Tämä om hauska...

H_Auska

Hong Kongissa toimiva Next Media uutisoi viikonloppuna Juha Sipilän ”alaikäisestä” pakolaislapsi Fahad Firasista. Suomi pääsi komeasti maailmankartalle.
Ankarasta maahanmuuttopolitiikasta tunnetussa Kiinassa ihmeteltiin, miten Suomen pääministeri kehtasi esiintyä samalla uutisvideolla Firasin kanssa, kun tämä valehteli silmät kirkkaana iästään.
Next Media teki tapauksesta jopa humoristisen 3D-animaation, jossa pääministeri kättelee käsipainotreeniä tekevää Firasia.
Lisäksi videolla esiintyy Sipilän kuuluisa Kempeleen-asunto. Sisäänheittäjänä toimiva hymyilevä pääministeri ohjaa kiinalaisvideolla bodaavan Firasin kotiinsa. Tämän jälkeen Firas johtaa joukon ISIS-terroristeja Eurooppaan.

9

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kouluttaja-

      onko linkkiä?

    • fgdgfjhn

      voi helvetti kuinka moni on kussut silmään meidänkin hallitusta,tyhmiä kuin saappaat,ku tullaan alaikäisinä vaikka ollaan paljonkin vanhempia.

      • Jokainenhan

        näkee jo päältäpäin, onko kyseessä 17-vuotias poika vain esimerkiksi 21-vuotias mies. Kun sen kansanmieskin näkee niin kyllä pääministerikin. Tuo pääministerille päin naamaa valehdellut kieroilija teki itsensä naurunalaiseksi ja sai aikaan vain sen, että hänet vikossa saateltiin rajan yli takaisin Ruotsiin, jossa hän oli elänyt jo vuosia.


    • ählämionkamelinpaskaa

      Suomalaisille nauretaan jo ympäri maailmaa. Eikä kusipää Sipilää edes hävetä. Eipä tule Suomeen enää kauaa turisteja. Venäläiset ovat jo lopettaneet, Japanilaiset ja Kiinalaiset eivät enää kykene naurultaan tulemaan. Ainoat turistit on ählämeitä, jotka täällä elätetään. Kyllä on suomalaiset tyhmiä!

    • KYLMÄTOTUUSKEMPELE

      Ei mitään tapoja, sivistystaso erilainen - ei siis mitään eikä minkäänlaista sivistystä eikä yleistietoa mistään. Huutavat, tönivät, tuijottavat, koskettelevat, raiskaavat, ovat laiskoja, eivät halua oppia muita kieliä, kulttuureja, historiaa ... Uskonto sanelee ja on syy kiinnostuksen puutteeseen !

      Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?

      Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.

      Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.

      Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

      Miksi Suomen vuonna 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ?

      Rajat avattiin kaikille, ihan kaikille, halukkaille tulla matkailemaan ja makoilemaan patjoillemme.

      Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiashallitusta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.

      Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri katoaa nopeasti - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.

      Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.

      Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja kansasta, kansanluonteesta, yritteliäisyydestä, rehellisyydestä, sitkeydestä, osaamisesta ja varsinkin hyvinvoinnista, jota riitti kaikille (ennen vuotta 2015).

      Kevennykseksi:

      Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

    • Meritähtönen

      Kevennykseksi:

      "Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan."

      Kyllä näyttää SPR:n siiderivalaille ja "meritähdille" kelpaavan.

      Meritähti on seksiaktiin kellistetty siiderivalas... huomaa tällaisen naisen (seksuaalista) aktiivisuutta kuvaava raajojen asento... siitä nimitys meritähti ;)

    • sotilaat

      Pitää niitä elättää sen ajan kun ne organisoi joukkonsa.

    • Itsekkin_tollo

      Mailma tarvitsee kaatopaikkoja ja Hong Kongissa ollaan ilahtuneita kun Suomi tarjoaa maaperäänsä sellaiseen, ja ei ole edes kaatopaikkamaksua. Ongelmajätteille on Kempeleessä ihan oma keräilypiste.

      Höh...tuliko tämä uutinen nyt väärälle sivulle...tarkoitus oli kirjoittaa ympäristöuutisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe