Taivasten valtakunta

bibleman

Kaipaatko johonkin, missä ihmiset olisivat täysin totuudessa ja rakkaudessa kaikkia kohtaan? Kaikki vieraat ihmiset tulisivat juttelemaan sinulle kuin tutulle ja hyväksyisivät sinut täysin vain sillä perusteella, että olet ihminen. Maailmanvaiva ja kärsimys olisi poissa ja kaikki työ olisi tyydyttävää. Siellä ei olisi syntiä, vain totuutta. Ihmiset olisivat kuolemattomia ja ikuisesti onnellisia. Sinne olisi koottu kaikki maailman ihmispersoonallisuuksien erilaisuus. Samoin kaikki erilaisten kulttuurien rikkaudet, joita maailmanhistorian aikana on kehittynyt. Nyt kuitenkin oikein käytettynä, toisin kuin tässä maailmassa. Siellä ei otettaisi enää vaimoa, koska kaikkiin ihmisiin kohdistuva seksuaaliton rakkaus on paljon arvokkaampi kuin parisuhde.

Tätä kaikkea on taivasten valtakunta Raamatun mukaan. Uskoon tulemalla voit päästä sinne aikanaan, jos alat rakastaa kaikkia ihmisiä lähimmäisinäsi, lopetat synnin tekemisen ja alat tuntea, että tässä maailmassa on joku perustavaa laatua oleva asia pielessä. Eihän täällä edes tervehditä naapureita.

Aika kääntyä on nyt. Eihän meille ole luvattu edes huomista elinpäivää. On pelkkää ansaitsematonta armoa, ettei vaikkapa saa yöllä sairauskohtausta ja kuole siihen. Kaikki otetaan iloiten vastaan. Olitpa sitten ojan pohjalla. Tai sitten luulottelet asioiden olevan hyvin ja valheellisesti rakastavasi tätä maailmaa. Jeesus ei haluaisi yhdenkään ihmisen joutuvan helvettiin ja hukkaan. Jo tässä elämässä saa pienen aavistuksen siitä valtavasta ilosta, jonka saa, kun oppii näkemään ihmisissä sitä kirkkautta, joka ei vielä täällä pääse oikeuksiinsa. Kaikki tässä maailmassa otetaan meiltä aikanaan pois. Mutta Jeesus itse on luvannut, että tätä suunnatonta iloa meiltä ei voi kukaan riistää.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iankaikkisuus

      Juuri tuollaistahan siellä taivaassa on ja vielä paljon paljon parempaa. "Mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut", niin sellaisia ihmeellisyyksiä siellä tulemme kohtaamaan. Itsekin uskovana kovasti odotan tämän kaiken näkeväni ja kokevani. Jeesus on tie, joka ristillä varmisti meille syntisille pääsyn ja avasi oven taivaalliseen kotiin. Otamme vain vastaan.

      • reaper666

        ikävä tuottaa pettymys mutta taivasta ei ole.


      • reaper666 kirjoitti:

        ikävä tuottaa pettymys mutta taivasta ei ole.

        Taivas on meidän kotimme,Jeesuksessa hänen seurassaan kerra kun tulee noutamaan oman seurakuntansa pois. Kun vain pysymme hänessä,joka on elämän alkaja.


    • lajikumppani

      Olisi tosi kiva päästä Taivaaseen juttelemaan lähisukulaistemme, kuten Homo Naledien ja Neandertalilaisten kanssa!

      Jaa niin, mutta onko siellä Taivaassa vain meitä Homo Sapienseja? Vai mitä tarkoitetaan ihmisillä??

    • 66613

      Mites minulle sitten käy, kun haluisin kuoleman jälkeen olla ihan rauhassa, ja levätä.
      En minä ketään kaipaa ...Kuollutta koiraani ehkä.

      • gotenh

        Kun viimeksi soturina kuolin ja olin toisella puolella, niin hyvin pian lepäsin tämänkaltaisella kukkulalla katsellen laaksoon. Se joka tarvitsee lepoa, se sitä myös saa.
        http://www.feratel.com/fileadmin/_migrated/pics/kirchberg5_01.jpg

        Sitten kohosin tuolta niityltä ja kauniista kylästä niin korkealle valoon, että kaikki muodot katosivat, olin vain valoa. Siinä tilassa päätin syntyä uudestaan kokemaan millaista on olla ihminen ja elämään ystävieni seurassa. Olin niitä joiden muistia ei himmennetty, koska toivomus oli muistaa ja kuuluu ns. sielunsuunnitelmaan.

        Tuollainen niittymaisema on monilla edessä, tosin kaikki eivät ole alppikylissä, vaan ehkä aivan tavallisen saunan kuistilla istuskelevat ja rentoutuvat järven kimaltaessa kauniisti aamuauringon loisteessa.

        Mielentila heijastuu ulkoiseksi maailmaksi, ja useat ovat kuollessa hyvinkin euforisia, vaikka kuolisivat sodassa. Kuolemassa ihan toisenlaiset energiat aktivoituu ja ne koetaan euforiana.

        Olin niitä jotka ottivat kuolevia ihmisiä vastaan toisen maailmansodan aikana. Mutta vastaanottoporukoillekin tulee jossain vaiheessa vapaaehtoinen syntyminen tälle puolelle. Toisella puolella voi kouluttautua mm. henkioppaaksi.


    • atteboi

      Jos tympeän, mitäänsanomattoman, sekä tylsän elämän nykyisellään elää, niin miten ihmeessä kuvittelee pystyvänsä elämään toisella tavalla "muualla" ?
      Mitään uutta ei edes osaa kuvitella, ellei ole täällä "murheen laaksossa" välillä kunnolla "irroitellut".

    • En todellakaan moista kaipaa!

      Jos valinta oikeasti olisi olemassa, hylkäisin esittämäsi ihan periaatteesta ja joisin loputtomasti kaljaa pirun grillijuhlissa. En välittäisi pätkääkään, vaikka kalja olis lämmintä ja naisilla sukupuolitauteja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe