Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raamatun oppi kommunismi ,puhtaapaa

Abrahamm

, jossa opetetaan lähimmäisen rakkautta yhteisen hyväksi.
Tätä ei meidän pikkuporvarit sulata, vaikka kommunistien lailla ovat pääeet ihmisarvoiseen elämään, lähes tasavertaisesti.

Nyt huipulla ,haluavat entiset toverinsa alistaa!

8

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se mitä Jeesus opetti on todellakin kommunismin kaltaista. Jotkut sanovat että juutalaiset keksivät kristinuskon että tehdä muista ihmisistä orjia heille. Juutalaisten pyhässä kirjassahan (torah, "vanha testamentti") Jumala oli kommunismia, globaalismia, ihmisten yhdistymistä ja yhteistyötä vastaan Baabelin tornin kertomuksessa.

      • KäänteistäJeesusMeinikiä

        Kummaa vaan, että juuri kommunistit orjuuttivat ja teurastivat ihmisiä liukuhihna periaatteella omassa neuvosto paratiisissa ja sateliittikomu valtioissa. Ikään kuin käänteistä jeesusmeinikiä parhaimmillaan


      • Beowylf
        KäänteistäJeesusMeinikiä kirjoitti:

        Kummaa vaan, että juuri kommunistit orjuuttivat ja teurastivat ihmisiä liukuhihna periaatteella omassa neuvosto paratiisissa ja sateliittikomu valtioissa. Ikään kuin käänteistä jeesusmeinikiä parhaimmillaan

        Kommunismi oli läpeensä juutalaista, tästä asiasta on lukuisia todisteita:

        https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ
        http://josministries.prophpbb.com/topic7627.html
        http://josministries.prophpbb.com/topic13629.html

        Kristinusko on juutalainen *täysin luonnoton* orjauskonto, joka korostaa kaikenlaista luonnonvastaista ja häpeällistä toimintaa kuten uhriutumista, selibaattia ja köyhyydessä elämistä (jotta juutalainen herra voisi olla rikas).
        http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html

        Juutalaiskristillisen poskenkääntämisen takia vääryydentekemiseen ei puututa niin helposti kuin aikoina ennen kristinuskoa. "Kaikki on yhtä Jeesuksessa Kristuksessa - ei ole juutalaista eikä kreikkalaista" sekoilujen takia nykyisin ajetaan rajoja alas.


      • Eevert.Epäusko

        On helppoa pitäytyä mielipiteissä jotka ovat saaneet "ryhmähyväksynnän".
        Niillähän on taipumuksia olla "vain ainoastaanmeillä" sertifikaatti. Tutustuminen noihin alan teoksiin käy vieläkin "esilukijoiden" kautta ja siten käskyt ja kiellot värittyvät "konjunktuurien" mukaan. Sen seurauksina kansakunnatkin ei vain ihmisryhmät joutuvat "ryhmäkusetuksen" uhreiksi.
        Jos mielipiteen ja ajatuksen ohjaajina ovat ainoastaan nuo "tuujupet ja juutupat" on käsityskyky ympäristöstä kuten aikoinnan N-Liitossa ja nykyisin USA ssa perin "kepoisalla" pohjalla. Se että varallisuus jakautuu epätasaisesti on jokaisen yhteiskuntajärjestyksen olennaispiirre. Ei koskaan eikä missään ole tasajakoa ja vaikka sellainen saataisiin tänään tilanne huommenna olisi jo toinen. Ja mitä taas noihin perinnönjakoihin tulee niissä aina käy jotenkin "köppösesti" kuten aikoinaan Kainin ja Abelin tapauksessa .Kivi kopsahtaa ja perintö jakautuu henkiinjääneiden kesken !


    • tuskinpakommari

      Raamatussa on kirjoitettuna monenlaisia asiota ja Jeesus puhui monenlaisia asioita. Kun hakemalla haetaan, löytää jokainen omia intressejään tukevia kirjoituksia.

      Sanotaanhan siellä mm.
      -se jolla on, sille annetaan. Se jolla ei ole otetaan pois sekin mitä hän luulee omistavansa.
      - Se joka on uskollinen vähässä, sen minä laitan paljon haltijaksi.
      monia muita rahaan ja omistamiseen liittyviä vertauksia ja opetuksia

      Eihän Jeesuskaan liene tyhjätasku ollut, kun olihan Hänellä jopa oma varainhoitaja.

    • kuolkaakommarit

      Paavi Johannes Paavali II vihasi synnyinmaansa Puolan kommunisteja. Kommarit taas vihaavat kaikkia uskontoja paitsi ählämislamia, saatanan terroristit.

      • Vasha

        Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee ortodoksista kirkkoa...


      • Jotta.Sillee
        Vasha kirjoitti:

        Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee ortodoksista kirkkoa...

        A, elä sie veikkonen huoli ! Meilhä se on tuo vallal iha Lutterilaine hökötys. A hyö istuut niihe kirkkolois ja antaat nille sen mitä hyö pyytäät. Kerräävät veroloi ja pistäät viel vähä lissää valtion pussist. Ja noil jotka kirjottellot paksui kirjoloi kielloist toiste pussiloihi joutumisest toise pussiloit vaste antaat rahaappuu ja apurahhoi. Jotta sillee on mänt tää touhu jonnii joutavuuksii .
        Ne joil on liikarahhaa ottaat ja pannoot piiloo kuorloihi ja firmoloihi mikä mihinki. Jos joku sitte kyssyyt nii syytetää "valehtelust" siin saap syyttömätkii korvamakkeeta. Ja politrukkiloihi saap luotto olla niinko "Kivennavan munamyyjii Viipurin toril" sillon kun siel oltii. Huusiit jotta tiäl o koko Kannakse suurimmat munat. Siihen sano Salmin ukko jotta: "Vot avvappa liitinki ni mitataa onko isomp ku on mulla."


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe