Joko Sipilän kutsuvieaat

Musutonna

lämmittävät Sipilöitten takkoja kuumaksi, - hyvin kuumaksi?
Sipilä menossa Pietariin sopimaan venäläisten kanssa, kuinka saisi lisää sieltä matuja.
On siinä meillä pääministeri, jolla on unelma!

16

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkeasattuu

      Punavihreitten järjestämä karnevaali "meillä on unelma" aukaisi ovet ongelmakulttuureiden sisäänmarssiin eikä mikään puolue Halla-ahon porukkaa lukuun ottamatta uskaltanut olla eri mieltä "unelmasta". Siihen halpaan meni kohtalokkain seurauksin myös pääministeri rouvansa kanssa. Ainut keino selvitä joten kuten olisi myöntää paha virhearvio ja pitää koti omassa käytössä. Muutoin maa menee konkkaan ja lopullisesti sekaisin.

    • naisnais

      Lisää pakkasta, Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen 55-vuotiaana vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Just lähden kohta bussilla-metrolla-bussilla duuniin , tunti per siivu aamuin illoin Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan läyttäytymään, oppimaan sääntöjä, olla kjoamatta toiseen ihmiseen tai omaisiuuteen - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille ja helpon elän perässä tulleille. Suomi on karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt pärjää.

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Itsevaltias työkyvytön, sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä astella Suomeen !!!! Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Olisiko hänen vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestään ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

      • exdemari

        Hyvä kirjoitus


    • KYLMÄTOTUUSKEMPELE

      Ei mitään tapoja, sivistystaso erilainen - ei siis mitään eikä minkäänlaista sivistystä eikä yleistietoa mistään. Huutavat, tönivät, tuijottavat, koskettelevat, raiskaavat, ovat laiskoja, eivät halua oppia muita kieliä, kulttuureja, historiaa ... Uskonto sanelee ja on syy kiinnostuksen puutteeseen !

      Naiset eivät osaa lukea, kirjoittaa, eivät ole työelämässä, vaan raskaana koko elämänsä ajan. Raskauksia naista kohden saattaa olla elämän aikana jopa 12, osa menee kesken, osa jää elämään. Tarkoitus naisilla ei olekaan opetella Suomen kansalaiseksi ja tavoille, vaan säilyttää alkuasukastapansa reteesti ja olla pää ylpeenä ylhäällä, huutaa mamupuhetta puhelimessa ja kiertää Itiksessä, KELA:ssa ja sossussa naisjoukoin huutavien ja kasvattamatta jääneiden (koska aika ei riitä rakastaa niitä) lapsien kera. Lapsiin käytetään väkivaltaa, huutamista ja lyömistä kasvatuksena, koska pinna ei kestä - tunteita, rakkautta ei, ehtiikö tunnesidettä syntyä, kun jo uusi lapsi putkahtaa syliin ?

      Mamumiehet eivät juurikaan suomalaisia kumarra, eivät tiedä sivistystavoista mitään, etuilevat, kävelevät viisi rinnakkain, kukaan ei vastaantulevaa ota huomioon - varsinkaan naista. Miehet etuilevat bussissa, kauppajonossa, kioskilla, eivät huomioi lainkaan muita ihmisiä, antavat esimerkiksi painavan ulko-oven läiskähtää takanatulevan sormille tai kasvoille jne.

      Mamumiehet saattavat olla suhteissa usean naisen kanssa, ja näitä perheidyllejä on eri osoitteissa. Sossu maksaa asunnon, toimeentulon joka perheidyllille. Juridisestihan monet suhteet ovat Suomessa siis yksinhuoltajaperheitä, koska avioliittoja ei maassamme ainakaan vielä sallita yhtä enempää kerralla.

      Ehkäisyä ei yleisesti käytetä, koska tarkoitus todellakin on valloittaa ja täyttää maat ja koko maailma kokonaan muslimikansoiksi. Naisen tehtävä on antaa lasten syntyä, mitä enemmän, sitä parempi.

      Miksi Suomen vuonna 2015 piti mediassa kansainvälisesti kuuluttaa ja kutsua heidät Suomeen ?
      Rajat avattiin kaikille, ihan kaikille, halukkaille tulla matkailemaan ja makoilemaan patjoillemme.

      Suomen kansa ei ole valinnut itsevaltiashallitusta tekemään tällaista - maanpetturuudeksikin tuota toimintaa voi luonnehtia.

      Suomi on tulevaisuudessa lastemme ja lastenlastemme aikana sitten jo erilainen. Suomen oma itsenäinen kulttuuri katoaa nopeasti - Suomessa keskimäärin lapsia syntyy perheeseen tilastollisesti 1.5 lasta, vertaa ja laske mamujen sikiävyys.

      Muutaman sukupolven jälkeen Suomi on siis muslimivaltio.

      Suvun vanhoista valokuvista on mahdollisuus muistella ja kertoa kuin satua ihanasta Suomen maasta ja kansasta, kansanluonteesta, yritteliäisyydestä, rehellisyydestä, sitkeydestä, osaamisesta ja varsinkin hyvinvoinnista, jota riitti kaikille (ennen vuotta 2015).

      Kevennykseksi:
      Mutta kuka selväjärkinen suomalainen (!) nainen voisi mamumiehen ottaa ? Ei kukaan selväjärkinen ! En koskisi tikullakaan.

      • samaamieltä

        Täyttä asiaa kirjoitit. Lähetä tämä juttu Sipilälle, Niinistölle ja kaikille ministereille. Yritä saada myös Kalevaan. Tosin Kaleva on matujen lehti, joka ei julkaise totuuksia matuista.


    • TOSIONKOP

      LEHDESSÄ OLI MATU OLI RAISKANNU TOISEN MATUN

      • äläsny

        Perseeseen,,käsittääkseni homous on haram siinä paskauskossa.


      • pojat.kokeilevat
        äläsny kirjoitti:

        Perseeseen,,käsittääkseni homous on haram siinä paskauskossa.

        Onhan sitä käytännössä kokeiltava uusia vapaamielisen Euroopan ja pohjolan seksioppeja. Mitä syytä rangaista sellaisesta?


    • Lois-toheppu

      Sippilä käy katsomassa joko jono yltää kiinaan asti. Intiassa tuntuu jo toinenpää olevankin.
      Fiksu lupaus "omatalo mamujen käyttöön", kyllä se kepulainen aina keksii jotain jolla käydä veronmaksajien taskuilla.
      Voi verrata "Käteisen"kommenttiin. Mehän tienataankin tällä.
      Tarkoitti kokoomuslaisia, ei veronmaksajia.

    • antisuvakki

      Sipilä ottaa sinne siivoja ei, kun silvottuja naisia.
      Näin kulttuuri rikastuu, kun tulee uusi ammattikunta leikkelemään tyttöjen sukupuolielimet.

    • V.Eronmakselia

      Joku Kempeleläinen vois kertoo tänne onko ne Sipilän Talon asukit niitä vokkeja vaiko ihan pottunokkia?
      Kun kuulemma ilta-läpyskölöis oli haasteltu notta sielois liikettä näkynnä siälä Sipilän Taloos?

    • hehhehheeeeeeeeee

      Net ei oo varmaan saaneet sinne siivoojia, kokkeja, lumityöntekijöitä, pyllynpyyhkijöitä ja suomalaiset eivät ole käyneet lämmittämässä taloa.

    • nomuslimhere

      Koko maailma seuraa milloin ovet aukeavat ja kenelle. Jos ne aukeavat muslimeille, niin lessujenkin on paras opetelle suunta Mekkaan.

    • Venäjävenäjä

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/venalainen-rajavartija-stt-lle-fsb-organisoi-turvapaikanhakijoita-rajalle/5704134
      Missä Sipilä,siellä ongelma!
      Olisi kuunnellut Paavo Väyrysen neuvoja!

    • J-MJ

      Keskustapuolue lähti mukaan tähän maahanmuuttobisnekseen tienatakseen ja hetkellisiä suvakkiääniä kalastellakseen. Mutta pian on tosiasiat edessä, vaikka niitä miten tahansa valtamedia yrittäisi hyssyttää. Tämä politiikka on totaalisesti epäonnistunut ja hallitus on vihatuin aikoihin. Alkaa jo Eugen Schaumanit saada taas isänmaallista henkeä torrakoihinsa ja olisi hienoa saada uusi Jääkäriliike Suomeen. Sellainen, joka lopettaisi tämän mielettömyyden ja laittaisi rajat vittu kiinni!

    • nokipalo

      Kumma vaan ettei kukaan ole vielä käynyt sitä taloa lopullisesti kuumottamassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe