Pihlajalinna lupaa palauttaa Kauhajoelle 24/7

päivystyksen

terveyskeskukseen ynnä yhdeksän muuta hyvää ja kymmenen kaunista palvelua.

Kuka uskoo, se uskoo. Ja maksaa!

25

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nasdagmies

      Tottakai lupaa, että pörssikurssi nousee.

    • Paskaa jauhaa Pihlajalinna

    • Larzan

      Ei ne ilmaiseksi mitään tee, ja rahat häipyy koomajoelta jonnekin muualle...

    • Pitkään

      olivat iäkästä miestä ulosteissaan makuuttaneet kun omaiset meni kattomaan, niin luki jossain joku aika sitten. Olisko joku muu lukenu saman että jos sittenkin muistan väärin. Mänttä-Vilppulassa ovat kyllä tehneet säästöjä paikkakunnalle.

    • nasdagmies

      Suoraan sanottuna, Kauhajokiset veronmaksajat tukevat pihlajalinnan osakkeenomistajia maksamalla heille osinkoja. Paikkakunnalle jää työntekijöiden palkasta maksettu vero. Aika uusissa puissa tuon yrityksen touhut, joten tekevät kyllä varmasti kaikkensa että ei tule mokaamisia. Mokaamiset yleensä pörssiyhtiössä johtuvat liian pieneksi mitoitetusta henkilökunnasta. Työntekijästä otetaan kaikki teho ja hyöty ajamalla hänet ahtaalle. Silloin työntekijä käyttää parasta ideologiaansa. Työntekijän motivaatio ei työnantajaa kiinnosta, eikä sekään että välittääkö se tulla huomennakin töihin. Tämän saatte jos pihlajalinna Kauhajoelle tulee.

      • uustk

        Älkää ihmees menkö mukaan tähän Plinnaan. Kuusiokunnis on kaikki menos jo muutaman viikon jälkeen päin "honkia". Kyllähän säästöjä tulee, kun lääkärit lähtee muualle ja työterveys ajetaan yksityiselle puolelle korottamalla hintoja.


    • Loppupeleissä

      pitäs ottaa sekin huomioon, että mikä vaikutus Pihlajalinnalla on verotuloihin. Johto- ja toimistoportaan henkilöt tuskin tänne suuntaan veroja maksavat. Ja verotuloistahan paikkakunnan hyvinvointi välillisesti muodostuu.

    • oksettavaa

      Ähtärissä kaikki päin veetä....kiertäkää pihlajalinna ja kauniit lupaukset kaukaa

    • VAROITUS_Lukekaan_Tämä

      Pihlajalinna on nostanut pörssikurssejaan laittomien maahantunkeutujien hoivaajina veronmaksajien rahoilla, eli valtio korvaa. Hetken homma toimii ja sitten tarkistetaan hintoja, otetaan esimerkiksi lannoitteiden myynti Norjalaiselle Yaralle, "kilpailu" nosti hintoja noin kolminkertaiseksi. Tänään Caruna Sähkönsiirtoyhtiö nostaa siirtohintoja noin 27% eli kansainväliset infrastruktuurisijoittajat First State Investments (40 %) ja Borealis Infrastructure (40 %). suomalaiset eläkevakuutusyhtiöt Keva (12,5 %) ja Elo (7,5 %) pääsevät osille. Jutta Urpiainen sanoisi kuten Kreikkatakuista, Hei me kaikki tienataan tällä.

      • piiloporvari

        Paini sä kepu vain tunkios ja lannoitteittes kans.


    • meklarii

      Kyllä täytyy olla hölmö jos pörssiyhtiön antaa veronmaksajia kupata

      • näin

        Ähtärissä ei ole vielä mitään mitä verrata.Yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan Pihlajalinna oli kustannustehokas,,toimii hyvin ,konserni ei voi mitään jos työntekijät tekee huonoa työtä, mutta korjaa asian varmasti.Pelätkää nyt vain siellä ennemmin tuulimyllyjä kuin Pihlajalinnaa.Huonommaksi asia menee jos jäätte ulkopuolelle,suuntaus on tämä.


    • herätyyyys

      Ei kiitos pörssiyhtiölle! Yhtiötä on markkinoitu mitä kauniimmilla lupauksilla. Suurin kusetus joka on uponnut aika moneen päättäjään on yhteisosakeyhtiö, jossa 49% osakkeista kunnilla. Pihlajalinnalla 51 prosenttia eli niillä äänillä päätetään ihan kaikesta. Haluaako päättäjät päätösvallan pörssiyhtiölle omista asioistaan? Miksei tehdä itse noita samoa tehostamistoimia ja pidetä 100 prosenttinen päätäntävalta ja rahat täällä eikä pörssiyhtiöllä!

    • Uhhhhuhuhuhu

      Varmaan näin käy mutta onko sinulla kohta varaa maksaa asperiinitohtorilla käynnistä n. 200€/ kerta ?

      • KIELIONGELMIA

        ja virolaiset "lääkärit" vaihtuvat jatkuvasti
        veroja ei maksa kukaan
        yhtiön kotipaikka verovapaa Irlanti
        MAKSUT KALLISTUVAT VUODEN JÄLKEEN


    • Kypsynytttt

      Jämsässä homma meni ainakin täysin penkin alle. Alueen viidestä teveyskeskuksesta kaksi toimii nyt vuoropäivinä samalla yhteisellä henkilökunnalla, yksi niistä myytiin vokiksi. Kaksi sentään toimii jotenkin. '
      Aluesairaala ajettiin ulos ihmisten valinnan vapaus sairaaloista, koska se on nyt yksityis-sairaala. Näin saadaan se vakuutusyhtiöiden pikakorjauspajaksi.

      • näin

        Minä nyt uskon ennemmin talouselämä-lehden artikkelia Pihlajalinnan toiminnasta kuin huoltoasema juttuja,toimii ja on tehokas,kustannuspuoli kurissa.


    • Kavala45

      Pörssiyhtiö on aina pörssiyhtiö. Toivottavasti valtuustosta löytyy senverran viisautta, että ei anneta rahastaa ihmisten sairauksilla. Kuusiokunnista kuuluu tyytymättömyyttä. Mitä hyötyä on päivystyksestä ympärivuorokauden kauhajoella kun röntgen ja labra ei ole toiminnassa??

      • turha247

        Ei mitään. Lääkäri ja hoitajat sielä tyhjänpanttina sitten yöllä. Halpaa.


    • Onneeks

      Kauhajoella ei taida olla kaupungin päättäjissä sellaisia Pihlajalinnan korruptoimia myyntimiehiä kuin on Yläsatakunta lehden mukaan joissain kunnissa...kulkevat Pihlajalinnan myyntimatkoilla ympäri Suomea sitä kehumassa vaikka omalla paikkakunnalla on asiat menneet huonosti.

      • LÄÄKÄRIT.URAKIERTOON

        Hoitajat tulisivat Virosta.
        VALTAVA VAIHTUVUUS JA
        VEROT PANAMAAN.


    • Mitenkä

      pelkästään voittoa tavoitteleva pörssiyhtiö voi olla edullisempi ja tehokkaampi kuin nykyinen, missä kaikki toimii. Pörssiyhtiö tavoittelee vain, ja ainoastaan vain, voittoa. Paluu nykyiseen se sitten vasta kallista ja vaikeaa olis.

    • Minävaaan

      Päätoimittaja Koivuniemen 1.6 Kauhajoki-lehden 2. sivun olevasta kirjoituksesta selviää mitä Pihlajalinna saisi aikaan. Ainakin viimeinen lause kannatta lukea ajatuksen kanssa. Toivottavasti myös päättäjät syventyvät asiaan.

    • Anonyymi

      Lääkärit ei tee kunnolla työtä!!!

    • Anonyymi

      Yli 3tuntia odotusaika?!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6346
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2150
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe