Poikuus istuu tiukassa

Mikä-neuvoksi

Olen 24 vuotias mies ja ollut koko ikäni ilman tyttöystävää. Intin jälkeen (n. 4 vuotta sitten) otin itseäni niskasta kiinni ja laihdutin 15 kg ja olen nyt pituudeltani ja painoltani 185/73. Kuitenkin itsetunto on pohjassa, enkä ole uskaltanut ryhtyä naisten kanssa mihinkään vakavaan, vaan "kavereiksi" ollaan aina päädytty. Minua kiusattiin vielä yläkouluiässä ja lapsuuteni ajan faija joi viinaa minkä kerkesi. Tästä syystä en itse alkoholia juo ja se vaikeuttaa lähestymistä. Muutaman kerran kavereiden painostamana olen lähtenyt baariin seuraksi ja usein törmätään jonkun naisporukan kanssa juttelemaan. Tai... ainakin kaverini juttelevat. Itseäni alkaa suorastaan pelottamaan jos joku hyvännäköinen nainen alkaa puhumaan kanssani. En yksinkertaisesti tiedä mitä tehdä. Päässäni pyörii vaan... "mitä toi nyt mulle puhuu? Tunteeko se mut jostakin? Pitäisikö mun hymyillä? Entä jos mun hymy on naurettava? Näkeehän toi, etten mä ole mikään bodari! Onkohan tää jokin pila?" jne... Kaverini ovat ihmetelleet, kun olen aina yksikseen. Kuitenkin olen jo tottunut siihen, enkä näe naisseuraa välttämättömänä. Kuitenkin kun asia otetaan aina puheeksi, niin alkaa itseänikin asia mietityttää. Itse olen kavereille perustellut asian niin, että en halua tuottaa pettymystä naisille. Esim. Kun olen kokematon, en osaa suudella, jos sanon jotakin väärin tai jos vehkeeni ei ole tarpeeksi iso. Kaikki nää kun pyörii alitajunnassa, niin on tullut torjuttua muutamia mukavia tyttöjä. Vielä enemmän harmittaa, kun en voi keskustella kavereideni kanssa kohta mistään, kun puheen aiheena on lähes aina naiset ja viina... harvemmin esim. opiskelu tai työ. Itse pidän puheita naisista halventavina. Jakaa nyt yksityiset seksiseikkailut ja yksityiskohdat kaikkien kanssa. Vai onko naiset samanlaisia? Yhteisen illan jälkeen kaikki julki? Näitä kun miettii, niin päätyy kirjoittelemaan tällaisia juttuja illat pitkät.
Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia/tuntemuksista? Ja mikä on naisten kanta epävarmoja miehiä kohtaan?

9

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kellappajolkais

      en jaksanut lukea kirjoitustasi, mutta vastaan. Itselläni on ollut sinun ongelmiisi verrattuna vähän erilaiset ongelmat. Pelkäsin etten koskaan kohtaa mitää ja en ollut 20v ikänen kun tapasin itseeni nähden aivan erilaisen tytön. Se ei tarkota, että mitää olisi tapahtunut hänen kanssaan, mutta hän oli eka aloittellinen.

      Tälläset asiat ei aina edes kuulu suoraa seksipalstalle. Mutta voin sanoa, että ei tarvi varmaan mennä vuotta eteenoäin kun tulet ja kerrot, että nyt nappas... mut kukaa ei ole yksin sen takia etteikö jollekin kelpais.

    • mmet

      Hei olen 20 vuotias nainen. Tuntuu, että jotain samanlaisia kokemuksia on. Liikaa tehnyt töitä. seurustelu ja tutustuminen jäänyt taka-alalle. Mielipiteet riippuu naisesta. Omalla kohdalla jos tietää epävarmuuden syyn, niin kyllä mä ainakin ymmärrän.

    • Jompef

      Ei seksi ole sen ihmeellisempää kuin muukaan elämä. Samaan tapaan siitäkin voi jutella kavereitten kanssa.

      Suosittelen, että etsit itsellesi netistä jonkun sänkykumppanin.

    • kellappajolkais

      Ei mitää koskaan netin kautta! Kyllä ihmiset kohtaa aina livessä ja kyllä ap. kohtaa vielä sen naisen livessäkin. Se voi olla lähelläkin jo

    • appelsiini11

      Kannattas katella oman tasosia, eikä mitään barbeja jos niin ahdistaa naiselle puhuminen. Kun on omaa tasoa niin voit olla oma ittesi, kunha olet vaan NORMAALI etkä mikään käytöstavaton jonne. Mielenkiintoja kandee kysellä jne. Ikävä totuushan on että nykyään(kin) taitaa muijat katsoa ensin pärstää ja jos se ei kiinosta heitä niin si ei kiinosta muukaan. Mutta niinhän se on miehilläkin.

    • VainViisitoista

      Olet jotenkin niin samanlainen kuin minä.

      • tuttutunneon

        Mullakin oli ihan samanlaisia ajatuksia tuossa sun iässä. Sitä jotenki ajattelee mitä muut ajattelee tilanteesta yms...mutta ei pitäis välittää mistään muusta kun siitä että itse selvii asian kanssa.
        Ja kuule se on yx kax kun tapaat sellaisen naisen jonka kanssa haluat olla ja silloin ei mitkään ajatus asiat tule tielle haittaamaan. Se on kuule sitten menooo poikuudelle ja muullekkin epävarmalle ololle. Usko pois !
        Tuossa iässä se on normaalia ja kilpailua itsetunnon kanssa....zemppiä !


    • Kokematon27v

      Ikää jo 27-vuotta ja vain muutaman kerran olen ollut sängyssä itseäni paljon vanhemman naisen kanssa. Nyt on alkanut jo todenteolla ahdistamaan se etten ole koskaan ollut seksipuuhissa ikäiseni tai minua nuoremman naisen kanssa.

      Luulenpa että ujouden takia seurustelu/seksi itseäni nuoremman naisen kanssa jää minulta kokonaan kokematta. Joku tietysti pitää varmaan minun ongelmaani todella vähänpätöisenä mutta on tullut aika monta yötä valvottua tämän asian takia.

    • aikaakutakin

      Itse kun olin nuori ja arka tuli ravintolasta mentyä usein huomattavasti vanhempien naisten kanssa sänkyyn. Näytti siltä, että monet naiset ovat onnesta lääpällä kun saa nuorta miestä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1275
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1125
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      811
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      349
      625
    Aihe