Ei anneta pettää itseämme

9.12.2015 by Warren B. Smith, suom. SK
Onko seurakunnalla mitään käsitystä siitä, mitä on tekeillä?
Kristityt eivät näytä ymmärtävän Jeesuksen varoituksia siitä suunnattomasta petoksesta, joka on tunnusomaista lopunajalle. Ehkä luulemme, ettei meitä voida pettää, emmekä ota tarpeeksi vakavasti varoituksia, että antikristus-hahmo nousee eräänä päivänä hallitsemaan maailmaa – ja että monet kristitytkin tukevat tätä hengellistä väärennöstä, joka tulee Kristuksen nimessä. Vastustajamme haluaa meidän luulevan, että nämä varoitukset ovat toisille ihmisille ja toiselle ajalle. Silti Raamattu ja Jumalan Henki sisimmässämme kertovat meille, että niin ei ole. Kun tutkimme Raamattua ja valvomme ja rukoilemme ja tarkkailemme tapahtumia kaikkialla ympärillämme, niin ymmärrämme, että nämä Jeesuksen edeltä kuvailemat tulevat ajat ovat nyt yllämme.
Paavali varoittaa alttiudesta väärälle opetukselle Jeesuksen nimessä. Hän sanoo, että jos joku lähestyy heitä toisen evankeliumin ja toisen hengen kanssa, niin he eivät saa mennä sen mukaan (2. Kor. 11:3-4). Aiemmin samassa kirjeessä Paavali oli kannustanut korinttolaisia, etteivät olisi tietämättömiä vihollisensa juonista (2. Kor. 2:11). Paavali sanoi efesolaisille, että meidän on häpeällistä jo puhuakin pimeyden teoista, mutta kun paljastamme niitä, niin ne tuodaan valoon (Ef. 5:12-13). Hän myös kertoi heille, ettei ollut lakannut varoittamasta heitä yötä päivää kolmen vuoden ajan, että seurakunnassa nousisi ”julmia susia” ja puhuisivat väärää puhetta yrittäessään johtaa ihmisiä pois uskosta vihollisen leiriin (Apt. 20:29-31). Ottakaamme tänä päivänä vaari näistä samoista varoituksista.
On todella hyvin huolestuttavaa nähdä, kun monet tämän päivän kristilliset johtajat käyttävät samoja ilmauksia kuin heidän uutta evankeliumia edustavat kollegansa. Uusi ilmoitus, joka kuvailee, kuinka suuri Jumalan liikehdintä vie uskovat raskaana päämäärästä uudelle hengelliselle tasolle ja uuteen ulottuvuuteen, kuulostaa paljon enemmän uudelta evankeliumilta kuin perinteiseltä Jeesuksen Kristuksen evankeliumilta.
Ovatko kristilliset johtajat johtamassa seurakuntaa lähemmäs ristiä, vai lähemmäs ”Planetaarista Helluntaita”? Miksi seurakunnassa on tuskin lainkaan kutsua henkien erottamiseen - paitsi, että uskovia varoitetaan eksymästä epäilemään nimitettyjä kristillisiä johtajiaan? Miksi hengellinen kokemus menee henkien erottamisen edelle? Miksi niin vähän varoitetaan väärennetystä uuden evankeliumin liikkeestä, joka halventaa Jeesuksen Kristuksen persoonaa ja uhkaa Hänen seuraajiensa elämää? Miksi uusi ilmoitus on monissa palvelutyöjärjestöissä alkamassa syrjäyttää Jumalan kirjoitetun Sanan? Miksi kristittyjä valmistetaan vain siunauksiin eikä vainoon?
Planetaarinen Helluntai on New Age -käsite: kun tarpeeksi uusiaikalaisia ymmärtää ykseytensä jumalan kanssa, henki vuodatetaan heidän päälleen.
Joutuuko seurakunta odottaessaan herätystä ja oikean Kristuksen paluuta sen yhden pettämäksi, joka tulee Kristuksen nimessä ja teeskentelee olevansa Hän? Luuleeko yllätetty seurakunta väärennetyn Kristuksen Planetaarista Helluntaita suureksi Jumalan liikehdinnäksi? Olemmeko joutumassa Raamatussa kuvailtuun väkevään eksytykseen?
"Ihmeiden kurssin" "Kristus" toteaa, että jokaisessa persoonassa on vastustamaton voima. Joku selittää, että tämä universaali voima voidaan aktivoida jokaisessa persoonassa ja sillä on voima saada kaikki kohdalleen. Uuden evankeliumin Kristus kertoo, että Planetaarisen Helluntain päivänä planetaarinen hymy leiskahtaa koko ihmiskunnan kasvoilla; että hillitön ilo väreilee läpi ihmiskunnan helluntaikokemuksena kaikille. Ihmeiden kurssin ”Kristus” kertoo, että maailma loppuu rauhaan ja nauruun. Voisiko tämä sama Voima jäljitellä Pyhää Henkeä seurakunnissa ja tuottaa vääriä herätyksiä ja Jumalan liikehdintöjä? Onko linnoitusten jumala (Dan.11:38) valmistamassa seurakuntaa Planetaariseen helluntaihin? Eikö meidän pitäisi paremmin koetella henkiä? Olemmeko asettaneet uskomme kristillisiin johtajiin emmekä Jumalaan? Olemmeko sopineet, että vainoista meidän ei tarvitse olla huolissamme? Olemmeko rukoilleet Jumalaa, ettemme tulisi eksytetyiksi ja petetyiksi?
Olemmeko todistamassa Raamatussa ennustettua suurta luopumusta? Onko Raamatun mainitsema laittomuuden salaisuus jo tekemässä työtään valheen kaikella voimalla, tunnusteoilla ja ihmeillä? Hylkäisivätkö kristityt uskonsa Raamattuun ja Jeesukseen Kristukseen? Liittyisivätkö he ekumeeniseen liikkeeseen, joka rakkauden, Jumalan ja yhteyden nimissä uhraisi Raamatun totuuden ja jonakin päivänä sulautuisi New Age’iin?
Jeesus varoitti, että sellainen usko johtaisi lopulliseen perikatoon: ”Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.” (Matt. 7:13-14).
Syy siihen, että seurakunta on niin tietämätön uuden evankeliumin liikkeestä, on, että sitä johtaa tuo sama henki ja se matkaa samaa laveaa tietä. Se on tapahtumassa nyt silmiemme edessä.

1

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet antanut pettää itsesi jo aikoja sitten.

      Eikö Jumalan antama muistus sydämeen saanut sinua edes muutamaksi hetkeksi pysähtymään ja lopettamaan valheiden ilosanoman levittämisen.

      Antikristuksen maailman valloitus alkoi jo alkuseurakuntien keskeltä, ja siksi koko maailma on tänä päivänä tuon Pedon hallinnassa, joka on jumalana joka ainoassa ihmisillä rakennuttamassa jumalanhuoneessaan.

      Tämän enempää en tule tähän keskusteluun rauhaasi pilaamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2379
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      170
      1510
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1376
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1085
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1079
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      970
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      865
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      690
    Aihe