Kiihotetaanko täällä juutalaisuutta vastaan?

HillitkääKommaritItsenne

Kiihottaminen kansanryhmää, tällä palstalla juutalaisuutta vastaan on rikoksena tuomittavaa. Laki määrää tuomiot enintään kahteen vuoteen saakka.

40

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lakkautettava

      No ne samat, jotka lukee MV natsilehteä tulevat tänne älämölöämään. Järkyttävää toi ko. lehden propaganda.

      • totuusEiTapa

        Kun jos kirjoittaa hyvää haluavan, rehellisen, Jumalaa arvostelevan kirjoituksen, jossa sivuutetaan juutalaisia, niin turha on vetää hernettä nenään. Katsokaa itse, juutalaiset, mitä porukkanne on tehnyt toisen maailmansodasta lähtien. Jos ei miellytä Suomessa olla, asua, niin menkää toki sinne ihan jonnekin muualle. turha on tulla tänne terrorisoimaan, arvostelevaa kritiikkiä, joka on kaikkien parhaaksi.

        Täällä maailmassa vainotaan niin paljon ihan muita, kuin juutalaisia, että turha on teidän tulla tänne terrorisoimaan, omia lakejanne. Täällä pätee kaikilla samat ihmisoikeudet, te tulette näköjään tänne, ja vähän muuallekin pakottamaan, vaatimaan erikoisoikeuksia, joilla poljette, pahasti kohtelette itse kantakansalaisia. Vedätte todella ahtaalle, tiukille meidän suomalaisten olemista, että teitä pitäisi kohdella kuin kuninkaita, kuningattaria, ja me teidän päähän potkittavia paskakansalaisia. Turha o tulla muihin maihin potkimaan toisten oikeuksia. sananvapaus sallii meidän kirjoittaa julkisesti ihan rehellistä, hyvää, arvostelevaa kritiikkiä Jumalista ja asiaankuuluvaisesti kyllä teidän asioitanne saa sivuuttaa. Kyllä siitä saa puhua, mitä Israelissa tapahtui v. 2014 kesä-heinäkuussa. turha on tulla sitä pitämään poissa käsittelystä.


    • kansanryhmä

      juutalaisvastaisuus kuuluu olennaisena osana maamme kulttuuriin, pitkät perinteet, minkäs siis teet? Perinteet ovat oikeutettuja, ei niitä voi kumota. Itseasiassa siis juutalaismyönteisyys on suomalaisvastaisuutta ja se jos mikä on kansanryhmäämme vastaan kiihottamista. Suomalaisvastaisuus on ilman muuta rikos meillä.

    • >>Kiihottaminen kansanryhmää, tällä palstalla juutalaisuutta vastaan...<<
      Eikös juutalaisuus ole uskonto? Jos puhutaan kansanryhmästä, olisi kai silloin puhuttava juutalaisista.
      Mutta silloin herääkin kysymys, voiko perimältään, kieliltään, maantieteelliseltä sijainniltaan, ja kulttuuriltaan kovin heterogeenistä ihmisryhmää pitää kansana tai kansanryhmänä ensinkään?

    • Lopen.kyllästynyt

      Kyllä. Mutta kiihottajina ovat ystäviksi tekeytyneet, nk. vapaiden suuntien muka-kristityt ja messiaaniset. Kiihotus on kätketty muka-Israel-ystävyyteen, jonka tarkoitus on kuitenkin rasistinen: näille helluntaimessiaanisille juutalaiset eivät kelpaa juutalaisina, vaan ainoastaan helluntaiuskontoon käännytettyinä.

      Tämä on pitkä aihe, enkä toista kaikkea moneen kertaan, mutta helluntailaisuuden juuret ovat USA:n vapaamuurareissa (vapaat-suunnat), jopa Ku Klux Klanissa ja helluntailainen "lähimmäisenrakkaus" on - ilman kaunisteluja - vihamielistä rasismia ja toisen uskoisten suvaitsemattomuutta. Ku Klux Klanin viha kohdistuu pääasiassa juutalaisia, mustia, katolilaisia ja kommunisteja vastaan.

      On siis nähtävä, ei se mitä joku sanoo tekevänsä, vaan mitä hän tekee. Tällä foorumilla helluntaimessiaaniset ovat solvanneet ja kiihottaneet vihaan kristittyjä, kuten luterilaisia ja katolilaisia vastaan, samaten juutalaisia vastaan, nimitellen meitä "valheen isän lapsiksi".

      Tästä foorumista on lähtenyt lukuisia rikosilmoituksia, (joista viimeisimpään poliisi sentään lähetti kirjallisen vastauksesa), mutta muutoin suomalainen miliisi paskat välittää sen enempää kristityistä, kuin juutalaisistakaan.

      Tällä foorumilla ei ole vuosiin voinut keskustella juutalaisuudesta asiallisesti, näiden messiaanisten häiritessä kaikkea yritystä, tullen huutelemaan juutalaisille, heidän / meidän yrittäessämme keskustella aitojuutalaisuudesta: "ei uskota valheita". Tämän lauseen löytää joka ketjusta, joita helluntai-messiaaniset satanistit häiriköivät. Sillä vapaamuurarius on hyveellisyyteen kätketty satanismi, luciferismi.

    • oho-oho-

      Olisiko pikemminkin niin, että täällä yritetään pimittää kaikki "juutalaisuutta" hiukankin arvostelevat kommentit. Tietysti olisi kivaa, jos tämä palsta olisi vain kehujia varten, mutta monella kansalla on se pimeä puolensa, ja se totta totisesti on myös juutalaisilla. Oikeudenkäynti Magneettimediaa vastaan oli jonkinlainen tiivistelmä mallista, johon meitä yritetään painostaa.

      Varmasti viime maailmansodassa tehtiin kauheuksia, ne kuuluvat sotaan aina rintamien molemmin puolin. Vai uskooko joku, että liittoutuneiden rintamat koostuivat puhtaista pulmusista?

      http://magneettimedia.com/magneettimedia-oikeudenkaynnin-jalkipyykki/

      "Oikeudenkäynti oli osa julkisuuspeliä, jossa panoksena on muun muassa tavarataloyhtiön johdon maine. Juha Kärkkäinen puolusti Magneettimedian oikeutta kirjoittaa sionistisesta rikollisuudesta vetoamalla keräämäänsä laajaan lähdeaineistoon. Keskustelu artikkeleiden todenmukaisuudesta kesti tunteja, mutta valtamediat eivät vaivautuneet oikeudenkäynnin tärkeimmästä osiosta kirjoittamaan. Sen sijaan ylimalkaisen uutisoinnin tavoitteena oli leimata Magneettimedian päätoimittaja vihanlietsojaksi ja kansanryhmää vastaan kiihottajaksi, jonka mielipiteet eivät pohjaudu yhteiskunnalliselle tietoisuudelle, vaan järjettömälle vihalle. Magneettimedia tahdottiin lehdistössä valaa länsimaisen viihdeteollisuuden luoman ”antisemitismin” muottiin, jossa kaikki Israelia ja äärijuutalaisuutta vastaan kohdistettu kritiikki nousee synkästä ja tunneperäisestä kaunasta ”syytöntä” ja ”vainottua” juutalaista kansaa kohtaan".

      Siis kritiikkiä saa esittää, kunhan ei esitä kritiikkiä sitä tiettyä kansaa vastaan, se on sananvapautta kalliissa kotimaassamme.

    • "Kiihottaminen kansanryhmää kohtaan" on vain tapa yrittää sensuroida asioita, niin että joistakin asioista ei saa puhua, ja niitä ei saa kritisoida (esimerkiksi juutalaisia).

      • jössess

        Voltaire on todennut: "Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella!"


      • 'Trexnonar '

        Ovatko juutalaiset Messias, joka joutuu kantamaan kaiken maailman synnit ja jeesus joku peitetarina.

        Vai miten se näin menee?


      • Tosiasioita
        jössess kirjoitti:

        Voltaire on todennut: "Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella!"

        Hyvin sanottu. Vapaa ihminen uskaltaa sanoa rehellisen mielipiteensä, tuoda totuuden esiin, välittämättä siitä, syytetäänkö häntä silloin esim. rasistiksi.

        Rasismi on muuta kuin tosiasioiden esiintuomista. Rasismi on asioiden tai henkilöiden perusteetonta vastustusta.

        Kiitos tämän foorumin, olen vapautunut siitä juutalaisten hallinnasta, että pitäisi aina olla hipihiljaa myös heidän tekemistään väåäryyksistä ja myös niistä on itselläni runsaastikin henk.koht. kokemusta.

        Kun juutalaiselle osoittaa ystävällisyyttä, saa heiltä suoraan paskaa kasvoilleen. Aikansa sitä sietää, kunnes raja ylittyy. Sen jälkeen ei ole paluuta.

        He eivät halua kristittyjä ystävikseen, sillä se veisi heiltä aseet kristittyjä vastaan ja osoittaisi, että todellinen viha ja sen lietsonta tuleekin heidän puoleltaan. He ärsyttävät kristittyjä, solvaavat, nauravat meille ja kun kristitty vastaa samalla mitalla, alkaa pilkallinen huuto: "Ahaa! Rasisti!"

        Pitäkää tunkkinne ja antikristillinen uskonne ja Israelinne. En siunaa teitä.


    • Patmos_vittuun_täältä

      Tuskin kiihotetaan juutalaisuutta vastaan, mutta näyttää siltä että sionisteita ei suvaita. Niistä ei tykätä.

    • Jos Kristus olisi messias, hänen kuuluisi olla syntien kantaja, hänet kuuluisi lukea pahantekijäin joukkoon, hänet pitäisi kivittää, mutta näin ei tapahdu, kivet lentää juutalaisten päälle kaikilta.... kriiii...kriiii..... kristuksilta.

      Te olette kristuksen ruumis hengessä. Teidän kuuluisi syyttää itseänne, jos olette messias.

    • Kristikansan mielestä laki on' kirouksen virka', koska se näyttää synnin, sanoo mikä on väärin ja tuomitsee.

      Se ei siis ole juutalaisten vika jos laki tuomitsee ' kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.' se on laki joka sanoo, että niin ei saa tehdä. Ja meillä on Suomen laki.

    • Mitä sitten Suomen laki sanoisi, jos evankeliumi vietäisiin oikeuteen sen erianäisten sanontojen takia, jotka selvästi kiihottavat kansanryhmää vastaan ja jota meille uskonnonvapauslain nojalla opetetaan ja saarnataan.

      Se olisi mielenkiintoinen juttu. Toivottavasti sen aika vielä tulee kunhan oikeustaju kehittyy ja havaitseminen kirkastuu ja kansa joka pimeydessä vaeltaa näkee vihdoin valkeuden. Painaa päänsä ja sanoo, ' Me olemme syntiä tehneet kaiken ikämme.'

      • Faktaa.kiitos

        Kuten, mitkä kohdat evankeliumista? Osoita suoralla linkillä, tai tarkalla lainauksella. Äläkä herrantähden kopioi talmudin kertomusta "evakeliumista", vaan evankeliumi itse, sellaisena kuin se UT:ssa lukee.

        En nyt muista yhtäkään kohtaa, koko UT:sta, missä kiihotettaisiin juutalaista kansanryhmää vastaan. Mutta paljon se kertoo juutalaisten harjoittamasta kiihotuksesta kristillistä kansanryhmää vastaan.

        Totuuden kertominen, asiakirjat tuolta ajalta ovat historian dokumentteja.


    • Se ei ole sopivaa kielenkäyttöä netissä, niin on pahat panetteut evankeliumissa.

      • Valheen.lyhyet.jäljet

        UT:n tekstit eivät ole pahaa panettelua.

        Olet ilmeisesti lukenut Talmudia. Sieltä vasta härskejä tekstejä löytyykin ja väitteitä kristittyjen puheista ja teoista.

        Kyllä sinä voit laittaa suoran linkin siihen UT:n jakeeseen johon viittaat. Kyllä netti kestää sen. Paitsi jos se on Talmudia.

        Sellaista ei UT:ssa selvästikään ole.


      • Isästä perkeleestä, saatanan synagoga, kyykäärmeen sikiöitä, valkeiksi kalkittuja hautoja sisältä täynnä saastaa ja laittomuutta, hyttysen siivilöitsijöitä, murhaajia alusta alkaen, valheen isästä, juutalaista hapatusta, kristuksen murhaajia: tämän te murhasitte ja ristiinnaulitsitte... tämän vanhurskaan te tapoitte jne jne..

        Kyllä kristinusko on pahin rasismiin kasvattaja mitä maa päällään kantaa.


      • Tämän linkin voit lukea.

        ...näet, että olemme itse isästä perkeleestä

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Perun

        Suomalaisten vastaavaa Ukko Ylijumalaa tarkoittanut "Perkele" tulee myös Perkūnasin nimestä.


      • HyttysenSiivellä
        fari.g kirjoitti:

        Isästä perkeleestä, saatanan synagoga, kyykäärmeen sikiöitä, valkeiksi kalkittuja hautoja sisältä täynnä saastaa ja laittomuutta, hyttysen siivilöitsijöitä, murhaajia alusta alkaen, valheen isästä, juutalaista hapatusta, kristuksen murhaajia: tämän te murhasitte ja ristiinnaulitsitte... tämän vanhurskaan te tapoitte jne jne..

        Kyllä kristinusko on pahin rasismiin kasvattaja mitä maa päällään kantaa.

        Ei ole rasismia ilmaista tosiasiat.


    • vm41

      Juutalaiset ovat vain rodullinen ryhmä arabien veljeskunnasta, eli samaa populaatiota eri kääreissä.
      Jälkeen jääneitä, paikoilleen henkisesti jämähtäneitä.
      Ovat satoja vuosia saaneet nauttia auringon lämmöstä vailla mitään maantieteellisiä rasitteita, silti ovat henkisesti samalla kivikautisella asteella, vailla henkisen kehittymisen näkyvää edistymistä.

      • vm41
        Jos henkinen kehitys on tuota mitä tekstisi edustaa niin toivon tosiaan ettei kukaan sitä tavoittele.


      • kkjfkkk

        Ilmeisesti eivät ole rodullinen ryhmä vaan uskonnollinen. Tänään TV7n uutisissa mainittiin, että ryhmä ugandalaisia on hyväksytty juutalaisiksi (jonkin tutkijaryhmän toimesta?), sillä he ovat vuonna 2000 kääntyneet juutalaisiksi uskonnoltaan ja noudattaneet oppia oikein. Tarvitaan vielä parlamentin puolto, jonka jälkeen heillä on oikeus muuttaa Israeliin, jos haluavat.


      • juutalaisetKertovat

        olevansa herrarotua,
        muut rodut,
        maanparannusainetta...


    • Erkki1

      Jos ei kiihoteta, mutta ei kai ymmärretäkkään. Käykääpä katsomassa itkumuurilla, kun lettipäämiehet nyökyttelevät muuriin päin ja työntävät pieniä paperilappuja kivien koloihin. Ei arvostus ainakaan nouse täyspäisten silmissä.

      • halleluujjaa-hoi

        Iso, aikuinen juutalaisvastainen mies sätkimässä suu vaahdossa lattialla jossain helluntaikirkossa jumalanpalveluksen aikana vähentää arvostusta entisestään.


      • Erkki

        "........työntävät paperilappuja kivien koloihin. Ei arvostus ainakaan nouse täyspäisen silmissä. "

        Israelissa on maailman paras ilmapuolustusjärjestelmä, monella tasolla. Tuo on se henkinen taso.


      • Jaabes1

        Nobelistien listalla juutalaisia taitaa olla enemmän kuin ketään muita. Se onkin vain jäävuoren huippu siitä, mikä vaikutus heillä on ollut tieteessä, taiteessa ja teknologiassa.


      • nonniiiin
        Jaabes1 kirjoitti:

        Nobelistien listalla juutalaisia taitaa olla enemmän kuin ketään muita. Se onkin vain jäävuoren huippu siitä, mikä vaikutus heillä on ollut tieteessä, taiteessa ja teknologiassa.

        Ruotsalaisia on ylivoimaisesti eniten väestömäärään suhteutettuna. Ruotsalaiset ovatkin hiukan älykkäämpiä kuin suomalaiset, jotka taas ovat hiukan älykkäämpiä kuin juutalaiset.


      • oho-oho-
        fari.g kirjoitti:

        Erkki

        "........työntävät paperilappuja kivien koloihin. Ei arvostus ainakaan nouse täyspäisen silmissä. "

        Israelissa on maailman paras ilmapuolustusjärjestelmä, monella tasolla. Tuo on se henkinen taso.

        "Israelissa on maailman paras ilmapuolustusjärjestelmä, monella tasolla."

        Ja paljon rahaa, amerikkalaisilta saatua niinkuin aseetkin.


    • wfrgeth4thr4thrt
    • EdesUnissa

      Juutalaisia vastaan kiihotus alkaa vasta Toukokuussa. Tässä on jonossa ensin irakilaiset, syyrialaiset, afgaanit, intialaiset ja virolaiset. Sitten tulevat perussuomalaiset, vasemmistolaiset, kokoomukselaiset ja keskustalaiset.
      Mustalaiset ja somalit eivät mahdu tänä vuonna ollenkaan mukaan, joten odotelkaa vain juutalaisetkin omaa vuoroanne.

    • päätoimittajathävettää

      Suvaitsevaisetko nykyään määrittää mikä on kiihottamista? Veikkaan ja arvaan että tässä ahdasmielisessä maassa on keväällä kuumat oltavat kun vihapuhetta padonneet suvakit tajuaa mitä ovatkaan menneet patoamaan. Minusta kaikkia kansanryhmiä, joilla ei ole mitään SALATTAVAA saa arvostella ja kiihottaa. On väärin että vain persuja ja odineja saa kaivaa niiden vanhoja rikoksia, mutta Ylen toimittajan huumehörhöilyjä ei saisi tuoda esiin.

    • kasaarit.uuniin
      • justuskooo

        Aivan järkyttävää! Lapsi parka itkee, itkee, papit lukevat manauksia. Missä inhimillisyys, lapsen oikeudet? Pitääkö tosiaan tällaiset säännöt opetella tuhatvuotisesta satukirjasta?


    • henryianwanderlust

      Onko tällä palstalla yhtään juutalaista?

    • otaosaa

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

      Nos toi propakandatuutti saadaan olematta ryöstämättä rahojamme, niin pistän kädet ristiin ja kiitän jumalaa!!
      Tutki aloittaja itse asioita, eläkä omi Ylen huumehörhötoimittajien maailmakuvaa venäjätrolleineen. Kiihotu sitten omasta oivaltamisestasi, ei perskele meitä on kustu silmään jo vuosisatoja....

      • luojanKiitosOnYle

        eikä ole pakko ostaa markkinamiesten hömppä kanavia,
        katsella maikkarin hienoja dokkareita antti huiskusta...


    • antiokia

      Näyttää siltä, että lähes kaikki kirjoittajat kiihottuvat vastaisuudesta. Jos ei kiihotu juutalaisvastaisuudesta, niin sitten kristittyjen vastaisuudesta tai muslimivastaisuudesta. Pääasiana näyttää olevan, että kiihottuu jostain.

    • Teuvoo

      Taikauskoisia kaavun kantajia koko juutalais sakki.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1527
    2. 41
      895
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      886
    4. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      819
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      59
      818
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      745
    8. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      48
      729
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      729
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      682
    Aihe