Onkohan noi tulijatt ihan tervetulleita?

16012016

Onneksi Inkeroisten Matu-keskus Kantri näkyi olevan vielä tyhjältään tänään klo. 15 maissa tänään, ainakin vaikutti siltä? Hyvä näin. Tämmöisiä uimahalleissa
törkyileviä mamuja emme ole vailla paikkakunnallemme:
http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/nuori-mies-aiheutti-jarkytysta-naisten-suihkutiloissa-turvapaikanhakijoille-porttikielto-vesi-
jatuliin/717596/
Kuusankosken uimahallista on jo näiden käytöksestä poliisille tehty ilmoitus. Ovatko muuten Kouvolan uimahallit jo varautuneet näihin häiriköihin? Tuskin? Inksan uimahallissa on tähän asti ollut perinteisen rauhallista, mitenkähän tilanne tämmöiseltään jatkuu, jos nämä tulevat?
Näkeekö joku jotain myönteistä tästä mamutulvasta Inksaan? Katupartiot ovat tulevaisuudessa tervetulleita lapsiemme suojelemiseksi näiltä ja kylläkin muiltakin. Lasten koulumatkat on turvattava! Kantrin mamukeskus sijaitsee liian keskeisellä paikalla, Ala- ja Yläkoulu ovat vieressä, kuten kirjasto ja kaupat. Alkaa jo usko mennä, että miten hommaa ihan ylätasollakin hoidetaan... Noin vaan keskelle rauhallista kylää pitää näitä elintasomatkailijoita majoittaa veronmaksajien rahoilla ja tämä sakki kyllä vaatia osaa.....

30

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19012016

      Inkeroisten Kantrin Mamu-keskus näytti vielä nyt illan pimetessä pimeä olevan, vain yhdessä ikkunassa valoa näkyi. Hyvä näin! Kyllä vahvasti ihmetyttää tämmöisen vastaanottokeskuksen perustaminen ihan keskelle taajamaa!! Onkohan toimintakaan ihan laillista? Jos omakotiasukas haluaa jonkin koirankoppia isomman rakennuksen tontilleen tehdä, niin kaikenmaailman luvat tarvitaan ja naapureilta vielä lausunnot ja luvat, näin se menee, mutta...
      Vastaanottokeskus: Mitään tolkkua ei ole. Muutetaan Hotelli-Ravintolan toiminta ihan toiseksi: Laittomien maahantulijoiden vastaanottokeskukseksi. Se käy muka ihan noin vaan!! Edes seinänaapureille ei mitään ennakkoon muka tarvitse tiedoittaa, eikä tiedoiteta! (lähde: sanomalehti Keskilaakso). Kaupungin valvontaviranomaiset ovat ns. sormi suussa, eivät muka mitään asialle voi. Pelko on iskeytynyt taajamaan, mitähän sakkia tänne on tulossa, ei tietoa, ja eikä tietoakaan luvatusta tiedoitustilaisuudesta!!

      Ja mahdolliset tulevat asukkaat sitten: Paperit heillä ovat yleensä hukassa tai pääsääntöisesti väärennetyt. Viimeisen päälle hienot kännykät tietysti säilyivät ankaran haaksirikonkin jälkeen, kun pakoon päästiin, kun kaikki sukulaiset oli tapettu tai vangiksi jääneet....Sitten kaameat sadut, mistä muka ollaan ja mitä koettu. Näiden poikien ja miesten taustoista ei tiedetä yhtään mitään. Pikkuhiljaa selkenee sekin näköjään, että mitä sotarikollisia ja päänkatkojia tänne tulee. Linkata en nyt viitsi, etsivä löytää.. Kuka turvaa meidät asukkaat, jos tämä epämääräinen porukka tänne tulee ja kuka turvaa Inksan VOKin tulevan henkilöstön turvallisuuden? Ei näköjään tällä uskomalla kukaan. Kuka turvaa sitten muka lastemme koulumatkat ja normaalin tähän asti tapahtuneen vapaan liikkumisen. Ei kukaan.. Tähän on tultu, kun rajat avattiin. Järkyttävin tähänastisista tiedoista on ollut eilen selvinnyt kuva YLEn kuuluisasta pakolaisillasta: Edessä toimittaja ja tulkki haastattelevat mamua: ei me kaikki olla semmoisia muka... Takana sitten lymyilee kurkunkatkoja....Etsikää kuva ja oikeaa tietoa, Internetistä löytyy kun etsii, etsivä löytää!

      Hämmästyttävää ylimielisyyttä:
      Mutta kun se Oulun Hiukkavaaran puuro on vain niin huonoa, kertoilee hyvinsyönyt armeijan upseeri, jolta muka "kaikki omaiset on tapettu" ja pistää noin vaan puurolakon pystyyn. Onko tämmöinen oikeaa turvapaikan hakua? Nämäkin Keltsulla aiemmin olleet ja nähdyt hyvinsyöneet porsot eivä ikinä olleet sotaa mielestäni nähneetkään?
      Käsittämätöntä ylimielistä sakkia on Inksaankin tulossa, jos tämmöisiä ovat, toivottavasti ei ja ovat edes perheitä.

      • Ohi_ajanut_19.15

        MInusta eilen klo. 19 jälkeen oli valot useammassa huoneessa (takapihan puolella)


      • weerqe

        ei helvetti onko ne tulleet sittenkin voi vittu


    • ei.hyvä.heilu

      Vanhan Alkon kulmilla kyyristeli kolme matua hämärässä.. Vähän pelotti kävellä ohi.

    • Tulossa_on_kaikkea

      No kohta sielläkin valtaväestö saa kokea paikallisen median ja vihreiden rasistisuuden heitä kohtaan. No eihän tuo muuta kun nauraatta, mutta silti uutisointia ja joku muutama jopa ottanut tosissaan.

      http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/01/19/Katupartio pelotti uimahallin asiakkaita Kuusankoskella — eivät uskaltaneet tulla sisään/2016220172607/4

      Paikalliset vihreät ja paikallinen lehti kuulemma hommaamassa tänne taas porukkaa johonkin meillä on unelma tapahtumaan. Kuten nuo Tampereen pellet.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011720972152_uu.shtml

    • AitoSuvaitsevainen

      Se on vaan kumma, että kansan tahdon vastaisesti tämä koko touhu hoidetaan näin. Emme kukaan tahdo näitä tänne.

      • Rasistiko

        Tämä.. Jumalauta mielipidemittauksissa yli 70% kansasta pistäisi pillit pussiin ja lopettaisi turvapaikanhakijoiden vastaanoton.. 90% kansasta alkaisi säännöstelemään otettavia, esim nuoret yksinäiset miehet eivät saisi paikkoja vaan perheet..

        Silti mikään ei muutu, mitä tämä tarkoittaa? No sitä että päättäjät ja heidän läheisensä repivät tästä turvapaikkaturismista miljoonia..


      • näin

        Tällä hetkellä suvaitsevat pitävät asiasta niin kovaa meteliä että tämä saadaan häviämään syyllistämisen avulla. Suomalaisten pitäisi entistä enemmän ryhmittyä ja tuoda julki mitä mieltä ovat.. Rajat kiinni mielenosoituksissa on jo selvästi näkyvissä kumpaa porukkaa on enemmän! Aktivoitukaa ihmiset vielä kun on jotain minkä puolesta taistella..

        Tuokaa kantanne julki ja ajatelkaa jos 4miljoonaa muuta samaa mieltä olevaa suomalaista toimisi näin!!! Invaasio loppuisi kuin seinään.


      • willisvihtori

        Noo eiköhän ihmisten silmät avaudu kun kesä tulee ja mamulaumat lähtee liikkeelle pesistään...........ehkäpä moni suvakki muuttaa kantaansa Mutta on tosi järkyttävää että ihmisten pitää pelätä omassa maassan. eikö todellakaan mitään mahda tuolle ongelmalle ? Missä on päättäjät? olisiko aika tehdä asialle jotain ?


    • Jäkätijäks

      Euroopan johtajat eivät tiedä, miten menetellä pakolaistulvan kanssa tai jos tietävätkin, niin panttaavat tietonsa kansalaisiltaan. EU:n viisaat päättivät ”kostaa” talouspakotteilla Putinille/Venäjälle mm. mielivaltaisen maahantunkeutuminen Ukrainaan ( Krim). Nyt Putin purkaa talouspakotteita iskemällä EU:n ulkopuoliseen kriisipesäkkeisiin (Syyria) ja ajamalla pelokkaat ihmiset pois kodeistaan. Venäjän yhtenä tavoitteena on saada ohjattua ihmismassat harvaanasuttuun ja hyvinvoivaan Pohjolaan. Tarvitseeko Putinin neuvotella minkään valtion kanssa pakolaiskiintiöistä? Venäjän kautta kulkevasta kansainvaelluksesta ei tule Venäjälle pysyvää taloudellista rasitetta kuten EU-maille. Ovelaa?
      Meiltä vaaditaan suvaitsevaisuutta. Meiltä kielletään rasistiset puheet ja käytös. Valistuksen sanahelinänä esitetään, että ainahan kansainvaelluksia on ollut ja siirtolaisuutta paremman elämän toivossa. Kuka kertoisi meille tietämättömille, miten diktaattorien on yleensä käynyt? Kuka selittäisi meille, miten historia toistaa itseään?
      Vanha sananlasku kuitenkin pitänee paikkansa: Oma maa mansikka, muu maa mustikka.

    • Ohi010216

      Ajelin tämän surkuhupaisan Vastaanottokeskus Kantrin ohi illalla kuuden-seitsemän välillä. Oli todella ilo havaita, että vain parissa huoneessa näytti valo olevan. Eipä valoja hotellisiipeen todella olla kyläläisten mielestä haluamassakaan! Tosipakolaiset, perheet ovat kylälle ehdottoman tervetulleita, mutta näitä nuoria röyhkeitä kolleja, elintasokoijareita, mahdollisesti rikollisia, ISIS-terroristejä...kukahan näistä selvän saa, tulemme vieroksumaan!

    • vulva

      Eilen bussillinen niitä ilmesty aamupäiväl PERSKELEES!!!!!

    • saatutietoatänään

      Pitäkääpä silmällä, ettei tämä Kouvolassa oleileva etsintäkuulutettu sotarikollinen vaan Kantrissa majaile. Katsokaa etsintäkuulutuksesta kuvaa ja painakaa mieleenne! Jos kylällä näkyy, niin heti soitto 112! Tuskinpa tämä rikollinen omalla nimelläään Suomessa esiintyy?
      Sotarikollinen Muhanad Jalal asuu Kouvolassa:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14102954/sotarikollinen-muhanad-jalal-asuu-kouvolassa
      http://mvlehti.net/2016/02/02/sotarikollinen-muhanad-jalal-asuu-kouvolassa/

      • KaveritTietääAina

        On tullut jo paljon aikaisemmin. Satu Kurri ja Kouvolan Sanomat valaisee asiaa kysyttäessä.


    • hattuwt

      Suvaitsevaisto on pitänyt muslimilaumojen tuloa työllistävänä. Tähänmennessä työtehtävät ovat lisääntyneet poliiseilla, rajavartiolaitoksella, armeijalla ja vartiointiliikkeissä. Mitä tämä kaikki maksaa on eri asia.

      • Mitään_ette_voi

        Meillä on unelma. Suomalaiset on kohta vähemmistö. Paikallinen lehti ja vihreät täyttää unelmansa.

        Meillä on se hyvä etulyönti että vaikka ollaan lehden toimituksessa suojatyöpaikassa tai vihreä hormoonipelle niin jos meitä arvostelee niin suvaitsevuus on meidän puolella. Meidän etu on tyhmät suomalaiset jotka ei edes ymmärrä vaikka läheinen raiskattaisiin.


    • ähhymmm
    • Hyvähyvä

      Onon.. Tänään näytti taas vastaanottokomitea olevan vastassa.. n10 pilottitakkista sälliä partioi kylillä :)

    • Can040216

      Mielihyvällä voidaan todeta, mikäli Keskilaakso-lehden uutinen 04.02 pitää paikkansa, että kyläläisten esittämien toivomusten mukaan Kantrin tiloihin majoitetut laittomat maahantulijat ovat "perheitä ja muutama yksinäinen nainen". Toivottavasti linja säilyy! Katupartioiden näyttäytyminen on myös positiivistä, mikäli edellinen reply paikkaansa pitää.!

    • Eihyvältänäytä

      Onkohan taas meitä höynäytetty tai jopa meille Inksalaisille valehdeltu? Vai perheitä ja muutama yksin tullut nainen?? Mimmoisia perheitä? Minkä maalaisia nämä tunkeutujat ovat? Eipä ole vielä Kantrin pihalla muita näkynyt, kuin näitä karvanaamajätkiä, tai -lapsosia tupakilla. Kertovat kylällä, että on jossakin tyttöjäkin näkynyt? Mikähän on tilanne ihan nyt Kantrissa? Eiköhän joku vastuuhenkilö voisi vastata niin, että "Korvenkylän ja Veikkolan mummitkin" taas uskaltaisi kauppoihin mennä. Keltsun kokemukset olivat näistä kuulemma karmeat. Älkää nyt vaan hyssytelkö näitä....

      • eisanatriitä

        Eikös ne siellä Keltakankaalla pistäny viemäritkin tukkoon ? Nämä aavikkosoturit ei ole menestyneet oikein missään, aina on jotain pielessä ? Joko ruoka on huonoa tai sitten palvelu ei pelaa, siis pitää siivota omat sotkut pois ? Kyllä siinä alkaa isompaakin miestä kyrsimään ja syystäkin. Mutta kuitenkin me ollaan tulevaisuudessa näiden kanssa aivan ihmeissämme.


    • siivotkaaite

      Inksalaiset ovat karvakäsien orjia. Palvelkaa uusia kuninkaitanne kurjat.

    • Hannelenpuhe
      • iteoothannele

        kuka on hannele ja miksi sen puheet pitäis kiinnostaa


    • suvakkihömppää
    • kivakunkysyit

      kiitos aloittajalle kysymästä! Ovat he, tervetuloa! :)

    • maukka1997

      eilen kantrin mamu-lapset jäivät kiinni varastelusta S-marketissa. Otin kiinni ja lukitsin kellariini

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe