Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Juhan haukkujat

nöyryytys

Täällä sitä riekutaan ja haukutaan pääministeriä vaikka miksi idiootiksi suvakkiääliöksi maanpetturiksi raiskaajaksi. Sitten kun Juha tulee Kempeleellä käymään niin kaikki pokkuroi, kumartelee ja nuolee sen persettä, kyllä herra, kyllä herra pääministeri, olette hyvä johtaja minäkin äänestin sinua, eeei niistä pakolaisista mitään haittaa ole ollut..kulttuurit vaan hiljakseen hioutuu yhteen, kyllä herra, kyllä herra..ei se raiskaus haittaa mitään, raiskaahan Suomalaisetkin...aivan ihanaa herra Sipilä, aivan ihanaa on ollut..herran rauhaa ja siunausta

26

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unohtuiko

      Lääkkeet

    • juhaaEiKiinnostavissiin

      taas näimme joukkovoiman, poliitikoltakin loppu uho ?

      koko Suomi nyt turvaton maa kantaväestö naisille ja eritoten tytöille, onko ?

    • keppihevosia

      Ratsastatte naisilla, törkeää käyttää hyväksi naisia rotuvihanne keppihevosena. Keksikää jotakin muuta välillä. Pahempaa naisten hyväksikäyttöä ei Suomessa ole koskaan ollu,RAISKAATTE JUTUILLANNE KOKO AJAN. Tuntuuko hyvältä. Aivan sama kuinka paljon vihaatte mamuja mutta jättääkää naiset ja lapset rauhaan.

    • RAISKARILLEKEPPIÄ

      Oli mahtava filmi MVLENTI.NET, siellä annettin 6 vuotiaan raiskarille kunnolla selkään
      ihan mahtava juttu, tässä on MATULLE opetus, ei pidä alkaa raiskaamaan vaikka kuin kuínka PALLIT huutaa kiimassa, vedä matu penis esiin ja nyrkkikylliä se helpottaa. KATSOKAA VIDEO.

    • EX-kepu

      Kyllä Sipilä on omalla poukkoilevalla toiminnallaan saattanut itsensä naurunalaiseksi ulkomaita myöten.

    • juhat

      tarkoitatteko juha mietoa,käyttäkää pöljät sukunimiä kun yritätte olla viisaita

      • ykspöljä

        millon Juha Mieto on muuttanut Kempeleelle ? olihan Mieto justiin tolokusti sitä mieltä, että raiskaajat kuriin ja kunnon vankeustuomiot.

        toista mieltä vissiin on lestadiolainen juha, kait tuomioita ei saa tulla kun lestoilla vissiin on omalehmä ojassa, vai onko ????? mielipiteitä vaan


    • Näinjosuomessakin

      Muslimien harjoittama häirintä kouluissa lisääntyy

      Posted on 31.1.2016 by Paavo Tajukangas // 2 Comments

      Ruotsin kouluissa muslimien harrastama kiusaaminen ei- muslimioppilaita kohtaan alkaa muistuttaa terrorismia. Esim Borlängen koulussa tilanne on eskaloitunut siihen pisteeseen, että nuoret muslimit käyvät käsiksi ei- muslimilapsiin. Viime aikoina on tullut ilmi tapauksia, jossa muslimit ovat sylkeneet tyttöjen ja opettajien päälle, jotka eivät käytä huivia. Muutamalta tytöltä on riisuttu väkisin kengät ja nämä on heitetty vessanpönttöön.

      Uusi trendi musliminuorten keskuudessa on koulun ruokalassa tapahtuva kiusaaminen. Kun ei- muslimioppilaat syövät esim possunpaistia, kulkevat muslimioppilaat ruokalijijoiden joukossa sylkemässä ihmisten lautasille ja tekevät kasvoillaan oksennuseleitä.

      Koulussa ollaan otettu asia esille vanhempain illassa, mutta aihe on arka ja opettajilla on taiteileminen asian kanssa, jotta siitä ei saada aikaan rasismia. Muuan borlängeläinen Moderaattipuolueen muslimi Fesal Alysa kertoo olevansa jätkyttynyt asian tulemisesta julkisuuteen:

      – Olen järkyttynyt. Meillä on maassa uskonnonvapaus ja toisia pitää kunnioittaa. Lapset ovat lapsia ja on aikuisten tehtävä kasvattaa lapsensa. Asiaan pitää nyt puuttua heti alkuun, muuten se voi levitä nopeasti muihinkin kouluihin.

      Toinen Moderaatti Agneta Nyvall kertoo, että ei ole ennen kuullut tällaista:

      – Tämä on uusi ilmiö, mutta ei missään nimessä hyväksyttävää. Tähän pitää nyt puuttua.

      http://www.dt.se/dalarna/borlange/problem-med-religionskrankningar-pa-skola-flicka-fick-skorna-nerspolade-i-toan-for-att-hon-inte-bar-sjal

      ————

      Borlängessä ollaan siinä mielessä väärässä, että ilmiä ei ole mitenkään uusi. Tukholman monissa kouluissa on arkipäivää ruotsalaisten tyttöjen huorittelu ja muslimipoikinen suojelurahan kerääminen.

      Suomalainen, sinunkin lapsesi tulevat kokemaan samanlaista kiusaamista tulevaisuudessa.

      KUKAS TÄMÄN RYNTÄYKSEN SUOMEEN AIHEUTTIKAAN

      • SipiläPoisVirastaan

        Ryntäyksen aiheutti Sipilä eukkonsa ja suvakkivajakkien kanssa.
        Melko tyhmä tuo kotinsa lupaaminen. Järjestivät suomalaiset kurjuuteen.
        Eikö nuo osaa edes hävetä!


    • rakasnaapuri

      Ruotsidemokraatin puhe eduskunnassa:
      https://www.youtube.com/watch?v=Kq5Ox6Zofsg

      Sääliksi käy Ruotsalaisia jotka ovat kohta vähemmistönä omassa maassaan.

      Serkkumme asuu Ruotsissa mamu alueella ja olisivat valmiit lähtemään Suomeen, työpaikkakin olisi kaikille. Mutta kun pitäisi jättää kaksi omakotitaloa sinne, koska kukaan ei osta edes puoli ilmaiseksi niitä...

      Jokohan presidentti Niinistön puhe valtiopäivillä avaisi hallituksen suvakkisilmiä..

    • Älykääpiötäänessä

      Afganistanilaisen kommunistin tytär haukkuu presidentti Niinistön

      Nazima haukkuu ja neuvoo presidentti Niinistöä!

      03.02.2016 17:33, 2078 lukukertaa

      InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

      sauli niinistö

      Presidentti Niinistö.

      Nazima Razmyarin mielestä presidentti Sauli Niinistön puhe ei hänestä ollut lainkaan sitä, mitä hän olisi arvojohtajalta odottanut. Niinistö käytti yli puolet Valtiopäivien avajaispuheestaan maahanmuuton käsittelyyn.

      Nasima

      Nazima Razmyar.

      Presidentti Niinistö sanoi puheessaan muiden muassa, että ”jossain vaiheessa jonkun on tunnustettava, että emme kykene, juuri tässä ja nyt, täyttämään kaikkia kansainvälisten sopimusten velvoitteita”.

      Nazima vinkuu:

      “Olisin odottanut häneltä arvojohtajana tilannetta rauhoittavaa ja stabilisoivaa lähestymistapaa. Mutta hän teki tässä kovan arvovalinnan.”

      Razmyar viittasi Niinistön puheen kohtiin, joissa presidentti sanoi, että maahanmuuttovirta on ”paljolti kansainvaellusta”. Presidentin mukaan on myös selvää, ”että emme voi nyt auttaa niitä, jotka hakevat parempaa tai tuntevat olonsa ja tulevaisuutensa kotimaassa vaikeaksi.”

      Nazima katsoo, ettei ole presidentin tehtävä lähteä arvioimaan, mistä syistä kukin Euroopasta ja Suomesta turvapaikkaa hakeva on lähtenyt liikkeelle.

      “Minusta on aika erikoista lähteä niputtamaan näitä tällä tavalla yhteen. Hänellä olisi ollut tuhannen taalan paikka toisenlaiseenkin lähestymistapaan.”

      Nazima_tyypillinen_afgaani

      Presidentti Niinistö tuohtui toimittajille, kun häneltä kysyttiin, tarkoittiko hän, ettei Suomen pidä noudattaa kaikkia kansainvälisiä sopimuksia maahanmuuttokriisissä.

      Niinistö sanoi:

      “Enhän minä mitään siitä puhunut. En todellakaan. Tämä alkaa mennä taas siihen pilkunvääntämiseen. Se on hieno harrastus, mutta itse asian suhteen siitä ei ole mitään apua. Päinvastoin.”

      Niinistö olikin asetellut sanansa puheessa taiten. Hän nosti esiin monia kysymyksiä varsin rohkeasti, mutta jätti vastaukset osittain kuulijan tulkinnan varaan.

      “On vaarallista jättää asioita kuulijoiden tulkittavaksi.”

      Nazimalla on pakkomielteinen taipumus neuvoa presidenttiä. Naziman mukaan Niinistön olisi pitänyt tuomita suorin sanoin puheessaan Soldiers of Odin -katupartiot ja myös vastaanottokeskuksiin tehdyt polttopulloiskut.

      Nyt sen viesti oli Razmyarin mukaan erikoinen. Niinistö painotti puheessaan, että ensinnäkin eurooppalainen arvoperusta ja järjestys on turvattava. Toiseksi on autettava niitä, jotka ovat hädässä tai vainon kohteena. Niitä, jotka ovat lähteneet liikkeelle vain paremman tulevaisuuden toivossa, ei kuitenkaan voida auttaa.

      Niinistön saattoi tulkita kritisoivan myös nykyistä turvapaikanhakumenettelyä:

      “Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanoa sanan ”asylum”, turvapaikka, pääsee Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään, minne väärin perustein tuli.”

      Myös tämä kohta oli afganistanilaisen kommunistin tyttären mielestä huono.Hän katsoi presidentin lähteneen vaarallisella tavalla ottamaan kantaa siihen, millä asialla kukakin turvapaikanhakijoista on lähtenyt liikkeelle.

      Lähde: iltasanomat.fi.

      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/01/Nazima_tyypillinen_afgaani.png

      T3/MV

      • lentolippukouraan

        Millä perusteilla tämä Nazima oikeastaan Suomessa oleskelee?
        Joka tilanteessa aukoo päätään ja valittelee ja haukkuu suomalaisia.
        Tuollaisia ei tässä maassa tarvita.

        Eikö hänen olisi aika ostaa lentolippu ja lähteä parantamaan oman maansa tilannetta? Emme kaipaisi häntä yhtään.


      • nnmmhj

        Nasima Razmyar voisi muuttaa entiseen kotimaahansa stabilisoimaan tilanteen siellä. Miksi sieltä tulee nyt afgaaneja Suomeen. Ei heitä itse asiassa kaivata täällä, vaikka joku voi kuvitella olevansa ns. VIP, vaikka ei tietenkään ole.


    • nytonjärkeä

      Suomella on nyt erittäin hyvä pääministeri, ulkoministeri on juuri omalla paikallaan ja valtiovarainministeri sopii hyvin joukkoon! Presidenttikin on hyvä pitkiin aikoihin ei Suomessa tällaista ole nähty!

      • opopss

        PM voisi nyt ilmoittaa eduskunnalle suorin sanoin Suomen pysyvän pystyssä vain velan jatkuvalla otolla. Olisiko unohtunut....


    • pressanpuheesta

      Ymmärsittekö aivan oikein, tai niin,eihän teiltä pöljiltä voi sitä odottaa. Mitä hän sanoikaan repivästä asenteesta. Auttaako se mitään. Onneksi suuri osa suomalaisista on tolkun ihmisiä, ymmärrätkö että se ei suinkaan ole synonyymi suvakin kanssa. Mahdatteko tietää mitä synonyymi tarkoittaa. Etkö.........

    • naapuriakat

      Voi vittu olis sipuli aikonaan ollut tolkun ihminen, on siinä oikein rääpäle mieheksi tämä sipuli

    • Annaylen

      https://youtu.be/aiixgotjAN8
      “Käytännössä se toteutuu niin, että jokainen, joka osaa sanoa sanan “asylum”, turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen, sana tuottaa tavallaan subjektiivisen oikeuden ylittää raja. Vailla mitään oikeaa perustettakin saa täyden, vuosiakin kestävän tutkinnan, ja pystyy sen jälkeen välttämään pakkotoimia, elleivät turvapaikan edellytykset täytykään, ja siis jäämään sinne, minne väärin perustein tuli.”
      http://static.mvlehti.net/uploads/2016/02/12644766_10153900774088288_1535296822207012645_n.jpg
      Onko Suomessa tapahtunuy:Vallankaappaus?

    • PAVEN_MIES

      VÄYRYNEN ON PERUSTANUT UUDEN PUOLUEEN, LUPAAN ÄÄNESTÄÄ PAAVOA SEURAAVISSA VAALEISSA, KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN PAAVOA, sipulille ei ääniä enään, eikä KEPULLE, VÄYRYNEN PITÄÄ SANANSA

    • VäyrynenIsBack

      Onneksi Väyrynen perustaa oman puolueen. Löytyy onneksi oikea vaihtoehto näille vatuloijille. Jos kaikki olis kunnossa, niin täällä vain kelluteltaisiin vähän markkaa ja nautittaisiin talousnosteesta. Lisäksi meillä ei olisi kaikenmaailman hästäggi-pellejä, jotka myi perusinfran ulkomaille heti kun kansan silmä välttää.

    • alextäälthesastmoi

      Alexander Stubb
      ✔ ‎@alexstubb

      Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

    • euu

      kenenensuulla se sipilä laukoo,me haluamme ottaa 600 syyrianpakolaista turkista,mitenniin haluamme niitähän tulee koko ajan tänne,haluamme tai emme

      • vittukunvituttaa

        kaikkien Kempeleläisten, joka lestan kotiin asutetaan yksi ählämimulkero vaikka pakolla. Paitsi tietysti pääpaskiaisen Sipilän, kun se on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vaarallista.


    • lastemmesuomi
    • yykaakoojookoo

      Kunnioitus ja arvostus ansaittava.
      Sipilä on haukkunsa ansainnut.

    • aasyttavajatka

      oikeesti sipilää jos oikeesti aattelee on mielistelevä perseennuolija joka ei antsaitse minkäänlaista kunnioitusta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe