Hallitus esittää Fimea siirtoa takaisin Helsinkiin

Viisaspäätösvihdoin

Hajasijoitus tuli liian kalliiksi ja ei toiminut. Nyt hallitus on siirtämässä laitoksen takaisin Helsinkiin tehokkuuden ja tulosten takia. Kannettu vesi ei oikein kaivossa pysy ja lääketiede ei ehkä ole näiden kepuloisten ravimiesten vahvuus aluetta!

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaarallinenpuolue

      Maalaisliitto on aina tullut kalliiksi Isänmaalle

    • Kyllä Suomen kallein mies Mauri Pekkarinen on tullut hyvin kalliiksi, mutta Liisa Hyssälän hölmöily on varsin suuri, eikä pelkästään taloudellisesti.

      Hän perusteli tätä hölmöilyä sillä, että Kuopiossa on paljon TYÖTTÖMYYTTÄ! Ei Liisalle juolahtanut mieleen, ettei työtön maatalouslomittaja tai metsuri pysty tosta vaan täyttämään kemistin, fyysikon, biologin tai lääketieteen tohtorin virkaa.
      Nuo korkeasti koulutetut, jopa kansainvälisesti huippua olevat henkilöt ole tottuneet elämään ilman oopperaa, huipputeatteria tai operettia, jos heidän harrastus on purjehtiminen se vaatii merta ja esimerkiksi klassikkoautojen harrastajat haluavat olla vertaistensa seurassa.
      Tämä "alueellistaminen" "kehitysaluepolitiikka" tai millä nimellä milloinkin tätä järjettömän kallista hölmöilyä kutsutaan.
      Tämä on tietysti Rupla - Urho Kekkosen metkuja, siis luonnollisen kehityksen estämistä.
      Toinen suuri hulluus, joka vielä kasvaa samasta puusta on järjetön Kontti-Yliopistojen ja Korkeakoulujen riputteleminen pitkin korpia. Milloin he keksivät antibiootteja lypsävän lehmän, milloin tuontilääkkeissä ja vitamiinivalmisteissa ole tarpeiksi heidän mukaansa vitamiinia, hyvä, hyvä kun on itsetunto ja usko omiin kykyihin huippuluokkaa, mutta kun lehmä ei onnistunut, eikä onnistu ja heillä ei siellä jossakin Konttiyliopistossa ollut edes sellaisia laiteita millä olisi pystynyt niitä analyysiä edes tekemään!

      Ympäristönsuojelusta olen kirjoittanut aiemminkin ja heidän "tutkimuksistaan" joilla todetaan suomalainen ruoka puhtaaksi... HÖPÖ, HÖPÖ SANON MINÄ.

      • keputollakoruunat

        Väyrysen hölmö hän taas ratsastaa samoilla idioottimaisuuksilla ja lupailee maaseudulle tehtaita ja siirrettyä työpaikkoja ja keputolliskot uskoo!


      • Mitkähän on, onko Juha Sipilällä ja Timo Soinilla sen verran järkeä, etteivät enää yritä jatkaa tätä hulluuden huippua?


      • Nämä maakuntien konttiyliopistot tuottavat epämääräisiä terveystieteiden ja ravitsemustieteiden maistereita. Oikeiden Lääketieteellisten, Kemian, Biokemian, Farmasian oppiarvojen sijaan.
        Näillä maistereilla on mielestään pätevyys asettaa mm. Helsingin Yliopiston Farmakologian Emeritusprofessori Ilari Paakarin tietämys D-vitamiinin todellisesta saantisuosituksesta kyseenalaiseksi.
        Entinen Lääkelaitos oli hyvin toimiva asiallinen virasto josta sai aina neuvoa tarvittaessa. Kaikki todelliset alan ammattilaiset vastustivat tätä siirtoa.


    • Sekin.oli.kepuprojekti

      Hyssälän päähänpinttymä alueellistamisesta oli alusta lähtien tuhoon tuomittu. Hätäisesti ja ilman kunnon valmistelua toteutetun alueellistamisen takia kymmeniä ihmisiä erosi silloisen Lääkelaitoksen palveluksesta. Irtisanoutumiset johtuivat Hyssälästä.

    • Niinpäseniiin

      Siitä tulee taas asiantuntijoiden läpijuoksupaikka. Siksi se siirrettiin Kuopioon että saadaan pidempiaikaiset työsuhteet.
      Helsingissä ollessa työntekijöistä vaihtui joka vuosi yli puolet. noin 65%. Laitoksen toiminta oli tehotointa kun koko ajan oli uusien työlntekijöiden perehdytystä.


      Siihen sitä vissiin halutaan taas takaisin.

      • Liekö.totta

        "Helsingissä ollessa työntekijöistä vaihtui joka vuosi yli puolet"

        Joka vuosi? Vaikuttaa mätäkuun jutulta.


      • Jo Väinö Tanner sanoi -30 luvulla: "Maalaisliittolainen ei käsitä sen enempää, mitä hän oman sontatunkionsa päältä näkee."
        Sama tilanne on nykyäänkin.
        Ei kepulaisen päähän mahdu mitään muuta kuin kepuvaleet.


    • karmeakepu

      maalaisliitto maksattaa haaveensa etelän ihmisillä

      • Faktapukkaa

        Helsinkiläiset elävät maakunnissa tehdyllä työllä.


      • Miten sellaiset elättävät "helsinkiläiset" jotka eivät pysty itseäänkään elättämään?


    • pankkopojan_vihollinen

      Liisa Hyssälä on tyyppiesimerkki umpityperästä kepuketkusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe