Suomen sosiaalitukiloisien kuninkaat 2014 !

RikkaatSosiaaliloiset

Rikas sossutuettu kansa

Paljonkohan valtion kassaan tulisi lisää rahaa, jos omistusasumisen korkovähennyksiä ei saisi enää tehdä verotuksessa?

Moni sosiaalirasisti manaa vähävaraisten vuokra-asumisen asumistuen maksamista Kelasta, mutta Suomessa tuetaan vuokra-asumistakin enemmän omistusasumista omistusasunnon korkovähennyksen kautta. Siis hyväosaisten sosiaalipummailua. Ymmärrän että köyhiä autetaan, mutta että hyvätuloisia omistusasujiakin.

No Suomessa on sekin outous että köyhin viidennes saa 25% sosiaalituista, siis köyhät, työttömät ym. mutta rikkain viidennes, siis oikein hyvätuloiset saavat Suomen sosiaalituista 17%, muut jotain näiden kahden välistä. Tämä kertoo sen että kaikki suomalaiset ovat sosiaalipummeja, myös rikkaat.

Varakkaimmat nostavat Suomessa sosiaalitukia melkein yhtä paljon kuin köyhimmät
https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/10/hatkahdyttava-tilasto-varakkaat-nostavat-suomen-sosiaalituet/

No ovathan Suomen rikkain mies useamman miljardin euron omistaja Antti Herlin ja parikymmentä miljoonaa viime vuonna tehnyt Björn "Nalle" Wahlroos Suomen suurimmat maataloussosiaalituen saajat, ja samalla viime vuoden sosiaalitukikuninkaat! Antti Herlin sai viime vuonna maataloustukea 304 306 euroa. Björn Wahlroos sen sijaan kuittasi tukia piirun verran yli 240 000 euroa. Herrat ovat saaneet jo vuosia sivutoimisina maanviljelijöinä jättimaataloustukia, ollen itse asiassa kaikkien aikojen eniten Suomessa sosiaalitukia saaneita henkilöitä. Useita miljoonia euroja sosiaalitukia imeneitä loisia. On se metkaa että Suomen rikkain mies on samaan aikaan Suomen eniten sosiaalitukia saava henkilö -Suomen sosiaalitukiloisien kuningas!

Antti Herlinin maataloustukisumma pompsahti, Wahlroosin tuki ennallaan
http://www.mtv.fi/uutiset/talous/artikkeli/antti-herlinin-maataloustukisumma-pompsahti-wahlroosin-tuki-ennallaan/4897784

Kaiken lisäksi herrat välttyvät lähes kokonaan veronmaksulta jättituloistaan Suomen oikeistohallitusten luomilla verotusmalleilla, jotka suosivat pääoma- ja yhteisötulojen saajia.

Miljardööri Antti Herlin sekä miljonäärit kuten pääministeri Juha Sipilä ovat saaneet nauttia Suomen rikkaille tarjoamista veroeduista. Täysin laillisesti.

http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/?shared=290501-bda27d60-500

Tässä on linkki todella hyvään artikkeliin miten rikkaat Suomessa piilottavat tulonsa. Järkyttävä järjestelmä luotu, jolla tuloeroja kasvatetaan ja rikkaat välttyvät veroilta lähes kokonaan. Ja vielä yksipuolinen yhteiskuntasopimus työntekijöille ja tuet leikkuuseen köyhiltä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • FaktatFaktoina

   Porvarihallitusjohdossa siis kepu- tai kokkarepääministeri ruorissa Suomen valtionvelkaa on otettu 100 miljardia euroa, samalla kun hyvinvointia on porvari-ideologialla alasajettu. Hyöty on mennyt hyväosaisten, elinkeinoelämän, pääomapiirien, rikkaiden ja varakkaiden taskuihin. 100 miljardia valtionvelan nostoa siis rikkaiden veroaleen, hyvä porvarit!

   Viimeksi SDP-pääministeri Paavo Lipponen laski kahden kautensa aikana kepun Esko Ahon 50 miljardilla eurolla (muutettu markoista) nostamaa jättivaltionvelkaa. Vain kokoomuksen pääministerikaudella Jyrki Katainen on tehnyt pahempaa saldoa 50 miljardin euron valtiovelan nostolla. Palkkiovirkahan siitä tuli kuten myös Esko Aholle.

   • jhyt654

    aloittajlle.. hyvä..täyttä asiaa.. mutta komentoi myös ilta-sanomien foorumile jossa nuorkokoomusloiset riehuu!


   • MaksettuTotuus
    jhyt654 kirjoitti:

    aloittajlle.. hyvä..täyttä asiaa.. mutta komentoi myös ilta-sanomien foorumile jossa nuorkokoomusloiset riehuu!

    Joo huomattu on että EK:n trolliarmeijan hybridisotilaat massapostittaa SSS-tukea Eteläranta 10:stä. Mutta palkkaa vastaan on pakko tehdä ylitöitä, on se EK kuitenkin tunnetusti kova orjapiiskuri.


   • huomattuon

   • isänmaanetu
    jhyt654 kirjoitti:

    aloittajlle.. hyvä..täyttä asiaa.. mutta komentoi myös ilta-sanomien foorumile jossa nuorkokoomusloiset riehuu!

    Asiaa! Kauppalehtikin on myös sellainen paikka jossa nämä verovilppiveijjarit piileskelevät.


  • opelius

   Eija-Riitta Korhola avautuu Helsingin Sanomissa, ettei asetu eduskuntavaaleissa ehdolle, koska hänellä ei ole siihen omien sanojensa mukaan taloudellisesti varaa. Näin puhuu siis nainen, joka nostaa 8 500 euroa kuukaudessa europarlamentista niin sanottua siirtymäkorvausta, Marin kirjoitti blogissaan lauantaina.

   Marin ihmetteli Korholan kommenttia, jona mukaan ”tavalliselle ihmiselle (vaaleihin) osallistumisesta on tullut vaikeaa”.

   – Onko kukaan kertonut Korholalle, ettei tavallinen ihminen saa 8 500 euroa kuukaudessa tekemättä mitään, eikä valtaosa tavallisista ihmisistä voi edes haaveilla tällaisesta kuukausiansiosta, vaikka tekisi koko ikänsä töitä, Marin kirjoitti.

   Korhola korostaa, että siirtymäkorvaus on käytännössä ansiosidonnainen irtisanomissuoja.

   –Siirtymäkorvaus on fakta. Minä en sitä keksinyt. Se tulee EU:sta minulle Suomeen, jonne maksan siitä verot. En tiennyt siitä etukäteen mutta se oli helpotus: verojen jälkeen saan sen avulla maksettua vaalivelkani, edes tuhatta euroa ei jää yli. Mutta olen kiitollinen, Korhola kirjoittaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   325
   3849
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2410
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1726
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1503
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   1168
  6. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   973
  7. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   960
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   203
   847
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   116
   792
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   770
  Aihe