Nyton Tosi hullu persujen Eduskunaryhmän puheenjoh

Täällä on oikea Osmium 76, eikä homojuttuja kirjoittava ääliö, joka vielä varastelee toisten nimimerkkejä.
Eduskuntaryhmien puheenjohtajat olivat äsken televisiossa.
Nyt on Persuilla juuri sopiva ja puolueen linjaan hyvin sopiva eduskuntaryhmän puheenjohtaja. Hän ei edes käsittänyt miksi ns. Pakkolakipaketti ei olisi todennäköisesti mennyt lakivaliokunnan käsittelyssä läpi. Siinä on niin monta kohtaa, jotka ovat kansainvälisten sopimusten kanssa ristiriidassa, ovat länsimaisen oikeuskäytännön vastaisia ja jopa Suomen Perustuslain vastaisia.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Perho(nen) tai oliko se Terho? No kuitenkin hän hullun kiilto silmissä julisti Hallituksen ajavan Pakkolait läpi. Siinä on oiva persu, palkanalennukset palkansaajille. Hänellä nähdyn perusteellä on ankara viha kaikkia palkansaajia kohtaan. Kas kun ei jo uhannut pahoinpitelyillä, muilutuksille ja jopa murhilla kun työntekijät eivät ole valmiit luopumaan kaikista, KAIKISTA heille länsimaisen oikeusvaltion turvaamisista suojelusta ja eduista. Persut ajavat ankarassa työntekijöiden vihassa jo ohi kepulaisista. Kas kun ei esittänyt Lapuan liikkeen uudelleen perustamista ja poliisivaltiota, sellaista missä eivät lait suojaa heikommassa asemassa olevia, vaan päin vastoin, kieltävät ja estävät työntekijöitä sopimasta työpaikoilla edes nykyisenlaiset sopimukset, vaan tämän Hallituksen säätämät lait määräisivät palkkojen alennuksen, työajan pitentämisen ja yleisten työehtojen painamista alle nykyisen tason, siis pakottaisivat..... Missään länsimaassa ei ole ollut ja ei ole tällaisia lakeja. PERSUT AJAVAT NIITÄ HULLUNKIILTO SILMISSÄ.

Mistä tuo Sika Soini keksii noita umpihulluja ministereitä? Oikeusministerinä on Jari Linsdtröm, mies jolla ei ole mitään käsitystä Laista, niiden säätämisestä, ja siitä etteivät säädettävät lait ole ristiriidassa muiden lakien, eikä varsinkaan Perustuslain kanssa.

Onko Sampo Terholla vaikeuksia käyttäytyä asiallisesti? Hän huusi ja osoitteli hyvin vihamielisesti sormillaan muita kutsuttuja keskustelijoita, kädet pyöri kuin tuulimyllyn siivet ja silmissä oli aivan mielipuolinen kiilto. Miten sellainen mielenvikainen voi olla eduskuntaryhmän puheenjohtaja?

Miten Persut kehtaavat, Sika Soinin sanoja lainatakseni, mutta kyllä te kehtaatte!

Käsitän tietysti, ettei siinä ryhmässä taida olla yhtään täysjärkistä, mutta pitääkö puheenjohtajan olla aivan umpihullu?

9

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toveripieru

      Hei, lakitieteen laborantti sanoo ettei se mitään vaikka pakkolait OVATKIN perustuslain ja kansainvälisten sopimusten vastaisia. Kyllä ne voidaan silti säätää ja jos valittaa on nillittävä kommari...

      • Osmium76

        Pieni, mutta hyvin merkittävä lisäys; ei meidän nykyinen oikeus- ja työministeri ole oikea laborantti ja, eikä hänestä sellaista koskaan tule. Kyllä hän itseään säästämättä luki jossakin työllisyyskursseilla 2 - 3 vuotta mutta ei hän edes laboratorioapulaisen papereita saanut. On sen verran tyhmä mies.

        Mistähän Timo Soini näitä hulluja hölmöläisiä löytää?


      • terho.hyvä.rehti

        Hallituspuolueiden edustajista Sampo Terho perusteli vastauksensa parhaiten. Kokeneelta Vanhaseltakin olisi odottanut osuvampaa sanottavaa, mutta ei taida olla ruudinkeksijöitä, ja monenlaista sotkua henkilöhistoriassaan. Vanhasella ei ole enää varaa kärjekkäisiin kommentteihin. Munattomaksi hoideltu. Hallituspuolueiden edustajista kyynisin ja lattein.


      • Osmium76
        terho.hyvä.rehti kirjoitti:

        Hallituspuolueiden edustajista Sampo Terho perusteli vastauksensa parhaiten. Kokeneelta Vanhaseltakin olisi odottanut osuvampaa sanottavaa, mutta ei taida olla ruudinkeksijöitä, ja monenlaista sotkua henkilöhistoriassaan. Vanhasella ei ole enää varaa kärjekkäisiin kommentteihin. Munattomaksi hoideltu. Hallituspuolueiden edustajista kyynisin ja lattein.

        Katselitko sitä TV-ohjelmaa? Jos katsoit ja väität Sampo Terhon esiintyneen hyvin, asiallisesti ja hyvien tapojen mukaan niin olet oikeassa seurassa, puolihullujen puolueessa jota johtavat erilaiset mielipuolet ja täydelliset typerykset. Puheenjohtajana on törkeästi poliittisia vastustajia haukkuva ja pilkkaava Suomen Suurin valehtelija ja äänestäjiensä törkeästi pettävä S. Timo Soini.

        Jos on parikymmentä vuotta valehdellut ja herjannut vastustajia, niin ei ole mikään ihme, että Timo Soini saa nyt hieman takaisin. "Kahdelle jalalle nostettu Sika.." jne.
        Uskotko tosiaan, että tämä perussuomalaisten puolihullu, valehtelemalla koossa pidetty joukko voi tehdä mitään kunnollista? Valehtelemaan ja vihanlietsontaan he pystyvät, entä pitkä jännitteinen työ?


      • Näin_se_vain_on

        Sampo Terho on vain kravattikaulainen versio Matti Putkosesta, vain raiskaustuomio puuttuu.


    • persunero

      Miksi Sampo Terho on ajatusrajoitteinen ?

    • oiuyttyuu

      Tutkimusten mukaan 12tuntinen työpäivä säästää energiaa enemmän kuin 8.

      Tässä Persujen seuraava vaalikampanja. Ääniä tulee niin, että Jytkyn mahdollisuuskin on olemassa.

    • Alkaa enemmän kuin hiukan huolestuttaa, miten meidän mahtaa tuon hallitusporukan ja eduskunnan hoteissa käydä. Sieltä ei oikein tunnu löytyvän minkäänlaista älyllistä toimintaa, koko koneistosta.

      • makarooninkeittäjä

        Puolue siis persuista tulisi pari uutta puoluetta, ellei Puoluetukilakia olisi Timo Soinin vaatimuksesta muutettu heti tämän hallituksen aloitettua.
        Puolueen politiikka on ollut täysin päinvastaista mitä Timo Soini ennen kaikkia vaaleja väitti.
        Yli 20 vuota ja täyttä valeta joka sana.
        Näkyyköhän vielä tuo Sampo Terhon riehuminen jossakin vaikkapa Ylen Areenassa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      153
      3242
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      95
      2197
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      321
      2138
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      126
      2050
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      46
      1809
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1465
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      101
      1261
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      28
      1240
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1130
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      103
      1019
    Aihe