hieman lisää vielä?


    • 9-6
    • kalliitahan.ne.on

      Suomessa ei vakuutusyhtiöt ota huomioon esim. ajokilometrien määrää, mikä muualla
      otetaan huomioon. Vähän ajavat maksavat paljon ajavien kuluja.

      Autovakuutusehdot on muuttuneet asiakkaille epäedullisempaan suuntaan ; mm.
      aikaisemmin toiminimellä toimineet ei enää saa pitää entisiä bonuksiaan, jos autoilu
      jatkuu yksityisenä.

    • Riskiluokitusta ei ole käytössä juurikaan Suomen yhdelläkään pakollista liikenne vakuutusta tekevällä yhtiöllä.
      Tarkastelimme asiaa ja kiinnitimme huomioita erittäin tarkasti vakuutuksissa ,kuka henkilö montako vuotta ajanut ym ,lopputulos oli maaginen, 25 vuotias henkilö kortti ollut 3 vuotta ei juurikaan ajokokemusta B kortti,verrattuna pitkään ajokokemukseen ammattikuljettajana 32v olleella henkilöllä ABECDE saman auton pakollinen liikennevakuutus lähes eurolleen sama jokaisella Suomen vakuutusyhtiöllä.
      Kaikki muutkin oleelliset seikat puuttuvat vakuutusyhtiöiden hommista,johtuen siitä saa enempi rahaa jaettavaksi palkkioina ,optioina,palkitsemisina,auto eduilla,vapailla vakuutuksilla johtoportaalle ym ym etua.
      Tämä on faktaa.
      Tämä on myös vakuutusyhtöiden salaista "sopimusta" nähtävästi.
      Pakollinen liikkennevakuutus, hinnan ollessa 150,-€vuosi, vakuutusyhtiö tienaa 4 miljonasta autosta miljoonia euroja vaikkakin osa joutuu tahtomattaan kolareihin,joista voi muutaman miljoonan vähentää kuluihin kolareista ym . Keskinäinen hoitaa henkilövahinkot taas erikseen valtion varoista suurimmilta osin.
      Ruotsissa,Norjassa,Euroopan monissa maissa huomioidaan oleellinen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe