Pirkkala liitetään pian Tampereeseen

topakkatäti

Pirkkala on liian pieni kääpiö itsenäiseksi kunnaksi Tampereen kyljessä, niinpä se muutaman vuoden kuluttua liitetään vähin äänin Tampereeseen.

Kunnilta lähtevät lähes kaikki päättämisen ja tekemisen eväät sote-sotkun ja uuden maakuntahallinnon myötä. Tampereen johto on jo nyt ärähtänyt uutta vaatimatonta rooliaan vastaan, koska se joutuu toimimaan lähitulevaisuudessa pelkästään koulutuksen ja kaavoituksen pyörittäjänä.

Siksi Tampereen seuraava askel on yrittää sulauttaa mahdollisimman monta naapurikuntaa Tampereeseen, jotta sillä olisi nykyistä leveämmät hartiat.

Pirkkala on kaatolistalla ensimmäisenä, sen jälkeen tutisevat kaikkien muiden Tampereen naapurikuntien kunnanjohtajien housut.

8

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäonjuu

      hyvä trollausyritys aloittaa taas tuo vanha spekulointi ja Tre-naapurikunnat-vastakkainasettelu. Hanki elämä? :D :D

    • topakkatäti

      elämäonjuu: En spekuloi, vaan kirjoitan vain tosiasoiden perusteella. Kaikki aloituksessani mainitut väitteet pitävät paikkansa.

      • hurahuhhahhei

        Mielipiteitähän ne ovat, ei elämän tosiasioita.


    • bökholm

      Tampere on alkujaan Messukyläläisten myllykylä! Aitolahden ja Teiskon kohtelu on ollut ala-arvoista. Jos jotain liitoksia Pirkanmaalla tehdään niin se on työnimeltään Suur-Pinsiö eli Hämeenkyrö, Nokia ja Ylöjärvi yhteen! Pirkkalakin sopii mukaan. Nimikin voisi olla silloin Pirkkala historiallisista syistä.

    • Nasse80

      Kyllä ne pojaat Teboililla puhuu, että kun aika on kypsä, niin Tampere liitetään Pirkkalaan !

    • lempois

      Liitetäänkö vai eikö ainakin tarvetta olisi maksaa tamperelaisten kohtuusuuruudenhulluja kansia, ratikoita, tunneleita ja muita uberkalliita rakennuspaikkoja mutta mistä niihin asukit , rikkaat siis.
      Pirkkalassakin on neliöhinnat karanneet käsistä koska vilkkaan, meluisan tien vieressä paritalokolmiosta tavanomaisilla ominaisuuksilla pyydetää n.2900 e/neliö, haloo! maksaa aivan liikaa vai muuttaako pirkkalaankin vain tohtoreita , yrittäjiä ja muita ei tavallisessa työssä käyviä jo valmiiksi rikkaita, näin sen näen ainakin tavallisen keskituloisen näkökulmasta.
      Koska pankki ei lainaa kolmioon noin paljon perusteena, mahdottomuus maksaa.

    • Ikävätotuus

      Totuushan on, että Pirkkalassa virkamiehet vievät poliitikkoja kuin pässiä narussa. Jopa pormestari on täysin virkamiesten talutusnuorassa. Jos virkamies haluaa viedä maat yksityisiltä omistajilta, säästää koulutuksessa, säästää terveyden hoidossa tai vähentää tukia yleishyödyllisille yhteisöille, niin kaikki valtuustossa ja hallituksessa pelkäävät virkamiehiä, varsinkin pormestari. On siis oikeasti hyvä asia, että Tampere ottaa haltuun tämän virkamies porukan ja määrää sitä. Siihen ei nyt poliittiset päättäjät Pirkkalassa nyt kykene.

      • juurinoinon

        Pirkkalan kunnan talous on hyvää vauhtia velkaantumassa johtuen älyttömistä pakkolunastushankkeista ja vaikka saataisiin joskus jotakin gryndereiltäkin, niin velkoja ei makseta takaisin, vaan keksitään uutta lunastettavaa, jotka kaikki ovat kaikissa mahdollisissa oikeusasteissa käsiteltävinä. Melkoista riitelyä eikä mitään kaupankäyntiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe