Turvattomuus ja pelko

kokemuksenääni

Turvattomuutta ja pelkoa aiheuttaa hallitus kurjistamistoimenpiteineen. Eivät suinkaan turvapaikanhakijat, niinkuin ties kuinka ja keiden teettämät kyselyt muka osoittavat.

15

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jookhyl

      Kyllä: Turvattomuutta ja pelkoa aiheuttaa hallitus

    • pelottavaa

      Pelko ja turvatomudentunne johtuu siitä, että me emme edes tiedä, mikä tila on Suomessa ja minkä tilan perusteella käytetään mitä lakeja. Penkomani perusteella olemme vuosina 2009-2010 siirtyneet asteittain eteenpäin poikkeusoloista (käytetty syynä pandemiaa) poikkeustilalain kautta valmiustilalakiin (saavutettu TÄYSVALMIUS) ja siirrytty edelleen puolustilalakiin (entinen sotatilalaki) - loppuvuodesta 2014 oli HÄTÄTILA. Minulla ei ole nyt antaa tähän asetusten nroita, mutta tämä on fakta. Miksi näin tapahtuu - en tiedä. Ne tekevät itselleen - hallitus - lakeja sitä mukaan kun tämä etenee. En tiedä mihin tämä päätyy...

      • uusimaailma

        Pandemia-julistus WHO:lta oli sen vuoksi, että saatiin tämä prosessi käyntiin ja poikkeustila, joka antoi mahdollisuuden siirtyä eteenpäin tekemällä uusi perustuslaki (2012) ja jälleen uusia hallituksen asetuksia. On syytä olettaa että ohjaus tapahtuu EU:sta, jonka määräykset hallitus ottaa suoraan vastaan ja laittaa ne heti voimaan asetuksina.


      • mitätapahtumassa

        Tämä on todella pelottava prosessi, jos vähänkin penkoo...


    • herätään

      Saattaisi liittyä Bilderberkien "globaali maailmanhallitus"-hankkeeseen, jossa on kolme tavoitetta;
      1. uusi kansainvälinen talousjärjestys, 2. uusi poliittinen järjestys, 3. uusi uskonnollinen maailmanjärjestys.
      Lisää tietoa löytyy vaikkapa Wikipediasta. Globaali talousjärjestys on jo toteutunut pitkälle.

      • eiolevaihtoehtoja

        Tätä minäkin mietin.... Ensin ajattelin - varmaan kuten muutkin - että kyse on vain EU:n jengin vallanhalusta ja politiikasta, mutta koska alkupiste on Lissabonin sopimuksen myötä (vuosi 2009) myös tuossa WHO:n julistamassa maailmanlaajuisessa pandemiassa, niin johdot menevät EU:ta pidemmälle.

        Tiedän taustalta kahdesta Bilderberg-kokouksesta, joista vuodettiin salaista tietoa, mutta en nyt muista vuosia - Kreikan kokouksen jälkeen huhuttiin hyvissä ajoin järjestettävästä, laajasta finanssikriisistä. Ja muistaakseni se kokous oli Espanjassa, jonka väitettiin liittyvän koko Euroopan laajuisen poikkeustilan aikaansaamiseen.


      • prosessinalku

        Pengon vähän tuota pandemia-julistusta, ja lääketeollisuushan on mahtava keino hallita ihmisiä.

        Sikainfluenssa ja WHO: Julistettiinko pandemia lääketeollisuuden painostuksesta?

        Karri Kokko
        ULKOMAAT 2.2.2010

        https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/sikainfluenssa-ja-who-julistettiinko-pandemia-laaketeollisuuden-painostuksesta/

        Joka tapauksessa löysin valtioneuvoston (hallitus) tietokannasta tiedon, että tämän pandemian jälkeen päätettiin poikkeusoloista ja Suomessa pandemiatilanne julistettiin pysyväksi uhaksi.


      • rokotteidentilaus

        Uutisesta:

        Puola jätti rokotteet tilaamatta - terveysministeristä tuli sankari

        04.02.2011

        Kopaz perusteli H1N1-rokotteen tilaamaatta jättämistä muun muassa sillä, että sopimustekstissä vastuu rokotteen kaikista mahdollisista sivuvaikutuksia jäi hankinnan tekevälle hallitukselle.

        Lisäksi Kopazia arvelutti muualta tihkuva tieto rokotteen aiheuttamista sivuvaikutuksista ja epäilyistä sen roolista joissain kuolemantapauksissa.

        https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/puola-jatti-rokotteet-tilaamatta-terveysministerista-tuli-sankari/2224076#gs.7b0GsoE

        Suomen THL:n Terhi Kilpi, joka tilasi Suomelle rokotteet salaisella muistiolla oli henkilökohtaisessa ja suorassa rahoituskytköksessä ko. lääkefirman kanssa.


      • sähköisetrekisterit

        On ristiriitaista THL:n selitellä riskien ottamista oman maan piikkiin sillä perusteella, että lääkefirma ei ehkä olisi suostunut rokotteen kehittämiseen, kun Puolasta sanotaan lääkefirmojen painostaneen rokotteiden tilaamiseen. Narkolepsiahan todettiin autoimmuunisairaudeksi - aikaisemmin ei tiedetty mistä se johtuu - ja näin ollen tämä yhdeksänkertainen riski narkolepsiaan sairastumisesta ei liity vain siihen, vaan kaikkiin muihinkin autoimmuunisairauksiin. Kyseessä oli maailmanlaajuinen rodunjalostusoperaatio.

        https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/vastuu-kohurokotteesta-suomalaisilla/1942548#gs.IkS_H7c


      • prosessitasoja

      • melkoisetvoimat

        Suomen kansan vastuut löytyvät valtiovarainministeriön sivuilta. Tämä on myös sieltä:

        "Suomen enimmäisosuus vaadittaessa maksettavasta pääomasta on noin 11,14 miljardia euroa. Sitä maksetaan siinä tapauksessa, jos pääomaa tarvitaan tappioiden kattamiseksi taikka EVM:n maksukyvyttömyyden välttämiseksi."

        http://vm.fi/documents/10623/1210755/Suomen valtion taloudelliset sitoumukset, vastuut ja saatavat Euroopan talous- ja velkakriisiin liittyen – tilanne 31.12.2015/1feefe64-b275-4951-9708-4e076b86faab

        Kopioikaa linkki kokonaisuudessaan ja siirtäkää hakukohtaan ja napauttakaa enteriä niin sivu löytyy - varmaan uudempikin on olemassa, mutta tuskin tiedot ovat paljon muuttuneet.

        Yllättävintä tässä rahaprosessissa oli se, että kun viimeinen niitti tähän prosessiin lyötiin Brysselissä, niin liki sekunnilleen tsunami pyyhkäisi Japanin ydinvoimalan maanjäristyksen seurauksena samalla hetkellä.

        Vaikea uskoa pelkkään sattumaan.


    • paketoituatietoa

      Tulen nyt alla olevasta linkistä tänne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15161253/jos-euroopan-unioni-olisi-nain-kuin-olette------

      Pengoin taustoja ja merkittäväksi nousi vuosi 2011 - merkillinen se oli Suomessakin. Sieltä löytyy pääministeri Cameronin tilanne ja mitä tapahtuu, kun hän ilmoittaa, että jos demokratiaa ei palauteta Euroopan Unionissa, niin Britania eroaa.

      Siellä on myös viimeisten komissiojohtajien taustat, mutta ehkä ongelmallisimmaksi jäi ensimmäinen EU:n pysyvä presidentti Van Rompuyn ja Ruotsin pääministerin suhdekiemura, koska Ruotsin pääministeri vaikutti ratkaisevasti siihen, että Lissabonin sopimus astui voimaan.

      Van Rompuy ilmoitti vuonna 2011, että jos EU-skeptismiä ilmenee - tai Englanti eroaa - se on sota. Ilmoitus oli hyvin selkeä vastaus Cameronille.

      Millä ja kenen armeijalla hän uhkailee niitä maita, jotka eroaisivat? Jäin mittimään. Ja tulin siihen tulokseen, että kyse oli Venäjästä, koska ratkaisukohta tilanteelle löytyy loppuvuodesta 2014, jolta kohdin valtioneuvostosta löysin isoin kirjaimin kahdesti kirjoitettuna mustalla HÄTÄTILA.

      Tuona ajankohta Suomen sisäministeriössä piti olla valmiina suunnitelmat venäläisten tulolle - sitä kutsuttiin EU:n viisumivapaudeksi, mutta en ole ennen nähnyt minkään viisuvapausmaan puhuttua kieltä pakollisena Suomen virkamiehillä, mutta tässä tapauksessa venäjän kielen opinnot olivat virkamiehille pakolliset - myös venäjänkielinen tulkkipalvelu oli järjestettävä. Tässä operaatiossa kehoitettiin käyttämään tarkasti hyväksi ulkopuolinen rahoitus.

      Minkä tahon rahoitus?! Aivan totta - se tuntui kyllä todella hätätilalta. Vuoden alusta 2015 siellä luki, että organisointi on keskeytetty.

      Asia sanotaan hienosti Yhtenäinen Venäjä wikisivulla, että Putin haki EU:n valtapuolueen EPP:n (maattoman) jäsenyttää ja neuvotteluista oli vastannut Jyrki Katainen. Kokoomusta tituleerattiin Yhtenäinen Venäjä -puolueen sisarpuolueeksi ja Ilkka Kanervakin oli matkustanut puoluekokoukseen Moskovaan.

      Vastaavasti EPP-puolueen historiasivuilla puhutaan Big-Euroopan luomisesta, jonka aikaansaamiseksi heidän mukaan oli Neuvostoliiton kaataminen välttämätöntä. Vain joitakin aikoja sitten myös Putin käytti samaa muotoa - hän kertoi luopuneensa suureurooppaunelmastaan, jossa Venäjän raja ulottuisi Atlantille.

      Euroopan Unionissa oli vuonna 2014 astumassa voimaan myös pykälä, joka olisi muuttanut päätöstenteon maiden väestömäärän mukaiseksi. Pietarin kaupungissa on asukkaita viisi miljoonaa - saman verran kuin koko Suomessa - ja koko Venäjän alueella noin 145 miljoonaa. Jäsenyys EPP:ssä olisi tarkoittanut koko Euroopan Unionin omistamista. Suomihan on muutettu yritykseksi, jonka siis voi kaupata ja samoin EU:lla on laillinen henkilön asema, joka voi itsenäisesti omistaa jotakin ja tehdä sitoumuksia.

      Samoin aikoihin - vuoden 2014 lopulla näyttävät kadonneen EU:n etupiiristä niin Herman van Rompuy kuin mm. Ruotsin Reinfeldt.

      Nykyinen EU-komissiojohtaja on Luxemburgin pankkimaailmasta, edellinen italialainen Romano Prodi, jonka poliittinen neuvonantaja EU:ssa oli Alexander Stubb paljastui KGB:n mieheksi ja sitä edellinen - juuri Lissabonin sopimuksen astuessa voimaan vuonna 2009 - Jose Manuel Barroso on kommunistisen Maolaisen sissiliikkeen johtaja Portugalin neilikkavallankumouksen ajoilta.

      He olivat johtohahmot EU:ssa vuonna 2009. Kuva on otettu pari viikkoa ennen Lissabonin sopimuksen astumista voimaan. Katsokaa Barroson kättä linkistä.

      https://yle.fi/uutiset/3-5921582

      Ja katsokaa tämä sivu:

      http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com.es/2014/11/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-1.html

      Nyt en osaa tarkalleen sanoa vuotta - mutta ennen vuotta 2014 - tiedotettiin, että KGB - ja nimenomaan nämä kirjaimet (Putinhan oli KGB:n johtaja) oli soluttautunut vapaamuurarijärjestöjen kautta syvälle valtioiden ytimiin. Ja vaikuttaa siltä, että se on ollut myös meidän Euroopan Unioni, mutta mikä EU on tänä päivänä ja mitä tapahtuu?!

      • missänytmennään

        Tilanne jatkui siten, että tammikuussa 2015 oli Dublinissa EPP-kokous, jossa sovittiin johtavalintoja - suomeksi uutisoitiin, että Jyrki Katainen on Brysselissä. Ei ollut, hän oli Dublinissa tuossa kokouksessa - satuin näkemään. Vain pari kuukautta - vai oliko sitäkään?- väitettiin tunnuksettomien venäläissotilaiden miehittääneen Ukrainaa. Putinilla meni luvattoman kauan ennen kuin hän pystyi sanomaan tiedotusvälineissä sanaakaan - aivan kuin kaikki olisi tullut hänelle yllätyksenä. Ja kesällä viskaistiin Itävallasta organisoitu pakolaisvyöry eurooppalaisten niskaan. Sky New uutisoi tästä organisoinnista, mutta yksikään suomalaismedia ei suostunut tuota uutista julkaisemaan suomeksi.

        Olemme syyskuussa 2015:

        https://news.sky.com/story/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants-10346437

        Entä tämän jälkeen? Kenellä nyt on valta? Kuka pakottaa Suomen hallitusta? Juuri ennen vaaleja 2015, kun pääministeri Sipilän poika kuoli - seuraavana päivänä Soini vetoli lehdistössä, että poliitikkojen hengenvaarasta on voitava keskustella. Nämä uutiset sensuroitiin. Viimeinen hengenvaara uutinen on tullut puolustusvoimilta, että presidentinvaaleissa on odotettavissa jopa salamurha.

        Tämän pidemmälle en enää ole päässyt. Ainakaan toistaiseksi.


    • nimeltä

      "Kenellä on nyt valta? Kuka pakottaa Suomen hallitusta"?

      Kulisseissa pelataan likaista peliä. Sote-uudistus näyttää kuuluvan tuohon likaiseen peliin.

      Onko tämä "uusi poliittinen järjestys" johdettu maan rajojen ulkopuolelta, ja jos niin mistä?
      Hankkeen "räätälit" pitäisi saada yksilöityä nimeltä.

    • PieniPiruVasempaan

      Työttömyys laskee ja tuloerot pienenevät. Vasemmistolaisten pitäi hurrata koska oikeisto toteuttaa heidän tavoitteitaan paremmin kuin mihin itse ovat pystyneet.

      Onko "väärin sammutettu" ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      351
      633
    Aihe