Hyvinkään yöelämä matujen hallussa

tätähänhallitushalusi

Näinköhän sitä enää viitsii mennäkkään hyvinkään yö elämäänkään kun kymmenen matun porukoita pyörii kylillä jalkapatikassa rinkiä ja huutelee rivoja naisille. Kahta vastaan tai vaikka kolmeakin vielä uskaltaa yhtä aikaa mutta kymmenen on vähän liikaa jos alkaa lähentelemään. Pistää vaan miettimään että onko se sitten kivaa ihmisille jotka haluaisi harvoin käydä ulkona että tarvii miettiä uskaltaako sitä lähteä baariin ettei satu mitään, jos heput provosoituu ilman provosointia.

42

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maassa.maan.tavalla

      Ei hallitus ole halunnut, eikä juuri kukaan muukaan, koska miljardiluokan menoerä on suuri valtion lisärasitteeksi. Tännehän tullaan keneltäkään mitään kysymättä ja osa lähtenyt poiskin oma-aloitteisesti. Vielä on suhteellisen rauhallista, mutta kuinka kauan. Suomalaisten pinna on pitkämielinen, mutta kun lanka katkeaa.........................

      • K.K.K-88

        GOOGLE : Mita Vittua.


      • äää.öööö
        K.K.K-88 kirjoitti:

        GOOGLE : Mita Vittua.

        Ää ei jaksa.


    • HunsvotitKuriin

      Niin silloin napsahtaa.

      • prinses.odin

        Vaikka historiasta ei ole soveliasta puhua eikiä se ketään kiinnosta, mutta -90 luvulla meillä oli sellanen pieni Somali ongelma. Vähän vastaava, kuin aloittaja esittelee. Se hoitu silloin aika nopeasti ihan omalla porukalla...


      • dfghjkbv

        Meillä oli kans Joensuussa sellainen ongelma 90 luvulla, sekin hoitui ihan hyvin. Eli kannattaa ruveta auttamaan itseään, ei sitä kukaan muu tee.


    • kädellä.järkeä

      Päin vastoin. Pitää liikkua öisin enemmän ja isommissa porukoissa. Ja jos saisi vielä paikalliset miehetkin aktivoitua. Kyllä se huutelu siitä rauhoittuu ja pojat löytää paikkansa. Nyt on vielä pimeät yötkin.

      • VOISAATANASENTÄÄN

        No voi voi. Jos SUOMALAINEN kulkee yöaikaan porukassa, niin jo heti häkki heilahtaa, koska SUOMALAISET on silloin pahanteossa. Jos rättipäät porukalla kulkee yöaikaan, niin ovat vain lenkillä.


    • Riemulomahygessä

      Tuleva kesä jo jännittää, tulee kärpäset ja paljon muutakin..

    • Täl_viisii

      Jaa, että Hyvinkään yöelämä matujen hallussa vai. Venäjällä pohjoisessa Murmanskissakin muslimimatut yrittivät ottaa kaupungin yöelämää hallintaansa. Näin tekivät paikalliset.


      http://mvlehti.net/2016/02/04/turvapaikanhakijat-juhlivat-murmanskissa-18-sairaalaan-ja-33-vankilaan/


      Ne on kuulkaas hyvät ihmiset sellaisia jannuja nää muslimimatut, että saatte heittää ne: En ole rasisti, mutta... -piipitykset ja muut akkamaiset hyssynnyttelyt sivuun, jos haluatte pärjäillä näiden kanssa. Nämä eivät usko kuin yhtä kieltä. Jos ei sitä niille anneta, niin nämä kävelee teidän yli.

    • iloaelämäänheti

      Noh, ei tuolla nöyryydellä kannata kymmentäkään laskea.

    • valehtelet

      Valehtelet. Hyvinkään yöelämässä ei ole muita maahanmuuttajia kuin pitsamaakarit. Älä viitsi. Ja JOS olisikin 10 (hui) mamua huutelemassa, niin tokihan on paljon enemmän kantaväestöä estämässä huutelut, vai mitä? Paitsi että suomalaiset on niin kusisukkia...

      • SAIRAITAOVAT

        EIPÄ OLE PALJON MATUJA NÄKYNYT KUIN TERVEYSTALON JONOSSA


    • Masaxtanilainen

      Hyvinkään mamut ovat sikalassa, ei niistä ole haittaa, mitä nyt veroissa maksetaan niiden ylläpio

      • 24_turvallista_tuntia

        Meillä Hyvinkäällä erityisesti osataan välttää muiden tekemät virheet.

        Kaksi vokkia ja puutarhakaupunkimainen rakenne puistoineen ei ole mikään ongelma.


    • parempiasenne

      Että rasismia pukkaa pinnalle? Yritäpä rakentavampaa lähetysmistapaa. Ajattele heitä ihmisenä ja tee velvollisuutesi. Voit tarjota joillekuille heistä kotouttavaa lämpöä ja huomaat itsekin ettei ole mitään aihetta pelkoon.

      • Rap.ismi

        Muakin alkaa ärsyttään toi matujen alkuasukkaisiin kohdistama rasismi!


      • hakekoon-muualta

        Kotouttavaa lämpöä antaa myös isis....ei meidän tarvitse sitä enää antaa...


      • karim.muthana.google

        Kuinka paljon KARIM MUTHANA tarjosi lämpöä ????


    • Joo_jaa_ja_juu

      Alkaa muuten jo väsyttää toi rasisti lässytys. Koko termi kokenut täyden inflaatioin ja sitä työnnetään heti pöytään, jos maahanmuuttajista sanoo jotain kriittistä.

      Esim. Suomalaiselle miehelle tulee riita jostain tyhjänpäiväisestä toisen suomalaisen miehen kanssa ja syntyy tappelu. Jälkikäteen se oli miesten välinen nahistelu, tappelu, ei sen kummempaa.

      No, vaikkapa lähi-idästä tulleelle maahanmuuttajamiehelle tulee riita jostain tyhjänpäiväisestä suomalaisen miehen kanssa ja syntyy tappelu. Jälkikäteen se oli rasistinen miesten välinen nahistelu, tappelu ja suomalainen mies rasisti, sekä viharikoksen tekijä.

      Tuolla äsken esittämälläni mallilla on Suomessa vääristyneesti asenne ja keskustelukulttuuri ns. suvaitsevaiston puolella.

    • tännemunrahat

      Jos "kotouttavaa lämpöä" haluaa jollekin tarjota, niin sitä voi tarjota myös suomalaiselle asunnottomalle. Toki matulle avun tarjoaminen on ainakin suvakkien mielestä paljon trendikkäämpää.

      • jonna.männistö.google

        RAMIN AZIMI tarjosi lämpöä jonnalle.


    • tännemunrahat

      Sitäpaitsi, kenelläkään ei ole velvollisuutta tarjota jollekin ilman papereita maahan tunkeutuneelle elintasosurffarille yhtään mitään.

    • ISISvaltaamaan

      Miten tällainen yhtälö voi toimia?

      - 16 poliisiaseman sulkemisella saadaan aikaan yhden miljoonan euron säästö

      - Hallitus esittää turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta aiheutuviin menoihin 452 miljoonaa euroa

      Alla on siteerattu muutamia uutisia, joissa kuvattujen tapahtumien vaikutusta toisiinsa kannattaa miettiä.

      1) Sisäministeriö on viimeistelemässä suunnitelmaansa poliisin toimipisteiden vähentämisestä. Jopa 16 poliisiasemaa saatetaan sulkea. Poliisihallituksen esittämät lakkautukset vähentäisivät kustannuksia yhdellä miljoonalla eurolla vuosittain.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012821029111_uu.shtml

      2) Poliisihallitus suunnittelee jopa 900 poliisin vähentämistä. Supistukset ovat niin mittavia, että ne tulevat näkymään kaikessa poliisin toiminnassa.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/poliisihallitus-suunnittelee-jopa-900-poliisin-vahentamista/714225/

      3) Hallitus on antanut eduskunnalle täydentävän talousarvioesityksen vuodelle 2016. Hallitus esittää turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta aiheutuviin menoihin 452 miljoonaa euroa.

      http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2015/11/19/hallitus-esittaa-maahanmuuttoon-452-miljoonaa/201515301/12

      Myös tässä on pohtimisen aihetta: Miksi oleskeluluvan saa Suomesta niin helposti?

      Oleskelulupa tai turvapaikka irtosi Suomesta vuonna 2015 huomattavasti todennäköisemmin kuin muista Pohjoismaista. Turvapaikkaa hakeneista noin 32 500 ihmisestä 60 prosenttia saapui Irakista.

      Myönteisten turvapaikkapäätösten osuus irakilaisten turvapaikanhakijoiden kohdalla oli Suomessa 85 %, Ruotsissa 58 % ja Tanskassa 38 %. Rauenneita hakemuksia ja Dublin-sopimuksen nojalla palautettuja turvapaikanhakijoita ei ole otettu huomioon prosenttiosuuksia laskettaessa.

      http://yle.fi/uutiset/miksi_oleskeluluvan_saa_suomesta_niin_helposti_tassa_kuusi_syyta/8638299

      Kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala on jättänyt sisäministeri Petteri Orpolle kirjallisen kysymyksen siitä, miksi Suomi ei noudata Dublin-sopimusta, eikä Suomi käännytä tai palauta turvapaikanhakijoita nopeasti Ruotsiin.

      http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/vesa-matti-saarakkala-turvapaikanhakijat-palautettava-ruotsiin-1.1917706

      Tällä hetkellä jo ennalta täysin selviä käännytys- ja palautustapauksia käsitellään jopa useita kuukausia. Sinä aikana maahamme ilman kestäviä perusteita saapuvat henkilöt majoitetaan ja ruokitaan veronmaksajien kustannuksella, ja heille tarjotaan ilmaiseksi sellaisia virikkeitä, joista Suomen kansalaiset voivat vain haaveilla.

      On ilmeistä, että monet tulijat käyttävät hyväkseen ilmaista ylläpitoa ja muita maksuttomia palveluita. Jotain on pääteltävissä myös siitä, että jo 4000 turvapaikanhakijaa on itse perunut hakemuksensa.

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/jo-4000-suomesta-turvapaikkaa-hakenutta-on-perunut-hakemuksensa/5711868

      Moni kansalainen on huomannut sen, että turvapaikanhakijoiden ympärille on rakentunut bisnes, jota hyödyntämään on keskittynyt suuri määrä yrityksiä. On havaittu, että monien turvapaikanhakijoilla rahastavien yritysten hallituksissa ja lähipiireissä vaikuttaa poliitikkoja, jotka osaltaan päättävät verovarojen käytöstä.

      Eräillä tahoilla on intressi luoda Suomeen halpatyömarkkinat turvapaikanhakijoiden varjolla. Se voisi onnistua luomalla perusteettomillekin turvapaikanhakijoille työoikeus. Tämä johtaisi palkkojen alenemiseen ja työehtojen heikentymiseen myös suomalaisilla, sekä kiristyvään kilpailuun vähistä työpaikoista.

      http://karirajamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210568-halpatyomarkkinat-torjuttava

      Linkki:

      http://roopemassinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/211136-16-poliisiaseman-sulkemisella-yhden-miljoonan-euron-saasto

    • onneasinne

      Kokoomuksen Kokko sanoi eilen Astudiossa että Hyvinkäälle mahtuu matuja. Työvoimapulaa kuulema. Onnea hyvinkääläiset. Heheh.

      • piipaapoo1

        Et voi olla tosissasi, haistakoon huilun koko akka sitten.. =(


      • RaiskariMAMUpartio

        Jep, GOOGLE : ASIALEHTI.


      • Jaks.maton
        RaiskariMAMUpartio kirjoitti:

        Jep, GOOGLE : ASIALEHTI.

        Ää, ei jaksa.


    • Jatsityttö

      Eilen illalla Hopealyhdyssä. Menin tanssimaan, ystävät ja avomies jäivät pöytään juomien ääreen. Eipä tarvinnut kauan tanssia kun kolme maahanmuuttajaa iski kiinni kuin takiaiset tanssilattialla, käsi kävi. Loppui tanssit lyhyeen, harmi sinänsä sen harvan kerran kun käyn, valitettavasti en voi kenenkään kähmittäväksi suostua. Mitenhän tuo tuleva kesä tässä kaupungissa?..laittaa mietityttämään.

      • rotsityttö

        Hopiksessa on lähes joka lauantai sama mamuporukka yrittämässä kaikkka naisia. Olen pari kertaa mulkaissut vihaisesti ja sanonut että älkää koskeko, perille on mennyt. Ovat mielestäni lähes harmitonta porukkaa, suurin osa on töissä Hyvinkään pizzapaikoissa.


      • ccrre

        noi tuskin on tervamäen tai sahamäenporukkaa, nehän niin nuoria ja paperittomia että luulisi ettei edes sisälle pääse


    • kaup.joht.Anttila

      Noh, eihän se meno ole miksikään muuttunut. Joskus kauan sitten kaupunkia terrorisoivat mm. yksi nyttemmin tiettävästi kuollut tarkkislainen Olli, tiskijukkana mainetta niittänyt Juha, pari romania P ja V ja keitä näitä muita kähisijöitä ja koulukiusaajia olikaan. Ihonväri on muuttunut matkalla -vähän.

    • Huomioitava_muutkin

      Citymarketissa oli eilen 5-henkinen pakolaisperhe. Kyllähän kantasuomalaisetkin lapset joskus kiljuvat ja märisevät, ei sillä. Mutta se tyyli, millä he tukkivat aina sen käytävän, jolla sattuivat hankintojaan tekemään... isot rattaat oli ihan keskellä, pari tenavaa juoksi ja huusi. Isä kailotti, muttei hän lapsiaan näyttänyt komentavan. Äiti oli hiljasempaa sorttia. Mietin siinä, että olenko rasisti jos pyydän heitä englanniksi, että antaisivat tilaa muillekin. Ehkä? Ja ymmärtävätkö englantia edes.

      Tämä "väistämättömyys" ilmenee myös kaduilla kulkiessa, äitini asuu toisessa kaupungissa ja siellä eivät nämä mamulaumat kyllä tietä anna. Rinnakkain tulevat, naiset vaunuineen ja miehet ilman. Vanhat ihmiset joutuvat väistämään lumipenkkaan tai ajotielle. Mistä tämä johtunee?

      • Varmaan.traumaattista

        Oma kokemukseni viime keväältä: kaksi Tervamäen vokin asukkia käveli pyörätiellä minua vastaan pyörätien väärää reunaa. Ajattelin, että antaas katsoa, kuinka pikkumiesten käy, kun keski-ikäinen täti ei väistä. Enkä väistänyt, hetki ennen törmäystä turvapaikanhakijat joutuivat väistämään.


      • pysykää.kovana
        Varmaan.traumaattista kirjoitti:

        Oma kokemukseni viime keväältä: kaksi Tervamäen vokin asukkia käveli pyörätiellä minua vastaan pyörätien väärää reunaa. Ajattelin, että antaas katsoa, kuinka pikkumiesten käy, kun keski-ikäinen täti ei väistä. Enkä väistänyt, hetki ennen törmäystä turvapaikanhakijat joutuivat väistämään.

        No olipas teillä hurja tilanne.


    • kdjfhfh

      Tää on just tätä valittamista netissä , ei tää narina täällä mitään auta !

    • typykkä.typy

      Joo meno on sen verta rajua, että ei yöjalaka vipota.

    • surullista

      Amarillossa viime kuussa seurasin kun kaksi arabia n 30v, piiritti kahta 18v tyttöä. Tytöt oli todella pahassa humalassa ja nauroivat miesten jutuille. Miehillä oli sairas katse kun keskenään juonivat jotain. Toivottavasti ei valomerkin jälkeen tapahtunut mitään.. Vanhemmat VAROITTAKAA TYTTÄRIÄNNE!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2092
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. 161
      1231
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe