Kuka poistaisi Ari Koivusen tältä listalta?

Criitikko

Siis onhan tää kornia roikottaa tätä luuseria täällä tai oikeastaan missään. Joka artistilla on elinkaarensa. Ari Koivusella se päättyi sinne Idolseihin

76

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uudistustakaivataan

      Täältä voi poistaa lähes kaikki muut ja ottaa tilalle uusia. Mutta Ari Koivunen jää koska tämä on kotimaisten artistien ehdottomasti vilkkain palsta :)

      • ohisohis

        Täällä on kaksi-kolem Arin lähipiiriläistä/sukulaista keskustelemassa vakituisesti.


      • trollille
        ohisohis kirjoitti:

        Täällä on kaksi-kolem Arin lähipiiriläistä/sukulaista keskustelemassa vakituisesti.

        Tuskin lähipiiri tai sukulaiset tänne kirjoittaa, miks ihmeessä :)? Vai oletko sinä sellainen? minä en ainakaan ole, eikä tuskin nekään jotka jatkuvasti arvostelee ja trollaa tai ylenmäärin ylistää ja fantasioi laihuutta ja hiuksia.


    • taaskosealkaa

      vajakki on taas unohtanu lääkkeensä.

      • Muuonvaletta

        Ari Koivunen on niin täydellinen


    • hottia

      Jep. Ylistän laihuutta, ja hiuksia, mutta EN OLE Arille sukua. En ole hänen tuttujaankaan, vaan pelkkä ihailija. Amoral on hyvä bändi. Ei päättynyt Arin ura Idols-kisaan. Simsala pim, ja hokkuspokkus, keskustelu aiheesta alkakoot jälleen. Käykää Tubettamassa Idols Extra retki Korkeasaareen part one. Siinä nuori Ari pelkissä alushousuissa. Tuhannet kiitokset videon lataajalle!

      • trollihaisee

        kiva että susta vanhasta trollistakin on tullut lopulta arifani


    • eioleohikeskustelu

      Ari Koivunen elättää itsensä laulamalla. Tiedätte kyllä missä bändissä ja missä kaikissa muissakin jutuissa. Ei ole ohi ura. Ei todellakaan. Eikä ole luuseri. Paljon on oikeita faneja. Joku kateellinen täällä vaan haukkuu.

    • enoosukurutsaaja

      Tällä palstalla on lukuisia kommentteja eri ihmisiltä, joiden mielestä Ari on ihana, ja nämä henkilöt vihjailevat tavalla tai toisella haluavansa harrastaa se...siä Arin kanssa. (Saahan sitä aina haaveilla!)Veikkaampa että nuo henkilöt eivät ehkä hänelle sukua ole,heh:) Kyllä täällä on ihan oikeita faneja ottamassa kantaa asioihin. Itse kirjoitin tänne otsikolla "Ari Koivunen on sexy hottis". Ja sitä hän todella on. Ja sille et mitään voi.

      • terveisettrollille

        En ole kyllä huomannut kenenkään vihjailevan seksistä Arin kanssa, mutta jos sun tai ylempänä oleva viesti ovat sellaisia niin nuo luuranko- ja hiusfantasiat alkavat kuulostaa entistä kuvottavimmilta. Kiitos, vähemmän sellaista ja enemmän musiikkia. Todellinen fani arvostaa ihailemaansa artistia eikä käytä tätä omiin tarkoituksiinsa.
        Mitä tähän palstaan tule, niin taitaa olla ainoa hengisssä oleva s24 suomalaisten artistien palstoista.


      • kiinnostavakohde

        niinpä,ja keskustelu täällä on käynyt vilkkaana vuosikaudet!kyllä vaan ihmisiä näkyy kiinnostavan Arin tekemiset.


    • arvostankyllä

      Arvostan kyllä Aria todella paljon. Enkä koskaan käyttäisi häntä vain pelkkiin omiin tarkoituksiini, jos mahkuja häneen olisi. Ei ole sittemmin kauheasti mulla mahkuja häneen ollut. En tunne häntä, enkä tule koskaan tuntemaankaan. Missä minä muka häneen tutustuisin? Niin. En missään. Mutta ei se haittaa. Ainahan unelmoida saa...Ärsyttää kun kateelliset haukkuu häntä täällä. Ari on aivan ihana. Toivon kaikkea hyvää hänelle.

      • hyvähyvä

        En usko kenenkään olevan Arille kateellinen. Miksi ylipäänsä musiikin kuuntelija olisi jollekin esiintyjälle kateellinen? En usko myöskään kenenkään Arin muusikkokollegoista olevan hänelle kateellinen, hän ei kait ole vienyt mitään keneltäkään tai menestynyt niin paljon että aiheuttaisi sen takia kateutta, voin toki olla väärässäkin.
        Ainoat jotka taitavat häntä haukua on trollit jotka pyrkii ärsyttämään tai sattumoisn palstalle eksyneet Ari-vihaajat joita edelleen on heviporukoissa.
        Kritisoida sen sijaan voi fanitkin, kun taas yltiöpäinen kritiikitön palvonta voi olla myös ärsyttävää. Kaikkia unelmiaan ei tarvi välttämättä kirjoittaa julkisille foorumille, ellei sitten ole valmis erilaisiin vastauksiin.


    • enoomikääntrolli

      Edelleenkin Suomen parhaimpia laulajia. Ja edelleenkin näyttää ihanalta. Ja kyllä kelpais mullekkin petikaveriksi mennen tullen. Nam!!!

    • Arionedelleenkinparas

      Iso A ei ole mikään luuseri.Ja häntä ei väkisin "roikoteta" täällä,eikä missään muuallakaan.Hän vain yksinkertaisesti KIINNOSTAA ihmisiä edelleenkin niin kovasti, että häneen liittyvät keskustelut käyvät "kuumana" vieläkin.Hänellä on LUKUISIA faneja, jotka diggaavat hänestä sekä uskomattoman upean lauluäänen,sekä hyvän ulkonäön takia. Henkilökohtainen mielipiteeni on se että Amoral oli hyvä bändi ennen Ari Koivusta,mutta Arin tultua mukaan kuvioihin bändi on TÄYDELLINEN.Hyviä biisejä ja tajunnan kankaalle räjäyttävän ihana solisti.Eikö saisi Aria täällä ihannoida?Mitä sitten pitäisi?Jotain läskiä kaljamahaako,niinkö?Häh?

      • JumalaAuttaaSinuakin

        Olet siis multipersoona:D

        Montako sivupersoonaa sinulla on?

        T. Hoitajasi


    • kuollutpalsta

      Täällä on pari ihmistä, joista ainakin joku kuuluu johonkin lähipiiriin, koska keikka ym infot tulevat tänne melkein ennen kuin minnekään. Mutta siis vain pari, koska kirjoittelu on harvakseltaan tapahtuvaa, luk.uunottamatta Raskaan Joulun kiertueaikaa, jolloin tänne eksyy muitakin Raskaan Joulun faneja puhumaan RJstä. Ja tuosta ne kaksi kiihkofania eivät pidä koska joak viestissä pitäisi ylistää Aria yhtä monta kertaa kuin Pohjois Koreassa Suurta Johtajaa

      • tiedonjakaminen

        no en kuulu lähipiiriin enkä tunne Aria enkä hänen lähipiiriään vaikka usein päivitän tänne tulevia keikkatietoja toistenkin tiedoksi ja iloksi. Arihan ei itse kerro mitään tulevista keikoistaan eikä official facebookkaan ole ihan aina nopea päivityksissä. omien työvuorojen vuoksi on hyvä tietää mahdollisimman ajoissa milloin ja missä keikkoja on ja googlehan ne kertoo.


    • hehkutihehkuti

      Jutun pointti on kato siinä RJ ylistyksessä se, että Arilla on niin ihana ääni, ja on niin ihana muutenkin, että fanit haluis pelkästään hänen laulavan RJ:ssä. Liput konserttiin ostetaan vain hänen takiaan. Jos hänelle järjestettäisiin oma vastaavanlainen kiertue, niin kyllä myis kuin häkä. Enkä tarkoita et ne muutkaan mitään huonoja olis, mut Arissa vaan on sitä jotain, mikä niiltä muilta puuttuu...RJ:n ei kannata koskaan päästää irti Arista, tai kohta hoilotellaan tyhjille saleille!!!Jos Ari ei tuu, en mäkään tuu. Ja mä puhun nyt tässä samalla aika monen muunkin ihmisen puolesta. Oikeesti. Ari koivusella on tuhansia faneja...

      • HymynaamaKertaaTuhat

        On se hyvä että avohoitopotilaillekin järjestetään viihdykettä.


    • arionbest

      en edelleenkään ymmärrä,miksi se niin hirveesti rasittaa jotakuta tällä palstalla roikkuvaa,jos joku fanittaa Aria ihan kypällä.ensinnäkin Arilla on karismaa ja upea lauluääni ja Ari on monipuolinen esiintyjä.miksi ei sais fanittaa ja kehua Aria?ketäs tässä pitäis sitten fanittaa...jotain Loiriako?

      • ymmärryshoi

        Jos ymmärtäisit niin tästä ei tarvitsis palstaa kuluttaa. Sun fanittaminen on sokeeta ja haukut vainoharhaisesti kaikkea Arin ympärillä liikkuvaa kuin rakkikoira.


      • nettietiketti
        ymmärryshoi kirjoitti:

        Jos ymmärtäisit niin tästä ei tarvitsis palstaa kuluttaa. Sun fanittaminen on sokeeta ja haukut vainoharhaisesti kaikkea Arin ympärillä liikkuvaa kuin rakkikoira.

        Sinun kommenttisi ovat ne kaikkein turhimmat koska ainoastaan haukut muita kirjoittajia sen sijaan että sinulla olisi infoa tai asiallinen mielipide jostakin. Häiriköit lähes jokaisessa ketjussa joten ole hyvä ja pysy poissa palstalta kunnes osaat käyttäytyä.


      • oletoutotapaus
        ymmärryshoi kirjoitti:

        Jos ymmärtäisit niin tästä ei tarvitsis palstaa kuluttaa. Sun fanittaminen on sokeeta ja haukut vainoharhaisesti kaikkea Arin ympärillä liikkuvaa kuin rakkikoira.

        katoppas mitä kirjoitit,sinähän se tämän palstan haukkuja olet ja räksyttäjä,taas aloit haukkumaan.et osaa kommentoida asiallisesti.sinusta kaikkien muiden mielipiteet on aina vääriä ja itse olet olevinasi aina oikeassa.varsinkin jos joku kehuu Aria,niin heti tulet raivoomaan ja lyttäämään toisten mielipiteet.jos et pidä Arin musiikista,niin mitä länkytät täällä.täällä ei kukaan fanita Aria ihan sokeena,niinkuin sinä taas virheellisesti väität.jos joku haluaa,että Ari esim. esiintyis enemmän RJ-keikoilla ja ilmaisee sen täällä,niin alat heti haukkua ja raivota.meneppäs vähän ittees!joka ketjussa,missä ihmiset vaihtavat mielipiteitä,niin ei mene kauan ,kun ilmestyt riitaa haastamaan.


    • söpöliinii

      Onko ari tullut kaapista ulos vai menny sisään?

    • iteootluuseri

      Keskustelun aloittajalla ei joko ole oikeata realistista tietoa asioista, tai sitten hänen pitää ihan muuten vaan kokoajan trollata ja ihan periaatteesta haukkua kaikkea täällä ja kirjoittaa ihan potaskaa. Kaikkihan sen nyt tietävät, ettei Arin ura päättynyt Idolsseihin. Lieneekö keskustelun aloittaja koskaan edes kuunnellut Amoralia...?Ymmärrän oikein hyvin, jos arvostellaan lauluääntä, ulkonäköä ja biisejä niin puolesta, kuin vastaankin. Mutta en ymmärrä tuollaista epärealistista perätöntä haukkumista. Haukutaan että ura päättyi Idolsseihin, vaikka toinen on mukana vielä vuosia kisan jälkeenkin täysillä musamaailmassa...Amoralissa, RJ:ssä, Teatteri musiikaalin PÄÄOSASSA, omilla akustisilla cover-keikoillaan, ja niin edelleen...

    • veljenkaimankumminserkku

      Juu...Kyllä noi keikat ihan netistä löytyy googlettamalla,että ei tässä sukulainen tartte olla,et niistä tiedon saa:) En jaksa uskoa,että yksikään Arin sukulainen tai tuttu tänne mitään kirjoittelis.Eiköhän niillä oo parempaakin tekemistä.

    • weddingissoon

      Ai, että on ihan peräti kaksi tai kolme lähisukulaista täällä kuulolla, niinkö? No, eihän tässä sitten muuta kuin sellaiset terveiset vaan heille, että karkauspäivänä sitten tanssitaan häitä. Eikös se niin sovittu:) Varoittakaa nyt sitten Aria ajoissa, että osaa varautua siihen, että morsiamia on sitten kyllä tulossa useampia jonossa...Noh...Siitä valitsee itse sitten mieleisensä...:)Heh, heh:) Voi elämän kevät...Vai että muka vielä sukulaisia...TUSKIN!!! Täällä on korkeintaan vaan mun ysikymppinen mummo, joka hänkin eksyi tänne vahingossa, kun piti googlettaa Bingon uusi osoite.

    • wannabeMrsKoivunen

      Heh:D

    • fanejajavihaajiaeimuita

      Mun isovelikin (EHKÄ?) saattoi tossa pari tuntia sitten käydä täällä.OOH!Eli onhan täällä sukulaisia,mut EI Ari Koivusen sukulaisia.Taidat sinä joka väitit,että heitä muka täällä on,vaan toivoa että olis...Uskaltaisimpa väittää että ne on täällä kuule vain IN YOUR DREAMS!!!

    • heihaloooo

      Ari Koivusen sukulaiset tai hänen lähipiiriinsä kuuluvat ihmiset TUSKIN täällä mielipiteitään vaihtavat. Sitä en jaksa mitenkään uskoa. Suomi 24:lla ei muutenkaan varmasti muidenkaan kuuluisien artistien sukulaiset ja tutut kirjoittele. Korkeintaan jotkut pikkujulkkikset kuten esim. jotkut missit tai kaiken maailman "Viidakontähtöset" voivat ehkä käydä täällä tsekkaamassa omia sivustojaan ihan itse.

    • Monilahjakas.Cheek

      Cheek laulais tuonkin pojan koltiaisen suohon mennen tullen. On niin lahjakas, nero suorastaan. Aikamme Sibelius Cheek.

      • pieleenmeni

        Ceekki ei pysty laulamaan mitään. Ei mitään. Piste.


      • Osaava.suomimies

        Olen käsittänyt, että Cheek säveltää biisinsä. Olenko oikeassa vai väärässä? Ja hänellä on elämää vielä vuosikymmeniä edessä...
        Ja monilahjakas hän on todellakin. Rap yltää megasuosioon ja lauluääni on miellyttävä. Laulamista toivonkin häneltä lisää juuri tuon miellyttävän äänensä vuoksi.


      • Osaava.suomimies
        pieleenmeni kirjoitti:

        Ceekki ei pysty laulamaan mitään. Ei mitään. Piste.

        Pieleen meni juurikin sinulla. Cheekin lauluääni on erittäin miellyttävää.


      • nythulluhoitoon
        Osaava.suomimies kirjoitti:

        Olen käsittänyt, että Cheek säveltää biisinsä. Olenko oikeassa vai väärässä? Ja hänellä on elämää vielä vuosikymmeniä edessä...
        Ja monilahjakas hän on todellakin. Rap yltää megasuosioon ja lauluääni on miellyttävä. Laulamista toivonkin häneltä lisää juuri tuon miellyttävän äänensä vuoksi.

        pysy tältä palstalta poissa sen keekkis kanssa , on noloa sotkea tähän jotain kusista räppäriä, kun puhutaan huippulaulajasta.


      • kiikkionmiljonääri
        nythulluhoitoon kirjoitti:

        pysy tältä palstalta poissa sen keekkis kanssa , on noloa sotkea tähän jotain kusista räppäriä, kun puhutaan huippulaulajasta.

        kyllä kansa tietää. kiikki hyvä, arzukka huono. kiikki myy jäähallin täyteen hetkessä, arzukka laulaa poikaduettoja baarin nurkassa lonkeropalkalla.


      • hushushullut
        kiikkionmiljonääri kirjoitti:

        kyllä kansa tietää. kiikki hyvä, arzukka huono. kiikki myy jäähallin täyteen hetkessä, arzukka laulaa poikaduettoja baarin nurkassa lonkeropalkalla.

        oot samanlainen sekopää, kuin tuo toinenkin hurmoskeekki fani. voi keekkiparka, kaikki hourut on sen faneja. nyt painutte tältä palstalta äkkiä sekojuttuinenne.


      • tosinero

        siinäpä vasta neron sanoitus,, huhhuh! ja nyt sinne keekin palstoille ja pois täältä.


      • NauraaKuollakseen

        Cheek panee.


    • tähhähmitä

      Miltä ihmeen listalta? Täähän on mielipide palsta, eikä mikään TOP 10 lista.

    • niinjustii

      No, nimenomaan! Tämä on mielipide palsta! Ja täällä saa kehua, ihannoida ja ylistää, jos siltä tuntuu! Ja siitä on turha kenenkään ärsyyntyä! Toki myös negatiivisiakin kommentteja saa antaa, jos ei tykkää. Mutta kannattaa perustella kielteiset kommentit, eikä haukkua ilman syytä! Olenhan itsekin perustellut erittäin yksityiskohtaisesti miksi Ari on ihana. Niin äänen kuin ulkoisen olemuksensakin saralta.

      • Olenhulluinikinä

        Ari koivunen on niin täydellinen,

        Uskokaa jo.


    • lovehishands

      Okei...Meni ehkä vähän yltiömäiseksi "palvomiseksi", mutta minkäs teet...Jos mä lähestulkoot "Jumaloin" jotain henkilöä, niin kyllä silloin mun ihailuni on kieltämättä aika yltiömäistä ja kritiikitöntä. Mutta kun en mä keksi mitään negatiivista kritiikkiä Arista. Kun laulaa älyttömän hyvin, näyttää älyttömän hyvältä, ja on todella hyviä biisejä ja ammattitaitoinen bändi/säestäjä aina tilanteessa kuin tilanteessa taustalla, niin ei vaan ole mitään pahaa sanottavaa. On myös hyvin kohtelias, esim. aloittaa keikan tervehtimällä että "Hyvää iltaa, rakkaat ystävät". Osaa "ottaa yleisönsä", on monipuolinen esiintyjä , on karismaa jne. Ei kertakaikkiaan ole mitään negatiivista sanottavaa. Minkäs teet. Kun iso A on kuningas, niin on kuningas.

    • ylistäkäävaan

      minun mielestäni jokainen saa kehua ja ylistää Aria tällä palstalla niin paljon kuin haluaa,sillä tottahan se on että Ari on loistava ja monipuolinen esiintyjä.

    • IsoAonparasjuu

      Kyse on oikeanlaisesta MARKKINOINNISTA!!! Cheekin taustalla pyörii iso (ja arvatenkin kallis?)koneisto. Jos Ari Koivuselle tehtäisiin yhtä isolla rahalla uusi soololevy, ja sille pari hittiä ja vielä naama tv-mainokseen, niin Ari Koivunen myös myisi jäähallin täyteen hetkessä. Oh, for Christ sake, jopa MINÄ, tuntematon tavis, myisin jäähallin täyteen hetkessä, jos olisi samanlaiset taustajoukot, mitä Cheekillä. Rap-musa myy tällä hetkellä paremmin, mitä hevi, tai klassinen rock. Siitä syystä isoja levy-yhtiöitä kiinostaa Cheek. Aamen. Häivy sinä Cheek fani tältä palstalta leuhkimasta.

    • kunhakkuosuukultasuoneen

      Täällä Suomi24 palstalla on lukuisia kirjoituksia siitä, miten ihmiset haluaisivat kustantaa Ari Koivuselle uuden soololevyn, jos voittaisivat lotossa, tai muuten rikastuisivat. On vain ajan kysymys, milloin joku heistä todella rikastuu, ja alkaa Arille tämän kaltaista yhteistyötä sitten ehdottelemaan. Tai on vain ajan kysymys, milloin joku ökyrikas miljonääri keksii, että tehdäämpäs Ari levy...Se on sitten Koivusesta itsestä kiinni, että haluaako sellaiseen mukaan. Uskon että hänestä tullaan kuulemaan vielä ja kunnolla...(Amoralin ja muiden juttujen lisäksi.)

    • mullekanssa

      Eipä ole Koivusella hätäpäivää.Kaikenmaailman "miljonääri" vosut haluaisivat hänet oloneuvokseksi,"hottis" mimmit haluaisivat harrastaa seksiä, ja Lottovoittajat haluaisivat tehdä levyn!!!Niin, että jos joskus alkaisi laulaminen kyllästyttää,niin eipä ole hätäpäivää,heh:D

    • HiphoppopHH

      Oikeanlaisella markkinoinnilla myös Amoral myisi helpostikin jäähallin täyteen. Kyseisellä bändillä on todella hyviä biisejä. Jättimoguli ökyt levy-yhtiöt vain panostavat näihin räppäreihin, kun sitä räppiä suomalaiset nuoret nyt ostavat. Jos aloitettaisiin kunnolla taas markkinoida sitä OIKEAA musaa, niin johan alkaisi täyttyä jäähallit Ja loppuunmyydyt keikat jäähallissa olisivat ainakin Amoralilla, Arionilla, ja muilla vastaavilla. Vaan kun sitä räppiä vaan tuputetaan kokoajan.

    • keikkaapukkaa

      Hei, sinä nimimerkki "Kiikkionmiljonääri"...Ari Koivunen tekee niin paljon MUUTAKIN, kuin niitä cover-keikkoja baareissa. Ne keikat ovat vain yksi murto osa Arin tekemisistä. Arin päätyöhän on Amoralissa, ja Amoral tekee keikkaa hieman isommissa kuvioissa, kuin mitä nämä baarit ovat, missä ne sun trollaamat "lonkeropalkka" keikat on! Amoral on iso juttu! Mistäs muuten tiedät Arin cover- keikkojen liksan? Ei se niillekään keikoille ilmaiseksi ole tilattu! Ja biisivalinnat ovat usein yleisön toivebiisejä, ja sen vuoksi ei aina tule pelkkää heviä tai rokkia, ettäs tiedät! Eikös se ole hienoa, että oman päätyön lisäksi keikkaa pukkaa!Monta rautaa siis tulessa, ja eikös se ole hyvä asia!

    • Arinkeikoillejonotetaan

      Olen pistänyt merkille, että kummasti nämä baarien "lonkeropalkka" keikat tuppaavat olemaan loppuunmyytyjä, ja helvetin pitkät jonot baarin edessä, kun kaikki haluavat sisään, eikä poke todellakan voi ottaa kaikkia ineen. Ei ne ole mitään pikkujuttuja nekään, Sorry vaan.

      • IltalehdestäPäivää

        Onko kehityksesi jäänyt lapsen tasolle vai miksi sinä olet tuollainen?


    • vetääporukkaakkuinhäkä

      Mä olen huomannut ihan saman. Jotkut kuvittelee, että Arin cover keikalle johonkin baariin pääsee ihan tosta vaan, jos nyt sattuu sillä hetkellä sinne meno huvittamaan. Ei se ihan niin mene. Ari Koivunen vetää kuule alta aika yksikön baarin täyteen porukkaa, eikä todellakaan kaikki mahdu sisälle. Näin ainakin stadissa.

      • Arionjumalapäässäsi

        Kyllä näin on. Ari onm ihan vitun täydellinen sinun harhaisessa päässäsi. Olet aivan tajuttoman älykäs.


    • Arionedelleenkinparas

      Huippulaulajaa (Ari) on aina kiva tulla kuuntelemaan. Ihan saatanan hyvä.

    • Jotainrajaa

      Hei, sinä tämän keskustelun aloittaja, nimimerkki "Criitikko". Voit haistaa perse! On ihan turha tulla tänne Aria haukkumaan! Ari Koivunen ei todellakaan ole mikään luuseri, ettäs tiedät! Hän on suosittu laulaja, jolla on paljon töitä ja omat faninsa! Voit ihan rauhassa arvostella hänen ääntään tai biisejään, koska jokaisella on oma maku, eikä kaikkien ole pakko tykätä Arista, mutta älä käy täällä paskaa jauhamaan ja haukkumaan häntä aiheetta! Saatana!

    • kiikkionmiljonääri

      arzukka tienaa musikaaleilla satoja euroja vuodessa. jee.

      • taidemerkitsee

        Ei taiteellisella ja haasteellisella musiikilla miljonääriksi niin vain tullakaan ja miksi pitäisi.


      • kiikkionmiljonääri
        taidemerkitsee kirjoitti:

        Ei taiteellisella ja haasteellisella musiikilla miljonääriksi niin vain tullakaan ja miksi pitäisi.

        kyl toi genesisiltä onnistui. ja queeniltä. ja yesiltä. ja zepuilta. ja rushilta. ja dream theatherilta. ja toolilta. ja...(jatka ite)


      • työehdot

        Cheekki maksaa Carla Ahoniukselle varmaan likaisen työn lisää


      • 2w47674w
        kiikkionmiljonääri kirjoitti:

        kyl toi genesisiltä onnistui. ja queeniltä. ja yesiltä. ja zepuilta. ja rushilta. ja dream theatherilta. ja toolilta. ja...(jatka ite)

        Ainahan niitä löytyy jotka tienaa enemmän ja Dream Theater on ainoa mitä voi edes vähän verrata Amoraliin.


      • kiikkionmiljonääri
        2w47674w kirjoitti:

        Ainahan niitä löytyy jotka tienaa enemmän ja Dream Theater on ainoa mitä voi edes vähän verrata Amoraliin.

        sä väitit että "Ei taiteellisella ja haasteellisella musiikilla miljonääriksi niin vain tullakaan"

        kaikilla noilla ym bändeillä on "taiteellista ja haasteellista" musaa.


      • hehehe1
        kiikkionmiljonääri kirjoitti:

        sä väitit että "Ei taiteellisella ja haasteellisella musiikilla miljonääriksi niin vain tullakaan"

        kaikilla noilla ym bändeillä on "taiteellista ja haasteellista" musaa.

        Queen muka taiteellista ja haastellista :D HAHAHA. Ja DT on ainoa mitä voi edes verrata Amoraliin, ei noi muut ole samalla mittakaavalla haasteellista musiikkia.


      • näinsevaanonyw74
        hehehe1 kirjoitti:

        Queen muka taiteellista ja haastellista :D HAHAHA. Ja DT on ainoa mitä voi edes verrata Amoraliin, ei noi muut ole samalla mittakaavalla haasteellista musiikkia.

        aina on poikkeuksia jotka on luoneet pitkän uran ja tienaavat ihan hyvin, mutta eipä miljonääriä progeskenessä ole liiaksi :) jos ainuttakaan


    • ninnihoo

      En ole samaa mieltä aloittajan kans luuseriudesta mut koska tuntuu et kaikki Ariin liittyvä on joihan käsitelty niin eikö tää koko palsta joutais pois? Samat naamat vaan pyörii vuodesta toiseen ja sama levy jauhaa.

      • vilkkainpalsta

        Häiritseekö tää sua jotenkin? Eikö sun spämmit enää pure vai mikä on ongelma?


      • häivylopullisesti

        Voin jokaisen puolesta vastata, että sinä tai sinut vois lopettaa!!!


      • ikifanille
        vilkkainpalsta kirjoitti:

        Häiritseekö tää sua jotenkin? Eikö sun spämmit enää pure vai mikä on ongelma?

        Jos olisin innokas spämmäilijä niin en varmaan ehdottais palstan poistoa. Tuntuu vaan ettei oikein oo enää uutta ja kiinnostavaa puheenaihetta Arista, ja facessa voi keskustella keikoista ym.


      • Lapsettaa

        Mutku ari on täydellinen. eks sä tajuu.


    • Arihullu

      Mutku arilla on kohta keikka kälviällä. 5 ihmistä tulossa, jos keikka on ilmainen:D

    • Drone_Massa

      Armeija ja poliisi joutuvat antamaan joukkojenhallinta-apua. Keski-Pohjanmaa ja Kokkola tukehtuvat liikenneruuhkiin. Mutta ehkä helikopterikuvista tullaan näkemään tää vellova ihmimassa

      • wellasexflex

        Jos tukka auki laulaa, ja nahkahousuissa, niin täältä lähtee saman tien kaksi bussillista naisia keikalle. Jos paita on pois, niin lähtee viisi bussillista:)


      • wellasexflex
        wellasexflex kirjoitti:

        Jos tukka auki laulaa, ja nahkahousuissa, niin täältä lähtee saman tien kaksi bussillista naisia keikalle. Jos paita on pois, niin lähtee viisi bussillista:)

        Alasti, niin satakaksikymmentä tuhatta miljoonaa:)


    • Arionirti

      Siis nythän hehkutetaan, että Idols tulee takaisin. Pitäisiköhän Ari Koivusen mennä voittamaan sama kisa uudestaan. Heh...Sehän on laulu kilpailu, missä aina paras laulaja voittaa. Miksi siis ei voisi ottaa uusintaa...:)

    • Jouluainainen

      Ihanan näköinen, nuorekas, ja seksikäs Ari Koivunen on aina ilo silmälle. Kyllä kelpaa hameväen häntä katsella keikalla. Plussaa toki myös upea lauluääni. Ei tässä työssäkäyvä ihminen ehdi jokaiselle keikalle lähteä notkumaan. Silloin menen Arin keikalle, jos sellainen lähelle omaa kotiseutua sattuu. Onneksi netti on pullollaan upeita videoita Arista. Niitä katsellessa (ja kuunnellessa) on Ari fanilla aina Joulu.

      • viinurinne

        Niin no ehkei ois ihan normaaliakaa notkua joka keikalla, oli töitä tai ei :D Ehkäpä Ari elää unelmaansa eikä kaipaa Idols-aikojen hypetystä. Kun on senkin kokenut niin voi helpommin viihtyä kulmakuppilan nurkassa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe