Risuja ja ruusuja kaupoille/yrityksille yms

Assi.Asiakas

R-kioski Antinkangas miesmyyjä la 23.1.
Niin töykeä käytökseltään, ei minkäänlaista asiakaspalvelutaitoa.
Jos ei saa sanaa suustaan edes tervehtiäkseen asiakasta, niin pitäisikö miettiä alan vaihtoa.

33

2302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teresamelkeinvaki

      Se on hyvin tuttua siellä, miesmyyjä on on kyllä tosi kypsä ja tyly, luulee itestä ärrän myyjänä varmaan liikoja. Mä lähden aina pois samon tein, ellei tervehditä, vaikka itse tervehtii ensin.

      • Röyhkeys

        Kyllä se tämä Janne on niin epäasiallinen myyjä. Patalaiska ja röyhkeä kertakaikkiaan. Monesti nähny kun sen tyttöystäväki ollu siellä kaverina nii aina se tyttö raukka joutuu luutulla pyyhkii samoja hyllyjen välejä ja Janne vaa kattoo vierestä tai syöjotaki niinku aina.pysyis vaa kotona Seki nii kaikilla ois mukava asioida siellä.


    • asiakaskin

      Jannesta on kuultu paljon negatiivista palautetta. Se on jotenkin epäsosiaalinen/erikoinen tyyppi. Kauppiaan poika.

    • ärrälle

      Voiko ärrä:n myyjä osatakin käytöstapoja??

    • Janetteko

      Myyjän motivaatio ei ole paras kun on työhön "painostettu". Ymmärrän, mutta toisaalta ei aikamiestä pitäisi voida pakottaa...

    • markketti

      Kreivintorin k-supermarketissa kaikki myyjät on mukavia, paitsi itse kauppias oli kaupan avatessa hieman hermostuneen oloinen, mutta jaksoi silti tervehtiä ystävällisesti.

      • semmosta-

        Vaikka tässä ketjussa onkin aiheena asiakaspalvelu, niin kommentoin silti hintoja. Olin järkyttynyt kun vertailin Kreivintorin, Prisman ja Lidlin hintoja. Ei paljon kannata pienituloisen roposia Kreivintorille kantaa!


    • Pipapäässäpakkasella

      Saloisten Reippari grillille iso kimppu ruusuja. Varsinkin ihanalle ja reippaalle myyjättärelle!:) neito sulatti sydämen ja herkullinen ahtaaja ranskalaisten kera vei kielen mennessään... Niin hyvää ettei sanotuksi saa.

    • ihastunutmiekkonen

      Lidlissä kohteliaita myyjiä, oon yhteen myyjättäreen pikkusen ihastunna.

      • vaihtuvaväki

        Osa myyjistä hieman nyrpeitä, asiakasta ei tervehditä, siis Lidlissä.


    • Bonbonjuu

      Tykkään käydä prismassa.Ei valittamista ....

    • kskfgslöduithyug

      Lisää Raahen ärrä-myyjistä. Ollinsaaren ärrälä on kuulemma uusi kauppias/myyjä. Sisareni kertoi oolleensa asiakkaana siellä kun tämä uusi kauppias oli asiakkaiden kuulle läksyttänyt myyjää ja ollut muutenkin kaikille hirveän tyly. Ja kaikki on sanoneet että se tyyppi on ihmispaska.

      Positiivinen oli antinkankaan ärrällä nuori tumma nainen joskus viimevuoden alussa, kohtelias ja hymyilevä, otti heti selvää asioista jos ei tiennyt jotain. Keskustassa on kans ollut mukavia myyjiä.

    • en-asioi-enää

      "Sisareni kertoi oolleensa asiakkaana siellä kun tämä uusi kauppias oli asiakkaiden kuulle läksyttänyt myyjää ja ollut muutenkin kaikille hirveän tyly."

      Tuonkaltaista vallannäyttöä on harrastettu ainakin takavuosina myös Pattijoen Nesteellä.

      Sääliksi käy nuoret aloittelevat työntekijät, ei sitä kaikkea voi heti osata.

    • Pettynytasiakas

      Antinkankaan ärrän mies myyjä ei ota vastaan kolikoita kun maksaa ostokset. Todella patalaiska Janne.

    • Jorgguonvihainen

      Antinkankaan r-kioskin mies myyjä tosi tympääntyneenä oloinen työhönsä oisko aika vaihtaa alaa. Ei tosiaan ota aina kolikoita vastaan jos ostaa ilmeisesti ei osaa/jaksa laskea niitä ja myöskään ei saa mitään ostaa isolla rahalla kummallista asiakaspalvelua. Menettää asiakkaita tolla tavalla. Tervehtiminen hankalaa, huokailee haukottelee yms. Kiitos ja hei tässä meni asiakas.

    • Jorgguonvihainen

      Samasta myyjästä kyse eli Janne. Esim ostat 50€ setelillä niin ei suostu ottaan vastaan sitä. Kummallista toimintaa on.

    • Nähtytiskintakana

      Kova haukottelija kuulemma soittaa myös ilmakitaraa tiskin takana

    • Missävika

      Positiivista on se että itse omistaja on todella mukava ja hyväasiakaspalvelija todella kiva mennä sillon asioimaan, myös kaupungin rkioskilla hyvää palvelua. On ilo asioida jos homma toimii, välillä täytyy ikkunanraosta katsoa kuka myyjä että tarviiko asioida, jos haukotteleva myyjä niin jätetään asiointi väliin. Todella pahaa tekee jos asiointi jää väliin kun saanut huonoa asiakaspalvelua.

      • Ikäväasia

        Todella ikävää kun pitää mennä kaupunkiin asti tämän miehen takia...


    • yeskkkkkk

      Hyvää parturi Patshetin kävelykadulla. Tosi kohtelias ja nättikin.

    • enmeetoistakertaa

      kävin tänään antinkankaan ärrällä ja kyllä oli e.m tapojen mukainen miesmyyjä. ei kyllä mitään asiakaspalvelutapoja.. ei kiitosta ei heippaa, vihelteli puhalteli ilmaan kun pelasin pelikonetta parilla eurolla ja olin ainua asiakas.

    • Ruusujavairisuja

      Ruusuja antaisin K-supermarket kreivintorin kauppiaalle!! Aina tervehtimässä ja niin iloinen.. Mutta kaikista kreivintorin myyjistä en voi sanoa samaa..

      • kaikkeasitäkuuleeki

        Väitätkö tosissasi, että Kreivintorin kauppias ystävällinen? Yleensä ylimielisesti kävelee ohitse (ei tervehdi), lisäksi kuullut, että kohtelee työntekijöitään todella ala-arvoisesti, enkä ihmettele. Suuri vaihtuvuus on parin vuoden aikana ollut työntekijöissä.


    • Mielipidejokaisenomaasia

      Minusta myös kreivintorin kauppias on mukava! Tervehtii aina.. En tiedä miten hän kohtelee työntekijöitään, uskoisin että hyvin.. Siitä ylimielisyydestä sanoisin että taidatte itse olla.

      Halpa-hallista en pidä yhtään.. Töykeää porukkaa.

    • Spapa

      Tokmannilta kassalla mukavia työntekijöitä, itse kaupasta ei välillä löydä myyjää millään..

    • Huumesubliike

      Raahen subi liikkeessä tuntuu olevan jatkuvasti huumeidenkäyttäjämyyjät myymässä, niin pöhnäisen ja hitaan oloisia. Tympii koittaa tilata kun ei tapahdu mitään vaikka sanoo tilauskensa, joutuu hoputtamaan. Eikä kyse ole siitä että olisi osaamaton, vaan se että on aineissa.

    • kcoaubvf

      Reippari: Olen aina tykännyt käydä reipparilla, hyvät safkat ja hyvä palvelu.Nyt on sinne otettu töihin joku nuori likka joka laittaa mausteet väärin. Jos sanot että sinappi ketsuppi ja kurkkusalaatti niin saat lisäksi läjän sipulia ja jotain majoneesia. Ja yhden kerran oli mausteet väärin päin. Nyt yhteensä 3 kertaa tullut annoksiin mausteet väärin ja ja kerran sen vuoksi jäänyt ruoka syömättä. :( Käskepä Severi tyttöjen olla tarkkana!

      • SattuViimeViikolla

        Näkkyy Severi ite käyvän torigrillillä syömässä.


    • whatahell

      Niin, siellä on yx mukavan olonen/näköinen taxikuski.sille terveisiä.

      • Tympääntynyt

        Antinkankaan r-kioskin mies myyjä Janne on se vaan niin röyhkeä myyjä ei minkäänlaista käytös tapaa ole ei ota seteli rahaa aina vastaan antaa vaa kolikoita koska ei jaksa laskea niitä päivän loputtua ja taka huoneessa on rahaa lisää josta tämä Janne ei jaksa hakea että voi palvella asiakasta kuten haluaa. Jos ei jaksa muutako haukotella töissä nii kannattaa varmaan jäädä kotia. Asiakkaat kaikkoaa tämän myyjän takia. Itse ainakin katson ikkunasta kuka myyjä ja jos tämä kyseinen mies siellä nii en mene. Asiasta myös moni huomauttanut asiasta mutta mies vaan haukottelee. Kohta menee omistajalle tieto tästä käytöksestä.


    • Jorkki

      Antinkankaan r-kioskin miesmyyjä oli kyllä sen verran kummallinen tapaus että pitää tänne kyllä hieman avautua.

      Ei minkäänlaista tervehtimistä, olin menossa maksamaan lottoa, niin lähtikin kassalta imuroimaan. Jonkun ajan kuluttua tuli tiuskien paikalle. Ei hyväksynyt kolikoilla maksamista ja setelikin oli liian iso. Wtf? Piti sitten pelikoneilla sumplia sopivan kokoinen seteli.

      Joku mummo oli menossa särkemään seteliä pelikonetta varten, ei kuulema pystyny vaihtamaan koska menee niin vaikeeksi. Toinen mummo hetken päästä voitti kolikoita ja oli menossa vaihtaan kassalla seteleiksi.. ei pysty koska menee niin vaikeeksi oli vastaus.

      Niin tai näin, raha ei kelpaa, oli se sitten kolikoita tai seteleinä.

      Jos nyt hyvä r-kioskin miesmyyjä luet tämän, niin ota hyvä ihiminen ittiäs niskasta kiinni, ei se asiakaspalvelutyö kovin vaikeeta ole, ja jos on, niin lopeta se. Myyjällä on erittäin iso merkitys liikkeen toimintaan ja ihimisten mielipiteisiin.

    • Jooonselaiska

      Joo tämä mies myyjä Janne on kauppiaan poika. Kerran mainitsin kauppiaalle nii tiesi asiasta että ei ota vastaan isoa seteliä kun ilmeisesti ei jaksa laskea /hakea takahuoneesta vaihto rahaa. Kauppiaalle vain mainintaa nii saadaan tuo jätkä kuriin että asiakkaita riittää.

    • ex-asiakas

      Raahen Pelipysäkki, tumma kaveri suojatyöpaikassa??? En ole missään muualla nähnyt että, myyjä kulkee asiakkaan perässä kadulle asti, vittuillen kokoajan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe