Miten nen persujen hekumoivat pakkolait edistyvät?

osmium12

Miten persujen apinanraivolla ja villisian viisaudella(TiSo) ja heikkohermoisen Sampo Terhon vähäisellä järjellä mutta sisulla ja sydämellä ajetut Pakkolait ovat jäässä. Nehän ovat persujen korkeimpien tavoitteiden mukaisia:
- palkkoja on alennettava
- lomia on lyhennettävä
- ylityö, yö-, sunnuntain jne. lisiä ei saa maksaa
- ei saa sopia EIKÄ MAKSAA enempää kuin Sipilä ja Soini sanoo
- vapaa sopimusoikeus kielletään lailla.
- Hallitus määrää, ettei saa maksaa edes nykyistä palkkaa
Miten nyt vannovat persujen oikeusoppineet, lähes laboranttiapulaisen, ei lähelläkään oikeaa laboranttia, oikeus-JA TYÖMINISRTERI JARI LINDSTRÖM JA AIVAN HEIKKOHERMO SAMPO TERHO?

Sampo Terho oikein vannoi, että Pakkolait ajetaan läpi. Eihän kukaan johtopersu voi hyväksyä sitä, että palkkoja EI alenneta, lomia EI lyhennetä ja sitä ettei työntekijöiltä viedä viimeisiäkään oikeuksia.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitosPS

      Etkö sä kuullut kun Terho korosti neljään kertaan että A-talkissa että parempi olisi saada yhteiskuntasopimus aikaan. Jos ei saada niin sitten pakkolait. Ja minulle yrittäjäpersuna nuo käy mainiosti! Lupasivat olla pienten yrittäjien asialla vaaleissa ja nuo keinot ja lait/sopimukset ovat juuri sitä mitä lupaavat. Eli jälleen minulle pidetty lupaus lisää.

      • Minä näin, kun hän apinanraivolla kertoi, että ne ajetaan läpi.
        Ei Sampo Tervo ymmärtänyt mistä on kysymys.
        Sampo Terho huusi ja huitoi ja sanoi: "Kaikki Lait ovat pakkolakeja." Voiko joku kansanedustaja olla näin sekä hullu että tyhmä.
        Mites olis jos Eduskunnan enemmistö muuttuisi ja sipilän-soinin-stubin täydeksi vastavoimaksi ja se Hallitus päättäisi, että sinun ja
        sipiläån hengenheimolaisten omaisuus jaetaan muslimien kesken?

        Miltäs tuntui? Tämän takia on perustuslaki ja Valtiosääntö.
        Missään länsimaassa ei ole heikomman osapuolen neuvotteluasemaa heikentävää tai sen kokonaan kieltävää kuten Pakkolait tekevät. Hyvä persut, keskitysleirit ja nälkäpalkka. On tosiaan ihme, ellei persujen todellinen pyrkimys paljastu kaikille,

        Ettekö te persut tiedä mitään lakiasioista? Nyt pitäisi jokaisen käsittää se, mitä persut ajavat.

        Palkansaajilta kaikki oikeudet pois. laki turvaamaan työnantajan edut. Palkkaa ei tarvitse maksaa, jos yritys tai sen omistajat tarvitsevat rahat. J tämän saisi päättää Sipilä ja Soini.


      • Toveripieru

        Ja samalla lupasivat ettei työläistä kurjisteta. Eli jälleen rikottu lupaus lisää...


      • Toveripieru

        Siis sinulle on hyvästä se että ihmisillä on vähemmän rahaa ja aikaa hyödyntää pinyrittäjien palveluita? Se kun on pakkolakien kääntöpuoli. Mitenhän kivaa se sitten on kun mielikuvituspuulaakisi on selvitystilassa asiakkaiden määrn romahdettua...


      • Expersuli
        Toveripieru kirjoitti:

        Ja samalla lupasivat ettei työläistä kurjisteta. Eli jälleen rikottu lupaus lisää...

        Nyt kun Pakkolakien läpimenon mahdottomuus tuli selväksi jopa kaikkein typerimmille ihmisille jopa Sampo Terholle on Hallituksessa uusi laki valmisteilla. Se sallisi alle työehtosopimusten mukaiset palkat jos yrityksen omistajat ja / tai johtajat tarvitsevat palkkaraht OMAA käyttöönsä!.' Sitä varmasti persut tulevat ajamaan apinan raivolla ilmeillä ja eleillä. Kuten hermoheikko Sampo Terhon huudolla ja syljen lennolla ja itse Sika pieremisellä.


    • sivistymätöntähaukkua

      Aloittaja voisi vähän siistiä kielenkäyttöään. Kritiikin voi esittää asiallisesti.

      • Osmium761

        Ei mitään syytä. >Katso miten Timon Soini on törkeästi pilkannut, valehdellut ja jopa lähes herjannut poliittisia vastustajiaan. Timo Soini on puhunut vastoin parempaa tietoaan EU:sta vuosikymmeniä ja hän on törkeästi kieltänyt ja kiertänyt esimerkiksi Norjan tullimuurin EU:hun ja Norjan maksamat "jäsenmaksut" siitä, että pääsee edes tullimuurin takaa EU markkinoille.
        Tämä Soini, jota leikkisesti myös Sika Soiniksi kutsutaan valehtelee törkeästi myös näin: "Me voisimme neuvotella paremmat ehdot." Miten ja kenen kanssa tämä suurvalehtelija neuvottelisi?

        Sellaiselle voi vastata kuten sieltä on huudettu, vai mitä.
        Tuossa aloituksessa on kaikki totta. Kerro missä Länsi -Euroopan maassa on sopimusoikeutta kieltävä laki siten, että työnantaja ei saa maksaa palkkaa yli Hallituksen antaman rajan?

        Minimipalkka on useissa maissa, se suojaa heikommassa asemassa olevia, mutta nyt Soinin ja hullunkiilto silmissä painava Sampo Terho haluavat törkeästi kurjistaan kaikkein heikommassa asemassa olevat työläiset.

        Etkö tosiaan käsitä mihin tällainen Pakkolaki nippu yhteiskunnan johtaa?

        Luin kirjoitukseni, eikä se ollut edes sellainen kuin Sika Soini päästele Eduskunnassa. On tietysti erojakin, minun kirjoitukseni ei sisällä valeita, kuten persujen jutut.


    • eipä-yllättäisi
    • Toveripieru

      Hallituksella on tullut hätä käteen, kun on osoitettu ihan talous- ja perustuslakiviisiden tahoilta että nuo pakkolait ovat a) tehottomia ja B) lainvastaisia. Joten siksipä hallitus nyt antaa rauhan neuvotteluihin koska toivoo ettei heidän bluffiaan katsottaisi.

      • Osmium761

        Olen jo ensipäivistä asti ollut vakuuttunut siitä, että ei voi tulla Pakkolakinippua.
        Sipilä opettelee yhteiskuntaopin perusteita väärässä paikassa ja aivan väärällä paikalla. Timo Sika Soini näyttää, ettei ole oppinut yhtään mitään .
        Aina joskus Soini kertoo, että hän voisi neuvotella Suomelle paremmat edut EU:n ulkopuolella! Kenen kanssa ja miten?

        Sisäpiirin tietoa, Timo on mukava mies. Hyvä piereen. Siis valehtelun ja manipuloinnin lisäksi on kolmas hyvä ominaisuus.


      • Hyväpiereen

        Olen kuullut aivan sama, hyvin toimii Timon vatsa....


    • tamperelainen_vitutus

      Sampo Terho odottaa kikkeli kovana että pääsee laatimaan uusia pakkolakeja heti kun nämä edelliset saadaan voimaan. Ja kohteena tulee olemaan pienipalkkaiset, työttömät, sairaat ja eläkeläiset. Persumeiningillä nääs.

    • persut_ekstaasissa

      Kelakorvausten leikkaus .... oooooHHHHHHHHHHHHHHHH

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      34
      3101
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1925
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      191
      1473
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      127
      1386
    5. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1074
    6. 127
      974
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      242
      852
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      839
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      66
      721
    10. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      81
      652
    Aihe