Rappeutuminen kääntynyt!

17

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DRHouse

      Kato. Tuolla on kermakuppi. :)

    • DRHouse

      Itsellänikin on suurikokoinen kissa. Tosin maatiais sellainen. Painoa on 8 kiloa ja säkäkorkeus 38 senttiä. Kyllä siinä kädet väsyy näin isolta mieheltäkin kun se pöheltäjä on pitkään sylisssä kuten tuossa videossa.

    • Fiksu._-_-Kreationisti

      No tuota, hankala sanoa onko käänteistä rappeutumista tapahtunut. Meillä ei liene mahdollisuutta tarkastella Maine Coonin esi-isää. Usko tai älä, me kreationistit hyppisimme onnesta jos joku evokki osoittaisi käänteisen rappeutumisen mahdolliseksi, koska sehän tarkoittaisi että esim. kissasta voisi jalostaa takaisin leijonan ja niin pois päin. Niin ei kuitenkaan taida käydä joten rauhanvaltakunnan aikaan saakka joudumme odottamaan kannes Jerusalemista puhkeavat elämää antavat vedet jotka parantavat ihmiset ja eläimet kaikista sairauksista.

      • heh-heh-heh-

        Kissasta jalostaa takaisin leijona:D :D :D
        Tätä luokkaa se kretupellejen tietämys on.


      • Fiksu._--_Kreationisti

        Asiaton viesti. Ettekö te apinauskovaiset evokit edes alkeellisimpia käytöstapoja omista? Kaiken lisäksi vielä ad hominem.

        Ilmoitettu poistoon.


      • utti
        Fiksu._--_Kreationisti kirjoitti:

        Asiaton viesti. Ettekö te apinauskovaiset evokit edes alkeellisimpia käytöstapoja omista? Kaiken lisäksi vielä ad hominem.

        Ilmoitettu poistoon.

        Jos tekee itsestään pellen niin ei kannata ihmetellä jos ihmiset pitävät pellenä.

        Mikä tuossa tarkalleen oli asiatonta? Se että toistettiin alkuperäinen käsittämättömän typerä möläytys kissan jalostamisesta leijonaksi?


      • "Niin ei kuitenkaan taida käydä joten rauhanvaltakunnan aikaan saakka joudumme odottamaan kannes Jerusalemista puhkeavat elämää antavat vedet jotka parantavat ihmiset ja eläimet kaikista sairauksista."

        Eli siis tuolla tasolla jotkut kreationistit hourivat. Voi hyvänen aika sentään.


      • utti
        bg-ope kirjoitti:

        "Niin ei kuitenkaan taida käydä joten rauhanvaltakunnan aikaan saakka joudumme odottamaan kannes Jerusalemista puhkeavat elämää antavat vedet jotka parantavat ihmiset ja eläimet kaikista sairauksista."

        Eli siis tuolla tasolla jotkut kreationistit hourivat. Voi hyvänen aika sentään.

        Minkähän vuoksi tuossa kohtaa nyt välitetäänkin eläimistäkin kun paratiisin yhteydessähän niillä ei näyttänyt olevan väliä vaan saivat kuolla kupsahdella ja kitua ihan rauhassa petojen ruokana?


      • "Usko tai älä, me kreationistit hyppisimme onnesta jos joku evokki osoittaisi käänteisen rappeutumisen mahdolliseksi"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Yleisurheilun_maailmanennätykset

        Alahan hyppiä. Yleisurheilun maailmanennätykset ovat miltei poikkeuksetta 1900-luvun loppupuolelta tai 2000-luvulta. Esimerkkinä miesten 4 x 100 metrin juoksu vuodelta 2012.

        Passaavat nuo parantuvat ennätykset melko helvetin huonosti yhteen sen kreationistisen houreen kanssa jossa ihmiset rappeutuvat, heikkenevät ja sairastelevat kiihtyvällä tahdilla.

        http://yle.fi/uutiset/suomalaisten_elinian_odote_kasvaa_vuosi_vuodelta/5911968

        Ja eikun hyppimään taas. Jos et onnesta, niin hypi muuten vaan.

        Eliniän odote kasvaa suomalaisilla, aivan kuin monilla muillakin kansoilla. Tuo(kin) tieto passaa melko helvetin huonosti sen kreationistisen houreen kanssa jossa ihmiset rappeutuvat, heikkenevät ja sairastelevat kiihtyvällä tahdilla.


    • IlkimyksenPikkuvelipuoli

      Ilveshän tuosta otsikon katista on kehittymässä eikä leijona. Mutta ehkä se on vain välivaihe.

      • "Mutta ehkä se on vain välivaihe."

        Jos tarkkoja ollaan, kaikki eliöt ovat enemmän tai vähemmän välivaiheita. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä että maapallolla on erittäin vähän (jos ollenkaan) sellaisia eliöitä joiden jälkeläiset n:ssä sukupolvessa eivät olisi muuttuneet ainakin johonkin suuntaan.


      • Fiksu._---Kreationisti
        bg-ope kirjoitti:

        "Mutta ehkä se on vain välivaihe."

        Jos tarkkoja ollaan, kaikki eliöt ovat enemmän tai vähemmän välivaiheita. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä että maapallolla on erittäin vähän (jos ollenkaan) sellaisia eliöitä joiden jälkeläiset n:ssä sukupolvessa eivät olisi muuttuneet ainakin johonkin suuntaan.

        Paitsi kaikki lajit.


    • arjen_todellisuus

      Evokit nyt puhuu mitä puhuu evoluution tuomasta sopeutumisesta. Eivät edes tajua mitä se teoreettinen sopeutus on edes vaikuttanut.
      No niin, heidän mukaansa ihmisten esi-isät olivat afrikkalaisia karvaisia kädellisiä ihmisapinoita jotka lähtivät vaeltamaan pohjoiseen päin ja mitäs tapahtui?
      Ihmiset mennetivät karvapeitteensä vaikka olivat tulleet jääkauden loppuvaiheen aikana kylmään pohjolaan liki arktisia seutuja.

      Miten ne muut eläimet ovat sopeutuneet pohjoisiin olosuhteisiiin? Jääkarhut pärjää vallan hyvin, ja jänikset. naalit, ilvekset ja oravat kasvattavat jopa vahvemman "talviturkin" !

      Miten edes voidaan puhua sopeutumisesta pohjoiseen ilmastoon kun ihminen (homo sapiens) MENETTÄÄ lähes kokonaan karvansa?
      Miten eläimillä ja ihmisillä voi olla ERILAINEN "luonnon valinnan" sopeutuminen pohjoiseen arktiseen ilmastoon?
      Teoreettinen sopeutuminen olisi edellyttänyt myös ihmisiltä karvapeitteen säilyttämisen.
      Kyllä sen vielä olisi ymmärtänyt, että etelän tropiikissa tai autiomaassa ihminen olisi karvansa menettänyt sopeutumisen vuoksi. Onhan se "karvaturkki" liian lämmin etelän lämpöön.
      Mutta arktisen kaamoksen aikaan liki karvaton alaston keho on kovin huono sopeutuma.

      Evoluutiouskovien käsitys sopeutumisesta ja luonnon valinnasta ontuu pahemman kerran. Näinhän siinä käy kun teoria ja reaalitodellisuus eroavat toisistaan.
      Pohjoisessa ilmastossa tarvitaan talviturkkkia, omaa tai vierasta, karvaton liki alaston keho ei noin vain sopeudu kylmään ei edes teoreettisella evoluutioviisastelulla.

      • tieteenharrastaja

        Menettivät tietenkin ennen tänne tuloaan ja jäätiköitymisen alkamista:

        "Ihmiset mennetivät karvapeitteensä vaikka olivat tulleet jääkauden loppuvaiheen aikana kylmään pohjolaan liki arktisia seutuja."

        Kun sitten tuli vilu, oli nopein keino ottaa eläimiltä valmiita turkkeja, Tehokkaampikin.


    • lumileopardi_kysyy

      Miksi naapurin kissa ei ole menettänyt turkkiaan? Eikö naapurin kissa osaakkaan sopeutua karvattomana elämiseen pohjolan ilmastossa?

      Älä nyt vaan rupea puhumaan karvattomasta kissasta, kyllä niitä on nähty kissanäyttelyissä. Nämä ovat jalostuksen aikaansaamia kissoja, kissa ei juuri saa mitään etua karvattomuudestaan.
      Karvaton kissa on vain friikki, geenimanipuloinnin kummajainen.

      Et kai luule lumileopardin luopuvan omasta turkistaan evoluutioteorian vuoksi?

      • Sinähän nyt hassuja nau'ut. Etkö tiedä turkin tarkoitusta? Se pitää talvella lämpimänä ja kesällä se pitää lämpötilan sopivana pahimmallakin helteellä. Musta kissa voi pihakivellä loikoillessaan olla niin kuumapintainen ettei ihmiskädellä tahdo kärsiä silittää.


      • terv_lumileopardi
        naapurin.kissa kirjoitti:

        Sinähän nyt hassuja nau'ut. Etkö tiedä turkin tarkoitusta? Se pitää talvella lämpimänä ja kesällä se pitää lämpötilan sopivana pahimmallakin helteellä. Musta kissa voi pihakivellä loikoillessaan olla niin kuumapintainen ettei ihmiskädellä tahdo kärsiä silittää.

        Ethän sinä ole musta kissa. Kuvasikin on tuollainen valko-oranssinen kattikuva. En minäkään ole musta lumileopardi.
        Ja kyllä täällä vuoristossa on ihan riittävästi lämpimiä kiviä joilla saa makoilla. Makoile sinä vaan siellä tuvan kissankehdossa ja nauti siitä kissanhiekka laatikosta jonne teet tarpeesi.
        Minulla on sentään kissan normaali elinympäristö: luonto jossa aivan vapaasti saa harjoittaa saalistusta. Tämä on aitoa kissojen elämää josta et tajua puolikaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe