Lähitulevassa ensimmäisen sinetin avaa Jeesus

IlmestyskirjanMukaan

Jumalan Hengen vuodatus annetaan ensimmäisessä sinetin avaamisessa ja 144 000 apostolia Israelin yhdestätoista sukukunnasta aloittaa sen 3,5 vuotta kestävän evankeliomisjakson, ja kaksi säkkipukuista on Jerusalemissa.

Tämän 3,5 vuoden jakson jälkeen Saatana voitetaan taivaassa ja heitetään alas maan päälle ja alkaa hävityksen kauhistus maan päällä ja pedon merkki tulee kaupankäynnin maksuvälineeksi tähän pimeyden ruhtinaan maailmaan.

Jeesus profetoi tämän ajanjakson olevan kuin Nooan aikaan kun maa tuli täyteen väkivaltaa ja Jumala katui luoneensa ihmisen, sillä olivat alkaneet seurata taivaasta langenneita enkeleitä, jotka yhtyivät ihmisten tyttäriin.

Jeesus palaa takaisin sitten pahan hallittua 3,5 vuotta maailmaa ja tuhonnut todella suuren määrän ihmisiä, mutta valitut Jeesuksessa pääsevät Jeesuksen valtakuntaan olivat sitten murhatut tai kuolleet tai vielä elossa maan päällä.

17

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakkohan se on kertoa etten minä ainakaan ole kuin yhdessä asiassa samaa mieltä. Ei siis kannata sanoa lausetta käyttäen "ilmestykirjan mukaan" vaan "tulkintani ilmestyskirjasta".
      Minun tulkintani ilmestyksirjasta on varsin erilainen. Alku oli ihan oikein, Jeesus todellakin avaa nuo sinetit, siitä ollaan samaa mieltä mutta sitten. Esimerkiksi saatana heitettiin alas sodassa joka käytiin taivaassa heti Jeesuksen ristinkuoleman jälkeen ja tämä oli heitetty alas kun Jeesus nousi ylös. Lukekaa ja katsokaa, syyttäjä oli heitetty alas ja puolustaja tuli ylös. Tämä tapahtui juuri silloin 2000 vuotta sitten.
      Saatana jäi seisomaan ja lähti ajamaan vaimoa, siis Israelia mutta se pakeni vuonna 70 jKr. ja Jumala piilotti vaimon 1260 vuotta aina sinne Espanjan vainoihin saakka, jonka jälkeen Kolumbuksen johdolla sen alueen juutalaiset siirtyivät Amerikkaan.
      No kun vuoden 70 jälkeen... jälleen kehotan lukemaan ilmestykirjaa, niin saatana ei nöhnyt vaimoa, elikkä juutalaisia enää, joten hän lähti ajamaan takaa Kristuksen seuraajia. Alkoi suuret kristittyjen vainot ja areenahommelit mm. Roomassa ja muualla, jota on kestänyt vaihtelevasti näihin päiviin.
      Tuo luku 144 000 koostuu kahdesta tai paremminkin kolmestakin asiasta. Ensinnäkin luku 12 on opetuslasten eli Kristuruumiin luku ja tuhat on kansojen luku. Sitten taas termi "Israelin kansa" sain omakohtaisen ilmoituksen kun vuosia kyselin tuota samaa kysymystä lopunajoissa "mites se Israel?" Sain vastauksen joka oli kuin ääneen sanottu "te olette Israel". Ja kun tuo määrä kootaan muistaakseni luvussa 7 niin sitä on edeltänyt jo morsiamen ylösotto ja kuuden sinetti, joka kuvastaa "hädän hetkeä joka kohtaa yli koko maan piirin". Siitähän Filadelfian seurakunta juuri otetaan pois, eli morsian.
      Luku 144 ooo tarkoittaa pakanakansojen täyttä lukua joka on sisälle tullut.


      • filade

        Israelin enkeliruhtinas Miikael sotii ilmavallan haltijan (Ef.2:2) maahan vasta tulevan vihanajan puolivälissä.


      • Jarmo__EiKirj
        filade kirjoitti:

        Israelin enkeliruhtinas Miikael sotii ilmavallan haltijan (Ef.2:2) maahan vasta tulevan vihanajan puolivälissä.

        Kyllä, niinhän minä koitin juuri sanoa. Se sota ei käydä taivaassa, se on käyty se sota taivaassa, vaan Mikael käy kansansa suojaksi kun vihan aika alkaa ja viimeiset maljat.


      • Jarmo__EiKirj

        Tarkennan hieman. Eli kun luette ilmestyskirjan lukuun 11 saakka ja sen loppuun. Siinä laskettiin jo viimeiset maljat ja pasuunat, eli Jeesus oli tuossa jo näkyvästi.
        Luku 12 aloittaa ajanlaskun uudelleen ihan alusta ja pomppaa ajassa sinne Jeesuksen syntymäaikoihin.
        Jobin kirjassa Jumalan pojat kävivät Jumalan edessä Taivaassa syyttämässä ihmisiä ja Johannes viittasi juutalaisia evankeliumissaan Mooseksen seuraajien syyttäjään, joka oli sitten sama asia, vaan syyttäjää ei enää ollutkaan, vaan puolustaja.
        Kyllä hoksaavaiset tajuaa missä ajankohdassa Jeesus, puolustaja tuli ylös ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Tuo sota syttyi niiden 40 päivän aikana Taivaassa kun Jeesus odotti maan päällä pääsyä syyttäjän tilalle. Loogista, eikö vain? Eihän saatana voi olla samassa huoneessa missä Jeesus. Hänhän oli se saatanalle ennustettu Eevan siemen joka ppolkee käärmeen pään.


      • Jarmo__EiKirj

        Viittaan lukua 11 lopussa liiton arkki näkyi (Jeesus on liiton arkki)


      • PiiPaaPuuPää - sininenvalosininenvalo!

        Tarkistakaa hyvät uskovaiset lähteenne luotettavuus, ennenkuin ryhdytte näitä tulkintoja tekemään!

        Koko jeesusmyytti on sumutusta. Väitetystä jeesushahmosta ei ole minkäänlaista historiallista mainintaa - väitettyihin ihmetekoihin suhteutettuna aivan järjetöntä!


      • Risti
        he-ma kirjoitti:

        PiiPaaPuuPää - sininenvalosininenvalo!

        Tarkistakaa hyvät uskovaiset lähteenne luotettavuus, ennenkuin ryhdytte näitä tulkintoja tekemään!

        Koko jeesusmyytti on sumutusta. Väitetystä jeesushahmosta ei ole minkäänlaista historiallista mainintaa - väitettyihin ihmetekoihin suhteutettuna aivan järjetöntä!

        Sana rististä on hullutusta,niille jotka kadotukseen joutuvat.


      • Risti kirjoitti:

        Sana rististä on hullutusta,niille jotka kadotukseen joutuvat.

        Ai että jännittää nyt! No ei.

        Lienet aikuinen ihminen ja kykenet rationaaliseen ajatteluun, ainakin osaat lukea ja kirjoittaa. Kehottaisin tarkistamaan ristisatusi taustat, uskot nimittäin epäjumalaan, jonka ihmiset muokkasivat hallinnon välineeksi.

        Mikään ei varmasti oikealle jumaluudelle ole iljettävämpää kuin epäjumalan palvominen. Näinollen, jos joskus saamme todisteita oikeasta jumalasta, mitä kyllä epäilen, olet niin kusessa epäjumalanpalvojana, ettet edes käsitä!


      • Norja ja USA erottuvat edukseen, tosin jenkit eivät ymmärrä ja noudata lakejaan.

        Meillä suomaliassa ei vallitse uskonnonvapaus eikä varsinkaan vapaus uskonnosta. Sairaita satuja syötetään YLEnkin toimesta. Epäjumalanpalvelukset eivät todellakaan kuulu verovaroin kustannetuille kanaville!


    • muuteneikäy

      Viattomuus on pääasia.

    • Jarmo__EiKirj

      Mitä tulee tuohon sanaan "lähitulevaisuudessa" ja sitten Jeesus avaa sinetin.
      Halauaisn että kiinnittäisitte huomiota muutamaan asiaan. Ensinnäkin Johannes sai tuon näyn tiettävästi joskus vuonna 96 tai sinne päin ainakin, joten Jeesus oli jo noussut. Toinen asia on että huomatkaa että ilmestyskirja on metfora, eikä sen näyt tarvitse noudattaa lihallisen olemisen lainalaisuuksia. Lisäksi näyssä puhutaan kaikista siinä olevista tapahtumista sen jälkeen kun Johannes kutsuttiin "tule tänne ylös niin minä näytän sinulle" jälkeen menneessä aikamuodossa. Huomatkaa siis kaikki puhutaan menneinä ja jo tapahtuneina asioina, joten johtopäätös on varsin selvä, Johannes vedettiin Jumalan ajanvirtaan, joka on pois meidän käsittämästä ajanlaskusta. Tästä samasta syystä Jumala voi tietää kaiken tulevan.
      Noh, kun Johannes näki ilmestyksessään pahan tilanteen, oli kirjakäärö, joka oli luomakunnan lunastuskirja tai jotain sellaista, jossa oli nuo seitsemän sinettiä ja vanhimmat Taivaassa vaikeroivat kun ei ollut ketään joka voisi nuo sinetit aukoa. Johanneskin oikein itki katkerasti kun sellaista ei löytynyt.
      Sitten tuo yksi sanoi, älä itke, sillä Juudaan sukukunnasta on yksi joka kykenee ja havaittiin että karitsa kykenee siihen... miettikää siis... ensin ei ollut ja sitten yhtäkkiäö löytyi. Mihin ajankohtaan tämä viittaa? Siihen kohtaan jossa Jeesus tulee Taivaaseen ja siitä ilmestys menee kronologisesti lukuun 11 loppuun. Mutta luvussa 12 palataan ajassa takaisin Jeesuksen syntymään ja sitten sotaan joka syttyi taivaassa.
      Jeesus on siis avannut ensimmäisen sinetin ja varmasti toisen, kolmanen ja neljännekin jo heti taivaaseen noustuaan joskus vuonna 33, jolloin saatana heitettiin maan päälle, eikä tällä ollut enää asiaa Taivassa. Silloin saatana tiesi että aikaa on enää vain vähän jäljellä ja kaikki voitto oli jo tapahtunut. Enää on loppurutistus jäljellä ja siksi vanha lohikäärme on raivoissaan Jeesuksen seuraajille.
      Sinetti yksi on siis Jeesus itse joka lähti voittajana voittamaan ja tarjoamaan armon tuomion sijasta.
      Sinetti kaksi on miekka, jonka Jeesus sanoi tuovansa. En minä ole tullut maan pääle rauhaa tuomaan vaan miekan ja tulta heittämään maan päälle. Rajua puhetta siis ja ihan erilaista mitä normaalisti kristityt ajattelevat. Synnin on tultava suureksi jotta ihminen tajuaa syntisyytensä, siksi näin.
      Vaaka taas koiniksmittoineen tarkoitti tuota Mooseksen suraajia, lakia jota luullaan voivan täyttää, Joh. 5. luvussa puhutaan siitä. Samoin kuin Roomalaiskirjeessä. Millä sinä mittaat, sillä sinua mitataan.
      Viimeinen on kuolema, joka korjaa lopulta KAIKKI, vai väittääkö joku ettei viikatemies ole jotain ihmistä hoksannut korjata. Synnin palkka on kuolema ja siksi me maksamme sitä ja olemme sen lain alaisia. Me kuolemme kaikki lopulta, ellei Jeesus tule sitä ennen.
      Viiden sinetti on morsiamen ylösotto ja kuudes taas koetuksen hetki joka kohtaa koko maan piirin ja jossa alkaa se viimeinen aika. Sitä seuraa seitsemäs sinetti ja puolen hetken hiljaisuus maan päällä ja alkaa ns. valherauha.

    • ääretön

      JEESUS KRISTUS ON HERRA.ALFA OMEGA.

    • filade

      Ilm.4- eteenpäin on vielä edessäpäin, Daniel vuosiviikko nousee osaansa päivien lopussa, Matt.24-25 profetia toteutuu samoin vihanajalla ym. ja monet muut VT:n profetiat.

      • Jarmo__EiKirj

        Kyllä monet opettajat ovat vahvistaneet että heidän näkemys sanan mukaan on että lopunajat alkoivat kun Jeesus astui taivaaseen. Se on minunkin näkemys. Siinä oli Johanneksen ilmestyksessä juuri nämä seikat esillä luvussa 12 jossa päästiin 1500 luvulle, josta alkoi lopunaikojen kliimaksi, elikkä painokone alkoi suoltaa Raamattuja, uskonpuhdistus muutti koko kristikunnan jne. kunnes Matteus 24 alko täyttyä 1800 luvun lopulla kun juutalaiset alkoivat asuttaa vanhaa maata.
        Kyllä kaikki viittaa siihen että me elämme ilmestyskirjan kronologia tarkalleen kohdassa juuri ennen jakeita 6:9-11
        Huomasinpa juuri mielenkiintoisen jutun... ennen kuin ehdin lähettää tämän. Noissa jakeissa on luvut 6-9 (Matteus 27:45-46 ja kuudennesta hetkestä alkoi pimeys joka peitti yli maan ja jossain yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi, Jumalani, miksi minut hylkäsit) Tämä huutohan on jäljellejäävien ihmisten huutoa kun morsian katoaa ja mitä vielä... luku 11 on "yhdennellätoista hetkellä" joka kuvataan viimeisenä hetkenä.


      • Jarmo__EiKirj

        Huomasin vielä yhden 9:11 Kuka muistaa mitä tapahtui. Se oli koetuksen hetki.
        Ilm. 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
        Sama odottaa kun luet jakeet eteenpäin ja alkaa kuuden sinetti, koeteuksen hetki.
        Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"


    • Tyhmemkin

      ymmärtää, kirkot vettä vuotaa.
      Vuodatus hengen tai veren.
      Valitkkaa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      413
      8867
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2384
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      37
      1748
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1619
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      86
      1380
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1322
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      359
      1201
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1073
    9. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      125
      1049
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1022
    Aihe